s
Μέθοδος χαρτομαντείας - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 47 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... LastLast
Results 121 to 130 of 468

Re: Μέθοδος χαρτομαντείας

Μηπως να ανοιγες δικο σου θεμα παραθετοντας τις δικες σου γνωσεις, τροπους ριξιματος κ.λπ.;
    Εμενα το Μαρακι μια χαρα μου φαινεται και προσπαθει με τον τροπο της
    Μου φαινεται πολυ οικεια με τα μελη και εκλαμβανει τους ρυθμους και τις ανησυχιες τους! Εξαλλου δεν τη ρωτησε καποιο μελος για τα επαγγελματικα του ή θεματα υγειας ωστε να της δοθει η ευκαιρια να πει τη γνωμη της!
    Απο τα λεγομενα σου, ο τροπος που ριχνετε και ερμηνευετε την τραπουλα ειναι διαφορετικος, αρα θα συνιστουσα το ανοιγμα νεου θεματος.

Ελπιζω στην κατανοηση του Κωστη γιατι αλλο ξυλοφορτωμα δεν το αντεχω

Υ.Γ.
    Σας ομιλει ενα μελος που δεν ασχολειται με τη χαρτομαντεια αλλα κατανοει την καλη διαθεση και τις ανησυχιες οποιουδηποτε.
    Φιλικα
    Αγγελικη.

Quote Originally Posted by stabie
    ερωτηση και εγω: μου πεφτει συνεχεια Α καρο(ειδηση)και παντα κοντα πεφτουν χαρτια οπως 6 σπαθι ή μπαστουνι και γενικα σπαθια ή μπαστουνια. Για παραδειγμα τετραδας ειχα Ρηγα καρο(αυτος που με ενδιαφερει) Α καρο Q κουπα(εγω) και στο τελος 4 σπαθι μου ειπαν οτι γενικα μου βγαινει οτι καθυστερει ακομα η ειδηση...
    εσυ βρε μαρακι τι λες;

ευχαριστω πολυ!
    καλημέρα, μια απο τις ερμηνείες του 6 σπαθί (όταν αυτο δεν ειναι δικό μας χαρτι , όταν δεν είμαστε δηλαδή ουτε εσύ ουτε ο συντροφός σου σπαθι) ειναι το χαρτι της εργασίας ...της δουλειάς ...άρα ενας Α καρό δίπλα σε ενα 6 σπαθί θα μπορούσε να σημαίνει μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς , μια είδηση για νέα επαγγελματική θέση το 6 μπαστούνι όμως δεν της δίνει και μεγάλη έυνοια για να ειναι μια καλή δουλειά ...μάλλον ειναι μια δουλειά με όχι τόσο καλό μισθό!!!

Quote Originally Posted by ilav
    καλημέρα Μαράκι
    πες μου την γνώμη σου. οι προβλέψεις αλλάζουν? τα χαρτιά ενοώ.
    Αν για παράδειγμα σήμερα τα ρίξουμε και μας βγει μια καλή είδηση ή αγάπη κ.τ.λ κα μετά από μερικές μέρες για το ίδιο θέμα μας βγεί στην τράπουλα κάτι εντελώς διαφορετικο?
    από τι εξαρτάται?
    ευχαριστώ και συγχαρτήρια για την προσπάθεια.
    περιμένουμε τις επόμενεσ κινήσεις
    καλημέρα, λοιπόν ακου να σου πω τι μου είχε πει μια γνωστη μου που ασχολούνταν με τα χαρτιά και μάλιστα επαγγελματικά...φυσικά και τα χαρτιά αλλάζουν αλλά τα περισσότερα και πιο σημαντικά γεγονότα δεν αλλάζουν ...ο τρόπος για να βεβαιώσεις κάποια γεγονότα οτι ειναι σημαντικά και δεν αλλάζουν ειναι τι άλλο!!! απλά βγαίνουν συνέχεια αυτα που ειναι να συμβούν χωρίς αναβολή!!!
    τώρα απο την άλλη να ξέρεις και το εξης , τα χαρτιά δεν τα ρίχνουμε συνέχεια αφήνουμε ενα χρονικό διάστημα , να ολοκληρωθούν, πραγματοποιηθούν κάποια απο αυτα που έχουμε δει!!!
    δηλαδή για μένα υπάρχει ενα σεβαστο διάστημα για να ρίχνεις τα χαρτια , κανονικά θα σου έλεγα κάθε 6 μήνες αλλά επειδή ξέρω την αγωνία και τη λαχτάρα για να τα δείς μπορείς να πείς οτι θα τα ρίχνεις 2 φορές το μήνα ...
    όμως τώρα που μαθαίνεις τα χαρτιά (αν ασχοληθείς με τον τρόπο που σας έδειξα) θα τα ρίχνεις απλά για να καταλάβεις τα χαρτιά , να τους πάρεις τον αέρα...!

Quote Originally Posted by lurid_cherub
    Ερώτηση προς ΜΑΡΑΚΙ:
    Οι ερμηνείες που δίνεις είναι αρκετά ικανοποιητικές αλλά μήπως δεν τις έχεις ολοκληρώσει...? Καλύπτεις μόνο τα ερωτικά έτσι όπως τα λες.δλδ... τα μπαστούνια και τα καρό δεν έχουν μόνο αυτές τις ερμηνείες...π.χ. 4 μπαστούνι "δυσάρεστη-βαριά" πόρτα(με καταλαβαίνεις...εσύ ειδικά) και σε συνδυασμούς όπως με το 10 μπαστούνι σημαίνει δικαστήριο και με Α μπαστούνι νοσοκομείο..., το 3 καρό σε μένα είναι το λεγομένο χαρτί του "χρόνου"(που μπορώ να προσδιορίσω πότε ακριβώς θα γίνει κάτι ανάλογα με ποιο χαρτί βρίσκεται αμέσως μετά) kai alla... Επίσης το "ξεκαθάρισμα"(3ο στάδιο) το κάνεις μόνο μία φορά??? Εγώ το κάνω τρεις για να διώξω χαρτιά που δεν με ενδιαφέρουν και να κρατήσω πληροφορίες πιο συγκεκριμένες. Επίσης κάνω και το λεγόμενο "κέντημα" στο τρίτο στάδιο του ριξίματος...
    Μήπως να τα λέγαμε prive μεσω e-mail :bigsmile:
    καλημέρα, έχω πει οτι υπάρχουν κι άλλες ερμηνείες στα χαρτιά τις οποίες και θα παραθέσω!!!
    το έχω πει πρωτύτερα οτι το 3ο στάδιο γίνεται 3 φορές ...για να γίνει το ξεκαθάρισμα που λες ...

Όνομα:
    Σωκράτης

Quote Originally Posted by lurid_cherub
    Ερώτηση προς ΜΑΡΑΚΙ:
    Οι ερμηνείες που δίνεις είναι αρκετά ικανοποιητικές αλλά μήπως δεν τις έχεις ολοκληρώσει...? Καλύπτεις μόνο τα ερωτικά έτσι όπως τα λες.δλδ... τα μπαστούνια και τα καρό δεν έχουν μόνο αυτές τις ερμηνείες...π.χ. 4 μπαστούνι "δυσάρεστη-βαριά" πόρτα(με καταλαβαίνεις...εσύ ειδικά) και σε συνδυασμούς όπως με το 10 μπαστούνι σημαίνει δικαστήριο και με Α μπαστούνι νοσοκομείο..., το 3 καρό σε μένα είναι το λεγομένο χαρτί του "χρόνου"(που μπορώ να προσδιορίσω πότε ακριβώς θα γίνει κάτι ανάλογα με ποιο χαρτί βρίσκεται αμέσως μετά) kai alla... Επίσης το "ξεκαθάρισμα"(3ο στάδιο) το κάνεις μόνο μία φορά??? Εγώ το κάνω τρεις για να διώξω χαρτιά που δεν με ενδιαφέρουν και να κρατήσω πληροφορίες πιο συγκεκριμένες. Επίσης κάνω και το λεγόμενο "κέντημα" στο τρίτο στάδιο του ριξίματος...
    Μήπως να τα λέγαμε prive μεσω e-mail :bigsmile:
    Γεια σου lurid_cherub
    Η Μαρία είναι παλιό μέλος μας και έχει αρκετή εμπειρία με τα φόρουμς μας. Γνωρίζει πολύ καλά ότι το συγκεκριμένο site δεν προσφέρεται για πλατιάσματα αλλά έχει ενημερωτικό κατά βάση χαρακτήρα. Επίσης στις συζητήσεις στα φόρα απαγορεύει ρητά λεπτά θέματα όπως τα της υγείας.
    Κάνει λοιπόν πολύ καλά η Μαρία που έχει επικεντρώσει στα αισθηματικά ζητήματα τα οποία μέχρι στιγμής χειρίζεται διακριτικά και αφήνει τις "βαριές πόρτες" και τα νοσοκομεία στους ειδικούς.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by maraki_1975
    καλημέρα, μια απο τις ερμηνείες του 6 σπαθί (όταν αυτο δεν ειναι δικό μας χαρτι , όταν δεν είμαστε δηλαδή ουτε εσύ ουτε ο συντροφός σου σπαθι) ειναι το χαρτι της εργασίας ...της δουλειάς ...άρα ενας Α καρό δίπλα σε ενα 6 σπαθί θα μπορούσε να σημαίνει μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς , μια είδηση για νέα επαγγελματική θέση το 6 μπαστούνι όμως δεν της δίνει και μεγάλη έυνοια για να ειναι μια καλή δουλειά ...μάλλον ειναι μια δουλειά με όχι τόσο καλό μισθό!!!

ευχαριστω πολυ!!!!!!
    πως ομως θα καταλαβουμε αν μια ειδηση ειναι καλη ή κακη;(ασχετα απο τα επαγγελματικα)και πως θα καταλάβουμε αν καθυστερει ή θα ερθει αμεσα?

Quote Originally Posted by stabie
    ευχαριστω πολυ!!!!!!
    πως ομως θα καταλαβουμε αν μια ειδηση ειναι καλη ή κακη;(ασχετα απο τα επαγγελματικα)και πως θα καταλάβουμε αν καθυστερει ή θα ερθει αμεσα?
    η καθυστέρηση , ή η άσχημη πλευρα ενός γεγονότος φαίνεται όταν δίπλα στο γεγονός τα χαρτιά δεν ειναι αευνοικα κι αυτο σημαίνει οτι τα χαρτιά που ειναι δίπλα σε αυτη την είδηση ειναι το 10 μπαστούνι, ο Α μπαστούνι ...άσχημα χαρτιά !!!

καλημερα Μαρακι
    σε ευχαριστώ κατ αρχην για τις απαντησεις σου
    οσον αφορά τη ερμηνεία στις τετραδες πιστευω οτι τα καταλαβα
    στο αλλο στρωσιμο που εχουμε την νταμα κάτω, και πριν βάλουμε τα χαρτιά πάνω στο σταυρό προσπαθουμε να δώσουμε ερμηνείες?
    επίσης στο ίδιο ρίξιμο που σχιματίζεται τετράδα (1 κάτω 3 από πάνω) ερμηνεύουμε με τον αυτό τρόπο όπως δηλαδή μας εχεισ πει?:idea:
    κατι ακόμα
    μπορούμε να ρίξουμε με τον ίδιο τρόπο και γι αυτόν που μας ενδιαφέρει χωρίς να είναι παρόν αυτό? να μελετήσουμε και να κόψουμε ενοο εμεισ?

Quote Originally Posted by ilav
    καλημερα Μαρακι
    σε ευχαριστώ κατ αρχην για τις απαντησεις σου
    οσον αφορά τη ερμηνεία στις τετραδες πιστευω οτι τα καταλαβα
    στο αλλο στρωσιμο που εχουμε την νταμα κάτω, και πριν βάλουμε τα χαρτιά πάνω στο σταυρό προσπαθουμε να δώσουμε ερμηνείες?
    επίσης στο ίδιο ρίξιμο που σχιματίζεται τετράδα (1 κάτω 3 από πάνω) ερμηνεύουμε με τον αυτό τρόπο όπως δηλαδή μας εχεισ πει?:idea:
    κατι ακόμα
    μπορούμε να ρίξουμε με τον ίδιο τρόπο και γι αυτόν που μας ενδιαφέρει χωρίς να είναι παρόν αυτό? να μελετήσουμε και να κόψουμε ενοο εμεισ?
    καλησπέρα, φυσικά όλα τα χαρτιά και αυτα που ειναι στρωμένα κάτω έχουν την σημασία τους ...αυτά που βάζουμε μετα κλειστά επάνω ειναι το κάτι παραπάνω που θα μας πούνε για αυτα που μας απασχολούν
    κατι ακόμα

ναι τα χαρτιά έχουν τις ίδιες σημασίες που σας έχω δώσει εξ αρχής ...

φυσικά και μπορούμε να αντικαταστήσουμε την ντάμα μας , με τον κύριο που μας απασχολεί και να ρίξουμε τα χαρτιά για αυτόν...
    γιαυτο έχω να σας ενημερώσω οτι αν κάνουμε ενα ολοκληρωμένο ρίξιμο χαρτιών και για μας και για τον άλλον ..και τα τρία στάδια ...διαρκεί περίπου 1 με 1,5 ώρα να πούμε τα χαρτιά ....
    φιλάκια !!!

Maraki 1975 καλησπέρα. Παρακολουθώ όλο τον καιρό την προσπάθεια σου και ήθελα να σου γράψω και εγώ ένα μπράβο για τον κόπο σου .
    Και εγώ τα λέω όπως και εσύ ερασιτεχνικά και συμφωνώ απολύτως με όλα όσα γράφεις (τόσο πολύ που καμιά φορά νόμιζα ότι τα έγραφα εγώ!!) έχουμε κάποιες μικρές διαφορές στην ερμηνεία αλλά είναι τόσο μικρές που ή έτσι τα ερμηνεύσεις ή αλλιώς το αποτέλεσμα ίδιο είναι. Έχω να πω και το εξής: Η πιο δύσκολη τράπουλα από όλες είναι αυτή, η απλή ή αλλιώς τσιγγάνικη ακριβώς επειδή όπως λες και εσύ θέλει feeling, θέλει όραμα, θέλει σενάριο. Η διαίσθηση εδώ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο (τον μεγαλύτερο) σε αντίθεση με την Αστρολογία και ίσως και την ταρώ ίσως που θέλει κυρίως καλή γνώση του συμβολισμού και της ερμηνείας. Εγώ όταν τα λέω καμιά φορά (όταν είμαι στα καλά μου) είναι σα να βλέπω ταινία οι φιγούρες σχεδόν κουνιούνται, μιλάνεκαι αφήνομαι να με πάει... νομίζω πως και εσύ έτσι πρέπει να νιώθεις αφού έτσι το περιγράφεις.
    Κατά τα άλλα συμφωνώ ακόμα και με το κόμμα και την τελεία. Μπράβο σου πάλι

Page 13 of 47 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)