- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 121 to 130 of 145
-
17-12-2010, 12:29 AM #121
Re: Αφροδίτη και Σελήνη: Πώς προσεγγίζουμε στον έρωτα
αφροδιτη στο σκορπιο και σεληνη στο λεοντα! φοβερος συνδιασμος?:weird:
-
18-12-2010, 04:12 PM #122
paides exw afroditi ston ydroxoo kai selii ston zygo kai mou exei kanei megali zimia ksenerono me olous tous andres eimai spastika epilektikh kai monaksia sto foul eimai katadikasmeni ...mporite na mou pite pws tha vrw poy exw ton asteroidi eros den mporw na to vrw pouthena
-
18-12-2010, 04:37 PM #123
Κατ' αρχήν καλύτερα από 'δω & μπρος να χρησιμοποιείς ελληνικους χαρακτήρες διότι γενικώς σο συγκεκριμένο site υπάρχει αντιπάθεια στα greeklish.
Για τον Ερως πας στους χάρτες σου, μετά γενέθλιος special, τικάρεις στον κατάλογο από κάτω τον Έρως & θα στον βγάλει στο σχεδιασμό.
Τέλος, καλύτερα τέτοιου είδους απορίες να τις κάνεις στα ανάλογα φόρουμ (Π.χ. "οι εραστές της Αστρολογιας" ). Εδώ γίνεται συζήτηση περί του συγκεκριμένου άρθρου & γενικώς δε θα σου απαντούν. Φιλιά!
-
19-12-2010, 04:37 PM #124
σε ευχαρισω πολυ το βρηκα να εσιαι καλα ..
-
31-12-2010, 07:54 PM #125
-
31-12-2010, 09:26 PM #126
Το μυστικό είναι να καταφέρεις να κάνεις "πράξη" τη Σελήνη και την Αφροδίτη στους Ιχθείς, βγάζοντας όμως τους 2 αυτούς πλανήτες στην καλύτερη μορφή τους. Αν δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες που με τις όψεις τους να ανακόπτουν τα χαρίσματα που έχουν αυτοί οι δύο πλανήτες στο συγκεκριμένο ζώδιο τότε, πιστεύω, το άτομο έχει καταφέρει πολλά.
Ψυχή ψαριού κορμί γατήσιο
----------------
Σάν κριάρι πού τρέχει μές στούς ουρανούς
Καί τών άστρων τούς κλώνους τσακίζει, μ’ακούς
Είμ’ εγώ, μ’ ακούς
Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς
-
01-01-2011, 02:32 PM #127
egw exo tin selini k tin afroditi ston zugo, k ime k zugos, genimeni ton oktombri...
katalaba, oti me auton ton sindiazmo, psaxno sinexia , kati perfect..pou den iparxi...
-
04-01-2011, 02:14 AM #128
ειμαι αιγοκερως με οροσκοπο υδροχοο.εγω εχω σεληνη στον λεοντα αφροδιτη στον τοξοτη κ αρη στον κριο..το αγορι που με ενδιαφερει ειναι υδροχοος με οροσκοπο σκορπιο εχει σεληνη στους διδυμους αφροδιτη στον αιγοκερω κ αρη στον σκορπιο..ταιριαζουμε??ειμαι λιγο αχρηστη...οποτε αν μπορει καποιος να με βοηθησει???ααα...κ εχοθμε κ οι 2 την σεληνη μας στον 7ο οικο
-
23-01-2011, 07:46 PM #129
Γεια σας! Επειδή το site δυστυχώς δεν με αφήνει να ανοίξω νεο θέμα (((δεν ξέρω γιατί)) θα ένταξω το ερώτημα μου εδω. Όταν μια νεα σελήνη κάνει σύνοδο με έναν γενέθλιο προσωπικό πλανήτη όπως η Αφροδίτη, ερμηνεύεται ως νεο ξεκίνημα στις ιδιότητες του συγκεκριμένου πλανήτη;
ευχααριστώ όποιον θελει να μου απαντησει
Water
-
14-02-2011, 02:50 PM #130
Σεληνη στα ψαρια στον 6ο και Αφροδιτη στον Λεοντα στον 12ο τα περισσοτερα απο σεληνη τα εχω παρει λιγο Λιονταρι ζητω !!!!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.