s
Ας μιλήσουμε για Ιχθύς - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 16 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 LastLast
Results 121 to 130 of 152

Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς

¶κουσα για Ιχθείς κι είπα να μπω :-)
    Ένα άλλο χαρακτηριστικό των Ιχθύων - που μπορεί να το αναφέρατε, δεν ξέρω γιατί δεν διάβασα όλες τις σελίδες - είναι ότι βαριούνται γρήγορα... Κι επίσης, επειδή ακριβώς είναι αρκετές φορές συνεσταλμένοι, ήπιοι και συγκαταβατικοί, νομίζεις ότι τους έχεις πάρει με τα νερά σου αλλά την τελευταία στιγμή το ψαράκι μπορεί να στην κάνει και μην το είδατε! Εντελώς απρόβλεπτοι!
    Αυτά τα ολίγα από μια Ιχθύ! :-)

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by spinalonga View Post
    ¶κουσα για Ιχθείς κι είπα να μπω :-)
    Ένα άλλο χαρακτηριστικό των Ιχθύων - που μπορεί να το αναφέρατε, δεν ξέρω γιατί δεν διάβασα όλες τις σελίδες - είναι ότι βαριούνται γρήγορα... Κι επίσης, επειδή ακριβώς είναι αρκετές φορές συνεσταλμένοι, ήπιοι και συγκαταβατικοί, νομίζεις ότι τους έχεις πάρει με τα νερά σου αλλά την τελευταία στιγμή το ψαράκι μπορεί να στην κάνει και μην το είδατε! Εντελώς απρόβλεπτοι!
    Τι ωροσκόπο έχεις? Μήπως Υδροχόο?
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Ο ωροσκόπος μου είναι Καρκίνος.

Όνομα:
    Ιουλία

Ο ωροσκόπος μου είναι Καρκίνος.
    Ναι ε? Περίεργο!!!
    Αυτό που ανέφερες σε παραπάνω ποστ, δεν το έχω ξανα ακούσει για τα ψαράκια! Συνήθως, το αναφέρουν τα άτομα που έχουν έντονο τον Ουρανό στο χάρτη τους.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Φωτεινή

Όπως και όλα τα διπλά ζώδια, έτσι ο Ιχθύς είναι απρόβλεπτος.Ειδικά το συγκεκριμένο ζώδιο,που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τις περισσότερες φορές δεν έχει ξεκαθαρη ή σταθερή συμπεριφορά. Είναι λοιπόν απρόβλεπτοι, αλλά όχι όπως ο Υδροχόος που παίρνει ξαφνικές αποφάσεις για παράδειγμα, αλλά μάλλον ειναι συναισθηματικά απρόβλεπτοι και αλλάζουν συνεχώς αποψεις.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Όπως και όλα τα διπλά ζώδια, έτσι ο Ιχθύς είναι απρόβλεπτος.Ειδικά το συγκεκριμένο ζώδιο,που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τις περισσότερες φορές δεν έχει ξεκαθαρη ή σταθερή συμπεριφορά. Είναι λοιπόν απρόβλεπτοι, αλλά όχι όπως ο Υδροχόος που παίρνει ξαφνικές αποφάσεις για παράδειγμα, αλλά μάλλον ειναι συναισθηματικά απρόβλεπτοι και αλλάζουν συνεχώς αποψεις.
    Ότι δεν είναι σταθεροί, και αλλάζουν συνεχώς γνώμη το γνωρίζω, αλλά ότι βαριούνται εύκολα δεν το έχω ξανα ακούσει. Έχω γνωρίσει πολλούς Ιχθείς και ίσως είναι από τα λίγα ζώδια που μένουν κολλημένοι σε μια κατάσταση! Και μετά ακολουθούν οι Σκορπιοί και οι Καρκίνοι
    Voltaire

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by panther View Post
    Ότι δεν είναι σταθεροί, και αλλάζουν συνεχώς γνώμη το γνωρίζω, αλλά ότι βαριούνται εύκολα δεν το έχω ξανα ακούσει. Έχω γνωρίσει πολλούς Ιχθείς και ίσως είναι από τα λίγα ζώδια που μένουν κολλημένοι σε μια κατάσταση! Και μετά ακολουθούν οι Σκορπιοί και οι Καρκίνοι

Δεν θα το έλεγα βαρεμάρα αλλά μάλλον έλλειψη επιμονής και προσήλωσης σε κάτι συγκεκριμένο και συνεχή αλλαγή στους στόχους τους.
    Επίσης το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό ενδεχομένως μπορεί να συμβαίνει αν ο Ποσειδώνας σχηματίζει για παράδειγμα μια σκληρή όψη με τον ¶ρη, ή αν ο ¶ρης βρίσκεται στον Ιχθύ.

Ο Ιχθύς δεν κολλάει σε μια κατάσταση, εκτός αν υπάρχει η αίσθηση της προσφοράς(πχ ότι "σώζει" κάποιον ή ότι τον "σώζουν").
    Το "κόλλημα" για καθε ζώδιο έχει διαφορετικό κίνητρο και βάση και επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η ποιότητα του ζωδίου.Εν μεταβλητό ζώδιο σιγουρα δεν κολλάει όπως ένα σταθερό ζώδιο για παράδειγμα.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Το "κόλλημα" για καθε ζώδιο έχει διαφορετικό κίνητρο και βάση και επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η ποιότητα του ζωδίου.Εν μεταβλητό ζώδιο σιγουρα δεν κολλάει όπως ένα σταθερό ζώδιο για παράδειγμα.
    Ναι σε αυτό, συμφωνώ απόλυτα:bigsmile:
    Voltaire

Όνομα:
    Κυριακή

Ουτε εγω θα ελεγα οτι ειναι βαρεμαρα.
    Μαλλον το οτι δυσκολα μπορουν να νιωσουν πληροτητα ακολουθωντας εναν και μονο δρομο για καιρο. Μπορουν να νιωσουν τις ποικιλες εκδοχες ενος ζητηματος (νομιζω περισσοτερο να νιωσουν παρα να καταλαβουν) και να τους ελκυουν εξισου ολες.
    Και το κακο [ή καλο] ειναι οτι μπορουν να ταυτιστουν με την εκδοχη που καθε φορα τους ελκυει περισσοτερο. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι η ταυτιση αντιστοιχει στο ολον του εαυτου τους.
    Καπως σαν τους Διδυμους, αλλα οι Διδυμοι ειναι διανοητικοι. Ξεκινουν απο διαφοτερικη αφετηρια.
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

...... νομίζεις ότι τους έχεις πάρει με τα νερά σου αλλά την τελευταία στιγμή το ψαράκι μπορεί να στην κάνει και μην το είδατε! Εντελώς απρόβλεπτοι!
    Σαν Ιχθύς θα σου πώ ότι βαριόμαστε εύκολα,οι αλλαγές παραστάσεων είναι απαραίτητες σε ένα ψάρι....και λόγω Ποσειδώνα εκεί που φτάνουμε τους άλλους στα ουράνια τους αφήνουμε ξαφνικά ,γιάτί λόγω εσωστρέφειας δεν εκφράζουμε τα βαθύτερα θέλω μας,αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μαζεύουμε πράγματα και όταν έχουν οι καταστάσεις φτάσουν σε σημείο που δεν αντέχονται να φεύγουμε ξαφνικά και χωρίς εξηγήσεις

Page 13 of 16 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)