s
Οψεις Συναστρίας - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 12 of 14 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 LastLast
Results 111 to 120 of 132

Re: Οψεις Συναστρίας

Ηταν ενα θεωρητικο παραδειγμα. Προσπαθουσα να καταλαβω πως η ελξη μπορει σταδιακα σε ενα ζευγαρι να μετουσιωθει σε κατι αλλο και πως φαινεται αυτο στην συναστρια.

Όνομα:
    Τίνα

Κορίτσια μια συναστρία για να λειτουργήσει καλά δεν χρειάζεται μόνο θετικές όψεις αλλά και να καλύπτει ο ένας τον χάρτη του άλλου. Ακόμη, κάποιες σχέσεις βαλτώνουν -πέρα από τις θετικές όψεις- γιατί πιθανόν ο σύντροφος που υπάρχει στη ζωή μας την εκάστοτε περίοδο δεν πληρεί τις προδιαγραφές του χάρτη μας. Ωστόσο για το τρίγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη διαφωνώ, η συγκεκριμένη όψη δεν μπορεί να φέρει βάλτωμα αντίθετα είναι από τις πιο σημαντικές και πιο επιβοηθητικές σε μια συναστρία καθώς και το εξάγωνο. Βάλτωμα ενδεχομένως να φέρει η σύνοδος αλλά κι αυτό με δεδομένο πως υπάρχουν κι άλλες εδνείξεις. Ομοίως και με τις αρνητικές όψεις, ναι μεν με την πάροδο του χρόνου ωριμάζουν το σχέση ωστόσο χωρίς κάποιες θετικές δεν γίνεται να προχωρήσει μια σχέση εκτός πια κι αν και οι δύο είναι άνθρωποι που το έχουν στο αίμα τους να ζουν στην κόψη του ξυραφιού μόνιμα.

Συμφωνω ειναι πως το βιωνει ο καθενας προσωπικα μεσα στο χαρτη του .Ας πουμε εγω ειχα σχεση που η σεληνη του αλλου τριγωνιζε τον ηλιο μου , παρολα αυτα εχω δυο χρονια χωρισμενη και ακομα βαριεμαι οταν την σκεφτομαι .

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μου προξενεί μεγάλη απορία....

πρόκειται για συναστρία ερωτικής σχέσης και όμως υπάρχουν αρκετές όψεις με το μεσουράνημα του ενός ατόμου και τους προσωπικούς πλανήτες του άλλου όπως επίσης κ μία στενή σύνοδος βόρειου δεσμού μεσουρανήματος...

μήπως να το γυρίσουμε σ επαγγελματική συνεργασία???????:toung:
    ψάχνω τόση ώρα να εκφράσω αυτό που νιώθω και τελικά καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν λόγια....<3

Γεια σας!
    Σε συναστρια μια θετικη οψη μεταξυ των κυβερνητων των ωροσκοπιων μπορει να θεωρηθει ως ενδειξη οικειοτητας??

Να ρωτησω κατι ρε παιδες σε ενα αλλο ποστ εδω στο site ειδα που καποιος ειπε οτι η αντιθεση Σεληνης Αφρο ειναι ενδειξη μονοπλευρου ερωτα ισχυει κατι τετοιο?Κ επισης ειχε πει οτι ειχε και δειγμα ανθρωπων αν ειναι ετσι εχω και εγω δειγμα τριων ανθρωπων που καπου κολλαει το θεμα και η σχεση δεν προχωραει?
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

Quote Originally Posted by astrotrella View Post
    Να ρωτησω κατι ρε παιδες σε ενα αλλο ποστ εδω στο site ειδα που καποιος ειπε οτι η αντιθεση Σεληνης Αφρο ειναι ενδειξη μονοπλευρου ερωτα ισχυει κατι τετοιο?Κ επισης ειχε πει οτι ειχε και δειγμα ανθρωπων αν ειναι ετσι εχω και εγω δειγμα τριων ανθρωπων που καπου κολλαει το θεμα και η σχεση δεν προχωραει?
    Δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο .Γενικα οι πλανητες που θεωρουνται "καλοι" οπως η Σεληνη και η Αφροδιτη ακομα και μεσα απο δυσκολες οψεις δεν δειχνουν μονοπλευρο ερωτα.(εκτος αν ενας απο τους δυο πλανητες "χτυπιεται " απο κανεναν ζορικο πλανητη του αλλου .Βλ.Κρονος ,ουρανος,πλουτωνας.Η μεσα στο γενεθλιο του εχει κατι τετοιο . Απο εμπειρια και παλι .Σεληνη του συνοδο με αφροδιτη μου .Οπου στο γενεθλιο ειχε κρονο -σεληνη συνοδο και καταπεκταση ,ο κρονος στην συναστρια ειχε συνοδο με την αφροδιτη μου.Κολαση του Δαντη!Που τιναζε την "καλη" οψη συνοδου στον αερα )Περισσοτερο νομιζω εχει να κανει με το τραγουδι του Μηλιωκα και της Μανου "Ροζ"

Που εκεινη του λεει " Βρε αν δεν σε ερωτευομουνα ,θα εκανα το δικο μου " και εκεινος της απαντα" Εγω να δεις τι θα εκανα ,με ελα που σ αγαπω " . Υπαρχει δηλαδη μια δυσκολια στην τροπο που εκφραζουν τα συναισθηματα τους παρα στο οτι δεν υπαρχει αγαπη.Παντα ο ενας θα εχει τα παραπονα του απο τον αλλον.

Επισης δεν γνωριζω καν αν υπαρχει καποια οψη η οψεις που να εχουν ονομαστει επισημως " Δεικτες για μονοπλευρο ερωτα". Κατα την γνωμη μου πρεπει να δει κανεις το ολο του χαρτη για το που μπορει να χωλαινει .

Εγω προσωπικα ειχα την εμπειρια απο ατομο που ειχα σε συναστρια μας σεληνη συνοδο με αφροδιτη του και η αφροδιτη μου σε τριγωνο με την σεληνη του και ομως δεν προχωρησε το θεματακι μεταξυ μας .Ενω ειχα σχεση χρονων με καποιον που ειχα την σεληνη μου τετραγωνο στην δικια του αφροδιτη.

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο .Γενικα οι πλανητες που θεωρουνται "καλοι" οπως η Σεληνη και η Αφροδιτη ακομα και μεσα απο δυσκολες οψεις δεν δειχνουν μονοπλευρο ερωτα.(εκτος αν ενας απο τους δυο πλανητες "χτυπιεται " απο κανεναν ζορικο πλανητη του αλλου .Βλ.Κρονος ,ουρανος,πλουτωνας.Η μεσα στο γενεθλιο του εχει κατι τετοιο . Απο εμπειρια και παλι .Σεληνη του συνοδο με αφροδιτη μου .Οπου στο γενεθλιο ειχε κρονο -σεληνη συνοδο και καταπεκταση ,ο κρονος στην συναστρια ειχε συνοδο με την αφροδιτη μου.Κολαση του Δαντη!Που τιναζε την "καλη" οψη συνοδου στον αερα )Περισσοτερο νομιζω εχει να κανει με το τραγουδι του Μηλιωκα και της Μανου "Ροζ"

Που εκεινη του λεει " Βρε αν δεν σε ερωτευομουνα ,θα εκανα το δικο μου " και εκεινος της απαντα" Εγω να δεις τι θα εκανα ,με ελα που σ αγαπω " . Υπαρχει δηλαδη μια δυσκολια στην τροπο που εκφραζουν τα συναισθηματα τους παρα στο οτι δεν υπαρχει αγαπη.Παντα ο ενας θα εχει τα παραπονα του απο τον αλλον.

Επισης δεν γνωριζω καν αν υπαρχει καποια οψη η οψεις που να εχουν ονομαστει επισημως " Δεικτες για μονοπλευρο ερωτα". Κατα την γνωμη μου πρεπει να δει κανεις το ολο του χαρτη για το που μπορει να χωλαινει .

Εγω προσωπικα ειχα την εμπειρια απο ατομο που ειχα σε συναστρια μας σεληνη συνοδο με αφροδιτη του και η αφροδιτη μου σε τριγωνο με την σεληνη του και ομως δεν προχωρησε το θεματακι μεταξυ μας .Ενω ειχα σχεση χρονων με καποιον που ειχα την σεληνη μου τετραγωνο στην δικια του αφροδιτη.

Ναι αν και δεν θυμαμαι τους αλλους χαρτες ιδιαιτερα θυμαμαι οτι επαιζαν πλανητες οπως ο ΑΡης ο Κρονος κ ο ουρανος τ αλλου π χαλαγε την οψη... Αλλα σ αυτην π θυμαμαι χαρακτηριστικα Ουρανος κ ο ποσειδωνας και απ τις δυο μεριες δημιουργουσε ταυ τετραγωνο ο Ουρανος και ο Ποσειδωνας τ Α προσωπου τετραγωνο με την Σεληνη του Β και ο ουρανος και ο Ποσειδωνας τ Β προσωπου τετραγωνο με την Αφρο τ Α χαμος λεμε....Ισως δεν τ ειπα σωστα εγω δεν θεωρω μονοπλευρο ερωτα αυτη την οψη αλλα κολλημα (τ ατομο της Σεληνης κολλαει) και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω πως αντιλαμβανομαστε στην συναστρια τις οψεις την αντανακλαση τ συναισθηματοςδηλ αυτος που δεχεται την Αφρο ειναι ερωτευμενος η αυτος που την εχει?

Μεσα απο το γενεθλιο του αλλου θα δουμε ποια προδιαθεση υπαρχει.Ας πουμε η αφεντια μου εχει συνοδους μεταξυ ουρανου -αφροδιτη και αφροδιτη -ποσειδωνα στον 5ο.Καταλαβαινεις ερωτευομαι (και ξε-ερωτευομαι ) στο λεπτο . Δεν παει ο αλλος, να ειναι απο αλλο πλανητη ,μωρε κατι θα βρω μεσα στο χαρτη του που θα μου κανει :toung:. Αν τωρα ο "εξωγηινος" που εχω βαλει στο ματι εχει την σεληνη του ,την αφροδιτη του η τους κυβερνητες του 5ου,7ου χτυπημενους και δεν ειναι και πολυ της ρομαντζαδας ( και του κριαρισιου "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ")τοτε η τοξοτισια αφροδιτη μου και η κριαρισια σεληνη μου τρωει ηττα με το κουταλι της σουπας
    Που θα παει ομως ,μεγαλωνοντας ευελπιστω να μαθω να συγκρατουμε

Αρα δεν πιστευω οτι μεγαλυτερο τρακο παθαινει η σεληνη η η αφροδιτη .Ακομα και οι επαφες με εξωκρονιους πλανητες εχω δει οτι λειτουργουν αμφιδρομα.Ας πουμε πλουτωνας συνοδο με αφροδιτη η ποσειδωνας σε συνοδο αφροδιτη ,δεν εχω δει τον εξωκρονιο να ειναι και πολυ κουλ και ας λενε μερικα βιβλια οτι ο Πλουτωνας και ο Ποσειδωνας εχουν το πανω χερι σε αυτες τις οψεις .

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Μεσα απο το γενεθλιο του αλλου θα δουμε ποια προδιαθεση υπαρχει.Ας πουμε η αφεντια μου εχει συνοδους μεταξυ ουρανου -αφροδιτη και αφροδιτη -ποσειδωνα στον 5ο.Καταλαβαινεις ερωτευομαι (και ξε-ερωτευομαι ) στο λεπτο . Δεν παει ο αλλος, να ειναι απο αλλο πλανητη ,μωρε κατι θα βρω μεσα στο χαρτη του που θα μου κανει :toung:. Αν τωρα ο "εξωγηινος" που εχω βαλει στο ματι εχει την σεληνη του ,την αφροδιτη του η τους κυβερνητες του 5ου,7ου χτυπημενους και δεν ειναι και πολυ της ρομαντζαδας ( και του κριαρισιου "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ")τοτε η τοξοτισια αφροδιτη μου και η κριαρισια σεληνη μου τρωει ηττα με το κουταλι της σουπας
    Που θα παει ομως ,μεγαλωνοντας ευελπιστω να μαθω να συγκρατουμε

Αρα δεν πιστευω οτι μεγαλυτερο τρακο παθαινει η σεληνη η η αφροδιτη .Ακομα και οι επαφες με εξωκρονιους πλανητες εχω δει οτι λειτουργουν αμφιδρομα.Ας πουμε πλουτωνας συνοδο με αφροδιτη η ποσειδωνας σε συνοδο αφροδιτη ,δεν εχω δει τον εξωκρονιο να ειναι και πολυ κουλ και ας λενε μερικα βιβλια οτι ο Πλουτωνας και ο Ποσειδωνας εχουν το πανω χερι σε αυτες τις οψεις .

Και εγω ετσι ειμαι Σεληνη στον ζυγο στον 5ο και Αφροδιτη στον Κριο σε τετραγωνο με τον Ουρανο (κεραυνοβολιεμαι τερμα) και ειμαι και τ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    Δηλ ακομα και τα προσωπα με τους ισχυρους εξοκρονιους μπορει να κολλησουν απλα επειδη λενε οτι η Σεληνη ειναι ευαισθητος Πλανητης γ αυτο τ λεω....Αν οι οψεις που συμβαινουν στην συναστρια υπαρχουν και στο γεννεθλιο δειχνουν τοτε οτι ειναι σαν να μας δινει ο αλλος αυτο που θελουμε να παρουμε ,η σιγουρη εκδηλωση των ερωτικων μας τασεων?

Page 12 of 14 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread