- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Δοκίμασα το πρόγραμμα και...
- Voters
- 556. You may not vote on this poll
-
Είναι καλό
440 79.14% -
Είναι καλούτσικο
64 11.51% -
Είναι μέτριο
24 4.32% -
Είναι μάπα
28 5.04%
Results 111 to 120 of 128
-
22-10-2010, 06:31 PM #111
Re: Νέο Αστρολογικό πρόγραμμα στο myHoroscope! και οδηγός χρήσης
Γεια σου natasha0942, καλώς ήρθες στο myhoroscope.gr :bigsmile:
Εδώ να ξέρεις πως γράφουμε μόνο με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες.. Το id είναι ο 5ψήφιος κωδικός που βλέπεις αριστερά από την κάθε καταχώριση χάρτη που κάνεις. Αυτόν τον αριθμό λοιπόν πληκτρολογείς στο κουτάκι id για να δεις τον γενέθλιο χάρτη σου, τις διελεύσεις σου ή ότι άλλο θελήσεις..
-
31-10-2010, 04:53 AM #112
θα ηθελα μου πειτε που βρησκετε η ΗΡΑ στον αστρολογικο μου χαρτη;;; και πως την βρησκω για να μην σας ρωταω συνεχεια...εχω γεννηθει 8-Ιανουαριου-1983 ωρα 07:30
Ευχαριστω!
-
31-10-2010, 06:43 AM #113
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
31-10-2010, 07:00 AM #114
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
31-10-2010, 01:51 PM #115
-
31-10-2010, 02:04 PM #116
Επάνω αριστερά σε κάθε σελίδα, κάτω από το λογότυπο του myhoroscope υπάρχει μια μπάρα με διάφορες επιλογές. Διαλέγεις αυτήν που ονομάζεται "Δωρεάν Ωροσκόπιο" και επιλέγεις από το παράθυρο που θα σου ανοίξει την επιλογή "οι χάρτες σας", στην περίπτωση που έχεις ήδη βάλει κάποιους χάρτες. Αν δεν έχεις, επιλέγεις το από κάτω "υπολογίστε έναν νέο χάρτη".
Αφού βάλεις τα στοιχεία όπως σου ζητηθεί, από την μπάρα που έχει τις επιλογές "Γενέθλιοι Χάρτες/ Χάρτες Πρόγνωσης/ Χάρτες Σχέσεων/ Ηλιακή Επιστροφή/ Σεληνιακή επιστροφή" επιλέγεις το "Γενέθλιοι Χάρτες" και μετά το "Γενέθλιος special". Εκεί θα βρεις και το κουτάκι Juno για να το τσεκάρεις και να δεις την θέση της γενέθλιας Ήρας σου, αφού πατήσεις το "υποβολή".
Εναλλακτικά, μπορείς και από την επιλογή "Χάρτες Πρόγνωσης" να δεις τις διελεύσεις της ημέρας, αν επιλέξεις το "Διελεύσεις+Αστεροειδείς" και να δεις και τη γενέθλια θέση της Ήρας και τη θέση της σήμερα (ή οποιαδήποτε ημέρα επιθυμείς, αν αλλάξεις την ημερομηνία στο αντίστοιχο πεδίο).
:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
31-10-2010, 02:08 PM #117
ενταξει το καταφερα...ευχαριστω και παλι!
-
08-12-2010, 10:45 PM #118
Γειά σας!
Χρησιμοποιώ το υπολογιστικό πρόγραμμα του myhoroscope εδώ και καιρό γιατί το βρίσκω πολύ έγκυρο.Το χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον για να βρίσκω τον ωροσκόπο σε φίλους και τους στέλνω και τη γενέθλια ανάλυση η οποία είναι πάρ απολύ καλή.Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δε μπορώ να σβήσω τους χάρτες τους όταν τελειώνω.Αυτό είναι το μόνο μείον κατά τη γνώμη μου.Δεν γνωρίζω πάρα πολλά για τα ζώδια αλλά βλέπω ότι όσα λέει εδώ μέσα είναι σχετικά ακριβή. Μια άλλη ερώτηση.Έχω γεννηθεί στη Λευκάδα και όταν το βάζω μου βάζει σαν ώρα +3 αντί για +2 που είναι για την Ελλάδα.Είναι αυτό σωστό αστρολογικά;
-
08-12-2010, 10:51 PM #119
-
08-12-2010, 11:22 PM #120
το +2 και το +3 είναι η χειμερινή και η εαρινή ώρα βάσει του ότι η ώρα μας αλλάζει τον Οκτώβριο και τον Μάιο. Δεν είναι δηλαδή ότι το +2 είναι ντε και καλά για την Ελλάδα όλο το χρόνο....εξαρτάται από το μήνα αλλά και τη χρονιά που γεννήθηκες γιατί σε κάποιες χρονιές δε θυμάμαι όμως από πότε...από το 1960 με 1965 και πριν αν θυμάμαι καλά δεν ίσχυε η αλλαγή ώρας...
όλα αυτά δηλαδή και τη χρονιά αλλά σαφώς και το μήνα το υπολογιστικό μας τα συνυπολογίζει απευθείας και σου βγάζω τη σωστή ώρα...είτε +2 είτε +3...:bigsmile:
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.