s
Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 12 of 26 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... LastLast
Results 111 to 120 of 253
    Όνομα:
    Ράνια

Re: Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Αυτό το καταβαραθρωθεί δεν θυμάμαι που το πρωτοάκουσα τωρα τελευταία :unsure:, αλλα πολύ μου αρέσει......μου θυμίζει το "THIS IS SPARTA" :toung: :toung:

Ξέρω, ξέρω πάλι sorry

Όνομα:
    Γιάννα

Αν το καλοσκεφτητε οι σχεσεις σημερα κατα μεγαλο ποσοστο (οχι ολες!!!υπαρχουν ακομα ερωτες-σε μικρες ηλικιες -αλλα υπαρχουν) βασιζοντε ή στο χρημα ή στο sex ή και στα δυο ,που πολλοι τα βρησκουν πολυ αφροδυσιακα.Οταν καποιο απο τα δυο σταματησει να υφησταντε τοτε ο υποτηθεμενος "ερωτας" βγαινει απο το παραθυρο τρεχοντας και ψαχνει να βρει τον\την επομενη.Η σημερινη εποχη ειναι γρηγορη και δεν επιτρεπει χασιμο χρονου.
    Τωρα αν αυτα τα εξασφαλισει ενας 60 ή 20 χρονων συντροφος δεν νομιζω οτι ενδιαφερει πολλους.Τα ιδανικα αλλοιωνοντε ,και η υπερτερηση απεναντι στους υπολοιπους ειναι ο στοχος.Αυτο νιωθω και αυτο βλεπω να υπαρχει.
    Ας ελπισουμε οτι ο πλουτωνας στον αιγωκερο θα μας κανει (μαζι με ολα τα υπολοιπα που θα φερει) να αναθεωρισουμε και να υπαρξουν αλλες αρχες για τις προσωπικες σχεσεις πιο ανθρωπινες και πιο συναισθηματικες.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Νομίζω τελικά έχει να κάνει με το τί προσέχει και τι "χαλάει" τον καθέναν μας και αρα είναι κάτι υποκειμενικό:bigsmile:

Μπορεί καποιον να το νχαλάει η εμφάνιση ενός ζευγαριού, απο ηλικία μέχρι διαφορά ύψους ή οτιδήποτε δεν θεωρείται..."συμμετρικό" ας πούμε.Έίναι μια άποψη απολύτως σεβαστή.:bigsmile:

Μιλώντας πάντα για τον εαυτό μου, δεν κοιτάζω την εμφάνιση ενός ζευγαριού αλλά μαλλον πως κοιτάζει ο ένας τον άλλον, πως συμπεριφέρεται ο ενας στον άλλον και πώς λειτουργούν σαν ζευγάρι.Αν αυτά εμένα μου προκαλούν θετικό συναισθηματικό αντίκτυπο τότε μου αρέσουν αν όχι τότε ψάχνω να δώ τι συμβαίνει και δεν μου "καθεται" καλά η σχέση αυτή.

Ωστόσο τα συναισθήματα που θα μου προκαλέσει η θέα ενός ζευγαριού δεν θα οφείλεται στο αν ο ενας εχει γκρίζα μαλλιά και ο άλλος είναι νεαρός σε ηλικια, αλλά στο αν υπάρχει γνήσιο συναίσθημα μεταξύ τους.
    :bigsmile:
    Υπαρχει μια διαφορα μεταξυ της διαφορετικης μη συμετρικης εμφανισης και διαφορα αναμεσα στην ηλικιακη διαφορετικοτητα που φαινεται και εμφανισιακα! Αλλο το ενα αλλο το αλλο....

Ηταν μαζι με τις φιλες της ιδιας με αυτην ηλικια(αρα δε παιζει να μεγαλοδειχναν ολες μαζι) κι αυτος με εναν φιλο του στην ηλικια του....

Οσο για το γνησιο συναισθημα δε νομιζω οτι ειναι τοσο ευκολο στις μερες μας να το καταλαβεις ειδικα αν εισαι τριτος....Βλεπω γνωστους μου με μια κοπελα λεω τι ωραιο ζευγαρακι ποσο αγαπημενοι φαινονται...ολο γλυκες κτλ...και τον πετυχαινω αλλη φορα μονο του και μου λεει οτι εχει παει με αλλες 3....
    Ποσο μαλλον αν ο αλλος το χει βαλει ως στοχο να βγαλει μάνει εκει να δεις θεατρο που θα παιξει....

Τεσπα εγω πιστευω οτι η εμφανιση παιζει εναν αλφα ρολο καλως ή κακως στο θεμα της ηλικιας....Και στο πως "θα ερμηνευσεις" τη σχεση με μεγαλη διαφορα ηλικιας...Απο κει συνηθως ξεκινουν ολοι τις σκεψεις περι συμφεροντολογικης σχεσης ή περι ψχλ καταστασεων λογω της σχεσης με τους γονεις κτλ...Αλλιως αμα δε παρεις καν χαμπαρι τη διαφορα το βλεπεις και καπως αλλιως ακομα κι αν τη μαθεις....

Και ειπαμε γενικα παντα υπαρχουν εξαιρεσεις...
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Οσο για το γνησιο συναισθημα δε νομιζω οτι ειναι τοσο ευκολο στις μερες μας να το καταλαβεις ειδικα αν εισαι τριτος....Βλεπω γνωστους μου με μια κοπελα λεω τι ωραιο ζευγαρακι ποσο αγαπημενοι φαινονται...ολο γλυκες κτλ...και τον πετυχαινω αλλη φορα μονο του και μου λεει οτι εχει παει με αλλες 3....
    Δε θέλω να βγω οφ τόπικ αλλά σχετικά μ αυτό είχα διαβάσει (ράδιο αρβύλα) σένα φόρουμ μια ιδιαιτέρως χοντροκομμένα επεξεργασμένη πολύ απλή εξίσωση ας το πούμε έτσι η οποία ορίζει τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων για έναν άνθρωπο.Ο πραγματικός αυτός αριθμός στους άντρες υπολογίζεται αν διαιρέσεις τον αριθμό που ισχυρίζονται με το 3,ενώ στις γυναίκες αν τον πολλαπλασιάσεις με το 3.
    Δεν ισχύει βέβαια αυτή η εξίσωση αλλά το γεγονός ότι καθένας λέει ό,τι του κατέβει για να μη θεωρηθεί κομπλεξικός,ανεπαρκής σαν άντρας,εύκολη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο,είναι πέρα για πέρα αληθινό.Τώρα για το συναίσθημα μπορεί ενίοτε να διακριθεί,ανάλογα με το πόσο ξέρεις τον άλλο.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Δε θέλω να βγω οφ τόπικ αλλά σχετικά μ αυτό είχα διαβάσει (ράδιο αρβύλα) σένα φόρουμ μια ιδιαιτέρως χοντροκομμένα επεξεργασμένη πολύ απλή εξίσωση ας το πούμε έτσι η οποία ορίζει τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων για έναν άνθρωπο.Ο πραγματικός αυτός αριθμός στους άντρες υπολογίζεται αν διαιρέσεις τον αριθμό που ισχυρίζονται με το 3,ενώ στις γυναίκες αν τον πολλαπλασιάσεις με το 3.
    Δεν ισχύει βέβαια αυτή η εξίσωση αλλά το γεγονός ότι καθένας λέει ό,τι του κατέβει για να μη θεωρηθεί κομπλεξικός,ανεπαρκής σαν άντρας,εύκολη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο,είναι πέρα για πέρα αληθινό.Τώρα για το συναίσθημα μπορεί ενίοτε να διακριθεί,ανάλογα με το πόσο ξέρεις τον άλλο.
    Για τον συγκεκριμενο ισχυε ομως αργοτερα το διαπιστωσα.....Αλλα και περα απ αυτο το παραδειγμα υπαρχουν κι αλλα τετοια...Τεσπα...οφ τοπικ οπως ειπες...
    Δεν νομιζω οτι ειναι ετσι παντα καμμια φορα τα φαινομενα απατουν... τεσπα
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    καμμια φορα τα φαινομενα απατουν...
    ...Και όχι μόνο τα φαινόμενα! :bigsmile::nuts:

Στο θέμα μααααας! Όταν ένα ζευγάρι λοιπόν ξεκινήσει με μια διαφορά 20-25 ετών (π.χ. 22 ο ένας 45 ο άλλος) και περάσουν τα πρώτα κρίσιμα χρόνια, σε μια (πιστή) δεκαπενταετία που το ζευγάρι θα είναι 37 και 60 και η γυναίκα θα αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι η ζωή της περνάει και δεν την έχει ζήσει//χαρεί//χορτάσει σε αντίθεση με τον άντρα της, τί σενάρια μπορεί να παίξουν? Πόσο κοντά θα είναι τότε η απιστία ή//και η εγκατάλειψη? Για το αντίθετο, 37-ρης με 60-ρα χμ δεν είμαι και πολύ οπτιμιστής ότι μία σχέση εύκολα θα έχει κρατήσει τόσο μακρυά όποια και να είναι τα αίτια της αρχικής ένωσης.

Κάπου θέλω να καταλήξω εδώ, οι απόψεις σας θα με βοηθήσουν.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    ...Και όχι μόνο τα φαινόμενα! :bigsmile::nuts:
    Στο θέμα μααααας! Όταν ένα ζευγάρι λοιπόν ξεκινήσει με μια διαφορά 20-25 ετών (π.χ. 22 ο ένας 45 ο άλλος) και περάσουν τα πρώτα κρίσιμα χρόνια, σε μια (πιστή) δεκαπενταετία που το ζευγάρι θα είναι 37 και 60 και η γυναίκα θα αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι η ζωή της περνάει και δεν την έχει ζήσει//χαρεί//χορτάσει σε αντίθεση με τον άντρα της, τί σενάρια μπορεί να παίξουν? Πόσο κοντά θα είναι τότε η απιστία ή//και η εγκατάλειψη? Για το αντίθετο, 37-ρης με 60-ρα χμ δεν είμαι και πολύ οπτιμιστής ότι μία σχέση εύκολα θα έχει κρατήσει τόσο μακρυά όποια και να είναι τα αίτια της αρχικής ένωσης.
    Κάπου θέλω να καταλήξω εδώ, οι απόψεις σας θα με βοηθήσουν.
    Φίλε μου, όταν πραγματικά αγαπάς κάποιον και δεν είσαι έρμαιο εγωιστικών αντιλήψεων, τον αφήνεις ελεύθερο. Και όχι μόνο τον αφήνεις ελεύθερο, αλλά τον διευκολύνεις για να περνά καλά.
    Βέβαια καλή η θεωρία, αλλά στην πράξη μάλλον το αντίθετο βλέπουμε. Όμως, αν ισχύουν τα περί την αγάπη, έτσι θα έπρεπε να είναι. Η αγάπη είναι απελευθερωτική, όχι δεσμευτική. Σε γεμίζει, σε πληρώνει και δεν σου δημιουργεί κενά που θες να καλύψεις. Η αγάπη, λέμε, όχι άλλο κατώτερο συναίσθημα.
    Έρρωσθε :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Φίλε μου, όταν πραγματικά αγαπάς κάποιον και δεν είσαι έρμαιο εγωιστικών αντιλήψεων, τον αφήνεις ελεύθερο. Και όχι μόνο τον αφήνεις ελεύθερο, αλλά τον διευκολύνεις για να περνά καλά.
    Βέβαια καλή η θεωρία, αλλά στην πράξη μάλλον το αντίθετο βλέπουμε. Όμως, αν ισχύουν τα περί την αγάπη, έτσι θα έπρεπε να είναι. Η αγάπη είναι απελευθερωτική, όχι δεσμευτική. Σε γεμίζει, σε πληρώνει και δεν σου δημιουργεί κενά που θες να καλύψεις. Η αγάπη, λέμε, όχι άλλο κατώτερο συναίσθημα.
    Νομίζω μόνο ένας τοξότης θα μπορούσε να το θέσει τόσο όμορφα

Επίσης, αφού μιλάμε για διαφορά ηλικίας, μόνο ένας τοξότης-πειραχτήρι θα έλεγε όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, ότι έχει παντρευτεί...μεγαλύτερη γυναίκα, παρόλο που η διαφορά είναι μόνο...δυόμιση μήνες!:toung:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Δηλαδή: όποιος ξεκινάει σχέση με διαφορά άνω της 15-ετιας ειδικά με άτομο κάτω των 25 οφείλει να ξεκαθαρίζει μέσα του -αλλά και στον άλλον- ότι πρόκειται για κάτι περαστικό, γιατρευτικό, διασκεδαστικό, επιβεβαιωτικό? Μια «αρπαχτή» με ορίζοντα το πολύ τριετίας? Τότε δεν νομίζω να μπορούμε να μιλάμε για αγάπη, η πραγματική αγάπη δεν δέχεται περιορισμούς, όταν την νοιώθεις αισθάνεσαι ότι θα είναι μόνο παντοτινή..! Οτιδήποτε λιγότερο λέγεται αλλοιώς και ο ρεαλισμός δεν σε αφήνει να κατακτήσεις αυτό το συναίσθημα ολοκληρωτικά (μαζί μέχρι τον θάνατο κι ακόμα παραπέρα κλπ, ξέρεις).

Ενδιαφέρον κομμάτι στη συζήτηση, και για να μείνουμε σε αυτό γιατί εγώ κάπου αλλού ήθελα να το πάω, συμφωνώ πως όταν αγαπάς πραγματικά κάποιον πρέπει να τον αφήνεις ελεύθερο αν πρέπει. Πες όμως ότι το μεγαλύτερο άτομο έχει την ωριμότητα και την υπευθυνότητα της αποδέσμευσης όταν την αντιληφθεί. Πότε θα είναι αυτό? Για κάνε ένα σεναριάκι μετά από πόσα χρόνια θα μπορούσε//έπρεπε να συμβεί...

(Με τα παραπάνω θέλω να πιάσουμε λίγο το πιθανό άτοπο αυτών των σχέσεων και τις πιθανότερες συνέπειές τους σε πρακτική πλευρά.)

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Δηλαδή: όποιος ξεκινάει σχέση με διαφορά άνω της 15-ετιας ειδικά με άτομο κάτω των 25 οφείλει να ξεκαθαρίζει μέσα του -αλλά και στον άλλον- ότι πρόκειται για κάτι περαστικό, γιατρευτικό, διασκεδαστικό, επιβεβαιωτικό? Μια «αρπαχτή» με ορίζοντα το πολύ τριετίας? Τότε δεν νομίζω να μπορούμε να μιλάμε για αγάπη, η πραγματική αγάπη δεν δέχεται περιορισμούς, όταν την νοιώθεις αισθάνεσαι ότι θα είναι μόνο παντοτινή..! Οτιδήποτε λιγότερο λέγεται αλλοιώς και ο ρεαλισμός δεν σε αφήνει να κατακτήσεις αυτό το συναίσθημα ολοκληρωτικά (μαζί μέχρι τον θάνατο κι ακόμα παραπέρα κλπ, ξέρεις).

Ενδιαφέρον κομμάτι στη συζήτηση, και για να μείνουμε σε αυτό γιατί εγώ κάπου αλλού ήθελα να το πάω, συμφωνώ πως όταν αγαπάς πραγματικά κάποιον πρέπει να τον αφήνεις ελεύθερο αν πρέπει. Πες όμως ότι το μεγαλύτερο άτομο έχει την ωριμότητα και την υπευθυνότητα της αποδέσμευσης όταν την αντιληφθεί. Πότε θα είναι αυτό? Για κάνε ένα σεναριάκι μετά από πόσα χρόνια θα μπορούσε//έπρεπε να συμβεί...

(Με τα παραπάνω θέλω να πιάσουμε λίγο το πιθανό άτοπο αυτών των σχέσεων και τις πιθανότερες συνέπειές τους σε πρακτική πλευρά.)
    Μου αρεσει που θετεις τετοια ερωτηματα Γιαννημ , γιατι κακα τα ψεματα οι περισσοτεροι εξεφρασαν το πως θα φαινεται '' εξωτερικα - εμφανισιακα '' μια σχεση με διαφορα ηλικιας , για το τι προοπτικες θα ειχε αυτη η σχεση απο την πλευρα για το αν ο ενας ή ο αλλος ειναι κατασταλαγμενος στην ζωη του , καταξιωμενος επαγγελματικα κτλ ... αλλα ξεχασαμε να θεσουμε το ζητημα για το ποσο μπορει να ''ζησει ηλικιακα , χρονικα , αντε και βιολογικα '' μια τετοιου ειδους σχεση .
    Οπως ειπε ο Μητσακος .. αν αγαπας πραγματικα εναν ανθρωπο , θα τον αφησεις να φυγει . .. κτλ
    Οσο για τις προοπτικες ( επιτρεψε μου Γιαννη να τις ονομασω ετσι , το πιθανο ατοπο των σχεσων αυτων οπως λες ) .. πιστευω πως αν αγαπας , και ξερεις τι θελεις και το εχεις βρει σε αυτον τον ανθρωπο , δεν εχει να λεει τιποτα οτι θα ειναι μεγαλυτερος .. και οτι θα ειναι κοντα στα 60 ( μετα απο 20 χρονια κτλ )... Προσωπικα δεν μου εχει τυχει , αλλα πιστευω πως ετσι θα αντιδρουσα .. τι σημασια εχει η ηλικια ? αν αυτος ο ανθρωπος σε γεμιζει .. ? αν ειναι ο ανθρωπος σου .. ?

Page 12 of 26 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)