- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 111 to 120 of 220
Thread: Γκει Συναστρια!!
-
19-08-2008, 03:52 PM #111
Re: Γκει Συναστρια!!
συμφωνω απολυτα μαζι σου starfish
-
19-08-2008, 04:27 PM #112
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
20-08-2008, 12:44 AM #113
-
20-08-2008, 06:39 AM #114
Ωραία, με την ίδια έννοια που οι λέξεις "φυσικό" , "φυσιολογικό", "αναπαραγωγή" δεν έχουν καμία σημασία, τότε, δεν έχει καμία σημασία και το "διαφορετικό" , το "στεγανό" κτλ.
Γιατί, επειδή όντως δεν ζούμε στο Μεσαίωνα, κι επειδή όντως δεν νομίζω πως κάποιος θέλει το κακό των συνανθρώπων του - τουλάχιστον από αυτούς που συνομιλούμε εδώ μέσα - αλλά , αντίθετα την ευτυχία τους, έχω κι εγώ να σου πω το εξής:
Ότι σε μια κοινωνία που προκύπτει ζήτημα υιοθέτησης παιδιών από ομοφυλοφίλους, στη βάση της ισότιμης αντιμετώπισης τους, και σε μια κοινωνία που επίσης κάνει πειράματα έρευνας σεξουαλικού προσανατολισμού στα ποντίκια, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί το πρώτο είναι μη προοδευτικό και στεγανό και το δεύτερο Gattaca ( όπως το χαρακτήρισε αγανακτισμένη μια ομοφυλόφιλη κοπέλα που τοποθετήθηκε κάπου παραπάνω). Ή προοδευτικά και τα δύο ή Gattaca και τα δύο.
Ή η τρίτη εκδοχή, τι λέει η μαμά φύση; Υπάρχουν οι γκέι; Υπάρχουν. Τους αλλάζουμε τον σεξουαλικό προσανατολισμό εφόσον γεννήθηκαν γκέι; Όχι, αυτή είναι η φυσική τους επιλογή. Θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά; Ας πάνε να κάνουν. Δεν μπορούν; Δεν πειράζει, τι να κάνουμε, είναι κι αυτό φυσική τους επιλογή.
Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν τα γουστάρω. Σε καμία περίπτωση. Και δεν νομίζω πως βοηθούν και κανέναν.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
20-08-2008, 06:52 AM #115
Starfish, νομίζω πως η παράθεση της δήλωσης του ποιητή από εμένα ήταν σαφής ως προς το ότι δεν εστιάζεται στη λέξη "κουσούρι". Μπορείς κάλιστα να την αντικαταστήσεις με όποια άλλη θέλεις, π.χ. 'ιδιαίτερότητα", "διαφορετικότητα". (Και σχετικά με τον Χριστιανόπουλο, δεν νομίζω πως είχε κάποιο κόλλημα να το πει αλλιώς, ακριβώς λόγω της δεδομένης αντισυμαβτικότητάς του, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει).
Νομίζω όμως πως το νόημα τα φράσης παραμένει το ίδιο, γιατί ακριβώς δεν είναι θέμα διατύπωσης. Το θέμα είναι η έκφραση μιας στέρησης και δεν νομίζω πως πρόκειται για τη στέρηση κοινωνικής αποδοχής. Αυτό είναι, κατά τη γνώμη μου το θέμα, κι όχι ο όρος "κουσούρι".
Αυτά.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
20-08-2008, 09:08 AM #116
Εγώ πάλι σας διαβάζω τόσες μέρες και δεν έχω καταλάβει πώς γίνεται να συνδυάζεται αριστερά και πρόοδος με θεωρίες για κουσούρια... Πιο πολύ Χριστόδουλο και Μεταξά μου θυμίζουν αυτά...
Αυτά.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
20-08-2008, 09:14 AM #117
Αναλόγως τι θεωρεί κανείς πρόοδο:bigsmile:
Σε ποιες "θεωρίες κουσουριών" αναφέρεσαι ακριβώς;
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
20-08-2008, 09:19 AM #118
Ξέρω γω βρε συ, Λευκή; Με το συμπάθειο, δεν έχω και τίποτα μαζί σου, αλλά ορισμός του φυσιολογικού με βάση την αναπαραγωγή; Λίγο χιτλερικό δεν είναι αυτό; Εσείς δεν υποστηρίζετε ότι όλα είναι θέμα κοινωνικών συνθηκών; Ότι η ηθική διαμορφώνεται ανάλογα με τα κοινωνικά αιτήματα και τις κοινωνικές δυνάμεις που συγκρούονται; Πού κολλάει τώρα η αναπαραγωγή;
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
20-08-2008, 10:26 AM #119
Φοβάμαι πως δεν σε καταλαβαίνω,είμαι και άϋπνη.Εγώ αναφέρομαι στον λόγο για τον οποίο η φύση δίνει φύλα στον άνθρωπο.Δεν καταλαβαίνω που βρίσκεται η χιτλερική μου διάθεση.Κατά τα άλλα, η αναπαραγωγή στην οποία αναφέρθηκα όντως δεν κολλάει με την ηθική την οποία αναφέρεις και επομένως δεν καταλαβαίνω και για ποιο λόγο την αναφέρεις.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
20-08-2008, 10:45 AM #120
Δεν ξέρω, Λευκή. Μπορεί να μην κατάλαβα εγώ καλά...
Διάβασε όμως παρακάτω ένα απόσπασμα των απόψεων σας και πες μου τι θα καταλάβει ένας αναγνώστης...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.