s
Γκει Συναστρια!! - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 12 of 22 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 111 to 120 of 220

Re: Γκει Συναστρια!!

συμφωνω απολυτα μαζι σου starfish

Όνομα:
    Κωστής

Προσέχουμε (πως γράφουμε) για να έχουμε...

Quote Originally Posted by Audit01 View Post
    Plaka kaneis ?
    Eleos dhladh ntigkintagkas eisai !!!!
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by artemis06 View Post
    γυναικων!!!

κοιταμε για τους γκει αντρες τους αρηδες και για τις γκει γυναικες τις αφροδιτες??? ή παει παλι χιαστι αρης-αφροδιτη, και με ποιο κριτηριο???
    Εγω θα κοίταζα τον άρη για το γκει αντρα για να δεις τι τύπο θέλει και αντίστοιχα την αφροδίτη για γκει γυναικα.

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    ανθρωπος -φυση οκ..λες και εμεις ειμαστε εκτος φυσης :bigsmile:αλλα παλι να παρει η ευχη να παρει πως συνδυαζετε καποιοι σεξουαλικη επιλογη με τερατογεννεσεις ,αναπηριες,ανωμαλιες,παιδε αστιες και και και..δεν ξερω δεν ξερω...δηλαδη πως εγω πρεπει να σταθω σε τετοια επιχειρηματα..μπορει να ειμαι λαθος 'η να με μαθανε λαθος..μεγαλωσα με την αρχη οτι ειναι διαφορετικο απο εμενα σε οποιοδηποτε επιπεδο δεν ειναι λαθος...και με ποιο δικαιωμα θα ερθω εγω να πω και να κρινω...οκ..και οταν ακουω τωρα νεαρα ατομα με καποια παιδεια κατι να μιλανε λες και ζουνε στο μεσαιωνα με στεγανα στο μυαλο ειναι λυπητερο γαμ..το..

Οτιδηποτε δεν ενεχει στοιχεια βιας ειναι αποδεκτο...κατ'εμε παντα..και μου εχει κολλησει ειλικρινα τωρα το επιχειρηματακι τερατογεννεση ..
    Ωραία, με την ίδια έννοια που οι λέξεις "φυσικό" , "φυσιολογικό", "αναπαραγωγή" δεν έχουν καμία σημασία, τότε, δεν έχει καμία σημασία και το "διαφορετικό" , το "στεγανό" κτλ.

Γιατί, επειδή όντως δεν ζούμε στο Μεσαίωνα, κι επειδή όντως δεν νομίζω πως κάποιος θέλει το κακό των συνανθρώπων του - τουλάχιστον από αυτούς που συνομιλούμε εδώ μέσα - αλλά , αντίθετα την ευτυχία τους, έχω κι εγώ να σου πω το εξής:

Ότι σε μια κοινωνία που προκύπτει ζήτημα υιοθέτησης παιδιών από ομοφυλοφίλους, στη βάση της ισότιμης αντιμετώπισης τους, και σε μια κοινωνία που επίσης κάνει πειράματα έρευνας σεξουαλικού προσανατολισμού στα ποντίκια, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί το πρώτο είναι μη προοδευτικό και στεγανό και το δεύτερο Gattaca ( όπως το χαρακτήρισε αγανακτισμένη μια ομοφυλόφιλη κοπέλα που τοποθετήθηκε κάπου παραπάνω). Ή προοδευτικά και τα δύο ή Gattaca και τα δύο.
    Ή η τρίτη εκδοχή, τι λέει η μαμά φύση; Υπάρχουν οι γκέι; Υπάρχουν. Τους αλλάζουμε τον σεξουαλικό προσανατολισμό εφόσον γεννήθηκαν γκέι; Όχι, αυτή είναι η φυσική τους επιλογή. Θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά; Ας πάνε να κάνουν. Δεν μπορούν; Δεν πειράζει, τι να κάνουμε, είναι κι αυτό φυσική τους επιλογή.

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν τα γουστάρω. Σε καμία περίπτωση. Και δεν νομίζω πως βοηθούν και κανέναν.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Εκανε μια παρατηρηση καποια στιγμη ο Μητσακος περι φυσικου και φυσιολογικου. Αν και δεν ειμαι σιγουρη για το τι εννοουσε!:blink:
    ***Παντως, καθε κανονας εχει τις εξαιρεσεις του σε φυσικο επιπεδο.
    Και καθε κανονας εχει τις εξαιρεσεις του και σε κοινωνικο επιπεδο [σε καθε κοινωνια!]
    Αν θυμαμαι καλα, η ομοφυλοφιλια υπαρχει απο αρχαιοτατων χρονων, και σε ποικιλες κοινωνιες και εποχες. Αυτο που αλλαζει ειναι ο τροπος αντιμετωπισης της.
    Αφου λοιπον ειναι κατι που υπαρχει με αξιοσημειωτη συνεχεια εστω και ως εξαιρεση, εγω το θεωρω φυσικο.
    Οχι κανονα, -και κανεις δεν θα με πεισει οτι προκειται περι κανονα- αλλα ουτε και "κουσουρι". [Ζητω δημοσιως συγγνωμη απο τον κυριο Χριστιανοπουλο ο οποιος μεγαλωσε και εζησε σε μια εποχη που μονο ετσι -στην καλυτερη περιπτωση- θα μπορουσε να το χαρακτηρισει! ]
    Και βεβαια ενας τετοιος χαρακτηρισμος μπορει να δοθηκε καλλιστα για να επαναφερει μια ισορροπια αναμεσα στο "δεχομαι τι /ποιος ειμαι" και στο αλλο ακρο "αφου ειμαι ετσι εγω [και ολοι οι αλλοι σαν εμενα] ειμαι ο σωστος/καλυτερος/φυσιολογικος" .
    Η μπορει να δοθηκε επειδη ο κυριος Χριστιανοπουλος χαρακτηριζεται για την "αιρετικη" του αποψη και την μοναχικη του πορεια, και του αρεσε[ι] να προκαλει κατεστημενα ή οτι κινδυνευει να γινει κατεστημενο ή οτι επιθυμει να γινει κατεστημενο! :bigsmile:
    Οπωσδηποτε ομως ο χαρακτηρισμος αυτος δεν ειναι θεσφατο!:bigsmile:
    Starfish, νομίζω πως η παράθεση της δήλωσης του ποιητή από εμένα ήταν σαφής ως προς το ότι δεν εστιάζεται στη λέξη "κουσούρι". Μπορείς κάλιστα να την αντικαταστήσεις με όποια άλλη θέλεις, π.χ. 'ιδιαίτερότητα", "διαφορετικότητα". (Και σχετικά με τον Χριστιανόπουλο, δεν νομίζω πως είχε κάποιο κόλλημα να το πει αλλιώς, ακριβώς λόγω της δεδομένης αντισυμαβτικότητάς του, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει).

Νομίζω όμως πως το νόημα τα φράσης παραμένει το ίδιο, γιατί ακριβώς δεν είναι θέμα διατύπωσης. Το θέμα είναι η έκφραση μιας στέρησης και δεν νομίζω πως πρόκειται για τη στέρηση κοινωνικής αποδοχής. Αυτό είναι, κατά τη γνώμη μου το θέμα, κι όχι ο όρος "κουσούρι".

Αυτά.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Βασίλης

Εγώ πάλι σας διαβάζω τόσες μέρες και δεν έχω καταλάβει πώς γίνεται να συνδυάζεται αριστερά και πρόοδος με θεωρίες για κουσούρια... Πιο πολύ Χριστόδουλο και Μεταξά μου θυμίζουν αυτά...

Αυτά.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Μαρία

Αναλόγως τι θεωρεί κανείς πρόοδο:bigsmile:
    Σε ποιες "θεωρίες κουσουριών" αναφέρεσαι ακριβώς;

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Βασίλης

Ξέρω γω βρε συ, Λευκή; Με το συμπάθειο, δεν έχω και τίποτα μαζί σου, αλλά ορισμός του φυσιολογικού με βάση την αναπαραγωγή; Λίγο χιτλερικό δεν είναι αυτό; Εσείς δεν υποστηρίζετε ότι όλα είναι θέμα κοινωνικών συνθηκών; Ότι η ηθική διαμορφώνεται ανάλογα με τα κοινωνικά αιτήματα και τις κοινωνικές δυνάμεις που συγκρούονται; Πού κολλάει τώρα η αναπαραγωγή;
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Μαρία

Φοβάμαι πως δεν σε καταλαβαίνω,είμαι και άϋπνη.Εγώ αναφέρομαι στον λόγο για τον οποίο η φύση δίνει φύλα στον άνθρωπο.Δεν καταλαβαίνω που βρίσκεται η χιτλερική μου διάθεση.Κατά τα άλλα, η αναπαραγωγή στην οποία αναφέρθηκα όντως δεν κολλάει με την ηθική την οποία αναφέρεις και επομένως δεν καταλαβαίνω και για ποιο λόγο την αναφέρεις.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Βασίλης

Δεν ξέρω, Λευκή. Μπορεί να μην κατάλαβα εγώ καλά...

Διάβασε όμως παρακάτω ένα απόσπασμα των απόψεων σας και πες μου τι θα καταλάβει ένας αναγνώστης...

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Με εντυπωσίασε πάντως η κατ'εξοχήν χρήση της λέξης "διαφορετικότητα" και η κατηγορία των απόψεων που επισημαίνουν πως πρόκειται κυρίως για ένα θέμα προσωπικής σεξουαλικής επιλογής, πως δεν θεωρείται πλέον πάθηση κτλ. Με προβλημάτισε όμως περισσότερο το γεγονός πως αφενός χρησιμοποιήθηκαν παραδείγματα διαφόρων ζώων που προβαίνουν σε αντίστοιχες συμπεριφορές, άρα στη βάση αυτή δεχόμαστε την ομοφυλοφιλία ως κάτι "φυσιολογικό" , έστω και υπό την έννοια του "διαφορετικού". Αφετέρου όμως, αγνοείται πλήρως η βασική βιολογική επιταγή πίσω από την όποια σεξουαλική ορμή και ικανοποίηση (η αναπαραγωγή).

Εκεί νομίζω πως βρίσκεται ένα πολύ μεγάλο ζήτημα που δεν μπορεί να αγνοηθεί ελαφρά τη καρδία και να τα ρίξουμε όλα στα στερεότυπα και τις κοινωνικές συμβάσεις που οπωσδήποτε υπάρχουν, με γνώμονα μόνο και μόνο μια αντιμετώπιση της βάσης "είναι θέμα γούστου".
    Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Όσο για τις τάσεις,άλλο να έχουν όλοι τάσεις πχ να απομονώνονται κάποια στιγμή της ζωής τους-άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο,ανεξαρτήτως 12ου οίκου-ή να αισθάνονται πολύ έντονα κάτι για κάποιον άνθρωπο - ανεξαρτήτως αν είναι"πλουτώνιοι"-και άλλο να έχουν όλοι τάσεις ομοφυλοφιλίας ή αμφιφυλοφιλίας.Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια γκάμα συναισθημάτων ή συμπεριφορών που μπορούν να εμφανιστούν σε όλους τους ανθρώπους σε κάποια στιγμή της ζωής τους ανάλογα με τις συνθήκες και που υπ αυτήν την έννοια είναι κοινά σε όλους,ενώ στη δεύτερη (οι τάσεις ομοφυλοφιλίας) είναι κάτι που το έχει μια μικρή μερίδα του πληθυσμού και κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι δοσμένο απ τη φύση,καθώς ο σκοπός της ύπαρξης των φύλων και συνεπώς του ζευγαρώματος σχετίζεται άμεσα με την τεκνοποίηση.Αν κάποιοι άνρθωποι τώρα έχουν ομοφυλοφυλικές τάσεις ,δεν γνωρίζουμε που οφείλονται επιστημονικά,γνωρίζουμε όμως ότι αποτελούν συντριπτική μειοψηφία και ότι δεν έχουν τη δυνατότητα απόκτησης απογόνων με τους ομόφυλους συντρόφους τους,κι αυτό είναι αρκετό για να σκεφτούμε ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τέτοιες τάσεις για τον απλό λόγο ότι η φύση δεν έχει λόγο να τις δώσει και προφανώς όταν τις δίνει πρόκειται για κάτι μη φυσιολογικό.
    Συγγνώμη, αλλά εδώ δεν μιλάμε για κάτι υποκειμενικό. Η λέξη "φυσιολογικό έχει μια κυριολεκτική έννοια και όντως σχετίζεται με την αναπαραγωγή.
    Αν ποτέ στη ζωή μου αποκτήσω παιδί που έχει αυτή την ιδιαιτερότητα, σαφώς και θα το αγαπάω, σαφώς και θα το προστετεύω, σαφώς και θα το στηρίζω, αλλά δεν βρίσκω τίμιο να το παραμυθιάζω καλλιεργώντας του το αίσθημα του "φυσιολογικού" κάνοντας λάστιχο την όποια έννοια.
    Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Το φυσιολογικό από πότε είναι υποκειμενική έννοια;;;Δε μιλάμε για το αν είναι "φυσιολογικό" ή όχι το να μην έχει παντρευτεί μια γυναίκα μέχρι τα 30() όπου καθένας επικαλείται μια έννοια για να πει το χοντρό του και το μακρύ του.Μιλάμε για θέματα που ορίζει η φύση.Και αυτό που κατά κανόνα ορίζει η φύση στον ανθρώπινο είδος όσον αφορά την διαιώνισή του είναι η ύπαρξη δύο φύλων προσανατολισμένα σεξουαλικά το ένα προς το άλλο.
    Η βάση της σεξουαλικής δραστηριότητας είναι η αναπαραγωγή. Επίσης, ένα ζεύγος ομοφυλοφίλων δεν μπορεί να προχωρήσει σε μια τέτοια αναπαραγωγική διαδικασία. Και ούτε θα μπορέσει ποτέ. Αυτό σε ποσοστό 100% των ομοφυλοφιλικών ζευγαριών, ένα ποσοστό καθολικό και απόλυτο, ούτε καν συντριπτικά πλειοψηφικό.

Αυτά τα δύο πραγματάκια νομίζω πως αφορούν αυτό που λέμε "έτσι είναι". Απλά και ξεκάθαρα.
    Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα, θεωρούνται. Και αιωρούνται.
    Α, κι επίσης, το να θεωρείς κάποιον ασθενή δεν σημαίνει οτι πρέπει να τον κάψεις. Αν και θα μου πεις, με τις θέσεις των φιλελευθέρων για την ασφάλιση που, αν δεν έχεις σε αφήνουν να πεθάνεις έξω από τα νοσοκομεία, ναι, έχεις δίκιο, η ασθένεια ισοδυναμεί με πυρά κι όχι με χρέος αντιμετώπισής της. :bigsmile:

Page 12 of 22 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)