s
Θέσεις πλανητών - part 2 - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 12 of 30 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... LastLast
Results 111 to 120 of 300
    Όνομα:
    Μαιρη

Re: Θέσεις πλανητών - part 2

Quote Originally Posted by LIAKADA View Post
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ MAIL ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ Ο ΓΕΝΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ!!!!
    Αγαπητή LIAKADA, αφού θα σας παρακαλέσω να γράφετε με μικρά γράμματα, να σας ενημερώσω πως ο χάρτης ΔΕΝ αποστέλεται στο mail σας, αλλά αν ψάξετε θα τον βρείτε λίγο πιο κάτω απο την ερώτηση που θέσατε δηλ. ΕΔΩ
    Καλό θα ήταν επίσης να διαβάσετε τα επισημασμένα της ενότητας να δείτε τους όρους. Εδώ ζητάτε μόνο τους χάρτες σας, αναλύσεις ΔΕΝ γίνονται. Αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο να δείτε και τα τις υπόλοιπες ενότητες του site για να δείτε πως λειτουργεί. :toung:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Μαιρη

Re: Γενέθλιος Χάρτης

Quote Originally Posted by eugenius View Post
    Γεια σας! Νομίζω πως γράφω στο σωστό μέρος για να μάθω το γενέθλιο χάρτη μου, τις θέσεις των πλανητών την ώρα που γεννήθηκα.
    Τα στοιχεία που σας χρειάζονται είναι τα παρακάτω: 29/09/1984, στις 7 περίπου στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ πολύ.
    Εάν έχω κάνει κάποιο λάθος μπορείτε να μου γράψετε!:unsure:
    Ε.Γ.
    Ο χάρτης σου

Καλησπέρα. Έχω γεννηθεί στις 9/1/1988 10:30 το πρωί στην Αθήνα. Υπάρχουν ορισμένα σύμβολα στον χάρτη που μου φτιάξατε, για τα οποία δεν υπάρχει επεξήγηση και συνεπώς δεν γνωρίζω σε ποια αστρικά σώματα αντιστοιχούν. Για παράδειγμα δεν γνωρίζω τα σύμβολα τα οποία εμφανίζονται στον Λέοντά μου. Θα ήθελα αν γίνεται να δοθεί μια επεξήγηση αυτών των συμβόλων η μια παραπομπή όπου επεξγούνται όλα τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται στον γενέθλιο χάρτη. Ευχαριστώ:bigsmile:

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by Frinteza View Post
    Καλησπέρα. Έχω γεννηθεί στις 9/1/1988 10:30 το πρωί στην Αθήνα. Υπάρχουν ορισμένα σύμβολα στον χάρτη που μου φτιάξατε, για τα οποία δεν υπάρχει επεξήγηση και συνεπώς δεν γνωρίζω σε ποια αστρικά σώματα αντιστοιχούν. Για παράδειγμα δεν γνωρίζω τα σύμβολα τα οποία εμφανίζονται στον Λέοντά μου. Θα ήθελα αν γίνεται να δοθεί μια επεξήγηση αυτών των συμβόλων η μια παραπομπή όπου επεξγούνται όλα τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται στον γενέθλιο χάρτη. Ευχαριστώ:bigsmile:
    Στην αρχική σελίδα του site, υπάρχουν τα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. Εκει θα λυθούν οι απορίες σας

Όνομα:
    Αγγέλα

Καλησπέρα!Θα ήθελα να μάθω πού βρίσκεται το Vertex μου,έχω γεννηθεί στις 13/11/1984 στις 14:15 (μεσημέρι) στα Γιάννενα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μηπως θα μπορουσε και μενα καποιος να μου πει που ειναι το vertex μου ? δυσκολευομαι λιγο .... ειμαι γεννημενη στις 16/09/1985 ωρα 14.30 το μεσημερι στην μοσχα :toung: thanx προαιρετικα

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by skorpio View Post
    Καλησπέρα!Θα ήθελα να μάθω πού βρίσκεται το Vertex μου,έχω γεννηθεί στις 13/11/1984 στις 14:15 (μεσημέρι) στα Γιάννενα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    Αγαπητή skorpio,

το Βέρτεξ βρίσκεται στις 20 μοίρες και 58 λεπτά της Παρθένου και στον 7ο οίκο.

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Μηπως θα μπορουσε και μενα καποιος να μου πει που ειναι το vertex μου ? δυσκολευομαι λιγο .... ειμαι γεννημενη στις 16/09/1985 ωρα 14.30 το μεσημερι στην μοσχα :toung: thanx προαιρετικα
    Αγαπητή athinoula85,

το Βέρτεξ βρίσκεται στις 23 μοίρες και 56 λεπτά του Καρκίνου και στο 8ο οίκο.

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Θέσεις πλανητών - part 2

Η ενότητα "Θέσεις Πλανητών" ολοκληρώνει εδώ την πορεία της...

Το myHoroscope.gr προσφέρει πλέον σε όλους εσάς τη δυνατότητα του υπολογισμού του γενέθλιου χάρτη σας, ο οποίος περιλαμβάνει τις θέσεις Πλανητών, Ωροσκόπου, Μεσουρανήματος, Χείρωνα, Λίλιθ, Κλήρου Τύχης, Βόρειου Δεσμού και Βέρτεξ. Θα μπορείτε, λοιπόν, να υπολογίσετε μόνοι σας τον χάρτη, ενώ θα σας δίνεται και ένα σύνολο από βοηθητικούς πίνακες (ζωδιακές θέσεις, οικοθεσία, όψεις με ανοχές) για την πληρέστερη μελέτη του γενέθλιου ωροσκοπίου σας!

Πέρα απο αυτό όμως, θα μπορείτε να υπολογίσετε συναστριακούς (synastry) και σύνθετους (composite) χάρτες, ακολουθώντας πάντα τα βήματα που σας δίνονται σε κάθε εφαρμογή.

Επειδή οι συγκεκριμένες εφαρμογές είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο (ίσως να λείπουν κάποιες περιοχές του εξωτερικού, όπως ανέφερε ο ScP εδώ και εδώ), για όποια απορία σας για τη θέση κάποιου σώματος που δεν μπορεί να βρείτε στις εφαρμογές, μπορείτε να ρωτήσετε στην παρούσα ενότητα, η οποία παραμένει ανοιχτή!

Καλή επιτυχία και καλή μελέτη!!

Όνομα:
    Αγγέλα

Ευχαριστώ πολύ!:bigsmile:

Γεια σας! θα ηθελα να ξερω που εχω τον Equatorial Ascendant.Ευχαριστω.(9/11/1954,1.30π.μ,Θεσ/νικη).

Page 12 of 30 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)