s
Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας; - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 LastLast
Results 111 to 120 of 141
  1. Re: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας...?

Καλησπέρα!
    Θα άλλαζα σίγουρα την Σελήνη μου στον Αιγόκερω, (τετράγωνο με τον Ήλιο μου στον Κριό) γιατί με κάνει κι αναρωτιέμαι συνέχεια τι είναι σωστό και τι όχι..
    Επίσης και τον Ποσειδώνα, κι αυτός στον Αιγόκερω, τετράγωνο με τον Ήλιο κι αυτός..

Re: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας...?

Καλησπέρα θα άλλαζα Αρη και Πλούτωνα στο 12 ,σελήνη αντίθεση με Αρη στον 6ο και Κρόνο τετράγωνο με Βόρειο Δεσμό.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Aπίστευτα ενδιαφέρουσα ερώτηση..
    Τι θ'αλλαζα στον χάρτη μου..Βασικά εγώ τίποτα, οι μελετητές της Αστρολογίας,ωστόσο, θα 'πρεπε ν'αλλαξουν την ερμηνεία του "φορτωμένου" 12ου οίκου (ή έστω να δωσουν κι άλλες εναλλακτικές)
    Βέβαια,υπάρχει ένα ζήτημα με την ακριβή ώρα της γέννησης μου,και με διαφορά δεκαλέπτου,μιλάμε για φορτωμένο 1ο οίκο,που ενδεχομένως θα ταίριαζε απείρως καλύτερα στα αποδιδόμενα χαρακτηριστικά ,(ακόμη αναζητώ τρόπο μελετώντας, να "βρω" ακριβή ώρα!)..(Οπότε,ας μη βιαστούν οι άνθρωποι lol lol)
    Η Αφροδίτη μου στο Ζυγό κάπως μου κάθεται,γιατί είναι πολύ γλυκερή και ειρηνική για τα "γούστα μου",αλλά σε τριπλή σύνοδο Δία και Κρόνου,πάλι καλά, δεν λειτουργεί καθόλου έτσι:amazed:
    Για την ακρίβεια δεν λειτουργεί καθόλου,γενικώς
    Κρατώ τον δυνατό Πλούτωνα (ως προς τις όψεις),τον Ηλιο μου που πέφτει ακριβώς στο μεσοδιάστημα ¶ρη-Αφροδίτης,και το Μεσουρημα και Β.Δεσμό,επίσης, στο Λέοντα!(ίσως και τον Ερμή στην Παρθένο)
    Επίσης,αιτούμαι και κάτι σε Κριό,γιατί επικοινωνώ και αγαπώ !(και παραδοσιακά επικοινωνεί και μ'αγαπά και κείνο (απρόσωπο):amuse:
    Αμα είναι να κάνουμε αλλαγές,να τις κάνουμε σωστά!
    Συγχαρητήρια ξανά!Υπεροχο θέμα!

Όνομα:
    Κάτια

Γιατί φεύγεις μαντάμ; Αγοράζω ένα τρίγωνο Κρόνου\ Ερμή\Δία στον αέρα για καλά μυαλά, πλερώνω όσο-όσο και σου χαρίζω και έναν ¶ρη τετράγωνο Πλούτωνα που τον έχω για σπρώξιμο.:blink: Όχι;…. Μα γιατί; Με έναν Ουρανό τρίγωνο Αφροδίτη ζω κι εγώ και συντηρώ ολόκληρο Ήλιο τετράγωνο Ποσειδώνα! Να μη βγάλω κάτι;
    Που πας;… Ψιτ, μαντάμ! ¶ντε…:bigsmile:Σου δίνω και τον Ήλιο τετράγωνο Ποσειδώνα που είσαι και κουκλίτσα! ¶ντε να κλείσουμε να πάμε και στα δώδεκα σπίτια μας λέμε… :nuts:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

xaxaxaxaxa
    Πολυ χαίρομαι που το διασκεδάζετε!!! :bigsmile:

αγαπητή prima...κάνεις λαθος για την Αφροδίτη σου που λες οτι δε λειτουργεί! και βέβαια λειτουργεί! πως θα μπορούσες να έχεις μεσοδιάστημα ¶ρη - Αφροδίτης....χωρίς Αφροδίτη??? που το κρατάς κιολας γιατί πέφτει ο Ηλιος σου μέσα! Είδες?

Αγαπητή Κάτια, άκουσε το τετράγωνο Ποσειδώνα Ήλιου ότι θες να το δώσεις και είπε "μπαααααααα δε λέει εμένα...άλλον θα λέει!" και πετάχτηκε και ο ¶ρης τετράγωνο Πλούτωνας και του σκάσε μια στο κεφάλι και του λέει........."Ξύπνααααααααααα μας δίνουν!!! τώρα θα της δείξω εγώ...!!!"

Να στε καλά! :bigsmile:
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Αχαχαχχαχα!Με αποστόμωσες την αδαή!Σωστό!:amazed:
    Ανακαλώ και την αφήνω στη θέση της την Αφροδίτη μου!
    Μου χρησιμεύει τελικά σε κάτι απο 'κεί που βρίσκεται!

Όνομα:
    Ρίτσα

Θα άλλαζα τις μοίρες...και όχι το ζώδιο του Κρόνου μου από τις 06:39 υδρ. να πάει στις 16...(έτσι θα έφευγε από τον 2ο... και δεν θα έκανε τετράγωνο στη σελήνη του 4ου. Ας συνέχιζε να τετραγωνίζει τον ποσειδώνα του 10ου και να κάνει αντίθεση στον Β.Δ. του 8ου θα το άντεχα. Αυτό που δεν μπορώ όμως τόσα χρόνια είναι η ευκολία που ξόδευα χρήματα για να κάνω την ζωή εύκολη στους δικούς μου και η απουσία εκτίμησης από την μητέρα μου!!!
    Έμαθα τώρα πιά πως πρέπει να προσέχουμε ΚΑΙ τον εαυτό μας... Κατά τ΄ άλλα μου αρέσει ο χάρτης μου με αφροδίτη στο ζυγό - άρη στους διδύμους - ήλιο στο λέοντα - ερμή στην παρθένο ....:bigsmile:

Αυτό που θα ξεφορτωνόμουν ευχαρίστως είναι τα σκληρά τετράγωνα που σχηματίζει ο γενεθλιος ¶ρης με τη Σελήνη και τον Πλούτωνά μου!

Όνομα:
    irene

θα ηθελα να εχω ηλιος στον λεωντα η υδροχοο τοξοτης , θα εβγαζα εντελως την οψη ηλιος τετραγωνο σεληνη , θα ηθελα ωροσκοπο υδροχοο η λεων αν κ δεν με πολυ χαλαει ο αιγοκερως αλλα τεσπα, θα εβαζα τον κρονο στον αιγοκερω η παρθενο και σε οικο 10ο , αν μπορουσα ισως καιτους ανδρομους πλανητες να ηταν ορθοι οπως ο κρονος και ο ουρανος, να ειχα γενικα οψεις με τους πλανητες θετικες προς τη δουλεια και τα οικονομικα και πιο τυχαιρες. αυτα τα λιγα. :bigsmile::bigsmile::bigsmile: κ οχι μονο . γιατι ολα στραβα μου πανε και εχω βαρεθει [/I]
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

καλησπερα και απο εμενα
    πολυ ενδιαφερον το θεμα που τεθηκε
    εγω αν θα ειχα την δυνατοτητα να αλλαξω κατι στον χαρτη μου αυτο θα ηταν σιγουρα :
    ο αρης (στον ζυγο 9 οικος) αντιθεση με τον ηλιο (στον κριος 3 οικος)
    αρης (στον ζυγο 9 οικος) αντιθεση με την σεληνη (στον κριος 3 οικος)
    τον κρονο (στον ζυγο 9 οικος)αντιθεση με την σεληνη (στον κριος 3 οικος)
    και φυσικα τον ωροσκοπο μου στον αιγοκερω που κανει κατι περιποιημενα τετραγωνα με τον ηλιο και την σεληνη μου.
    αυτες οι οψεις με εχουν κανει να ειμαι σε κατασταση μονιμης αντιδρασης οχι μονο με τους αλλους αλλα και με τον ιδιο μου τον ευτο...

Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)