- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 111 to 120 of 162
Thread: Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;
-
07-03-2007, 09:16 PM #111
-
07-03-2007, 09:24 PM #112
Re: Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;
Πάντως και εμένα τα περι αδελφών ψυχών μου ακούγονται κάπως σε ρομαντικό παραμύθι και όχι τόσο σε πραγματικότητα. Αλλά και πάλι όλα ειναι πιθανά και τίποτα δεν απορρίπτεται.
-
08-03-2007, 09:43 AM #113
να σου πω την αλήθεια πριν τα φτιάξω με τον φίλο μου δεν πίστευα ούτε εγώ στις αδερφές ψυχές..το αγόρι μου πρώτα το αγάπησα και μετά τον ερωτεύτηκα(και εξακολουθώ μετά από δύο χρόνια να είμαι κάθε μέρα πιο ερωτευμένη μαζί του από την προηγούμενη).
για αυτό τον θεωρώ το άλλο μου μισό
-
12-03-2007, 02:59 AM #114
Εχω βρει την αδελφη ψυχη μου..η αισθηση ειναι πληροτητα που μεσα της περιεχει ολη τη δημιουργια.Νιωθεις οτι ολα ειναι δυνατο να γινουν.. δυστυχως την εχασα..Ισως δεν το αντεξα,ισως ετσι επρεπε να γινει για την εξελιξη μου
-
12-03-2007, 04:50 PM #115
Ειστε σίγουροι ότι όλοι έχουμε αδελφές ψυχές και δεν ειναι απλά μια δικαιολόγια μας για να καλύψουμε την συναισθηματική μας απελπισία ότι ίσως ειμαστε τελικά μόνοι?
-
12-03-2007, 05:00 PM #116
Τί εννοείς "μόνοι"? ¶μα τα βρεις με τον εαυτό σου δεν θα ψάχνεις άλλους να σε συμπληρώσουν. Βέβαια αυτή είναι η δική μου άποψη. Έχουμε ανάγκη απ' τους άλλους κι εκείνοι έχουν ανάγκη από μας, αλλά αυτό το άλλο μισό που είμαστε τυχεροί άμα το βρούμε κ.τ.λ., όπως κι εσύ λες, δεν ξέρω δεν με πείθει.:bigsmile:
Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
-
12-03-2007, 05:24 PM #117
Ειστε σίγουροι ότι όλοι έχουμε αδελφές ψυχές και δεν ειναι απλά μια δικαιολόγια μας για να καλύψουμε την συναισθηματική μας απελπισία ότι ίσως ειμαστε τελικά μόνοι?
¶μα καταφέρεις και "τα βρεις με την μοναξιά σου", δεν θα έχεις ανάγκη κάποιον άλλον για να μην αισθάνεσαι μόνος. ¶μα όμως δεν τα'χει βρει, τότε συνέχεια θα χρειάζεσαι κάποιον δίπλα σου.
Λέγοντας "αδερφή ψυχή", εγώ δεν εννοώ τόσο κάτι το ερωτικό. Απλά, με αυτήν την φράση, εννοώ αυτό το αίσθημα το "κάπου σε ξέρω εσένα" και αυτήν την απίστευτη οικειότητα που μπορεί να νιώσω με κάποιο άτομο. Τώρα, για το γιατί σχεδόν όλοι το εννούν με την ερωτική έννοια, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...
-
12-03-2007, 06:42 PM #118
Μα ειναι φανερό ότι δεν εχει μόνο ερωτική χροιά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ειμαι πεπεισμένος περι της υπαρξης αδελφών ψυχών. Απλά με κάποιους εχουμε καλύτερη επικοινωνια και γι'αυτο νιωθουμε ότι δενόμαστε πιο γρηγορα μαζι τους.
-
12-03-2007, 06:56 PM #119
Θα συμφωνήσω με τον Basilaki.
Ακριβώς αυτό πιστεύω και γω... όλα έχουν σχέση με την καλή επικοινωνία και το πόσο οικεία νιώθεις με το άτομο αυτό που οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι αδελφή ψυχή τους. :bigsmile:
-
12-03-2007, 09:21 PM #120
adelfh psyxh then uparxei gia enan kai mono logo tekmhriwmeno malista.o anthropos allazei mera me thn mera kai kata synepeia o syntrofos tou ara otan kapoioi lene oti synanthsan thn adelfh psyxh toys(kai epeita xwrisan)apla tairiaksan mia dedomenh stigmh me ena atomo,endexomenos xronia. . .
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.