- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 111 to 120 of 152
Thread: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς
-
25-10-2007, 11:02 PM #111
-
26-10-2007, 12:11 PM #112
Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς
καλημερα σε ολους. διαβασα ολα αυτα που λετε για τους ιχθυς...εχετε δικιο..ειναι καπος...εγω ειμαι καρκινος με οροσκοπο καρκινο. και εχω σχεση με ιχθυ με οροσκοπο καρκινο. ειναι πολυ καλος..οταν θελει. οταν τον πιανει αυτη η ανασφαλια του ομως...μου ερχετε να τον πεταξω απο το μπαλκονι...οταν ειναι ομως στα καλα του, ειναι τελειος...τι να κανω ρε παιδια...που τον αγαπω πολυ. εσεις που ξερετε απο ολα αυτα. μηπος μπορειτε να μου πειτε, αν τελικα θα τα βγαλω περα μαζι του η οχι????
-
26-10-2007, 01:20 PM #113
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
26-10-2007, 01:59 PM #114
Είμαι Ιχθύς και όπως όλοι γνωρίζεται είναι τι τελευταίο ζώδιο γι' αυτό έχει χαρακτηριστικά απο όλα το ζώδια καθότι ολοκληρώνεται ο κύκλος.Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι το μόνο ίσως ζώδιο που ένανς Ιχθύς απο έναν άλλο έχει τεράστια διαφορά.Μην παραγνωρίζουμε ότι ψάρι είναι και ο σπάρος αλλά και ο καρχαρίας.
Επειδή είμαστε ευκολόπιστοι πετάμαι στα σύνεφα (κυβερνήτη Ποσειδώνα έχουμε) και σχεδόν πάντα προσγειωνόμαστε απότομα και ανώμαλα εκπλήσουμε τους άλλους γιατί ξαφνικά απο σπάροι μεταμορφωνόμαστε σε καρχαρίες.
Εχουμε γι αυτό 2 προσωπικότητες, όπως είναι και το σύμβολο των Ιχθύων 2 ψάρια που κινούνται αντίθετα
-
29-10-2007, 12:15 PM #115
Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ. ¶λλοι είναι υπερβολικά αλλά πραγματικά ευαίσθητοι και άλλοι απλώς το παίζουν ευαίσθητοι.
Όντως. Η μία που δείχνουνε στον κόσμο και δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είναι πραγματικά αλλά αυτό που δείχνουν προς τα έξω, και η άλλη είναι ο πραγματικός τους εαυτός. Για αυτό ίσως λένε ότι τα 2 ψάρια δείχνουν ότι δεν υποστηρίζει το ένα το άλλο στο συμβολισμό τους.I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
29-10-2007, 12:26 PM #116
Συγγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι προνομιο των Ιχθυων ειδικα! Ουτε καποιου συγκεκριμενου ζωδιου. Τοσες φορες εχει επισημανθει η πολυπλοκοτητα του γενεθλιου χαρτη και κατ επεκταση η πολυπλοκοτητα του ατομου.
Για να μεινουμε μονο στα της αστρολογιας και να μην πιασουμε την ψυχαναλυση. :bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
29-10-2007, 12:45 PM #117
Αχ αυτοί οι ιχθύεις! πετούν στα σύννεφα και προσγειώνονται ατσούμπαλα ταλαιπωρώντας τους γύρω τους. Απαισιόδοξοι και κυκλοθυμικοί. Καλά παιδάκια κατά βάθος αλλά εξαιρετικά δύσκολοι στη συμβίωση! Όσο για ανασφαλείς... άστο καλύτερα!
Αγαπάνε όμως πολύ, και το παλεύουν!
Η μεγαλύτερη μου αγάπη είναι ιχθύεις αλλά τα νεύρα μου διαταραγμένα προσπαθώντας να γεφυρώσω τον ρεαλισμό με την ουτοπία!
Ψαράκια ελπίζω φέτος να πατήσετε και λίγο στη γη για να μην απογειωθούμε οι υπόλοιποι!!!
-
29-10-2007, 01:56 PM #118
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
29-10-2007, 02:02 PM #119
Το εγραψα για να το διαβασω κι εγω, εννοια σου!! Ουκ ολιγες φορες παρασυρομαι! :bigsmile:
ΠΑντως οι δικοι μου γνωριμοι που ανηκουν σ αυτο το ζωδιο στην πλεοψηφια τους ειναι μια χαρα παιδια! Οπως ολοι μας, με τα κουτσα τους και τα στραβα τους και τα καλα τους.
Απιστευτες περιπτωσεις ανθρωπων [αρνητικες] εχω γνωρισει, αλλα ανηκουν σ αλλον συνδυασμο!! :bigsmile::bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
01-11-2007, 01:16 PM #120
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.