s
Απιστία: Αυτό το «μαύρο» φεγγάρι του έρωτα! - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 12 of 16 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 LastLast
Results 111 to 120 of 158

Re: Απιστία: Αυτό το «μαύρο» φεγγάρι του έρωτα!

Quote Originally Posted by Ζωή και Ζώδια View Post
    Αγαπητή μου Magika, με όλο το θάρρος (και με αρκετή διάθεση για χιούμορ), πρέπει να ξέρεις ότι κάποια πράγματα ο άμεσα ενδιαφερόμενος δεν τα μαθαίνει πάντα... Θέλω να πω ότι ίσως δεν πρέπει να είσαι απόλυτη σε κάποια θέματα... :toung:

Κατά την ταπεινή μου γνώμη (για να έρθουμε και στα σοβαρά), αυτά που γράφεις είναι και οι θεμελιώδεις αρχές πάνω στις οποίες πρέπει να στηρίζεται μια σχέση, γενικά.
    Μα ναι περιοδικούλι μου αυτό ακριβώς λέω..... αν μου το κάνει κάποιος να φροντίσει να μην το μάθω ain: ain: ain: δεν θα σταθώ στην απιστία, θα το θεωρήσω μέγιστη προσβολή και εξευτελισμό της νοημοσύνης μου, της αξιοπρέπειάς μου, της προσωπικότητάς μου κι αλοίμονό του!!!!!!!!! Θα τον εκτιμήσω αφάνταστα και πραγματικά θα έχω παράδειγμα την συμπεριφορά του να σταθεί μπροστά μου και να μου το πει. Μέχρι που μπορεί να τον συγχωρήσω κιόλας ανάλογα το περιστατικό.
    Εν ολίγοις την αδυναμία τη σέβομαι και την καταλαβαίνω, έχω και έγω πάμπολες αδυναμίες όμως τον αδύναμο τον αποστρέφομαι (και αυτή είναι η πιο ευγενική λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω!)

Οπότε ναι, μπορεί να μου το έχουν κάνει και να μην το έμαθα. Έγραψα σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω για αυτούς που συναναστράφηκα και για μένα.

Εντωμεταξύ όντως ο έρωτας δεν πρέπει να έχει όρια ούτε και η λαχτάρα και η επιθυμία μας για αυτό ούτε και πρέπει κατά τη γνώμη μου να συγκρατούμε τον εαυτό μας απέναντι σε μια νέα αρχή σε έναν νέο έρωτα αλλά ρε παιδιά ας φροντίζουμε με τους άλλους ανθρώπους τελικά να είμαστε ειλικρινής και να σεβόμαστε και τα δικά τους συναισθήματα. Κάντε ότι θέλετε αλλά ξεκάθαρα υποστηρίξτε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας με θάρρος

Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Quote Originally Posted by magikadespell View Post
    ...
    Μέχρι που μπορεί να τον συγχωρήσω κιόλας ανάλογα το περιστατικό.....
    Mε βάση το ολίγον έγγυος, δηλαδή;:bigsmile:
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

Όνομα:
    Ιουλία

Εγώ πάντως, δεν μπορώ να συγχωρήσω εύκολα (ποτέ δεν λέω ποτέ) το ότι δεν σέβεται την προσωπικότητά μου και τις επιθυμίες μου. Και μια από αυτές τις επιθυμίες είναι να μην απιστήσει!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Και εγώ νομίζω ότι δεν μπορώ να συγχωρήσω εύκολα. Απο τη μία το παλεύω και απο την άλλη έχω όλες τις ενδείξεις της απιστίας (εξακολουθεί απο τον Απρίλιο μέχρι και σήμερα). Μπορείς ίσως να συγχωρήσεις όταν κάτι γίνεται μία φορά (μπορεί και σε μένα να συμβεί) και τελειώνει. Οταν όμως η απιστία είναι συνεχόμενη τι κάνεις? Είναι εύκολο να συνεχιστεί η σχέση? Μπορείς να δεχτείς την σύγκριση, την απόρριψη και να συνεχίσεις? Τελειώνεις τον γάμο και ξαναξεκινάς απο την αρχή? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by ninja View Post
    ...Μπορείς να δεχτείς την σύγκριση, την απόρριψη και να συνεχίσεις? Τελειώνεις τον γάμο και ξαναξεκινάς απο την αρχή? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????
    Εσένα εξακολουθεί να σε γεμίζει? Αν και δεν πιστεύω, με τίποτε, ότι κάποιος μπορεί να αγαπάει και να νοιάζεται ταυτόχρονα δύο πρόσωπα. (για την ακρίβεια, μάλλον δεν αγαπάει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό και πλέει σε πελάγη ανωριμότητας, αλλά τι να κάνουμε κανένας δεν μπορεί να αλλάξει κανέναν, είναι αυτό που είναι και ή τον δεχόμαστε ή τον σουτάρουμε). Μπορεί να είμαστε λίγο ή πάρα πολύ στα μάτια του άλλου και να μην είναι ικανός να μας εκτιμήσει, αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Εσύ αντέχεις να παίρνεις ένα μέρος και όχι όλα? Αν μπορεί κάποιος να βολεύεται ακόμη και έτσι, απλά συνεχίζεις. Αν όμως δεν μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια, θα σε καίει πάντα, θα αμφισβητείς ακόμη και τις πλέον αγαθές του πράξεις, θα ζεις πάντα με την αμφιβολία, χωρίς εμπιστοσίνη σε ότι λέει και χωρίς σεβασμό στο δικό σου πρόσωπο. Από την άλλη, πώς να κάνεις καινούργια αρχή, με αυτά που είδαν τα ματάκια σου? Αυτό είναι κάτι που σε ακολουθάει πάντα: Όλοι είναι έτσι, και αυτός θα μου την κάνει, πάλι στη λήθη θα πέσω και μ’ αυτόν… . Και ή γνώμη όλων των άλλων, είναι πολύ ελαφριά και ασήμαντη και μόνο εσύ μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου. Κανείς δεν θα σου δώσει την δύναμη να κάνεις κάτι, αυτής πρέπει να την βρεις μόνη. Αντιμετώπισε τον εαυτό σου. Στάσου όρθια. Δεν θα βρεις γύρω σου δεκανίκια και σωτήρες. Η πάλη είναι δική σου και συ πρέπει να παλέψεις. Είτε χάσεις είτε κερδίσεις, όταν καταλαγιάσει η οργή, κερδισμένη θα είσαι.

Όνομα:
    Ιουλία

Εσένα εξακολουθεί να σε γεμίζει? Αν και δεν πιστεύω, με τίποτε, ότι κάποιος μπορεί να αγαπάει και να νοιάζεται ταυτόχρονα δύο πρόσωπα.
    Συμφωνώ!
    (για την ακρίβεια, μάλλον δεν αγαπάει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό και πλέει σε πελάγη ανωριμότητας,
    Και πάλι συμφωνώ!
    αλλά τι να κάνουμε κανένας δεν μπορεί να αλλάξει κανέναν,
    Τραγική αλήθεια!
    είναι αυτό που είναι και ή τον δεχόμαστε ή τον σουτάρουμε). Μπορεί να είμαστε λίγο ή πάρα πολύ στα μάτια του άλλου και να μην είναι ικανός να μας εκτιμήσει, αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα.

Από την άλλη, πώς να κάνεις καινούργια αρχή, με αυτά που είδαν τα ματάκια σου? Αυτό είναι κάτι που σε ακολουθάει πάντα: Όλοι είναι έτσι, και αυτός θα μου την κάνει, πάλι στη λήθη θα πέσω και μΆ αυτόν… .
    Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Καλό είναι να μην τους βάζουμε όλους να "βράσουν" στο ίδιο καζάνι! Επειδή, κάποιος σου έκανε κάτι κακό, δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι θα σου κάνουν το ίδιο.

Και ή γνώμη όλων των άλλων, είναι πολύ ελαφριά και ασήμαντη και μόνο εσύ μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου. Κανείς δεν θα σου δώσει την δύναμη να κάνεις κάτι, αυτής πρέπει να την βρεις μόνη. Αντιμετώπισε τον εαυτό σου. Στάσου όρθια.
    Επίσης, συμφωνώ. Και όπως λέει και μια καλή μου φίλη! "Μόνοι μας γεννιόμαστε ... και μόνοι μας πεθαίνουμε"
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by panther View Post
    ...Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Καλό είναι να μην τους βάζουμε όλους να "βράσουν" στο ίδιο καζάνι! Επειδή, κάποιος σου έκανε κάτι κακό, δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι θα σου κάνουν το ίδιο
    RESPECT! Αν και χρειάζεται χρόνος για να το καταλάβεις.

Όνομα:
    DR WHO

Και όπως λέει και μια καλή μου φίλη! "Μόνοι μας γεννιόμαστε ... και μόνοι μας πεθαίνουμε"
    Σκορπιος ειναι

Γιατι ακριβως το ιδιο πιστευω και εγω

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Σκορπιος ειναι

Κι εγω...αλλα ειμαι Παρθενος!:toung:
    και το τραβαω και παραπερα: μονοι ειμαστε ετσι κι αλλιως στην ουσια. Απλως προσπαθουμε να ξεπερασουμε την μοναξια μεσω των αλλων. Συνηθως με αποτυχημενο τροπο...
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Σκορπιος ειναι

Καλά, μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά ... γιατί θα καείς!!!
    Voltaire

Page 12 of 16 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)