- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 111 to 120 of 158
-
20-10-2006, 11:23 AM #111
Re: Απιστία: Αυτό το «μαύρο» φεγγάρι του έρωτα!
Μα ναι περιοδικούλι μου αυτό ακριβώς λέω..... αν μου το κάνει κάποιος να φροντίσει να μην το μάθω ain: ain: ain: δεν θα σταθώ στην απιστία, θα το θεωρήσω μέγιστη προσβολή και εξευτελισμό της νοημοσύνης μου, της αξιοπρέπειάς μου, της προσωπικότητάς μου κι αλοίμονό του!!!!!!!!! Θα τον εκτιμήσω αφάνταστα και πραγματικά θα έχω παράδειγμα την συμπεριφορά του να σταθεί μπροστά μου και να μου το πει. Μέχρι που μπορεί να τον συγχωρήσω κιόλας ανάλογα το περιστατικό.
Εν ολίγοις την αδυναμία τη σέβομαι και την καταλαβαίνω, έχω και έγω πάμπολες αδυναμίες όμως τον αδύναμο τον αποστρέφομαι (και αυτή είναι η πιο ευγενική λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω!)
Οπότε ναι, μπορεί να μου το έχουν κάνει και να μην το έμαθα. Έγραψα σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω για αυτούς που συναναστράφηκα και για μένα.
Εντωμεταξύ όντως ο έρωτας δεν πρέπει να έχει όρια ούτε και η λαχτάρα και η επιθυμία μας για αυτό ούτε και πρέπει κατά τη γνώμη μου να συγκρατούμε τον εαυτό μας απέναντι σε μια νέα αρχή σε έναν νέο έρωτα αλλά ρε παιδιά ας φροντίζουμε με τους άλλους ανθρώπους τελικά να είμαστε ειλικρινής και να σεβόμαστε και τα δικά τους συναισθήματα. Κάντε ότι θέλετε αλλά ξεκάθαρα υποστηρίξτε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας με θάρρος
-
20-10-2006, 12:03 PM #112
-
20-10-2006, 12:19 PM #113
Εγώ πάντως, δεν μπορώ να συγχωρήσω εύκολα (ποτέ δεν λέω ποτέ) το ότι δεν σέβεται την προσωπικότητά μου και τις επιθυμίες μου. Και μια από αυτές τις επιθυμίες είναι να μην απιστήσει!
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
20-10-2006, 03:05 PM #114
Και εγώ νομίζω ότι δεν μπορώ να συγχωρήσω εύκολα. Απο τη μία το παλεύω και απο την άλλη έχω όλες τις ενδείξεις της απιστίας (εξακολουθεί απο τον Απρίλιο μέχρι και σήμερα). Μπορείς ίσως να συγχωρήσεις όταν κάτι γίνεται μία φορά (μπορεί και σε μένα να συμβεί) και τελειώνει. Οταν όμως η απιστία είναι συνεχόμενη τι κάνεις? Είναι εύκολο να συνεχιστεί η σχέση? Μπορείς να δεχτείς την σύγκριση, την απόρριψη και να συνεχίσεις? Τελειώνεις τον γάμο και ξαναξεκινάς απο την αρχή? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????
-
23-10-2006, 10:14 AM #115
Εσένα εξακολουθεί να σε γεμίζει? Αν και δεν πιστεύω, με τίποτε, ότι κάποιος μπορεί να αγαπάει και να νοιάζεται ταυτόχρονα δύο πρόσωπα. (για την ακρίβεια, μάλλον δεν αγαπάει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό και πλέει σε πελάγη ανωριμότητας, αλλά τι να κάνουμε κανένας δεν μπορεί να αλλάξει κανέναν, είναι αυτό που είναι και ή τον δεχόμαστε ή τον σουτάρουμε). Μπορεί να είμαστε λίγο ή πάρα πολύ στα μάτια του άλλου και να μην είναι ικανός να μας εκτιμήσει, αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Εσύ αντέχεις να παίρνεις ένα μέρος και όχι όλα? Αν μπορεί κάποιος να βολεύεται ακόμη και έτσι, απλά συνεχίζεις. Αν όμως δεν μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια, θα σε καίει πάντα, θα αμφισβητείς ακόμη και τις πλέον αγαθές του πράξεις, θα ζεις πάντα με την αμφιβολία, χωρίς εμπιστοσίνη σε ότι λέει και χωρίς σεβασμό στο δικό σου πρόσωπο. Από την άλλη, πώς να κάνεις καινούργια αρχή, με αυτά που είδαν τα ματάκια σου? Αυτό είναι κάτι που σε ακολουθάει πάντα: Όλοι είναι έτσι, και αυτός θα μου την κάνει, πάλι στη λήθη θα πέσω και μ’ αυτόν… . Και ή γνώμη όλων των άλλων, είναι πολύ ελαφριά και ασήμαντη και μόνο εσύ μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου. Κανείς δεν θα σου δώσει την δύναμη να κάνεις κάτι, αυτής πρέπει να την βρεις μόνη. Αντιμετώπισε τον εαυτό σου. Στάσου όρθια. Δεν θα βρεις γύρω σου δεκανίκια και σωτήρες. Η πάλη είναι δική σου και συ πρέπει να παλέψεις. Είτε χάσεις είτε κερδίσεις, όταν καταλαγιάσει η οργή, κερδισμένη θα είσαι.
-
23-10-2006, 12:42 PM #116
Εσένα εξακολουθεί να σε γεμίζει? Αν και δεν πιστεύω, με τίποτε, ότι κάποιος μπορεί να αγαπάει και να νοιάζεται ταυτόχρονα δύο πρόσωπα.
Συμφωνώ!
(για την ακρίβεια, μάλλον δεν αγαπάει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό και πλέει σε πελάγη ανωριμότητας,
Και πάλι συμφωνώ!
αλλά τι να κάνουμε κανένας δεν μπορεί να αλλάξει κανέναν,
Τραγική αλήθεια!
είναι αυτό που είναι και ή τον δεχόμαστε ή τον σουτάρουμε). Μπορεί να είμαστε λίγο ή πάρα πολύ στα μάτια του άλλου και να μην είναι ικανός να μας εκτιμήσει, αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα.
Από την άλλη, πώς να κάνεις καινούργια αρχή, με αυτά που είδαν τα ματάκια σου? Αυτό είναι κάτι που σε ακολουθάει πάντα: Όλοι είναι έτσι, και αυτός θα μου την κάνει, πάλι στη λήθη θα πέσω και μΆ αυτόν… .
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Καλό είναι να μην τους βάζουμε όλους να "βράσουν" στο ίδιο καζάνι! Επειδή, κάποιος σου έκανε κάτι κακό, δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι θα σου κάνουν το ίδιο.
Και ή γνώμη όλων των άλλων, είναι πολύ ελαφριά και ασήμαντη και μόνο εσύ μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου. Κανείς δεν θα σου δώσει την δύναμη να κάνεις κάτι, αυτής πρέπει να την βρεις μόνη. Αντιμετώπισε τον εαυτό σου. Στάσου όρθια.
Επίσης, συμφωνώ. Και όπως λέει και μια καλή μου φίλη! "Μόνοι μας γεννιόμαστε ... και μόνοι μας πεθαίνουμε"I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
23-10-2006, 12:49 PM #117
-
23-10-2006, 03:17 PM #118
Και όπως λέει και μια καλή μου φίλη! "Μόνοι μας γεννιόμαστε ... και μόνοι μας πεθαίνουμε"
Γιατι ακριβως το ιδιο πιστευω και εγω
-
23-10-2006, 03:32 PM #119
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
23-10-2006, 03:33 PM #120
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.