s
Απο που μάθατε για το myhoroscope; - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Πώς μας βρήκατε

Voters
580. You may not vote on this poll
  • Google

254 43.79%
  • Yahoo

3 0.52%
  • Ελληνική μηχανή αναζήτησης

27 4.66%
  • Σύσταση από γνωστό/ή

82 14.14%
  • Διαφήμιση σε περιοδικό

33 5.69%
  • Τυχαία σερφάροντας

162 27.93%
  • Από link σε άλλο site

19 3.28%
Page 12 of 27 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... LastLast
Results 111 to 120 of 270

Re: Απο που μάθατε για το myhoroscope;

Τελευταία παρακολουθώ την αστρολογία όχι τόσο για τις προβλέπσεις, όσο για να καταλάβω περισσότερο κάποια χαρακτηριστικά δικά μου και των γύρω μου

Όνομα:
    ....

το πετυχα τυχαια ψαχνοντας να βρω καποια βιβλια αστρολογιας και κατα τυχη βρηκα το myhoroscope .

Η αλήθεια είναι ότι λόγω επαγγελματικών δυσκολιών σκέφτηκα να σερφάρω στο Internet και να δω τι λένε τα άστρα, για τις επιρροές κλπ. έτσι εντελώς τυχαία μπήκα και στο site σας. Είπα να γραφτώ ως μέλος. Ξεκίνησα να διαβάζω πριν δυο ώρες και δεν λέω να σταματήσω. Όντως κάποιες από τις αναλύσεις σας είναι σαν να με γνωρίζετε, σαν να με φωτογραφίζετε.
    Ευχαριστώ πολύ θα σας συμβουλεύομαι.:bigsmile:

ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE!:bigsmile:

Εντελώς στην τύχη.Μ ενδιαφέρει πολύ η αστρολογία,μια μερα πάτησα την λέξη αστρολογία στο google και μέσα σε όλα τα site ξεχώρισα αυτό.Από τότε διαβάζω ολα όσα υπαρχουν έχω μάθει πολλα και ενδιαφέροντα.
    Βαριεμαι να ποστάρω... :embarrest και τωρα είπα...αντε βρε γραψε κάτι να ησυχασεις...

Quote Originally Posted by wire View Post
    Βαριεμαι ...
    Τελικά είναι χαρακτηριστικό των Τοξοτών η βαρεμάρα :toung::embarrest

Καλώς ήρθες wire :bigsmile: Σαν Τοξοτίνα που είσαι, θα έχεις πολύ τρέλα και κέφι μέσα σου, οπότε περιμένουμε την ενεργό συμμετοχή σου

Quote Originally Posted by kia View Post
    Τελικά είναι χαρακτηριστικό των Τοξοτών η βαρεμάρα :toung::embarrest

Καλώς ήρθες wire :bigsmile: Σαν Τοξοτίνα που είσαι, θα έχεις πολύ τρέλα και κέφι μέσα σου, οπότε περιμένουμε την ενεργό συμμετοχή σου
    Κατά περιόδους ισχύει αυτό για τη βαρεμάρα. Γιατί είναι και φορές που δουλεύουμε σα σκυλιά.:nuts:
    (και για να σας προλάβω πριν αρχίσετε διάφορα σχόλια να σας πω ότι δεν είναι χώρος για τέτοιου είδους σχολιασμούς )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Γειά σας.
    Σας ανακάλυψα μέσω της δημοσίευσης σας στο in.gr και μου φάνηκε ενδιαφέρων γι αυτό και γράφτηκα μέλος.Βέβαια οι γνώσεις μου στην αστρολογία είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο αλλά προσπαθώ να καταλάβω μέσα από τα ωραία και κατατοπιστικά άρθρα που δημοσιεύετε.Αλλά ακόμα μου φαίνονται βουνό!

Γειά σας παιδιά,

εγώ αν θυμάμαι καλά από το in.gr.
    Είμαι μέλος αρκετό καιρό,με προβληματίζει λίγο το όλο θέμα της'' ενεργής συμμετοχής'' γιατί τι μπορώ να γράψω από την στιγμή που οι γνώσεις μου στα θέματα της αστρολογίας, στο επίπεδο που βρίσκονται, θεωρώ ότι χαρακτηρίζονται
    ανύπαρκτες?
    Επισκέπτομαι την ιστοσελίδα σχεδόν καθημερινά,αλλά αρκετά σημεία μου φαίνονται δύσκολα στην κατανόηση,γιατι πχ. πολλά άρθρα δεν μπορώ να τα διαβάσω,δεν επιτρέπεται η πρόσβαση ,αυτό το μήμυμα εμφανίζεται.
    'Ισως θα μπορούσατε να θεωρείτε αρκετά ενεργά μέλη και αυτούς που επισκέπτονται το site συχνά,πιστεύω ότι έχετε την δυνατότητα να το τσεκάρετε αυτό.
    Απλά μία ιδέα δίνω.

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν!!

Quote Originally Posted by sunmay View Post
    πολλά άρθρα δεν μπορώ να τα διαβάσω,δεν επιτρέπεται η πρόσβαση ,αυτό το μήμυμα εμφανίζεται.
    'Ισως θα μπορούσατε να θεωρείτε αρκετά ενεργά μέλη και αυτούς που επισκέπτονται το site συχνά,πιστεύω ότι έχετε την δυνατότητα να το τσεκάρετε αυτό.
    Τα άρθρα που αναφέρετε προφανώς είναι αυτά που έχουν την ετικέτα "Προσεχώς".. Στα "Προσεχώς" λοιπόν, δεν έχει πρόσβαση κανένα μέλος. Ούτε τα ενεργά, ούτε τα πολύ ενεργά, ούτε κανένας.
    Παρουσιάζονται άρθρα, τα οποία έχουν προγραμματιστεί να δημοσιευτούν το προσεχές διάστημα.

Page 12 of 27 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)