s
Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 12 of 27 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... LastLast
Results 111 to 120 of 268

Re: Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης

Quote Originally Posted by didimos View Post
    Ότι εγώ επένδυσα σ αυτόν.......
    Σημασία έχει να το έκανες επειδή το ήθελες εσύ! Πολλές φορές λέμε ότι όταν επενδύουμε σε κάποιον, περιμένουμε και μεις το ίδιο... την απολαβή. Όταν αυτό όμως δεν συμβαίνει, τότε τα βάζουμε με τον εαυτό μας αντί να σκεφτούμε και να κρατήσουμε τα καλά από μια σχέση. Έδωσες και δεν πήρες... ή έδωσες και δεν πήρες όσα ήθελες εσύ... όσα έδωσες εσύ. Νομίζω πως πρέπει να ξεφύγουμε από αυτή την συνηθισμένη αντίδραση. Δύσκολο ακούγεται αλλά νομίζω μετά από έναν χωρισμό, μετά από ένα διάστημα που μας πιάνει το παράπονο και άλλου τέτοιου είδους αντιδράσεις, όταν καθαρίσει το μυαλό και δεν χρησιμοποιούμε μόνο το συναίσθημα αλλά και την λογική, χαιρόμαστε με όσα εμείς δώσαμε και με όσα λάβαμε από τον άλλο.. ακόμη και αν αυτά ήταν λιγότερα!
    Συμπέρασμα: Δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο! (όσο σκληρό και δύσκολο και αν ακούγεται)

Όνομα:
    DR WHO

Ο ερωτας ειναι για δυο και οχι για εναν

και δεν μπορεί να σκέφτεται τόσο ώριμα όσο εμείς οι μεγαλύτερες και σαφώς τέτοιες τόσο σοβαρές αποφάσεις ίσως και να μην ήταν σε θέση να τις πάρει, χωρίς να σκεφτεί τη διαφορά ηλικίας!
    Η ανωριμότητά του απλά ήταν ότι δεν έπρεπε να μου τάζει ΤΟΣΑ πολλά πράγματα, γιατί απλά δεν ήταν 100% σίγουρος ότι θα τα έκανε. Και αυτό ακριβώς είναι που πονάει τόσο πολύ! Ότι εγώ επένδυσα σ αυτόν.......
    Μεγαλουτσικη διαφορα ηλικιας

Και συ καθησες και πιστεψες εναν αρκετα μικροτερο σου ??...

Αυτα παθαινεις οταν πιστευεις στον ερωτα διχως ορια...

Αγαπητέ Alien όταν αγαπάς πιστεύεις..... και δεν μπαίνεις στη διαδικασία να λες: μωρέ μπας και με δουλεύει????
    Τότε δεν κάνεις σχέσεις με ουσία, αλλά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου!!!!
    Κι όταν δίνεις και δίνεσαι το κάνεις για σένα και όχι για να πάρεις!
    Εξάλλου όπως είπες: ο έρωτας είναι για 2.
    Προφανώς είσαι μικρούλης ακόμα........

Όνομα:
    DR WHO

Αγαπητέ Alien όταν αγαπάς πιστεύεις..... και δεν μπαίνεις στη διαδικασία να λες: μωρέ μπας και με δουλεύει????
    Τότε δεν κάνεις σχέσεις με ουσία, αλλά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου!!!!
    Κι όταν δίνεις και δίνεσαι το κάνεις για σένα και όχι για να πάρεις!
    Εξάλλου όπως είπες: ο έρωτας είναι για 2.
    Οποιος παιζει με την φωτια καιγεται αγαπητη didimos

Αυτος ηταν ανωριμος λογο ηλικιας αλλα και εσυ 10 χρονια μεγαλυτερη του μαλλον δεν εβαλες ακομα μυαλο για να πιστευεις οτι ο ερωτας δεν εχει ορια...

Oσο και να κλαιγεσαι τωρα για το λαθος σου τιποτα δεν προκειται γινει

Ας προσεχες
    Παραδεξου οτι τα ηθελες και τα παθες εδω που τα λεμε

Αμα θες συνεχισε το κλαμα για τον 10χρονο μικροτερο γκομενο σου μονη σου...
    Γιατι για να λεμε την ωμη αληθεια δεν μου καιγεται και κανενα καρφακι εδω που τα λεμε για τα προσωπικα σου

Προφανώς είσαι μικρούλης ακόμα........
    Μηπως εσυ εισαι η πιο μικρη (και οχι απαραιτητα μονο στην ηλικια) γιατι εγω δεν εχω κανει τετοια λαθη ως τωρα στην ζωη μου

Προσεχε λιγακι τι λες και μιλα καλυτερα γιατι και απο οσα εκμυστηρευτηκες εδω μεσα ευκολα μπορει να γυρισει εις βαρος σου

Επειδη εσυ εισαι τυφλη στον ερωτα και την πατησες δεν σημαινει οτι και ολοι οι υπολοιποι ειναι στραβουλιακες σαν και σενα

Exclamation Re: Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης

Θα παρακαλούσα να μείνει η συζήτηση εντός θέματος και να μιλάμε πιο κόσμια μεταξύ μας χωρίς βαρείς χαρακτηρισμούς που εκθέτουν εμάς τους ίδιους και προσβάλλουν τους άλλους.
    Ο καθένας από μας είναι σίγουρο ότι έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης και αυτό είναι το όμορφο:να ανακαλύπτουμε τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητά μας...Αυτό σε καμμία περίπτωση δε σημαίνει ότι έχουμε το δικαίωμα να μειώνουμε κάποιον που πιστεύει κάτι διαφορετικό απ'αυτό που πιστεύουμε εμείς...

Φιλικά, skylorock

Ομάδα συντονισμού

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by SKYLOROCK View Post
    Θα παρακαλούσα να μείνει η συζήτηση εντός θέματος και να μιλάμε πιο κόσμια μεταξύ μας χωρίς βαρείς χαρακτηρισμούς που εκθέτουν εμάς τους ίδιους και προσβάλλουν τους άλλους.
    Ο καθένας από μας είναι σίγουρο ότι έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης και αυτό είναι το όμορφο:να ανακαλύπτουμε τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητά μας...Αυτό σε καμμία περίπτωση δε σημαίνει ότι έχουμε το δικαίωμα να μειώνουμε κάποιον που πιστεύει κάτι διαφορετικό απ'αυτό που πιστεύουμε εμείς...

Φιλικά, skylorock

Ομάδα συντονισμού
    Συγγνωμη skylorock αλλα απο την στιγμη που με ειρωνευτηκε τα ζητουσε η φαρα της...

Αγαπητέ Alien1 νομίζω ότι ήμουν σαφής στο προηγούμενο post...
    Σημασία είπαμε να υπάρχει ένας σεβασμός από όλους και να μην ξεφεύγουμε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
    Το θέμα λήγει εδώ.

Φιλικά,skylorock

Μετά λύπης διαπιστώνω ότι μερικοί νομίζουν ότι εδώ ειναι chat και ειρωνεύονται τους αλλους. Εδώ αγαπητέ Alien κάνουμε κατάθεση ψυχής και σεβόμαστε τις απόψεις του άλλου.
    Αν σε πρόσβαλε το "μικρούλης" σου ζητώ συγγνώμη.
    Όσο για το ανώριμη, εγώ τουλαχιστον ξέρω να ζω έναν μοναδικό έρωτα όταν τον βρώ. Αλί σ αυτούς που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ τι θα πει αγάπη!

Όνομα:
    DR WHO

Μετά λύπης διαπιστώνω ότι μερικοί νομίζουν ότι εδώ ειναι chat και ειρωνεύονται τους αλλους. Εδώ αγαπητέ Alien κάνουμε κατάθεση ψυχής και σεβόμαστε τις απόψεις του άλλου.
    Αν σε πρόσβαλε το "μικρούλης" σου ζητώ συγγνώμη.
    Όσο για το ανώριμη, εγώ τουλαχιστον ξέρω να ζω έναν μοναδικό έρωτα όταν τον βρώ. Αλί σ αυτούς που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ τι θα πει αγάπη!
    Επειδη δεν εχω περασει τα 30 δεν σημαινει οτι ειμαι παιδαρελη για να μειωνεις την γνωμη μου με αυτο τον τροπο

Και ουτε χρειαζεται να μου κανεις υποδειξεις στο που ειμαι περι του chatroom κλπ
    <<< Οπως βλεπεις ειμαι αρκετα περισσοτερο καιρο μελος απο οτι εσυ

Ζησε με τα πιστευω σου στον ερωτα σου οπως εσυ θελεις

Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του ακομα και στον συντροφο\ους που διαλεγει
    και πληρωνει και τις συνεπειες φυσικα

Με τα πιστευω σου ομως δεν σημαινει οτι ολοι πρεπει να συμφωνουν μαζι σου
    Και επειδη εσυ αντιμετωπιζεις τις σχεσεις σου τυφλα και χωρις ορια δεν σημαινει οτι ειναι και το σωστο και οτι ολοι ετσι πρεπει να κανουν οπως εκανες εσυ

Εξαλλου απο μονη σου ειπες ποιο ηταν το αποτελεσμα της σχεσης σου που ειναι και συνεπεια των πιστευω σου...

Τελοσπαντων δεν θελω να το συνεχισω το θεμα ας σεβαστουμε την Skylorock

Συγγνωμη και απο μενα

δεκτή η συγγνώμη!

Page 12 of 27 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)