- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 111 to 120 of 159
Thread: Ερωτικά Τρίγωνα
-
29-12-2006, 10:00 AM #111
Re: Ερωτικά Τρίγωνα
Δεν διαφωνώ πουθενά στα παραπάνω.
Αντίθετα διαφωνώ σε όλα, όταν πρέπει να εισβάλω σε σχέση ζευγαριού, όποια και αν είναι η κάψα μου. Επιπλέον σαν χαρακτήρας δεν λειτουργώ ανταγωνιστικά (του τύπου γιατί να θέλει τον άλλο και όχι εμένα ).
Τα παιχνίδια αυτά με απωθούν κατ'αρχήν γιατί δεν θα στερούσα ποτέ την ευκαιρία στους άλλους δύο να βρουν το δρόμο τους.
Και νομίζω πως αν πραγματικά άξιζα της προσοχή μιας καρδιάς, τότε αυτή δεν θα ήταν αλλού, σε μη ξεκαθαρισμένο τοπίο. Σόρρυ, αλλά προτιμώ να πονέσω μόνο εγώ, παρά όλη η παρέα.
Καλή Πρωτοχρονιά
-
29-12-2006, 04:26 PM #112
Εγώ πάντως αν ήθελα κάποια γυναίκα που τα είχε με κάποιον άλλον θα έκανα την κίνηση. αρκει βέβαια να μην ήταν απλά μια "pidimatiki" παρόρμηση. leasantry: Στην περίπτωση που ένοιωθα ότι της αξίζω περισσότερο απο τον άλλο θα την διεκδικούσα άμεσα και θα προσπαθούσα να τον κάνω πέρα και θα δεχόμουνα για ένα διάστημα να υπάρχει τρίο (όχι εν γνώση του βέβαια :bigsmile: )
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
29-12-2006, 04:42 PM #113
-
29-12-2006, 11:23 PM #114
Σόρρυ, αλλά προτιμώ να πονέσω μόνο εγώ, παρά όλη η παρέα.
Καλή πρωτοχρονιά και σένα
-
30-12-2006, 02:26 AM #115
:blink: Εγωϊστικό ένα συναίσθημα που όταν σε συνεπαίρνει έχεις την τάση να θέλεις να δώσεις τα πάντα στον άνθρωπο που ερωτεύεσαι ;
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
30-12-2006, 10:02 AM #116
-
30-12-2006, 12:47 PM #117
Ακριβώς!Θέλεις ΕΣΥ να δώσεις σ΄αυτόν τον άνθρωπο γιατί ΕΣΥ νιώθεις διάχυτη την προσφορά και την καλοσύνη και όταν είστε μαζί ΕΣΥ νιώθεις γεμάτη.(Το ίδιο κάνουν όλοι οι ερωτευμένοι).Αρα είναι εγωιστικό συναίσθημα, γι αυτό όταν δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε <<φεύγουμε>>.Που πάει η αγάπη και ο έρωτας τότε??:eek:
ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ
-
30-12-2006, 02:25 PM #118
Eγω παντως δεν θα τα εβαζα τοσο μαζι σου αλλα με την συγκεκριμενη γυναικα που ευκολα θα σου καθονταν (αμα) στην συγκεκριμενη περιπτωση...
Πιστευω οτι οταν μια γυναικα ειναι ηδη σε σχεση και ξερει τι θελει δεν καθεται στον καθε τριτο που γνωρισει...
ισα ισα φευγει μακρια και αμα συνεχιζει να γινεται ενοχλητικος το λεει και στους αλλους
Παντως μεσα απο αυτη τη διαδικασια φαινεται και κατα ποσο ειναι πιστη καποια στην πραγματικοτικοτητα και σε βλεπει ως τον μοναδικο της ερτα και οχι ως ακομα ενα στολιδι για να συμπληρωσει την ατζεντουλα της στα προσωπικα της θελω...
Γιατι οι λεξεις με το << σ` αγαπω>> μεσα μπορει να τις λεει ο καθενας μας...
στην πραξη φαινεται αμα ο αλλος σε αγαπαει πραγματικα η οχι
Γιατι το να πας με τον καθε τριτο απο την στιγμη που βρισκεσαι σε σχεση δεν εχει καμια σχεση με αγαπη...
μαλλον με κατι αλλο που αρχιζει απο π και τελειωνει σε α
Συμφωνω..
αν και ειμαστε μαλλον η μειοψηφια σε αυτο
Οι περισσοτεροι\ες κανουν συνηθως οτι τους κ*βλ*σει...
Σόρρυ, αλλά προτιμώ να πονέσω μόνο εγώ, παρά όλη η παρέα.
Αμα καπου φταιει και η παρεα ας πονεσει και αυτη και οχι μονο εγω
Ο Eρωτας μεταξυ 2 ατομων ειναι ενα πολυ εγωιστικο συναισθημα ?????
(Εκτος και αν το παρερμηνευσα και εννοεις κατι αλλο)
Μονο ενα ατομο που δεν εχει πραγματικα ερωτευτει ποτε του θα το ελεγε αυτο
-
30-12-2006, 09:03 PM #119
Να διαβάσεις το σχόλιο της Zour που το΄πιασε,αλλά σε περίπτωση που δεν καταλάβεις κάνω και γω μια προσπάθεια:
Ερωτεύομαι,σημαίνει ΕΓΩ νιώθω,ΕΓΩ επιθυμώ,ΕΓΩ ικανοποιούμαι όταν βρίσκομαι με τον άλλο,σε ΜΕΝΑ αρέσει να τον ακούω, να τον βλέπω,να τον μυρίζω,ΕΓΩ γελάω με τα αστεία του,ΕΓΩ ονειρεύομαι, κτλ,κτλ,κτλ.Ο άλλος ενδεχομένως να μη νιώθει έτσι.Τι θα πει έρωτας μεταξύ 2 ατόμων?Προκαταβάλεις ότι και οι 2 το νιώθουν,ενώ δεν συμβαίνει πάντα αυτό.
Ειδικότερα...μπορεί κάποτε να σε ερωτεύτηκαν.Τι σημασία είχε για σένα,αν δεν ήσουν ερωτευμένος ΕΣΥ?
Καμία.Αυτό εννοώ.
Μετά από αυτά -κι αν κατάφερα να γίνω κατανοητή- το τελευταίο σου σχόλιο, θα μπορούσε άνετα να αφορά εσένα.
Καλή πρωτοχρονιά
-
30-12-2006, 11:39 PM #120
Mαλλον εχεις μπερδεψει τον ερωτα με την ερωτικη φαντασια αγαπητη
Αλλο Ερωτας και αλλο "κατα φαντασια" (οπου μονο ο ενας ειναι ερωτευμενος και ο αλλος στον κοσμο του)
Δεν ειναι ενα και το αυτο οπως μου το περιγραφεις
το τελευταίο σου σχόλιο, θα μπορούσε άνετα να αφορά εσένα.
Eγω τουλαχιστον ξερω να μην γενικευω τον ερωτα εσυ;;
Αντε καλο 2007 και σε σενα
και που ξερεις ισως γνωρισεις τι σημαινει ερωτας καποτε και οχι μονο ως εγωιστικη πραξη οπως πιθανον τον εχεις γνωρισει ως σημερα
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.