s
Μαγνητισμος και αστρολογικες όψεις. - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 12 of 12 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12
Results 111 to 113 of 113

Re: Μαγνητισμος κ Αστρολογικες Οψεις.

Quote Originally Posted by astrotrella View Post
    Οι οψεις αυτες πως σας φαινονται?Δειχνουν μαγνητισμο? Ηλιος και ερμης τριγωνο με Ουρανο, και Αντιθεση με Πλουτωνα,Αφροδιτη τετραγωνο με τον Ουρανο,Αρης εξαγωνο με τον Ουρανο και τριγωνο με τον Πλουτωνα,Λιλιθ αντιθεση με τον Ηλιο και συνοδο με τον Πλουτωνα,Μεσουρανημα τετραγωνο με τον Πλουτωνα,Αφροδιτη εξαγωνο με τον Ωροσκοπο,Ουρανος χιαστι ωροσκοπος.Αφροδιτη στον 11ο ,σεληνη στον 5ο και Ουρανος στον 8ο..Εχω και ποσειδωνα στο ωροσκοπιο μου βεβαια αλλα δεν ξερω αν παιζει τοσο ρολο στον μαγνητισμο
    Ουρανός, Πλούτωνας, Ποσειδώνας με πολλές όψεις με προσωπικούς σου πλανήτες. Δεν άφησες και κάτι απ' έξω για τους άλλους.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Quote Originally Posted by *alkmini View Post
    Ουρανός, Πλούτωνας, Ποσειδώνας με πολλές όψεις με προσωπικούς σου πλανήτες. Δεν άφησες και κάτι απ' έξω για τους άλλους.
    H αληθεια ειναι πως οι εξοκρονιοι παιζουν πολυ στο ωροσκοπιο μου!Και σε Θετικες και σε εντονες οψεις με προσωπικους μου πλανητες..!Ο δε Ποσειδωνας κανει ακριβως τις ιδιες οψεις που κανει ο Ουρανος οπως προανεφερα μονο που δεν κανει τετραγωνο με την Αφροδιτη ,αλλα με την Σεληνη..
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

Μόνο Πλούτωνας Ποσειδώνας κ Ουρανός στον ωροσκόπο δίνουν μαγνητισμό;Eγώ έχω Ηλιο Αφροδίτη Ερμή στον υδροχόο σε σύνοδο με τον ωροσκόπο από τον 12ο κ Δία στον υδροχόο σε σύνοδο με τον ωροσκόπο απο τον 1ο με Ηλιο Αφροδίτη Ερμή κ ωροσκόπο σε εξάγωνο με τον Ουρανό.Επίσης όλοι οι πλανήτες που ανέφερα είναι σε αντίθεση με τον 7ο αυτό τι σημαίνει γιατί εχω μπερδευτεί..Ο Πλούτωνας στον σκορπιό στον 8ο μονο ένα εξάγωνο με την Σελήνη κανει , ο Ποσειδώνας στον 11ο σύνοδο με την Σελήνη κ Λιλίθ στον 3ο τετράγωνο με τον Δία..

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)