s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 115
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 115 of 200 FirstFirst ... 15 65 105 111 112 113 114 115 116 117 118 119 125 165 ... LastLast
Results 1,141 to 1,150 of 1994
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by any_f View Post
    Καλησπέρα.Στο διάγραμμα με τις κάθετες και οριζόντιες αντιστοιχίες του χάρτη μου, βλέπω ένα σύμβολο που μοιάζει με το γράμμα Q, αν αντί για κύκλο το γράφαμε με τετράγωνο, ανάμεσα στα υπόλοιπα σύμβολα των τριγώνων, τετραγώνων, εξαγώνων κλπ., το οποίο δεν κατάφερα να βρώ στον πίνακα με τις εξηγήσεις των συμβολισμών.Είναι εύκολο να διευκρινίσετε τι σημαίνει; Ευχαριστώ.
    Γεια σου any_f!
    Το σύμβολο που μου περιγράφεις είναι το ενάμισυ τετράγωνο (135°).
    Είναι μία ελάσσων/ δευτερεύουσα όψη, αλλά θεωρείται έντονη, αν την δούμε σαν μία ασθενή μορφή τετραγώνου.

Όνομα:
    Γεωργία - Μαρία

Ευχαριστώ πολύ

Re: Αρνητικά συναισθήματα και η αντιμετώπισή τους.

[καλημέρα.. είμαι καινούρια σε αυτο το site. αλλα δεν έχω ιδέα για το τι κάνω εδω. σε ποιον απευθυνω τις ερωτησεις μου κλπ. Με λένε κατερινα εχω γεννηθει 3/1/1978 και ώρα 16:30 στην αθηνα. Το αγόρι μου στις 22/12/1978 και ώρα 17:20 το απογευμα και αυτος στην αθηνα. θα ήθελα να μάθω τους ωροσκόπους μας καθώς και το κατα πόσο συμβατοι είμαστε οσων αφορα τα ζωδια μας.. χαρακτηριστικα μας συμφωνα με ζωδια και ωροσκόπους κλπ. τι είναι οι γενέθλιοι χάρτες? μηπως μπορειτε να με βοηθήσετε? ευχαριστω εκ των προτέρων.:idea:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by ORFA View Post
    [καλημέρα.. είμαι καινούρια σε αυτο το site. αλλα δεν έχω ιδέα για το τι κάνω εδω. σε ποιον απευθυνω τις ερωτησεις μου κλπ. Με λένε κατερινα εχω γεννηθει 3/1/1978 και ώρα 16:30 στην αθηνα. Το αγόρι μου στις 22/12/1978 και ώρα 17:20 το απογευμα και αυτος στην αθηνα. θα ήθελα να μάθω τους ωροσκόπους μας καθώς και το κατα πόσο συμβατοι είμαστε οσων αφορα τα ζωδια μας.. χαρακτηριστικα μας συμφωνα με ζωδια και ωροσκόπους κλπ. τι είναι οι γενέθλιοι χάρτες? μηπως μπορειτε να με βοηθήσετε? ευχαριστω εκ των προτέρων.:idea:
    Γεια σου Κατερίνα :bigsmile:
    ο δικός σου ωροσκόπος είναι στις 3 μοίρες και 30 λεπτά του Καρκίνου και ο ωροσκόπος του αγοριού σου στις 3 μοίρες και 55 λεπτά του Καρκίνου.

Σου παραθέτω επίσης και τους γενέθλιους χάρτες σας (είναι οι χάρτες που δείχνουν τις θέσεις των πλανητών και άλλων σημείων τη στιγμή της γέννησης μας):
    τον δικό σου
    του αγοριού σου.
    Προκειμένου να διαβάσεις σιγά σιγά τους χάρτες, μπορείς να κοιτάξεις αυτή τη σελίδα.

Σχετικά με το ερώτημά σου, σου προτείνω σε πρώτη φάση να δεις τις εξής εφαρμογές:
    Ερωτική ηλιακή συμβατότητα
    Τα φεγγάρια του Έρωτα- Ερωτική Σεληνιακή συμβατότητα.
    Πιστεύω πως θα πάρεις μία πρώτη ιδέα, αν και η ερωτική συναστρία είναι ένα πολύπλοκο σύστημα ερμηνείας όπου εμπλέκονται πολλοί παράγοντες.
    Μπορείς επίσης να δεις την ενότητα: Αστρολογία και ερωτικές σχέσεις, όπου έχει πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα.

Marolita σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες... μηπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι παει να πει δικός σου ωροσκόπος είναι στις 3 μοίρες και 30 λεπτά του Καρκίνου και ο ωροσκόπος του αγοριού σου στις 3 μοίρες και 55 λεπτά του Καρκίνου. Με επηρεάζει με κάποιον τρόπο αυτο? εννοω οι μοίρες που είναι ο ωροσκόπος μου? επισης όσων αφορα τους γενέθλιους χάρτες δεν έβγαλα άκρη.. δεν καταλάβαινα τίποτα. γενέθλιος χάρτης είναι η θεση των πλανητών την ώρα που γενήθηκα? πως θα βγάλω ακρη?
    εννοω να βρω πως ηταν η πλανητες αυτην την ώρα.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by ORFA View Post
    Marolita σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες... μηπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι παει να πει δικός σου ωροσκόπος είναι στις 3 μοίρες και 30 λεπτά του Καρκίνου και ο ωροσκόπος του αγοριού σου στις 3 μοίρες και 55 λεπτά του Καρκίνου. Με επηρεάζει με κάποιον τρόπο αυτο? εννοω οι μοίρες που είναι ο ωροσκόπος μου? επισης όσων αφορα τους γενέθλιους χάρτες δεν έβγαλα άκρη.. δεν καταλάβαινα τίποτα. γενέθλιος χάρτης είναι η θεση των πλανητών την ώρα που γενήθηκα? πως θα βγάλω ακρη?
    εννοω να βρω πως ηταν η πλανητες αυτην την ώρα.
    Γεια σου Κατερίνα και πάλι!
    στη συγκεκριμένη ενότητα δεν γίνεται να επεκταθούμε σε ερωτήσεις πέραν της θέσης των πλανητών. Μπορώ ωστόσο να σου δώσω κάποιες κατευθυντήριες γραμμές, αν και σου προτείνω να ρίξεις μία ματιά στα διάφορα άρθρα που έχουν δημοσιευτεί για τα θέματα που σε απασχολούν.Μπορείς π.χ. αν θες να μάθεις περισσότερα πράγματα για τον ωροσκόπο μπορείς να πας εδώ και βάζοντας τη λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει (εν προκειμένω "ωροσκόπος") θα δεις πόσα αποτελέσματα θα σου βγάλει! Πάντως για τον ωροσκόπο υπάρχει συγκεκριμένη ενότητα στο φόρουμ Οίκοι - Ωροσκόπος - Τύποι ωροσκόπου με πολλά διαφωτιστικά άρθρα.

Τώρα σχετικά με την ερώτησή σου, σίγουρα η ακριβής θέση ενός πλανήτη, ενός πλανητοειδούς, ενός άλλου σημείου, όπως είναι π.χ. ο ωροσκόπος, παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην ερμηνεία του χάρτη γιατί η θέση αυτή έχει δικά της χαρακτηριστικά τα οποία διαμορφώνονται βέβαια και με τις σχέσεις που έχει με άλλα σημεία (αυτό που λέμε όψεις). Αυτό όμως είναι μία σύνθετη διαδικασία που γίνεται από τους γνώστες της αστρολογικής τέχνης.

Σου παρέθεσα σε λινκ στο προηγούμενο ποστ τους χάρτες σας (δε χρειάζεται λοιπόν να βρεις εσύ τη θέση των πλανητών), μαζί με τη βοηθητική σελίδα με τα σύμβολα, προκειμένου να δεις τί ακριβώς είναι ένας γενέθλιος χάρτης και τί στοιχεία περιλαμβάνονται σ' αυτόν.
    Σου παραθέτω τα εξής άρθρα που θα σε βοηθήσουν:
    Χάρτης, το εργαλείο της Αστρολογίας
    Αστρολογία - τα πρώτα στοιχεία

Όνομα:
    Nikos

Re: Οι Δεσμοί της Σελήνης στους οίκους

Καλησπέρα σας,
    Συγχαρητήρια για την πολύ καλή αστρολογική διαδικτυακή προσπάθεια όλων σας.
    Θα ήθελα, αν έχετε τη διακριτική ευχέρεια να μου εξηγήσετε σχετικά με τους δεσμούς σελήνης μου: 24.4.72 Ώρα 20.30, Αθήνα.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όνομα:
    Μαρία

Re: Οι Δεσμοί της Σελήνης στους οίκους

Quote Originally Posted by AIANTAS View Post
    Καλησπέρα σας,
    Συγχαρητήρια για την πολύ καλή αστρολογική διαδικτυακή προσπάθεια όλων σας.
    Θα ήθελα, αν έχετε τη διακριτική ευχέρεια να μου εξηγήσετε σχετικά με τους δεσμούς σελήνης μου: 24.4.72 Ώρα 20.30, Αθήνα.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Αγαπητέ AIANTAS,
    ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στην 00 μοίρα και 29 λεπτά του Υδροχόου και στον 3ο οίκο και ο Νότιος Δεσμός στην 00 μοίρα και 29 λεπτά του Λέοντα και στον 9ο οίκο.

γενήθηκα 03 ιανουαρίου το 1983 στις 21:45 στον βόλο και θα ήθελα να να μάθω τη θέση της Λίλιθ

Καλημέρα σας! Θάθελα να μάθω τις θέσεις των Δεσμών της Σελήνης, τη Λίλιθ, την Ηρα και την Κορυφή παρακαλώ. Γεννήθηκα 18.12.1961 και ώρα 6.30πμ, στο Αγρίνιο.
    Σας ευχαριστώ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)