s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 113
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 113 of 350 FirstFirst ... 13 63 103 109 110 111 112 113 114 115 116 117 123 163 213 ... LastLast
Results 1,121 to 1,130 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

...καλησπερααα...ακουει κανενας?...

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by maik-eak View Post
    ...καλησπερααα...ακουει κανενας?...
    Ολοι σε ακουμε!!!:bigsmile:
    καλως μας ηρθες λοιπον!!!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Καλησπέρα σε όλους!

Είστε καταπληκτικοί, δεν έχω ξαναδεί παρόμοια ιστοσελίδα αστρολογίας με πληθώρα θεμάτων και αναλυτικούς χάρτες για τόσα πολλά θέματα.

Ευχαριστώ που με δεχτήκατε κι ελπίζω να περάσουμε υπέροχα, φιλιά.

Χαίρετε.. κι εγώ καινούρια εδώ.. δεν ξέρω και πολλά από αστρολογία, τώρα τελευταία έχω αρχίσει να ασχολούμαι.. πιστεύω πως θα βρώ πολλά εδω μέσα :bigsmile:

Quote Originally Posted by katerinakiaigokeraki View Post
    Καλησπέρα σε όλους!

Είστε καταπληκτικοί, δεν έχω ξαναδεί παρόμοια ιστοσελίδα αστρολογίας με πληθώρα θεμάτων και αναλυτικούς χάρτες για τόσα πολλά θέματα.

Quote Originally Posted by Aquaries View Post
    Χαίρετε.. κι εγώ καινούρια εδώ.. δεν ξέρω και πολλά από αστρολογία, τώρα τελευταία έχω αρχίσει να ασχολούμαι.. πιστεύω πως θα βρώ πολλά εδω μέσα :bigsmile:
    Καλώς μας ήρθατε και οι δυο σας!
    Να είστε σίγουρες ότι θα βρείτε άπειρα θεματα και συζητήσεις για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. :bigsmile:

Καλό διάβασμα λοιπόν

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by katerinakiaigokeraki View Post
    Καλησπέρα σε όλους!

Quote Originally Posted by Aquaries View Post
    καλως μας ηρθατε!!!!
    καλη συνεχεια στο :horoscope:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by ABTUL View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ, ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ(ΑΦΡΟΔΗΤΗ, ΔΙΑ, ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΑ) ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ. ΑΠΌΣΟ ΞΕΡΩ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΕΣΜΕΝΗ; ΤΟ 2013 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ;;;;;; ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ !!!!
    :bigsmile:Καλημέρα!!:bigsmile: Είναι πολύ γενικά όλα αυτά.....:embarrest καταλαβαίνεις πως είναι θέμα προσωπικού ωροσκοπίου και κανένας δεν μπορεί να σου δώσει απάντηση γενικά και αόριστα ,γίνε ποιό συγκεκριμένη και θέσε το ερώτημα σου στην κατάλληλη ενότητα...:bigsmile:
    Καλύτερα θα ήταν.....να μην φωνάζεις....:toung: τα μικρά γράμματα είναι καλύτερα!!:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Γεια σας και από μένα. Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να δώσω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συμβάλουν στη διαμόρφωση αυτού του site. Πραγματικά κάνετε όλοι εξαιρετική δουλειά! Συγχαρητήρια!

Quote Originally Posted by inertia View Post
    Γεια σας και από μένα. Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να δώσω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συμβάλουν στη διαμόρφωση αυτού του site. Πραγματικά κάνετε όλοι εξαιρετική δουλειά! Συγχαρητήρια!
    Καλώς μας ήρθες!
    Χαιρόμαστε να ακούμε καλά σχόλια για την εθελοντική προσπάθεια τόσων ατόμων και τόσων ετών! :bigsmile:

γεια σας και απο εμενα...η αστρολογια ειναι μια ευφανταστη και γεματη μυστηρια ενασχοληση....!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)