s
Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα" - Page 111
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 111 of 253 FirstFirst ... 11 61 101 107 108 109 110 111 112 113 114 115 121 161 211 ... LastLast
Results 1,101 to 1,110 of 2530

Re: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"

Χρονια Πολλα και καλα κι απο μενα Δειμωνακο!Ο,τι επιθυμεις!

Όνομα:
    Εύη

Χρόνια πολλά σε όσα ΙΙμια έχουν σήμερα γενέθλια μαζί μου!

Είθε η σημερινή μέρα να σημάνει την απαρχή ενός σούπερ γενεθλιακού χρόνου! :bigsmile:

ΥΓ.
    Πώς θα γίνει να εξαφανιστεί ο Κρόνος από πάνω μας είπαμε;;;
    Impossible is nothing

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Χαχα :bigsmile: Χρόνια πολλά Διδυμούλα! Αν δεν είναι εδώ ο Κρόνος θα είναι εκεί, αν όχι εκεί παραπέρα, αν όχι τώρα θα έρθει μετά. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί του - όχι μόνο εμείς οι Δίδυμοι αλλά ο καθένας. Και στο λέει αυτό κάποιος που για φέτος τον έχει στον 1, σύνοδο με ωροσκόπο, και τετράγωνο με Ήλιο στον 9 ευτυχώς κοντά στο μεσουράνημα! ¶ντε γεια δηλαδή τελείως! Γι αυτό να με προσέχετε μέχρι τον άλλο Μάιο! :toung:

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    George

Quote Originally Posted by piccola View Post
    Χρόνια πολλά σε όσα ΙΙμια έχουν σήμερα γενέθλια μαζί μου!

Είθε η σημερινή μέρα να σημάνει την απαρχή ενός σούπερ γενεθλιακού χρόνου! :bigsmile:

ΥΓ.
    Πώς θα γίνει να εξαφανιστεί ο Κρόνος από πάνω μας είπαμε;;;
    Χρόνια πολλά piccola!:bigsmile:
    Για τον Κρόνο συμφωνώ με τον Δείμων (να σε χαιρόμαστε και σένα επίσης :bigsmile ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί του!
    Και στο λέει κάποιος που τον έχει σύνοδο με ωροσκόπο στην έξαρσή του στο ζυγό, όχι μόνο για φέτος αλλά για εφ' όρου ζωής :nuts:

Όνομα:
    Εύη

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Χαχα :bigsmile: Χρόνια πολλά Διδυμούλα! Αν δεν είναι εδώ ο Κρόνος θα είναι εκεί, αν όχι εκεί παραπέρα, αν όχι τώρα θα έρθει μετά. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί του - όχι μόνο εμείς οι Δίδυμοι αλλά ο καθένας. Και στο λέει αυτό κάποιος που για φέτος τον έχει στον 1, σύνοδο με ωροσκόπο, και τετράγωνο με Ήλιο στον 9 ευτυχώς κοντά στο μεσουράνημα! ¶ντε γεια δηλαδή τελείως! Γι αυτό να με προσέχετε μέχρι τον άλλο Μάιο! :toung:
    Να'στε καλά παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! :bigsmile:
    Κι εγώ έχω τον Κρόνο σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο, και τον ¶ρη και τον κλήρο τύχης ston 12o...για πάντα...και κάτι μου λέει ότι δε θέλω να μάθω περισσότερα για αυτό...!:nuts:
    Για φέτος δε, δεν το συζητώ...1ος οίκος...μεγααααααααααάλη επιτυχία και για μένα!
    Εύη- Κρόνος...from here to eternity! :bigsmile::embarrest
    Impossible is nothing

Όνομα:
    Dion

Χρόνια πολλά και καλά με υγεία σε όλα τα διδυμάκια που είναι τα πιο παρεξηγημένα του ζωδιακού!!!! Εύχομαι ό,τι επιθυμούν στην τσέπη τους, την καρδιά τους και το κρεβάτι τους να το βρούν!!!!!!

Όνομα:
    Δεσποινα

Να τα εκατοστησεις αγαπημενη Astro Liv :bigsmile:
    καλη και ευτυχισμενη να ειναι η ζωη σου και παντα φυσικα με υγεια σε εσενα και στην οικογενεια σου!!!!

φιλικα
    Δεσποινα κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Βουλα-Ζωη

Kαι τις δικες μου ευχες Astro Liv
    Eυτυχως που υπαρχει πανταχου παρουσα η Δεσποινα,να μας θυμιζει επετειους και αλλα τετοια ευχαριστα:bigsmile:
    Use it before lose it ''May West''

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by voulatain View Post
    Kαι τις δικες μου ευχες Astro Liv
    Eυτυχως που υπαρχει πανταχου παρουσα η Δεσποινα,να μας θυμιζει επετειους και αλλα τετοια ευχαριστα:bigsmile:
    Βουλιτσα μου με εκανες να γελασω κοριτσαρα μου !!!
    να εισαι καλα και εσυ και ολοι !!!!
    Ο καθενας δειχνει την αγαπη του για αυτο το φορουμ
    με τον τροπο του ...και εγω με τον δικο μου στα'' παιδια μελη ''που ειμαστε καθε μερα μαζι
    στην ιδια συχνοτητα του :horoscope:

με αγαπη σε εσενα και σε ολους οσους αγαπανε..'' αληθεινα ''το MyHoroscope!!!!!!

Δεσποινακι το κουκακι:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

:blush: Δεν εχω λόγια για της ευχες σας και οτι με θυμηθεικατε.Ευχαριστώ παρα πολύ,απο την καρδιά μου.Τα πάντα,οτι θέλω για μενα,χιλιάδες θέλω για σας επίσης.Υγεία, ευτυχία, χαρά και χρήματα, χωρίς αυτα η ζωή κουτσενη...Αγάπη για όλα τα αστρα,πρωτα απο ολλα σε κ.Δεσπινα,και σε ολλους τους τοξοτης που ειναι παντα ειλικρινης και απαντανε με μυαλο (οχι οτι η γδροοχ.και κριι ειναι δευτερη) και τελευτ.η διδυμοι στους οποιους θα πω Χρονια Πολλα,επειδη ανήκω σε αυτά και είναι σαν να τους εχω στο αίμα μου.Δεν ξέρω ποιος ειναι και δεν είναι αστρολόγος εδω,αλλα μπορω να πω οτι ηπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δίνουν πληροφορίες για το θέμα,με τόλμη και χιούμορ,με εγκέφαλο και απλότητα.Ευχαριστουμε οτι υπάρχεται.:embarrest
    Gluck sind kleine Sterne,die mitten in den Tag fallen...Θα γινεις πιο εξυπνος,αν εχεις ενα αντιπαλο πιο ευφυεστερων (κανονες σκακι).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)