s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 111
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 111 of 350 FirstFirst ... 11 61 101 107 108 109 110 111 112 113 114 115 121 161 211 ... LastLast
Results 1,101 to 1,110 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

γεια σας, είμαι η Αγγελική , καλώς σας βρήκα

είμαι 32 ετών, η αστρολογία με γοήτευσε 10 χρόνια πριν και άρχισα να διαβάζω κάποια πράγματα μέσω περιοδικών περισσότερο. Φέτος αποφάσισα να την κατανοήσω σε βάθος κι έτσι εδώ και μερικούς μήνες κάνω μαθήματα σε ένα γκρουπ τα οποία όμως θα είναι πολύ περιεκτικά γιατί η δασκάλα μας έρχεται από την επαρχία. Ευελπιστώ να πάρω σημαντικές πληροφορίες που θα με βοηθήσουν στη μελέτη μου και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συγγνώμη που καθυστέρησα να σας απαντήσω αλλά έχω ένα πρόβλημα όσον αφορά στην περιήγηση στο site ακόμη.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by aggelikitsa View Post

είμαι 32 ετών, η αστρολογία με γοήτευσε 10 χρόνια πριν και άρχισα να διαβάζω κάποια πράγματα μέσω περιοδικών περισσότερο. Φέτος αποφάσισα να την κατανοήσω σε βάθος κι έτσι εδώ και μερικούς μήνες κάνω μαθήματα σε ένα γκρουπ τα οποία όμως θα είναι πολύ περιεκτικά γιατί η δασκάλα μας έρχεται από την επαρχία. Ευελπιστώ να πάρω σημαντικές πληροφορίες που θα με βοηθήσουν στη μελέτη μου και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συγγνώμη που καθυστέρησα να σας απαντήσω αλλά έχω ένα πρόβλημα όσον αφορά στην περιήγηση στο site ακόμη.
    Καλως ορισες Αγγελικη στο:horoscope:
    σου ευχομαι τα καλυτερα στην μελετη σου
    καλη περιηγηση να εχεις εδω
    ειναι αρκετα ευκολα παντως να βρεις αυτα που θελεις!!!!!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by aggelikitsa View Post

Καλώς ήρθες στο MyHoroscope!! Καλή έρευνα σου εύχομαι ! ! Υπομονή, και όλα θα τα βρεις!!!

ευχαριστω πολυ που με κανατε νεο μελος στην κοινοτητα σας ,ειμαι αδαης με την αστρολογια αλλα με ενδιαφερει πολυ να μαθαινω καινουργια πραγματα,να στε ολοι καλα και καλη δυναμη και κουραγιο στους διαχειρριστες

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by GEOELLIKA View Post
    ευχαριστω πολυ που με κανατε νεο μελος στην κοινοτητα σας ,ειμαι αδαης με την αστρολογια αλλα με ενδιαφερει πολυ να μαθαινω καινουργια πραγματα,να στε ολοι καλα και καλη δυναμη και κουραγιο στους διαχειρριστες
    καλως μας ηρθες GEOELLIKA:bigsmile:
    να εισαι σιγουρος οτι εισαι στο καταλληλο μερος
    για να μαθεις ολα οσα θελεις για την αστρολογια!!!!
    καλη συνεχεια στο :horoscope:σου ευχομαι!!!
    Δ.Κ

καλησπερα καλως σας βρηκα θελω λιγη βοηθεια ειμαι πολυ ασχετη ευχαριστω....

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by elena glwssou View Post
    καλησπερα καλως σας βρηκα θελω λιγη βοηθεια ειμαι πολυ ασχετη ευχαριστω....
    καλως ηρθες !!!
    κανε μια περιηγηση στις σελιδες
    και θα δεις οτι ειναι πολυ ευκολα!!!:bigsmile:
    και αν χρειαστεις βοηθεια εδω ειμαστε!!!!
    Δ.Κ

Καλησπέρα σας, καλώς σας βρήκα
    Για να πω την πικρή μου αλήθεια έχω ψιλό χαθεί
    Πως μπορώ να βρω "προσωπικές προβλέψεις"; Το μόνο που βρήκα είναι ο γενέθλιος χάρτης τον οποίο τον ενημέρωσα αλλά αυτά που μου έβγαλε είναι κινέζικα για μένα.
    Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου δώσει τα φώτα του;

Ώρα να συστηθούμε (3)

Ώρα να συστηθούμε (3)...τι σημαίνει το 3 που εμφανίζεται μέσα στην παρένθεση...είμαι άσχετη

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Elde View Post
    Ώρα να συστηθούμε (3)...τι σημαίνει το 3 που εμφανίζεται μέσα στην παρένθεση...είμαι άσχετη
    Για αρχή...:welcome: Τώρα για το 3... Τι να σου πω; Υποθέτω ότι κάποιος ηλεκτρονικός κορεσμός αρχείου του θέματος, το έκανε να βγει σε τεύχη τύπου 1… 2… 3… Σε κάθε άλλη περίπτωση, το 3 παραπέμπει σε όχι και τόσο ευχάριστες καταστάσεις…
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)