s
Παρθένος: Το αληθινό ζώδιο της Ελλάδας - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 11 of 20 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 101 to 110 of 198

Re: Παρθένος: Το αληθινό ζώδιο της Ελλάδας

Ας μην ξεχνάμε το ...κάρμα! :toung:
    Αρχικά στη σύνοδο που αναφέρει η Κοραλία, παίζει και ο Χείρωνας, με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται και επιπλέον, η δράση φέρνει αντίδραση. Ναι μεν υπήρξαν ολοκληρωτικά καθεστώτα αλλά υπήρχε και αντίδραση. Μπορεί να μην είχε άμεσα αποτελέσματα, αλλά οι σπόροι για την αποτίναξη του ολοκληρωτισμού αυτών των καθεστώτων μπήκαν και εκφράστηκαν δυναμικά αργότερα.
    Μπορεί να χάσανε οι δημοκρατικοί/αναρχικοί το '36 στην Ισπανία και εκατομμύρια από αυτούς να βρήκαν την απάντηση στο αν υπάρχει μετά θάνατον ζωή, αλλά οι μπριγάδες τους εμπνεύσαν πολύ περισσότερα εκατομμύρια ανθρώπων αργότερα. Μπορεί οι Γερμανοί Σπαρτακιστές να πνίγηκαν στο αίμα τους, αλλά ο αγώνας τους έβαλε και αυτός το λιθαράκι του.
    Τα πάντα ρει :bigsmile:

Με την ευκαιρία, από ό,τι είδα στην 1η σελίδα, ανέβηκε άρθρο του κ. Γ. Ριζόπουλου. Αν συμμετάσχει ενεργά στο σιτε, και ιδίως σε θέματα όπως αυτό που κουβεντιάζουμε, είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει πολλά στους προβληματισμούς μας ...
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Βασίλης

Αν μιλάτε για τη σύνοδο Δία/Ποσειδώνα/Χείρωνα στον Υδροχόο ίσως το αποτέλεσμα να είναι λίγο πιο πεζό από ό,τι νομίζουμε... Μπορεί απλά τα "αναρχικά στοιχεία" να γίνουν με την εύνοια του Δία τελείως ανεξέλεγκτα... Τα αποτελέσματα τα βλέπουν ήδη οι κάτοικοι του Κολωνακίου... :bigsmile: Όποιος προλάβει φέτος... Από του χρόνου πάλι τα κεφάλια μέσα...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Αν μιλάτε για τη σύνοδο Δία/Ποσειδώνα/Χείρωνα στον Υδροχόο ίσως το αποτέλεσμα να είναι λίγο πιο πεζό από ό,τι νομίζουμε... Μπορεί απλά τα "αναρχικά στοιχεία" να γίνουν με την εύνοια του Δία τελείως ανεξέλεγκτα... Τα αποτελέσματα τα βλέπουν ήδη οι κάτοικοι του Κολωνακίου... :bigsmile: Όποιος προλάβει φέτος... Από του χρόνου πάλι τα κεφάλια μέσα...
    Απλώς οι καταστηματάρχες του Κολωνακίου βίωσαν τις πρώτες ασύντακτες εκφράσεις των ενεργειών που είναι απαραίτητο να συμβούν προκειμένου να επέλθει η χαμένη ισορροπία Σειρά έχουν τα Β.Π. :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Μητσάκο θέλω να πιστεύω ότι αστειεύεσαι....έτσι δεν ειναι?

Αυτοί οι ψευτοεπαναστάτες που καταστρέφουν την περιουσία του κόσμου δεν έχουν θυμό...έχουν απωθημένα....υπάρχει μεγάλη διαφορά....και όσο κι αν κοκορεύονται για τα ξευτιλισμένα κατορθώματά τους κατά βάθος γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι τα μεγαλύτερα πιόνια του συστήματος...

Quote Originally Posted by Κώστας View Post
    Μητσάκο θέλω να πιστεύω ότι αστειεύεσαι....έτσι δεν ειναι?

Αυτοί οι ψευτοεπαναστάτες που καταστρέφουν την περιουσία του κόσμου δεν έχουν θυμό...έχουν απωθημένα....υπάρχει μεγάλη διαφορά....και όσο κι αν κοκορεύονται για τα ξευτιλισμένα κατορθώματά τους κατά βάθος γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι τα μεγαλύτερα πιόνια του συστήματος...
    Χωρίς να μπαίνουμε σε θέματα πιο βαθιά (όπως πχ πώς φτιάχτηκε και, κυρίως, πώς συντηρείται και αυξάνεται η περιουσία του συγκεκριμένου κόσμου, σε αντίθεση με την περιουσία άλλου κόσμου, η οποία φθίνει συνεχώς), απλώς θα πω ότι πρέπει να βρίσκουμε και να αναλύουμε τα αίτια και όχι τα παράγωγα μιας κατάστασης.

Αγαπητέ Κώστα (και το εννοώ το "αγαπητε"), το θέμα δεν είναι να μένουμε σε κάποιες σπασμένες τζαμαρίες, όπως ακριβώς θέλουν οι διαχειριστές του συστήματος να κάνουμε, και να αφήνουμε άλλες, πιο ουσιαστικές καταστάσεις που γεννούν αυτού του είδους τις ακραίες και αδιέξοδες ενέργειες να μένουν ανέπαφες.

Αν θες την προσωπική μου άποψη, προτιμώ μια "ξεφτιλισμένη" συμπεριφορά από μια "γραβατωμένη" που κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια στο δημόσιο, δλδ σε εσένα, εμένα, όλους εμάς.
    Διάβασα ένα τσιτάτο σήμερα (ήδη ξέχασα σε ποιο έντυπο ), που αποδίδεται στον Φραγκλίνο: Όποιος επιλέγει την ασφάλεια αντί της ελευθερίας, δεν είναι άξιος για τίποτα από τα δύο
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Καταρχάς Μητσάκο δεν μιλάμε μόνο για 10-15 τζαμαρίες...μιλάμε πλέον για χιλιάδες σπασμένες τζαμαρίες σε όλη τη χώρα τους τελευταίους μήνες...και εντάξει, την οργή ενάντια στις τράπεζες μπορώ να την καταλάβω και να τη δεχτώ....άντε να δικαιολογήσουμε και την οργή ενάντια στα μεγαλοκαταστήματα, σύμβολα του σύγχρονου lifestyle, των "υψηλών" καταναλωτικών προτύπων κτλ....εδώ, όμως, μιλάμε για μία τυφλή οργή προκληθείσα από τυφλωμένα αλλά και καθοδηγούμενα, βεβαίως-βεβαίως, άτομα....εδώ μιλάμε για πολλά μικρομάγαζα, για περίπτερα, για βιβλιοθήκες, για αυτοκίνητα, ακόμα και για τρένα, όπως το τρένο στην Κηφισιά που κατακάψανε κάποιοι ελεεινοί τύποι και η ζημιά του οποίου εκτιμήθηκε σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα λεφτά ποιός νομίζεις ότι θα τα πληρώσει Μητσάκο?? Οι ισχυροί?? Οι πολιτικοί ή μήπως οι επιχειρηματίες?? Εσύ και εγώ θα τα πληρώσουμε...

Και κάνεις το κλασικό και γραφικό "αναρχικό" λάθος να τα βλέπεις όλα σαν ¶σπρο και Μαύρο....δηλαδή για εσένα Μητσάκο υπάρχουν από τη μία οι γραβατωμένοι δούλοι του συστήματος (το 99.9%) και από την άλλοι οι μοναχικοί καουμπόιδες και ο κλεφτοπόλεμός τους....ε λοιπόν, καμία σχέση...η ζωή φίλε μου είναι πολύ πιο πολύπλοκη και πολύχρωμη από αυτό που περιγράφεις...και στο ενδιάμεσο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι αξιόλογοι, ενάρετοι και μαχητικοί που δεν πέφτουν στην παγίδα της βίας χάνοντας έτσι το όποιο δίκιο τους...

Η οργή των αναρχικών πρέπει να είναι στοχευμένη φίλε Μητσάκο και όχι τυφλή...όποτε αυτά τα άτομα μπουκάρουν στα σούπερ-μάρκετ για να μοιράσουν δωρεάν φαγητό στις λαϊκές τάξεις θα τους βγάζω το κάπελο...αυτού του είδους είναι οι σωστές ενέργειες....ή η Πρωτοβουλία Κατοίκων Εξαρχείων με τη δενδροφύτευση που έκαναν στο οικόπεδο-πάρκινγκ....τα υπόλοιπα είναι της ξεφτίλας...

Quote Originally Posted by Κώστας View Post
    Καταρχάς Μητσάκο δεν μιλάμε μόνο για 10-15 τζαμαρίες...μιλάμε πλέον για χιλιάδες σπασμένες τζαμαρίες σε όλη τη χώρα τους τελευταίους μήνες...και εντάξει,......
    ...αυτού του είδους είναι οι σωστές ενέργειες....ή η Πρωτοβουλία Κατοίκων Εξαρχείων με τη δενδροφύτευση που έκαναν στο οικόπεδο-πάρκινγκ....τα υπόλοιπα είναι της ξεφτίλας...
    Κώστα μου, σε βλέπω να συγχίζεσαι, και δεν μου συμβαίνει συχνά αυτό. Συνήθως εγώ είμαι που ...τα παίρνω :nuts:
    Εν πάση περιπτώσει, το αν κάνω λάθος και αν κάτι είναι υποκινούμενο και από ποιον ή όχι δεν είναι του παρόντος ούτε του χώρου. Αυτό όμως που θέλω να γίνει κατανοητό, από εσένα αρχικά, προκειμένου να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, είναι ότι ανεξάρτητα από το ποια πρέπει να είναι η στρατηγική οποιουδήποτε κοινωνικού συντελεστή, δεν υπάρχει μόνο ένας συντελεστής που δημιουργεί την εξέλιξη.
    Η γραμμική και η κυκλική αντίληψη της εξέλιξης δεν με καλύπτουν όσο με καλύπτει η σπειροειδής. Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκω λογική την εκτροπή διαφόρων δυνάμεων από την συνισταμένη που δημιουργούν η κεντρομόλος με την φυγόκεντρο. Και οι δύο όμως είναι απαραίτητες προκειμένου η σπείρα να έχει ανοδική πορεία.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Τονια

Τωρα να πούμε ότι το καταλάβαμε...??? μια και το ξεκίνησεις για κάντο λίγο πιο εύκολο
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Όνομα:
    Φωτεινή

Eνδιαφέρουσες οι τοποθετήσεις, αλλά έχουμε βγάλει το θέμα off topic.

Παρακαλώ να επανέλθουμε.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Μητσάκο μου, χαίρω πολύ, αν το πάμε γενικά στη Φιλοσοφία και εγώ μπορώ να πετάξω με στόμφο ένα "Πόλεμος Πατήρ Πάντων" και με αυτό τον τρόπο να δικαιολογήσω τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ στη Σερβία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και τη γενοκτονία του Ισραήλ στη Γάζα...
    φαίνεται, πάντως, να σε επηρέασε ο Πλούτωνας από τον Τοξότη τόσα χρόνια:bigsmile:

Page 11 of 20 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)