s
Γκει Συναστρια!! - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 11 of 22 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 21 ... LastLast
Results 101 to 110 of 220
    Όνομα:
    cancerian

Re: Γκει Συναστρια!!

Aγαπημενη Λευκη

το παραπανω μαζεμα , φυσικα και με καλυψε.Η γνωμη σου ειναι αρκετα σεβαστη , αλιμονο αλλωστε.

Με εκτιμηση
    Cancerian

Δηλαδη η τυπισα που "εγινε" τυπακος και παντρευτηκε μια γυναικα η οποια δεν μπορουσε να κανει παιδια..και αποφασισε ο τυπακος να κανει εξωσωματικη και εμεινε εγκυος και γεννησε και α και ου..τι αναπαραγωγες μου λες τωρα και φυσιολογικα και αφυσικα και παρτο αυγο και κουρευτο..ασε που παιζει και θεμα κλωνοποιησης πλεον πανε αυτα που ξερατε...

παιδια με συγχωρητε αλλα οτι γεννιεται στην φυση ειναι φυσιολογικο,απλα εμεις το αντιμετωπιζουμε αλλιως.
    και η τερατογεννεση απο τα παλια χρονια ηταν γεννημα της φυσης-και οι γεννημενοι τυφλοι ειναι γεννημα της φυσης και οτι γεννιεται και πεθαινει εδω ειναι γεννημα της φυσης-οποτε ολα ειναι φυσιολογικα γιατι μας τα δινει η υλικη φυση,μεχρι και τα γονιδια.
    αλλα συμφωνα με την κοινωνια των ανθρωπων ολα αυτα ειναι αφυσικα και ανωμαλα γιατι δεν βοηθουν την εξελιξη του ανθρωπου και της κοινωνιας ολοτελα. οποτε
    ας ορισουμε την εννοια του φυσιολογικου για τον ανθρωπο και την εννοια του φυσιολογικου για την φυση.

Quote Originally Posted by luna123 View Post
    παιδια με συγχωρητε αλλα οτι γεννιεται στην φυση ειναι φυσιολογικο,απλα εμεις το αντιμετωπιζουμε αλλιως.
    και η τερατογεννεση απο τα παλια χρονια ηταν γεννημα της φυσης-και οι γεννημενοι τυφλοι ειναι γεννημα της φυσης και οτι γεννιεται και πεθαινει εδω ειναι γεννημα της φυσης-οποτε ολα ειναι φυσιολογικα γιατι μας τα δινει η υλικη φυση,μεχρι και τα γονιδια.
    αλλα συμφωνα με την κοινωνια των ανθρωπων ολα αυτα ειναι αφυσικα και ανωμαλα γιατι δεν βοηθουν την εξελιξη του ανθρωπου και της κοινωνιας ολοτελα. οποτε
    ας ορισουμε την εννοια του φυσιολογικου για τον ανθρωπο και την εννοια του φυσιολογικου για την φυση.
    ανθρωπος -φυση οκ..λες και εμεις ειμαστε εκτος φυσης :bigsmile:αλλα παλι να παρει η ευχη να παρει πως συνδυαζετε καποιοι σεξουαλικη επιλογη με τερατογεννεσεις ,αναπηριες,ανωμαλιες,παιδε αστιες και και και..δεν ξερω δεν ξερω...δηλαδη πως εγω πρεπει να σταθω σε τετοια επιχειρηματα..μπορει να ειμαι λαθος 'η να με μαθανε λαθος..μεγαλωσα με την αρχη οτι ειναι διαφορετικο απο εμενα σε οποιοδηποτε επιπεδο δεν ειναι λαθος...και με ποιο δικαιωμα θα ερθω εγω να πω και να κρινω...οκ..και οταν ακουω τωρα νεαρα ατομα με καποια παιδεια κατι να μιλανε λες και ζουνε στο μεσαιωνα με στεγανα στο μυαλο ειναι λυπητερο γαμ..το..

Οτιδηποτε δεν ενεχει στοιχεια βιας ειναι αποδεκτο...κατ'εμε παντα..και μου εχει κολλησει ειλικρινα τωρα το επιχειρηματακι τερατογεννεση ..

ουτε που καταλαβες τι εννοουσα. κριμα γιατι δεν μιλαω προσβλητικα και ουτε συνχεω τις τερατογεννεσεις με την ομοφυλοφυλια.
    απλα λεω οτι ακομα και το πιο ακραιο ειναι φυσιολογικο και απλα πρεπει να το αποδεχτεις ως φυσιολογικο γιατι αυτο οριζει η φυση.
    κριμα που διαστρεβλωνεις τα λογια μου. μαλλον δεν καταλαβες ουτε μια μου λεξη.

Quote Originally Posted by luna123 View Post
    ουτε που καταλαβες τι εννοουσα. κριμα γιατι δεν μιλαω προσβλητικα και ουτε συνχεω τις τερατογεννεσεις με την ομοφυλοφυλια.
    απλα λεω οτι ακομα και το πιο ακραιο ειναι φυσιολογικο και απλα πρεπει να το αποδεχτεις ως φυσιολογικο γιατι αυτο οριζει η φυση.
    κριμα που διαστρεβλωνεις τα λογια μου. μαλλον δεν καταλαβες ουτε μια μου λεξη.
    Μea Culpa αν δεν καταλαβα καλα -ειμαι απο ξενυχτι...:toung::toung:αλλα ποια κοινωνια ,ποιων ανθρωπων, σε ποια χωρα, σε ποια ηπειρο σε ποιον αιωνα..γιατι καπου κανεις αναφορα του τυπου ναι μεν αλλα η κοινωνια των ανθρωπων..

χαιρομαι που με καταλαβες!

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Μea Culpa αν δεν καταλαβα καλα -ειμαι απο ξενυχτι...:toung::toung:αλλα ποια κοινωνια ,ποιων ανθρωπων, σε ποια χωρα, σε ποια ηπειρο σε ποιον αιωνα..γιατι καπου κανεις αναφορα του τυπου ναι μεν αλλα η κοινωνια των ανθρωπων..
    απλα ηθελα να θεσουμε τους ορισμους του φυσιολογικου για την κοινωνια των ανθρωπων απο παλια εως σημερα και τους ορισμους του φυσιολογικου για την φυση που ειναι η μανα ολων. τελος παντων,αυτο το μηνυμα για την λευκη προοριζοταν αλλα δεν ειχα κανει παραθεση.

Quote Originally Posted by artemis06 View Post
    δεν εχω βρει πουθενα τι ακριβως ψαχνουμε σε μια συναστρια μεταξυ αντρων και και μεταξυ γυναικων!!!

κοιταμε για τους γκει αντρες τους αρηδες και για τις γκει γυναικες τις αφροδιτες??? ή παει παλι χιαστι αρης-αφροδιτη, και με ποιο κριτηριο???

μια βοηθεια παρακαλω! ευχαριστω.
    Plaka kaneis ?
    Eleos dhladh ntigkintagkas eisai !!!!

Όνομα:
    Κυριακή

Εκανε μια παρατηρηση καποια στιγμη ο Μητσακος περι φυσικου και φυσιολογικου. Αν και δεν ειμαι σιγουρη για το τι εννοουσε!:blink:
    ***Παντως, καθε κανονας εχει τις εξαιρεσεις του σε φυσικο επιπεδο.
    Και καθε κανονας εχει τις εξαιρεσεις του και σε κοινωνικο επιπεδο [σε καθε κοινωνια!]
    Αν θυμαμαι καλα, η ομοφυλοφιλια υπαρχει απο αρχαιοτατων χρονων, και σε ποικιλες κοινωνιες και εποχες. Αυτο που αλλαζει ειναι ο τροπος αντιμετωπισης της.
    Αφου λοιπον ειναι κατι που υπαρχει με αξιοσημειωτη συνεχεια εστω και ως εξαιρεση, εγω το θεωρω φυσικο.
    Οχι κανονα, -και κανεις δεν θα με πεισει οτι προκειται περι κανονα- αλλα ουτε και "κουσουρι". [Ζητω δημοσιως συγγνωμη απο τον κυριο Χριστιανοπουλο ο οποιος μεγαλωσε και εζησε σε μια εποχη που μονο ετσι -στην καλυτερη περιπτωση- θα μπορουσε να το χαρακτηρισει! ]
    Και βεβαια ενας τετοιος χαρακτηρισμος μπορει να δοθηκε καλλιστα για να επαναφερει μια ισορροπια αναμεσα στο "δεχομαι τι /ποιος ειμαι" και στο αλλο ακρο "αφου ειμαι ετσι εγω [και ολοι οι αλλοι σαν εμενα] ειμαι ο σωστος/καλυτερος/φυσιολογικος" .
    Η μπορει να δοθηκε επειδη ο κυριος Χριστιανοπουλος χαρακτηριζεται για την "αιρετικη" του αποψη και την μοναχικη του πορεια, και του αρεσε[ι] να προκαλει κατεστημενα ή οτι κινδυνευει να γινει κατεστημενο ή οτι επιθυμει να γινει κατεστημενο! :bigsmile:
    Οπωσδηποτε ομως ο χαρακτηρισμος αυτος δεν ειναι θεσφατο!:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Page 11 of 22 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 21 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 40 users browsing this thread. (0 members and 40 guests)