- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 101 to 110 of 206
Thread: Ο 2ος οίκος
-
17-09-2009, 03:04 PM #101
Re: Ο 2ος οίκος
κύριε Μητσάκο, έχω ελπίδα έτσι για καμιά γρήγορη απάντηση στο πιο επάνω μου ερώτημα ???:bigsmile:
ή κάποιος άλλος όποιος θέλει, ελεύθερα παιδιά , μη στριμώχνεστε !
-
17-09-2009, 03:45 PM #102
Κυβερνήτης του 2ου σου είναι ο Ποσειδώνας, και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και το καλύτερο για το πώς αντιλαμβάνεσαι τα οικονομικά. Το γεγονός ότι έχεις την Αφροδίτη (=πορτοφόλι) στον 2ο το συνυπολογίζεις και κοιτάς τις όψεις που κάνει και αυτή. Οι όψεις του Ποσειδώνα με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα είναι θετικές, δείχνουν ότι μπορείς να περιμένεις κάτι καλό στα οικονομικά σου αλλά από άλλους, όχι από τη δική σου εργασία. Ο Κρόνος από τον 7ο σίγουρα "μαζεύει" τον Ποσειδώνα και θα σε βοηθήσει περισσότερο κάποια στιγμή να μην αφήνεσαι στα ποσειδώνια μονοπάτια :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
17-09-2009, 03:59 PM #103
Ευχαριστώ πολύ Μητσάκο !
Αυτό το οτι "μπορώ να περιμένω από τους άλλους" με σκοτώνει όμως ... :worried:
Τουλάχιστον ο Κρόνος μου κάνει και κάτι καλό γιατί με έχει τσακίσει πια με τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις.
-
17-09-2009, 04:06 PM #104
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
18-09-2009, 03:12 PM #105
Α χα, βρε Μητσάκο αυτό εννοούσες ! Καλά που μου το είπες γιατί είχα πέσει σε ψιλοκατάθλιψη εχθές.
Νόμιζα ότι μου είπες όσο και να προσπαθείς να βγάλεις χρήματα δε θα τα καταφέρεις και ότι θα μου έρχονται από άλλους...'Εχω και μια περηφάνια και δε μου αρεσει να στηριζομαι απο τους αλλους, καταλαβαίνεις.
Τωρα η Αφροδίτη μου προσπάθησε να κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα αλλά δεν τα κατάφερε, είναι στη 2η μοιρα Κριού και ο Πλούτωνας 14η Ζυγού.
Γιατί??? θα ηταν καλο αν ήταν σε αντίθεση ή καλύτερα έτσι? Πολύ θέλω να μάθω :bigsmile:
-
18-09-2009, 03:41 PM #106
Ο 2ος Οίκος (εκτός των άλλων) έχει να κάνει με τα λεφτά (αξίες) που βγάζουμε από τη δουλειά μας, π.χ. μισθός. Ο 8ος (εκτός των άλλων) έχει να κάνει με τα λεφτά (αξίες) των άλλων ή με τα λεφτά που έχουμε με άλλους, π.χ. κοινό ταμείο ενός ζευγαριού, ή χρήματα που παίρνουμε/δίνουμε στην εφορία, επιταγές, κληρονομιές κλπ.
Το γεγονός ότι προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η Αφροδίτη σου να κάνει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα το βρίσκω θετικό, τέτοιες αποτυχίες να τις απολαμβάνεις. Ίσως να βόλευε τον ερωτικό σου σύντροφο, βέβαια, μια τέτοια αντίθεση, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, αλλά δεν πειράζει :toung:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
18-09-2009, 04:36 PM #107
Λοιπόν εντάξει σήμερα με έφτιαξες μπορώ να πω :amuse:
Αλλά για ποιον ερωτικο συντροφο μιλάμε όταν
ο Κρόνος μου στον έβδομο μάλλον
με θεωρεί ακόμα "μικρή", τι να κάνω και εγώ τον υπακούω τυφλά γιατί μόνο έτσι ελπίζω σε κάτι καλό
-
18-09-2009, 04:40 PM #108
-
27-09-2009, 12:44 PM #109
Εμένα αυτό μου προκαλεί συνειρμούς για τα λεγόμενα στοματικό και πρωκτικό στάδιο που περιέγραψε ο Φρόυντ (1ο με 2ο έτος ηλικίας) που το άτομο έχει ως κύρια πηγή ευχαρίστησης το θηλασμό, αλλά και παρουσιάζει τη μέγιστη εξάρτηση. Στον 2ο οίκο δηλαδή πιστεύω υπάρχει πολύ ψωμί για κάθε είδους ψυχαναγκασμούς για φαγητό στην ενήλικη ζωή, καταχρήσεις που ΄έχουν να κάνουν με αλκοόλ, φαγητό κλπ. Και κοίτα να δεις συμπτώσεις....ο Φρόυντ έλεγε ότι η καθήλωση σ'αυτά τα πρώιμα στάδια προκαλούν στον ενήλικο βίο ασυνήθιστο πείσμα, καταπιεστικές συμπεριφορές, τσιγγουνιά κλπ. 'Ολα αυτά δεν σας θυμίζουν αρνητικές εκδηλώσεις του αρχέτυπου του Ταύρου, δηλαδή του ζωδίου που αντιστοιχεί στον 2ο οίκο ; Οι λέξεις ΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΠΕΙΣΜΑ κλπ, αυτά όλα συνδέονται με τον Ταύρο και το 2ο. 'Αρα προσβολές του 2ου μπορεί να δώσουν πληροφορίες ψυχολογικά για θέματα εξάρτησης, κτητικότητας κλπ. Τί μας κρατάει κολλημένους σε σχέσεις ή καταστάσεις, όχι μόνο σε αντικείμενα. Τί μας κάνει να φοβόμαστε τις αλλαγές, ποιές ανασφάλειες έχουμε σε σχέση με τα πρόσωπα αναφοράς ή τους εραστές/ερωμένες μας, όλα αυτά πιστεύω φαίνονται από τον 2ο.
-
27-09-2009, 01:32 PM #110
Καλημέρα σε όλους. Να σας εξομολογηθώ τον πόνο μου???:bigsmile:Στον δευτερο οίκο έχω Πλούτωνα σε τρίγωνο με Αφροδίτη και MC. Μέχρι εδώ καλά. Ελα μου ντε που στο κέντρο του 2ου οίκου κάθεται μεγαλοπρεπώς ο Ουρανός
(εδώ που τα λέμε κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο που δεσπόζει στον 10ο). Τί να πώ Κε Στασινέ???? Πλουτώνια Εξάρτηση με Ουράνια Ανεξαρτησία = Τρικυμία εν κρανίω.......... Βοήθειά μου:nuts:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.