s
Ο 2ος οίκος - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 11 of 21 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 101 to 110 of 206

Re: Ο 2ος οίκος

κύριε Μητσάκο, έχω ελπίδα έτσι για καμιά γρήγορη απάντηση στο πιο επάνω μου ερώτημα ???:bigsmile:
    ή κάποιος άλλος όποιος θέλει, ελεύθερα παιδιά , μη στριμώχνεστε !

Quote Originally Posted by Yeshoda View Post
    Εχω την Αφροδιτη στον Κριο στον 2ο, αλλα η ακμή του 2ου ειναι στους Ιχθύς... τι να κοιτάξω τον Ποσειδώνα που είναι στον 11ο οικο μου ή την Αφροδίτη ή και τα δύο?? Το ότι είναι στον Ποσειδωνα δειχνει ότι είμαι λιγο στον κοσμο μου με τα χρηματα? (η αληθεια ειναι οτι ειμαι αλλα δε θελω πια).
    Εχω ομως δυο εξαγωνα Ποσειδωνα με Ηλιο και Πλουτωνα(8ο) και τριγωνο Ποσειδωνα-Κρονο(7ο) εχω μπερδευτει ...ειναι πολλα και δεν ξερω τι εννουν όλα μαζί...
    Κυβερνήτης του 2ου σου είναι ο Ποσειδώνας, και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και το καλύτερο για το πώς αντιλαμβάνεσαι τα οικονομικά. Το γεγονός ότι έχεις την Αφροδίτη (=πορτοφόλι) στον 2ο το συνυπολογίζεις και κοιτάς τις όψεις που κάνει και αυτή. Οι όψεις του Ποσειδώνα με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα είναι θετικές, δείχνουν ότι μπορείς να περιμένεις κάτι καλό στα οικονομικά σου αλλά από άλλους, όχι από τη δική σου εργασία. Ο Κρόνος από τον 7ο σίγουρα "μαζεύει" τον Ποσειδώνα και θα σε βοηθήσει περισσότερο κάποια στιγμή να μην αφήνεσαι στα ποσειδώνια μονοπάτια :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ευχαριστώ πολύ Μητσάκο !
    Αυτό το οτι "μπορώ να περιμένω από τους άλλους" με σκοτώνει όμως ... :worried:
    Τουλάχιστον ο Κρόνος μου κάνει και κάτι καλό γιατί με έχει τσακίσει πια με τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις.

Ευχαριστώ πολύ Μητσάκο !
    Αυτό το οτι "μπορώ να περιμένω από τους άλλους" με σκοτώνει όμως ... :worried:
    Τουλάχιστον ο Κρόνος μου κάνει και κάτι καλό γιατί με έχει τσακίσει πια με τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις.
    Γιατί, καλέ, να σε σκοτώνει; Θ α σε χάλαγε μια κληρονομιά;
    Και με την ευκαιρία, μήπως η Αφροδίτη σου κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Α χα, βρε Μητσάκο αυτό εννοούσες ! Καλά που μου το είπες γιατί είχα πέσει σε ψιλοκατάθλιψη εχθές.
    Νόμιζα ότι μου είπες όσο και να προσπαθείς να βγάλεις χρήματα δε θα τα καταφέρεις και ότι θα μου έρχονται από άλλους...'Εχω και μια περηφάνια και δε μου αρεσει να στηριζομαι απο τους αλλους, καταλαβαίνεις.

Τωρα η Αφροδίτη μου προσπάθησε να κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα αλλά δεν τα κατάφερε, είναι στη 2η μοιρα Κριού και ο Πλούτωνας 14η Ζυγού.
    Γιατί??? θα ηταν καλο αν ήταν σε αντίθεση ή καλύτερα έτσι? Πολύ θέλω να μάθω :bigsmile:

Α χα, βρε Μητσάκο αυτό εννοούσες ! Καλά που μου το είπες γιατί είχα πέσει σε ψιλοκατάθλιψη εχθές.
    Νόμιζα ότι μου είπες όσο και να προσπαθείς να βγάλεις χρήματα δε θα τα καταφέρεις και ότι θα μου έρχονται από άλλους...'Εχω και μια περηφάνια και δε μου αρεσει να στηριζομαι απο τους αλλους, καταλαβαίνεις.

Τωρα η Αφροδίτη μου προσπάθησε να κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα αλλά δεν τα κατάφερε, είναι στη 2η μοιρα Κριού και ο Πλούτωνας 14η Ζυγού.
    Γιατί??? θα ηταν καλο αν ήταν σε αντίθεση ή καλύτερα έτσι? Πολύ θέλω να μάθω :bigsmile:
    Ο 2ος Οίκος (εκτός των άλλων) έχει να κάνει με τα λεφτά (αξίες) που βγάζουμε από τη δουλειά μας, π.χ. μισθός. Ο 8ος (εκτός των άλλων) έχει να κάνει με τα λεφτά (αξίες) των άλλων ή με τα λεφτά που έχουμε με άλλους, π.χ. κοινό ταμείο ενός ζευγαριού, ή χρήματα που παίρνουμε/δίνουμε στην εφορία, επιταγές, κληρονομιές κλπ.
    Το γεγονός ότι προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η Αφροδίτη σου να κάνει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα το βρίσκω θετικό, τέτοιες αποτυχίες να τις απολαμβάνεις. Ίσως να βόλευε τον ερωτικό σου σύντροφο, βέβαια, μια τέτοια αντίθεση, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, αλλά δεν πειράζει :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Λοιπόν εντάξει σήμερα με έφτιαξες μπορώ να πω :amuse:
    Αλλά για ποιον ερωτικο συντροφο μιλάμε όταν
    ο Κρόνος μου στον έβδομο μάλλον
    με θεωρεί ακόμα "μικρή", τι να κάνω και εγώ τον υπακούω τυφλά γιατί μόνο έτσι ελπίζω σε κάτι καλό

Λοιπόν εντάξει σήμερα με έφτιαξες μπορώ να πω :amuse:
    Αλλά για ποιον ερωτικο συντροφο μιλάμε όταν
    ο Κρόνος μου στον έβδομο μάλλον
    με θεωρεί ακόμα "μικρή", τι να κάνω και εγώ τον υπακούω τυφλά γιατί μόνο έτσι ελπίζω σε κάτι καλό
    Μπορεί να τον βρεις και από τον 5ο, μην απελπίζεσαι :bigsmile:

(είμαστε εκτός θέματος. Μην απαντάς:toung
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Quote Originally Posted by Βασιλης Παπαδολιας View Post
    Η θέση του 2ου οίκου είναι στην πραγματικότητα το σημείο που θα ανέτρεχε η ψυχανάλυση για να δει τις πρωταρχικές αξίες που δημιουργεί το παιδί στην ηλικία μέχρι 2 ετών. Το πρώτο συμπέρασμα, η πρώτη προσπάθεια δημιουργίας ενός λογικού μοντέλου εξήγησης του κόσμου, που μετά λειτουργεί ως φίλτρο και παραμορφωτικός φακός για όλη μας τη ζωή.
    Εμένα αυτό μου προκαλεί συνειρμούς για τα λεγόμενα στοματικό και πρωκτικό στάδιο που περιέγραψε ο Φρόυντ (1ο με 2ο έτος ηλικίας) που το άτομο έχει ως κύρια πηγή ευχαρίστησης το θηλασμό, αλλά και παρουσιάζει τη μέγιστη εξάρτηση. Στον 2ο οίκο δηλαδή πιστεύω υπάρχει πολύ ψωμί για κάθε είδους ψυχαναγκασμούς για φαγητό στην ενήλικη ζωή, καταχρήσεις που ΄έχουν να κάνουν με αλκοόλ, φαγητό κλπ. Και κοίτα να δεις συμπτώσεις....ο Φρόυντ έλεγε ότι η καθήλωση σ'αυτά τα πρώιμα στάδια προκαλούν στον ενήλικο βίο ασυνήθιστο πείσμα, καταπιεστικές συμπεριφορές, τσιγγουνιά κλπ. 'Ολα αυτά δεν σας θυμίζουν αρνητικές εκδηλώσεις του αρχέτυπου του Ταύρου, δηλαδή του ζωδίου που αντιστοιχεί στον 2ο οίκο ; Οι λέξεις ΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΠΕΙΣΜΑ κλπ, αυτά όλα συνδέονται με τον Ταύρο και το 2ο. 'Αρα προσβολές του 2ου μπορεί να δώσουν πληροφορίες ψυχολογικά για θέματα εξάρτησης, κτητικότητας κλπ. Τί μας κρατάει κολλημένους σε σχέσεις ή καταστάσεις, όχι μόνο σε αντικείμενα. Τί μας κάνει να φοβόμαστε τις αλλαγές, ποιές ανασφάλειες έχουμε σε σχέση με τα πρόσωπα αναφοράς ή τους εραστές/ερωμένες μας, όλα αυτά πιστεύω φαίνονται από τον 2ο.

Καλημέρα σε όλους. Να σας εξομολογηθώ τον πόνο μου???:bigsmile:Στον δευτερο οίκο έχω Πλούτωνα σε τρίγωνο με Αφροδίτη και MC. Μέχρι εδώ καλά. Ελα μου ντε που στο κέντρο του 2ου οίκου κάθεται μεγαλοπρεπώς ο Ουρανός(εδώ που τα λέμε κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο που δεσπόζει στον 10ο). Τί να πώ Κε Στασινέ???? Πλουτώνια Εξάρτηση με Ουράνια Ανεξαρτησία = Τρικυμία εν κρανίω.......... Βοήθειά μου:nuts:

Page 11 of 21 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)