- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 101 to 105 of 105
Thread: Πλουτωνιος άντρας
-
02-05-2009, 09:41 PM #101
Re: Πλουτωνιος άντρας
Έρση μου, μιας και το αναφέρεις, υπέδειξέ μου κάποιους χάρτες θεραπευτών/γιατρών, για να το ψάξω λίγο πιο ...πλουτώνια
Καλησπερα Πλουτωνιε Μητσακο,
29.9.59. 8.25.το πρωι Αθηνα. Μαιευτηρας γυναικολογος
25.10.1932. 5.00 το απογευμα Αθηνα, Καρδιολογος παθολογος
19.9.1963.4.30 το απογευμα Χαλκιδικη, Ψυχιατρος
6.3.1961 11.00 το απογευμα Μεσολογγι, Παιδιατρος
30.7.1963 2 00 το απογευμα Αθηνα, Μαια
14.4.1968 4.15.το πρωι Λημνος, Καρδιοχειρουργος στην Αμερικη
14.4.1968 7 30 το απογευμα Αθηνα, Μαια
14 4.1968 6.00 το απογευμα,ξεκινησε ιατρικη κ κατεληξε φαρμακοποιος αλλα πρωτα περασε αρκετο καιρο σε νοσοκομεια.
Καλη μελετη κ τα λεμε παλι
ΥΓ νομιζω πως αυτα ειναι αρκετα αλλα αν θελεις κ αλλα κατι θα κανω για εσενα Μητσακο μου.:bigsmile:
-
02-05-2009, 10:03 PM #102
-
02-05-2009, 10:46 PM #103
Έρση μου, σε ευχαριστώ, τα κοιτάω για να πάρω μια ...μυρωδιά και τα ξαναλέμε :bigsmile:
(φυσικά, ξέρεις καλά ότι αρκετά δεν είναι, εκτός και αν εκτιμάς ότι με 10 ή ακόμα και με 20 παραδείγματα μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για χιλιάδες που υπάρχουν)
Για να μην μπερδευόμαστε όμως, και για να μην ψάχνω κουτουρού, ο χάρτης πχ με ημερομηνία 30/7ου/1963, 2μμ, Αθήνα (όπου και το ακριβές της ώρας με προβληματίζει), θεωρείται ότι ανήκει σε πλουτώνιο άτομο επειδή έχει ωροσκόπο Πλούτωνα ή επειδή υπάρχουν και επιπλέον πλουτώνια στοιχεία που δεν τα είδα με την πρώτη ματιά που έριξα. Ρωτάω για να υπάρχει κοινή βάση. :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
03-05-2009, 01:13 AM #104
Mητσακο μου φυσικα κ το γνωριζω πως δεν βγαζουμε συμπερασματα απο 10 κ 20 ωροσκοπια κ οπως καταλαβαινεις εχω κ αλλα ωροσκοπια, ουτε ισχυριστηκα οτι οσοι εχουν πλουτωνια στοιχεια γινονται θεραπευτες κ γιατροι,καλλιστα πλουτωνια στοιχεια θα βρισκαμε κ σε δολοφονους αλλα πως να το κανουμε με ζωη κ θανατο ο Πλουτωνας κ ο 8ος σχετιζονται,τωρα για το συγκεκριμενο ωροσκοπιο που σε προβληματιζει υπαρχει μια Σεληνη στον Σκορπιο κ στον 6ο κ ενας γωνιακος Πλουτωνας στον αξονα 4ο 10ο.
ΥΓ σε καμμια περιπτωση δεν υποστηριζω πως για να επιλεξει καποιος ενα τετοιο επαγγελμα πρεπει να εχει μονο πλουτωνια χαρακτηριστικα,γι αυτο στους χαρτες που σου εστειλα θα δεις κ πολλα παρθενιστικα.:bigsmile:
-
03-05-2009, 08:03 AM #105
Ερση μου, αυτό λέω κι εγώ
Εν κατακλείδι, εκτιμώ ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για το σύνηθες, αλλά για το ειδικό και επί μέρους. Το γενικό του Πλούτωνα είναι "θάνατος και αναγέννηση", είτε μεταφορικώς είτε κυριολεκτικώς (συν τοις άλλοις)Δεν νομίζω ότι η "θεραπεία" αντιστοιχεί στον Πλούτωνα, σε αντίθεση με τη "μεταμόρφωση" που του πάει γάντι. Η πρόκληση ριζικών και ουσιαστικών αλλαγών δεν συνεπάγεται και τη θεραπεία
Προτιμώ αυτό από την εμπλουτισμένη διατύπωση μιας βασικής σταθεράς με τραβηγμένα "λογοτεχνικά/φιλολογικά" στοιχεία η οποία πολλάκις εκφράζεται λανθασμένα.
Μου αρκεί το τελευταίο σου ποστ :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.