- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 101 to 102 of 102
Thread: 8ος οίκος
-
22-12-2009, 10:38 PM #101
Re: 8ος οίκος
Λοιπόν, η Σελήνη στον 1ο οίκο δείχνει ένα άτομο συναισθηματικά ασταθες και ευμετάβλητο. Αρκετές φορές μάλιστα φέρεται με υπερβολικά εντονη ευαισθησία περισσότερο από αντίδραση παρά συνειδητά.
Ο Ποσειδωνας στον 1ο δείχνει μια τάση του ατόμου να αναζητά τρόπους να ξεφευγει από την πραγματικότητα, καθώς δεν μπορεί να χειριστεί σωστά την ευαισθησία του. Εχει καλλιτεχνικες ανησυχίες και εύκολα δημιουργεί ψευδαισθησεις γύρω από το άτομο του.
Η σύνοδοςΣελήνης Ποσειδώνα δείχνει πως το άτομο αυτό όσο εύκολα εξαπατα τόσο εύκολα πεφτει και θύμα των ψευδαισθησεων του. Συγχέει την αλήθεια με αυτό που θεωρεί αληθινο, ενω η ευαισθησία του δεν του επιτρέπει να κρίνει καθαρα.
Ο ¶ρης στον 9ο δείχνει μάλλον πως ο άνθρωπος αυτός εχει μια εγωιστική αντιληψη πως οι άλλοι πρεπει να αποδέχονται τις απόψεις του. Κάνει αρκετά ταξίδια και αυτό για να αναζητά και να ψάχνει νέα πράγματα στη ζωή του. Τον ελκύει η περιπέτεια και ο κίνδυνος.
Το τετράγωνο Σελήνης Αρη δείχνει πως κάλλιστα μπορεί αυτό το άτομο, όταν ξεπεράσει τα όρια και χάσει την ψυχραιμία του να γίνει βίαιο με εκρηκτικές αντιδράσεις. Είναι κυκλοθυμικό και οξύθυμο. :embarrest
-
21-12-2010, 06:20 AM #102
Re: 8ος οίκος
Απο τοτε που αρχισα να ασχολουμε με την αστρολογια παντα ειχα ενα θεμα μ αυτον τον οικο ηθελα ν κανω αυτο ακριβως που αντιπροσωπευει να τον ερευνησω σε βαθος! Μπορειτε να μου δωσετε ερμηνεια για τον 8ο οικο μου, διαβασα οσα ειπατε για την ακμη του 8ου στον Αιγοκερω ωστοσο εχω καποιες επιπλεον αποριες..Ειχα διαβασει καπου οτι η ακμη του 8ου στον αιγοκερω δειχνει ατομα που θελουν να ελεγχουν και να εξουσιαζουν τους αλλους μεσω του sex κατα ποσο ευσταθει αυτο?παμε τωρα σε επιπλεον στοιχεια το δικου μου 8ου (να αναφερω οτι εχω και εγω πλουτωνια στοιχεια λογω αντιθεσης ηλιου κ ερμη <<κυβερνητη ωροσκοπου>> με πλουτωνα στον σκορπιο, για τις συγκεκριμενες οψεις μου ειπαν οτι μπορει να φερνουν και αναστολες εγω δεν το πιστευω ομως) ο 8ος οικος μου ειναι στον Αιγοκερω οπως προειπα ο Κρονος βρισκεται στον ιδιο ζωδιο αλλα στον 9ο οικο δεν κανει οψεις με σημαντικους πλανητες αλλα τετραγωνα με τις ακμες του Αξονα 6ου/12ου και ειναι ο επικυριαρχος πλανητης του ωροσκοπιου μου..!Επισης μεσα στον 8ο μου ειναι ο ουρανος και ο Ποσειδωνας κυβερνητης 10ου και 11ου αντιστοιχα κανουν αντιθεση με Δια στον 2ο να αναφερω τις πιο σημαντικες οψεις ο Ουρανος Τετραγωνιζει την Αφροδιτη και ο Ποσειδωνας την Σεληνη στον 5ο ο ουρανος και ποσειδωνας κανουν εξαγωνο με τον Αρη που εχει σχεση με το σεξ και την επιβολη, συμβαινουν βεβαια κ αλλες οψεις ουρανου ,Ποσειδωνα ,Αρη με προσωπικους πλανητες αλλα δεν χρειαζεται να τις αναφερω ολες και να κουραζω τους αναγνωστες..Πειτε μου καποια γνωμη?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.