- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 101 to 110 of 197
-
11-12-2012, 08:44 PM #101
Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης
ευχαριστώ και σενα croussos για την απάντηση σου
-
12-12-2012, 08:10 AM #102
Αγαπητέ Crousos με κάλυψες απόλυτα (Κρόνο ωροσκόπο σε τρίγωνο σχεδόν ακριβείας με Ερμή)
Victory
-
16-12-2012, 01:41 AM #103
Γειά σας και από μενα!Θα ήθελα μια βοήθεια σε κάτι απορίες που έχω.Εκανα ένα χάρτη με θέμα αν σε ένα χρονο απο τώρα θα παντρευτώ.(15/12 23.55 Αθήνα.)Εγω είμαι ωροσκόπος παρθένος και ο ερμής στον 3ο οικό ,και η ακμη 7ου ιχθυεις ο Δίας στον 9ο οίκο.Είναι σε συγκλίνουσα όψη αντίθεσης.
Δηλαδή η απορία μου είναι οταν οι κυριοι δείκτες- σηματοδότες ειναι σε οψη αντίθεσης η απάντηση τείνει να είναι πάντα αρνητική;Οχι μόνο σε αυτή την περίπτωση αλλά γενικά στην ωριαία.Το οτι ερμής-δίας οι 2 βασικοί σημειοδότες ειναι σε αμοιβαία υποδοχη λέει κάτι θετικό η απλά ενισχύει την αντίθεση περισσότερο;
Κοίταξα και την σεληνη ειναι στον 5ο οίκο(ακμη αιγόκερου) στις αρχικες μοίρες υδροχόου 00.01..Δίαβασα οτι κοιτάμε την πρώτη όψη που θα κάνει η σελήνη. Θα κανει πρώτα εξαγωνο μέ ουρανό στον 7ο ,θα την υπολογίσω η όχι;Μέτα θα κάνει εξάγωνο μέ ερμη 3ος,μετά τετράγωνο με κρόνο 2ος, και τρίγωνο μέ δία 9ός,εξάγωνο με ήλιο 4ος.
Απο την σελήνη μας ενδιαφέρουν όλες οι όψεις που προανέφερα,η δεν τις υπολογίζουμε καθόλου επειδή είναι μακρινές;
Ευχαριστω για όποιον έχει την διάθεση να με βοηθήσει!:Last edited by melenia83; 16-12-2012 at 03:44 AM.
-
17-12-2012, 11:02 AM #104
Μελένια σύντροφος υπάρχει ή είναι υποθετική η ερώτηση;
Πάντως μια αντίθεση όταν πρόκειται για ερωτική σχέση φέρνει σε επαφή δυο ανθρώπους για να τονίσει τις διαφορές τους. Η αμοιβαία υποδοχή σε παρόμοιο ερώτημα δείχνει αμοιβαίο ενδιαφέρον όταν όμως πρόκειται για κακή αμοιβαία υποδοχή
( Ερμής/Δίας βρίσκονται και οι δυο σε αδυναμία) και συγκλίνουσα αρνητική όψη δεν περιμένουμε να δώσει θετικά αποτέλεσματα γιατί το ενδιαφέρον μπορεί να υπάρχει, οι συνθήκες όμως να μην είναι οι κατάλληλες. Σε κάθε περίπτωση το σύνολο ενός χάρτη δίνει απάντηση.
Επειδή η Σελήνη (εκτός από την ερωτούσα) είναι ο δείκτης του ερωτήματος υπολογίζουμε όλες τις όψεις που σχηματίζει. Οταν σχηματίζονται πολλές έχουμε πολλά γεγονότα τα οποία θα λάβουν χώρα μελλοντικά.
-
17-12-2012, 01:13 PM #105
Καλημέρα Τίνα μας!!!
Αποριούλα: η Σελήνη σε αρχικές μοίρες δεν μας λέει ότι είναι πολύ νωρίς για να δοθεί απάντηση; Δεν λειτουργεί δηλαδή όπως ο ωροσκόπος στις αρχικές μοίρες; Αυτό ισχύει μόνο για τις τελικές;
-
17-12-2012, 05:41 PM #106
Θεοδοσία μου για εμένα σχεδόν πάντα δίνεται απάντηση.......ακόμη κι αν είναι νωρίς.
Αν δηλαδή το ωριαίο τείνει θετικό και η Σελήνη βρίσκεται σε αρχικές μοίρες σημαίνει πως το γεγονός θα προκύψει, ενδεχομένως με καθυστέρηση κι αφού προηγηθεί πλειάδα γεγονότων της φύσης των όψεων που θα σχηματιστούν .
-
17-12-2012, 06:28 PM #107
Ευχαριστώ πολύ Κα Ζαχαριάδου για την απάντησή σας!
Όχι,δεν υπάρχει καν σύντροφος-σχέση η ερώτηση μου ήταν καθαρά υποθετική.θα μου πείτε γιατί το πήγες τόσο μακριά και μιλας για γάμο;Ήθελα να ελεγξω τον 7ο οίκο για σχέση σοβαρή ΄με προοπτική γάμου και όχι τον 5ο (απλοί έρωτες,φλέρτ).Η ερώτηση μου ήταν όπως την έθεσα παραπανω.Δηλαδη ,σε ένα χρόνο θα παντρευτώ;Δέν ήθελα να μπερδευτώ ανάμεσα σε 5ο και 7ο οίκο.
Ας τον αφήσουμε τον γάμο λοιπόν γιατί δεν μου φαίνεται σε καμία περίπτωση να περιγράφει κάτι ευοίωνο.. Κα Ζαχαριάδου,ο Δίας ειναι στον 9ο οίκο ανάδρόμος και στον παράγωγο 3ο οίκο του 7ου και εγώ πάλι στον 3ο οίκο δικο μου τι μπορεί να σημάινει μια αντίθεση μεταξυ 3ου/9ου οίκου;
Σας ευχαριστώ πολύ!
-
18-12-2012, 10:30 AM #108
Όταν κάποιος θέτει ένα ερώτημα ο αστρολόγος αναλύει αλλά ταυτόχρονα κάνει συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο. Για παράδειγμα, βλέποντας τον Δία ανάδρομο και σε αδυναμία αναρωτιέμαι αν ήσουν δεσμευμένη στο παρελθόν, αν υπήρχε σοβαρή σχέση με κάποιον από το εξωτερικό, το νομικό κλάδο κτλ.
Έτσι απλά, θεωρητικά και σ' ένα φόρουμ δεν ξέρω αν μπορείτε να καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό. Κάτι άλλο που με προβληματίζει πάντα με εσάς είναι πως βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα....
Ας τον αφήσουμε τον γάμο λοιπόν γιατί δεν μου φαίνεται σε καμία περίπτωση να περιγράφει κάτι ευοίωνο..
Σ' αυτό το συμπέρασμα για παράδειγμα πως κατέληξες; από την αντίθεση του Ερμή με τον Δία; Μια αντίθεση του ΕΡμή με τον Δία σε 3ο/9ο θα μπορούσε να δείχνει σχέση από απόσταση, γάμο που δεν μπορεί να γίνει εύκολα λόγω σπουδών, λόγω δεσμευμένου άντρα που δεν έχει ολοκληρώσει τα χαρτιά του διαζυγίου του, άντρα που ταξιδεύει ή ζευγάρι που μετακινείται και προτεραιότητα του δεν είναι ο γάμος γιατί πιθανό στον χρόνο επάνω που ρωτάς αν θα γίνει γάμος πολύ απλά να λείπει ή γάμος που καθυστερεί να γίνει.
Και φυσικά δεν έχεις μελετήσει καθόλου τη Σελήνη η οποία είναι συγκυβερνήτης σου και ο δείκτης του ερωτήματος. Μια Σελήνη στον 5ο δείχνει πως το ζητούμενο δεν είναι ο γάμος αλλά να ερωτευτείς και να γίνει μητέρα. Από την άλλη όταν η Σελήνη σχηματίζει όψη με τον κυβερνήτη του 7ου δείχνει γάμο. Αλίμονο αν απαντούσαμε έτσι απλά μια ωριαία....
Θέλω να πω με όλα αυτά πως μέσα από ένα φόρουμ και χωρίς να ξέρουμε βασικά πράγματα, μην περιμένετε σαφείς απαντήσεις παρά μόνο για κάποιους κανόνες που ισχύουν. Να πω βεβαίως πως το ερώτημα σου παρότι δεν υπάρχει σύντροφος αυτή τη στιγμή ισχύει κανονικά.
Αυτό που δεν ξέρω είναι κατά πόσο σε απασχολούσε πραγματικά το συγκεκριμένο ερώτημα ή αν μπήκε έτσι από περιέργεια
-
19-12-2012, 02:24 AM #109
Eυχαριστώ Κα Ζαχαριάδου και πάλι για τον χρόνο σας!
Οχι,δεν είχα σχέση καμια σχέση με εξωτερικό,μετακινήσεις.Είχ α σχέση στο παρελθόν με καποιόν που όταν χωρίσαμε μετα παντρεύτηκε,και για καιρό αφου είχε παντρεύτει βρισκόμασταν.Υπήρχε ενδιαφέρον έντονο απο την δική μου πλευρά ...και νομίζω και από την δική του.Το σταμάτησα γιατι δεν το άντεχα αυτό που γινόταν...(είχα έντονα συναισθήματα)και δεν είχε νόημα.Τώρα δεν έχω καμία επαφή μαζι του,δεν ξερω τι κάνει.Έκτοτε ,δεν υπήρξε κάποιος άλλος να μου κεντρίσει το ερωτικό ενδιαφέρον.
Αυτό που λέτε για τη σελήνη έχετε απόλυτο δίκιο.Εχει χτυπήσει κόκκινο το βιολογικό μου ρολόι .Ο κύριος λόγος που θέλω να παντρευτώ είναι για να αποκτήσω παιδί.Το επιθυμώ έντονα,αλλά πως θα γίνει και πότε ... δεν ξέρώ!
Σ' αυτό το συμπέρασμα για παράδειγμα πως κατέληξες; από την αντίθεση του Ερμή με τον Δία;
Από την αντίθεση κυρίως και απο την τοποθέτηση των δεικτών στον 3ο/9ο δεν μου περιέγραφε κάτι για γάμο...(επικοινωνία μετ΄εμποδιων,μετακινήσεις είχα στο μυαλό μου) και από την σελήνη που αμέσως μέτα από τον ερμή(εγώ) δεν πιάνει τον δία αλλά παρεμβάλει πρώτα ο κρόνος.Και την τελική έκβαση να κοιτάξω τον 4ο οίκο, πάλι ο δίας αντίθεση με ερμή κάνει όψη.Είχα θέσει όριο ένα χρόνο.Και αυτό που συμπέρανα ήταν ότι δεν θα γίνει σε ένα χρόνο,από την αντίθεση και απο την σελήνη με τον κρόνο που περιγράφει εμπόδια στο να επιτευχθεί το γεγονός.
Όπως και να΄χει ευχαριστώ πολύ Κα Ζαχαριάδου για τον χρόνο σας και την διάθεση σας να με βοήθήσετε!
-
19-12-2012, 10:31 AM #110
και από την σελήνη που αμέσως μέτα από τον ερμή(εγώ) δεν πιάνει τον δία αλλά παρεμβάλει πρώτα ο κρόνος.Και την τελική έκβαση να κοιτάξω τον 4ο οίκο, πάλι ο δίας αντίθεση με ερμή κάνει όψη...........
Μελένια οι οψεις της Σελήνης πιάνονται όλες κακονικά με τη σειρά που συμβαίνουν...κανένας Κρόνος δεν παρεμβάλλεται, πρώτα θα συμβεί η όψη με τον Κρόνο, μετά με τον Δία και πάει λέγοντας μέχρι να φτάσει στον Ήλιο. Είναι ένας ιδιαίτερα ενεργός χάρτης και πραγματικά είμαι πολύ περίεργη να δω πως θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια του χρόνου που έχεις θέσει. Ξέρεις, στην ωριαία μας ενδιαφέρει ένα ναι ή ένα όχι όμως είναι πολύ χρήσιμο να παρακολουθεί κάποιος σε βάθος χρόνου τις όψεις που συμβαίνουν και πως αυτές λειτουργούν και ο δικός σου έχει πολλές όψεις επομένως και πολύ δράση
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.