s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, χάρτη, πρώτη, κάθε, πλανήτης, επίσης, αντιπροσωπεύει, σημειοδοτεί, οίκος, ποια, αυτού, οίκο, άνδρα, http://i834.photobucket.com/albums/zz270/whisperer_m/17081960.png, μελετώντας, μυαλό, στοιχεία, μπορούμε, αντλήσουμε, ερώτηση, φάση, είναι, δυνατόν, αναλύσουμε, προσπαθήσουμε, ανάλυση, γενέθλιου, πλαίσια, ενός, προσεκτικά, εκτιμήσεις, φέρτε, παρατηρήστε, απαντήσετε, φόρουμ, παρακάτω, βιαστείτε" /> [Βεδική] Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 11 of 21 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 101 to 110 of 202
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Quote Originally Posted by πλανιτακι View Post
    kουκι σε παρακαλω εμεις στο εργο μας κ μη δινεις σημασια σε πραγματα που μπορει να σε αποπροσανατολισουν.
    a
    τι να κανω πλανιτακι μου:bigsmile:
    εχω και εγω αρη μπολικο και θυμωνω ευκολα
    εχω και σεληνη στον 8ο και κλεινωμαι μετα στον εαυτο μου
    οταν μου πη......ξαν τις προσπαθειες μου
    Ομως η Τινα μας σαν κριαρινα -δραση -μου εδωσε μια [θα σου βαλω απουσια :bigsmile:]
    για να αντιδρασω...
    οπως και εγινε
    ξεθυμανα !-τα ειπα!
    και προσπαθω παλι στο μαθημα !!!!:bigsmile:

ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΝΑΤΑ ΛΕΜΕΕΕ!!!!:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Τίνα

Πολύ καλά τα πάτε, έχω όμως κάποιες ερωτησούλες.

Δέσποινα τόσο εσύ όσο και το liontarini μιλήσατε για τον έναν γονέα, έγραψες ότι η μητέρα του τον ενέπνεε και του έδινε δύναμη. Αυτό, από που το συμπεραίνεις?
    Επίσης γράφεις πως ο ¶ρης δεν είναι καλός στην θέση αυτή κι ανέπτυξες τα αρνητικά του τα οποία πάνω κάτω είναι όλα δεκτά. Ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα θετικά του ¶ρη στην θέση αυτή. Δεν είναι άσχημη θέση για τον ¶ρη και μην ξεχνάς πως βρίσκεται στον 6ο οίκο, στον οίκο της χαράς του γιατί εκεί μπορεί να διοχετεύει την δράση του με ευκολία.

Ως κυβερνήτης 4ου δίνει φασαρίες, εντάσεις με τα μέλη της οικογενείας, δυναμικά άτομα που αναλώνουν πολύ από την ενέργεια τους στις καθημερινές πρακτικές τους ανάγκες.
    Επίσης δείχνει πως κατά καιρούς εργαζόμαστε με την οικογένεια, δεν θυμάμαι αν έχω αναφέρει πως κι η μητέρα του ήταν ηθοποιός. Δεν γνωρίζω αν έχουν δουλέψει μαζί αλλά και μόνο που έχουν παρόμοια επαγγέλματα όλοι σ' αυτό το σπίτι καταλαβαίνουμε πως πέρα από τον δεσμό αίματος που τους ενώνει έχουν κοινές καθημερινές ασχολίες..

Δεν θα πω ότι εκείνος ήταν πιο εριστικός από τους υπολοίπους γιατί απλά δεν γνωρίζω τα ωροσκόπια των υπολοίπων, σίγουρα όμως προκαλούσε με την συμπεριφορά του και κυρίως με την εριστική και καυστική φλυαρία του. Δεν φαίνεται να είχε εύκολα παιδικά χρόνια, η οικογένεια παρα ήταν δραστήρια και κινητική ως προς την ανεύρεση εργασίας με αποτέλεσμα να μην παίρνει τόσο συναίσθημα όσο θα έπρεπε. Αρκετές μετακινήσεις, διπλά σπίτια και γενικά οικογένεια που συχνά πυκνά χωρίζονταν σε "στρατόπεδα"

Η δύσκολη όψη του ¶ρη με την Αφροδίτη ενδέχεται να δείχνει προβλήματα σε σχέση με την οικογένεια και την σύντροφο. Η οικογένεια δεν εγκρίνει γενικά τον τρόπο που μοιράζεται τον εαυτό του, τις συντρόφους του, τις επιλογές που έχει κάνει ως τώρα στην καριέρα του και φυσικά τα προβλήματα του με τον νόμο. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα δείχνει βίαιες καταστάσεις μέσα στο σπίτι, παράνομες δραστηριότητες, ανεξέλεγκτες καταστάσεις και βία γενικότερα στην ζωή του.

Φαντάζομαι μιας κι όλοι γνωρίζουμε για ποιον μιλάμε θα γνωρίζετε ότι ο λόγος που καταδικάστηκε σε 60 ημέρες φυλακή (έκτισε τις 30) και δεν θυμάμαι σε πόσες ώρες κοινωνικής εργασίας, είναι γιατί χτύπησε έναν παπαράτσι.Λέγεται, ότι τους παρακολούθησε με την Μαντόνα σε κάποιο ξενοδοχείο κι όταν τον έπιασε ο Σον Πεν τον κρέμασε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου αφού πρώτα του έσπασε την φωτογραφική μηχανή.

Δεν θέλω να πάμε στα ερωτικά του ακόμη γι αυτό σταματώ εδώ.

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Πολύ καλά τα πάτε, έχω όμως κάποιες ερωτησούλες.

Δέσποινα τόσο εσύ όσο και το liontarini μιλήσατε για τον έναν γονέα, έγραψες ότι η μητέρα του τον ενέπνεε και του έδινε δύναμη. Αυτό, από που το συμπεραίνεις?.........
    Έχω διαβάσει ότι ο τέταρτος οίκος δείχνει την επιρροή κυρίως της μητέρας στα παιδικά-οικογενειακά χρόνια ενός προσώπου. Επίσης ότι αν το ζώδιο της ακμής είναι της φωτιάς τότε φαίνεται ότι το παιδί υποστηρίζεται ώστε να έχει αυτοπεποίθηση.....

Ισχύει????
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Εαν είναι άνδρας, τότε ο τέταρτος σηματοδοτεί τον πατέρα, εαν είναι γυναίκα την μητέρα.
    Μάλλον, από τη συζήτηση προκύπτει ότι είναι άρρεν, άρα ο πατέρας εκφράζει αυτές τις ιδιότητες.

Εγώ όμως έχω μια απορία. Ο ¶ρης στον 6ο μου φαίνεται δύσκολος ούτως ή άλλως. Όλη η ενέργεια βγαίνει στο χώρο της εργασίας. Κάνω έρωτα με τη δουλειά μου ένα πράγμα.

Όνομα:
    Δεσποινα

ΤΟο συμπερανα απο αυτα που εχω μελετησει απο τα αρθρα
    εσυ θα μου πεις αν τα συνδιασα σωστα:bigsmile:

Λοιπον ο 4ος οικος ειναι οι ριζες μας
    και αυτα που νιωθουμε μεσα στο σπιτι
    '' νιωθω...σεληνη''κυταρρο-μανα
    4ος οικος αντιστιχει με τον καρκινο κυβερνητης σεληνη -μητερα-
    επομενως η μητερα του ηταν αυτη που
    του ενισχησε τις φιλοδοξιες του και του εμφυσησε και του μετεδωσε
    τα δικα της ονειρα και οραματα τα οποια επιασαν τοπο μεσα του
    με το δυνατο τριγωνο σεληνης -πωσειδωνα σε νερο ...που εχει
    το συνδυασα Τινα μου
    αγαπη και τρυφεροτητα λιγες φορες επαιρνε [μην ξεχναμε την ασχημη οψη κρονου-σεληνης]
    τα μπραβο γιε μου ηταν μονο για το οτι βαδισε εκει που αυτη ηθελε
    και τα καταφερνε τοσο καλα ο γιος της
    τα ονιερα της εβλεπε οτι θα πραγματοποιηθουν μεσα απο αυτον
    η'' ειχαν κοινα οραματα

Ο Αρης στον 6ο νομιζω οτι του αυξησε την νευρικοτητα
    σε αυτη την θεση και στο ζωδιο αυτο
    σαρκασμος και γλωσσα - τσεκουρι πιο μεγαλη απο το μποι του που λενε...
    ο ερμης κυβερνητης των δυδυμων
    που ο 6ος αντιστιχει και σην παρθενο παλι ερμη εχουμε εδω
    μας ενισχηει την καυστικοτητα μαζι με την κριτικη για ολους και για ολα
    για αυτο ειπα οτι ισως δεν ειναι και πολυ καλη θεση.

Περιμενω αγαπημενη μου
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

6. Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

liontarini, οι δύσκολες όψεις στο χάρτη δείχνουν αδυναμίες, διχασμό και κρίσεις που πρέπει να διαχειριζόμαστε, αλλά εκλύουν και τεράστια ποσά ενέργειας, που βοηθούν τον άνθρωπο να εξελίσσεται. Οι περισσότεροι χάρτες διάσημων ανθρώπων έχουν σκληρές όψεις, οι οποίες δείχνουν ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ξεχωριστοί. Μην λογίζεις, δηλαδή, τα τετράγωνα μόνο ως ελαττώματα και ένταση. Για παράδειγμα, σε μια συναστρία, το τετράγωνο Αφροδίτης-¶ρη δείχνει καβγάδες και διαμάχες, αλλά και ένοτνη ερωτική έξαψη, είναι κατεξοχήν ερωτικός δείκτης. ¶σχετα από την όψη, βλέπουμε ότι πλανήτες στον 6ο οίκο του συνδυάζονται με κάποιο τρόπο με πλανήτες στον 9ο (έστω και τετράγωνο). Αυτό σημαίνει εργασία (6ος) σε συνδυασμό με Μ.Μ.Ε., εξωτερικό, τηελοπτική προβολή (3ος-9ος σημαίνει επικοινωνία=τηλεόραση, έντυπα). Είναι το ίδιο με όταν ο Κρόνος π.χ. τετραγωνίζει τον Ηλιο μας. Φέρνει δυσκολίες και κάποια εμπόδια, αλλά και ανταμοιβή, αν έχουμε εργαστεί σκληρά, και νέες υποχρεώσεις ή ευθύνες με την ανάληψη σημαντικότερων θέσεων (επαγγελματικά, κοινωνικά κτλ.). (Ευλογάω τα γένεια μου, με λίγα λόγια, γιατί έχω stellium Αφροδίτης, Κρόνου, Πλούτωνα και Ήλιου στον 9ο-ακμή 10ου, κάποια μέρα θα λέτε ότι με ξέρατε :bigsmile::bigsmile: )

7. Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Και να συμπληρώσω κάτι για τον Αρη στον 6ο, νομίζω ότι φέρνει και σκληρή κριτική εκεί, εκτός φυσικά από σχολαστικότητα και τελειομανία.

Όνομα:
    Κάτια

Μια και πιάσαμε να αναλύουμε τον ¶ρη του συγκεκριμένου χάρτη, να προσθέσω ότι ο 6ος συνδέεται άμεσα με την προσφορά υπηρεσιών (Παρθένος) και ως κυβερνήτης 4ου (ο 4ος συνδέεται με την πατρίδα).
    Ο συγκεκριμένος ¶ρης από αυτή την θέση κάνει τετράγωνο με την σύνοδο Πλούτωνα -Αφροδίτης στον 9ο που συνδέεται με τις φιλοσοφικές-πολιτικές- ηθικές αξίες. (φαίνεται πως μεγάλωσε με γονείς που είχαν ισχυρές τοποθετήσεις και άποψη)
    Ο άνθρωπος αυτός, είναι φανερό ότι έχει έντονες αξίες και πιστεύω με κίνδυνο μάλιστα να γίνεται δογματικός ή και να έχει δικά του φιλοσοφικά κατασκευάσματα.
    Το πιο πιθανό είναι να γίνεται δογματικός και ακραίος.
    Σίγουρα πάντως, με αυτό τον ¶ρη παλεύει για τα πιστεύω του και προσφέρει εμπράκτως την ενέργειά του. (Ήταν από τους επώνυμους που δεν δίστασε να βουτήξει στα μολυσμένα νερά της Νέας Ορλεάνης και να βοηθήσει τους συμπατριώτες του δια της παρουσίας του και της προσωπικής του προσφοράς και όχι στα λόγια ή από το περίσσευμα μιας δωρεάς)
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Δεν θα διαφωνήσω EPANASTATIS. Ωστόσο, έχω την πεποίθηση, ότι είναι το σύνολο του χάρτη που δείχνει αν και κατά πόσον ο κάθε άνθρωπος μπορεί να επιλύσει τις συγκρούσεις. Χωρίς να θέλω να φανώ δογματικός, οι σημαντικοί άνθρωποι δεν έχουν μόνο δύσκολες όψεις. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τυχόν θετικές, που να λειτουργούν εξισορροπιστικά, την οικοθεσία πάνω από όλα, πού δηλαδή γίνονται οι όψεις, αλλά και τις θέσεις πλανητών σε ζώδια, ώστε ακόμη και αν υπάρχει περίπτωση δύσκολων όψεων, να έχουμε σημάδια δυνατότητας επίλυσης.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by liontarini View Post
    Δεν θα διαφωνήσω EPANASTATIS. Ωστόσο, έχω την πεποίθηση, ότι είναι το σύνολο του χάρτη που δείχνει αν και κατά πόσον ο κάθε άνθρωπος μπορεί να επιλύσει τις συγκρούσεις. Χωρίς να θέλω να φανώ δογματικός, οι σημαντικοί άνθρωποι δεν έχουν μόνο δύσκολες όψεις. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τυχόν θετικές, που να λειτουργούν εξισορροπιστικά, την οικοθεσία πάνω από όλα, πού δηλαδή γίνονται οι όψεις, αλλά και τις θέσεις πλανητών σε ζώδια, ώστε ακόμη και αν υπάρχει περίπτωση δύσκολων όψεων, να έχουμε σημάδια δυνατότητας επίλυσης.
    Τείνω να συμφωνήσω μαζί σου Liontarini, με την μόνη διαφορά ότι γενικά τα τετράγωνα δείχνουν τομείς της ζωής που λόγω της έντονης προσπάθειας που καταβάλλεται για να αντιμετωπιστούν αυτές οι δυσκολίες, εκεί υπάρχει και μεγάλη πρόοδος!
    Μάλλον αυτό θα ήθελε να πει ο φίλος μας. Σαφώς, όπως λες, σε χάρτη επωνύμων θα βρεις σίγουρα μερικές δυναμικά καλές όψεις. Πως αλλιώς άλλωστε;
    Ένας χάρτης όμως, χωρίς δύσκολες όψεις, δεν δίνει στον άνθρωπο την ανάγκη της προσπάθειας επίτευξης.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Page 11 of 21 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)