s
Οψεις Συναστρίας - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 11 of 14 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 LastLast
Results 101 to 110 of 132
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Οψεις Συναστρίας

Στέλλα, είναι καιρός να καταλάβεις σε μεγαλύτερο βάθος το νόημα της συναστρίας. Γύρω μας κυκλοφορούν χιλιάδες άνθρωποι που μαζί τους μπορεί να έχουμε μία τέλεια συναστρία, αλλά αυτό δεν θα πει ότι θα κάνουμε σχέση μαζί τους ή θα τους παντρευτούμε.
    Έχω έναν ομοφυλόφιλο φίλο που η συναστρία μας είναι κάτι παρά πάνω από τέλεια. Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας κορυφαίος λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε μια σχέση, πολύ περισσότερο γάμο.

Πέρα από κάποιες γνωστές όψεις συμβατότητας, η εμπειρία από χάρτες παντρεμένων ζευγαριών που έχω μελετήσει, μου έχει δείξει ότι τα δύσκολα τετράγωνα και οι αντιθέσεις είναι κάτι παραπάνω από συχνό φαινόμενο. Τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτό;
    Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω άλλη μία. Αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία σε μια συναστρία, είναι ο τρόπος που ο ένας συμπληρώνει τα «κενά» στον χάρτη του άλλου. Για παράδειγμα, στον χάρτη μου υπάρχει ένα πρόβλημα στην ροή του γήινου στοιχείου επειδή ότι γήινο υπάρχει στον χάρτη μου είναι στον Αιγόκερω. Αν λοιπόν κάποιος έχει πλανήτες στην Παρθένο ή στον Ταύρο, αμέσως , αμέσως βελτιώνει την ικανότητά μου να δουλεύω με πρακτικό τρόπο και να επιδιώκω την αντοχή και την συνοχή, χωρίς να εγκαταλείπω χάνοντας το ενδιαφέρον μου γρήγορα, πράγμα που συνήθως μου συμβαίνει.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις ενοχοποιημένες όψεις του Κρόνου. Ο γενικός κανόνας λέει ότι είναι καλύτερο να μην υπάρχουν «σκληρές» όψεις με τα φώτα. Στην πράξη όμως, υπάρχουν περιπτώσεις που ακριβώς μια τέτοια «σκληρή» όψη περιορίζει την επιπολαιότητα που μπορεί να έχει ένας δυσλειτουργικός Ήλιος ή Σελήνη, ωθώντας τον κάτοχό του στο να επιδείξει μεγαλύτερη ωριμότητα.
    Με την ίδια λογική, στον χάρτη ενός ανθρώπου Α που αγαπά την ελευθερία του και φοβάται την δέσμευση, οι κατάλληλες όψεις προς τον κυβερνήτη του 7ου οίκου του ή η κατάλληλη τοποθέτηση πλανητών του Β μέσα στον 7ο οίκο του Α, μπορεί να κάνουν την διαφορά.
    Τέλος, μια γυναίκα με έναν πολύ δυνατό ¶ρη θα αισθανθεί καλυμμένη από έναν άντρα με πιο ισχυρό ¶ρη από τον δικό της ή τουλάχιστον όσο τον δικό της, γιατί αυτή είναι η φύση μας. Σκέψου μια γυναίκα με έναν καλοβαλμένο ¶ρη στον Κριό και έναν άντρα που έχει έναν ¶ρη στον Καρκίνο που δέχεται και δύσκολες όψεις. Δεν είναι η όψη τετραγώνου που θα κάνει την «ζημιά», αλλά οι ποιότητες των αναγκών του ¶ρη. Στο βάθος του χρόνου θα αισθάνονται και οι δύο ότι οι ρόλοι μέσα στην σχέση δεν λειτουργούν αρμονικά και αυτό θα είναι ένα θέμα από το οποίο θα απορρέουν μεγάλες εντάσεις. Η δυσαρέσκεια θα συσσωρεύσει πικρίες.

Αυτό που θέλω να πω με όλα τα παραπάνω, είναι ότι ο απλός συνδυασμός των όψεων δεν λέει απολύτως τίποτα. Χρειάζεται μελέτη και αξιολόγηση ποιοτήτων και αναγκών. Πάνω σε αυτό στηρίζεται και ο κανόνας της έλξης του απέναντι ζωδίου. Στην συμπληρωματικότητα.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    διδυμινα

κοριτσια σας ευχαριστω που προσπαθειτε να μου μαθετε..πραγματα!!
    και που ανταποκρινεστε ετσι τοσο θερμα ολες στις αποριες μου...

καθε αποψη ειναι δεκτη...και γω σε φαση μαθησης ειμαι το εχω πει απειρες φορες...:bigsmile:
    μου αρεσει που με διορθωνεται απλα δεν θελω να παρεξηγθω..

διαβαζω προσεχτικα τα καλοπροαιρετα σχολια ολων σας...

ειλικρινα θα με βοηθουσε πολυ να διαβαζα μια ερμηνεια της συναστριας μας με τον κυριο που με ενδιαφερει..με παραδειγματα σιγουρα μαθαινεις καλυτερα..

αν καποια ειχε την διαθεση να ασχοληθει ακι αν μου στειλει μνμ..ετσι για να μπω στο πνευμα..θα το εκτιμουσα...

εγω πολυ ευχαριστως να δωσω τα στοιχεια μας σε οποιον θελει ακι εχει ορεξη...+χρονο!

Τετοια παραδειγματα θα μπορουσε και θα ηταν χρησιμο να τεθουν ανοιχτα ωστε να εχουν προσβαση ολοι ωστε να κατανοησουν μεσα απο το παραδειγμα την συναστρια.

Ωστοσο πρεπει να γινει κατω απο καποιες προυποθεσεις.Πρωτον ,να ανοιχτει ειδικο θεμα που θα αναφερεται ως παραδειγμα προς αναλυση συναστριας και ετσι κανενας να μην πεταγεται ξεκαρφωτα να ρωτα επι του προσωπικου του μεσα σε αυτο .Δηλαδη να ληφθει ως δειγμα πως δουλευουμε εναν χαρτη συναστριας και ουτε ως προσωπικη αναλυση με μελλοντικες προεκτασεις (τι λετε θα κανω σχεση μαζι του ?) ουτε να γινονται ξεκαρφωτες παρατηρησεις.

Ομως αυτο θα προκαλουσε αλαλουμ στο φορουμ και αντιδρασεις τυπου "Γιατι εγινε αυτο στην Αφροξυλανθη και οχι για μας ?" .(περα απο το προσωπικο και ηθικο διλλημα που τιθεται αν θα πρεπει να γινει αναλυση ενος χαρτη που δεν υπαρχει συναινεση του κατοχου του.Δεδομενου οτι ο χαρτης φερει προσωπικα δεδομενα καλο ειναι να υπαρχει συναινεση και των δυο ωστε να αναλυθει κατι τετοιο δημοσια.)

Οποτε καταληγω στο συμπερασμα,οτι οντως θα ηταν χρησιμο να γραφτει ενα παραδειγμα για αναλυση συναστριας ,δημοσια, το οποιο ομως ειτε θα αναφερεται τυχαια σε δυο ημερομηνιες ειτε θα αναφερεται ξερω εγω σε ζευγαρια διασημα του παρελθοντος .Ωναση-Καλλας η Τειλορ -Μπαρτον ,Ντελον-Σναιτερ ωστε μεσα απο την συναστρια τους να δωθει παραδειγμα για το πως αναλυεται μια συναστρια χωρις να πεφτουμε συνεχεια επι του προσωπικου.

Αυτό το έχετε δεί;
    Κουίζ μέλους (Μητσάκος)

Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

5. Re: Οψεις Συναστρίας

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    ...........

Τελος ,ο ηλιος σε τριγωνο με την σεληνη ειναι μια καλη οψη ωστοσο ειναι και οψη που βαλτωνει το ζευγαρι παρα το αναζωογονει.
    Συγνώμη ρε παιδια αλλά κάπου ίσως και εδώ έχω διαβάσει ότι το τρίγωνο σαν όψη είναι το δώρο...
    Αν είναι δώρο με την έννοια της χαράς που παίρνεις μέσα απ αυτό,πού βρίσκεται ακριβώς το βάλτωμα?
    Δέσαμε τον γάιδαρο ας πούμε?μ αυτήν την έννοια?

Ευχαριστώ
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Όνομα:
    Μαρία

Υποτίθεται πως σ'ένα τρίγωνο υπάρχει κατανόηση και καθόλου συγκρούσεις,μ'αυτή την έννοια βαλτώνει η σχέση.Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι μόνο οι δύσκολες όψεις είναι εποικοδομητικές,και αλληλοσυμπληρωματικές,το ζω κάθε μέρα και δεν αντέχεται.Ο Ερμής μου είναι στα ψάρια και του συζύγου στην Παρθένο,δλδ κάνει αντίθεση.
    Εκεί να δείτε γέλιο...
    Με ανθρώπους που έχω ίδιο Ερμή(στο ζώδιο),όχι απλά δεν βαριέμαι,αλλά περνάω τέλεια και στην κυριολεξία γελάω με την καρδιά μου.
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Τα τριγωνα βοηθουν αλλα οι αληθεια ειναι οτι οταν προκειται για ερωτικο δεσμο ,τις περισσοτερες φορες οι δυσκολες οψεις μας "κολλανε" με τον αλλον και οχι οι ευκολες .

Προσωπικα εχω δει συναστριες καταπληκτικες που οι ανθρωποι δεν κολλουσαν καθολου γιατι απλα δεν υπηρχε ενδιαφερον .Ηταν τοσο ιδιοι που δεν ειχε νοημα η καταχτηση του ενος απο τον αλλο αρα το ερωτικο παιχνιδι ηταν σουπα. Υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις που δυο ανθρωποι ερχονται κοντα ακριβως επειδη ειναι ιδιοι .Αλλα εδω θα σου πω απο την σκορπισια πειρα μου οτι 8 στις 10 αυτες περιπτωσεις μολις βρουν ανθρωπο να τους γυαλισει και να τους παιδευψει ,εγκαταλειπουν πολυ ευκολα το κεκτημενο τους.

Ενω ατομα με "μαπα" συναστρια που λες αποκλειεται να ειναι μαζι η οπου ειναι θα χωρισουν αποδεικνυονται πιο δυνατα ζευγαρια.

Δεν ξερω με το τι εχει να κανει ,μαλλον το αποδιδω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι ειμαστε και λιγο εγωιστες και θελουμε να μας κυνηγουν και να μας θελουν,και να μας παιδευουν και να καψουρευομαστε ,τρωγωντας τα μουτρα μας παρα να καθομαστε στο καναπες μας (και ας μας αρεσε καποτε ο καναπες μας και ο αλλος πανω σε αυτον) .Αμα δεις οι περισσοτερες πετυχημενες ταινιες αγαπης εχουν να κανουν με αντιθετους χαρακτηρες που ερχονται κοντα ,τα υπολοιπα σεναρια τα γλυκαναλατα τα βλεπεις στην Ντισνευ... Και ποιος θελει ενα νεροβραστο πριγκιπα ?

Όνομα:
    Μαρία

Συμφωνώ,αλλά υπάρχει χάρτης συναστρίας που να είναι πια τόσο αρμονικός?Ολο και κάπου θα"χάνει",όσο κι αν ταιριάζεις με τον άλλο.
    Ασε που αν ταιριάζεις,μπορείς να κάνεις κάτι για το δεμένο γάιδαρο.Φαντάσου και να μην ταιριάζεις,και να μη συνεννοείσαι..
    Μιλάω τώρα για σχέση όπου έχει φύγει πια το στάδιο της καψούρας,γιατί στην αρχή,έτσι κι αλλιώς δουλεύει η χημεία κι όχι εμείς.
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Με την συναστρια η αληθεια ειναι οτι δεν εχω γενικα δουλεψει αλλα μου ηρθε κατι τωρα και δεν ξερω αν ειναι λαθος. Ας υποθεσουμε πως στο ωροσκοπιο ενος ανθρωπου Α η σεληνη του σχηματιζει ασχημες οψεις και κανει σχεση με εναν ανθρωπο Β που οι σεληνες τους σχηματιζουν τριγωνα χωρις απαραιτητα να δεχονται αρνητικες οψεις απο αλλους πλανητες, τοτε ο Α πως θα εβλεπε τον Β? Ναι μεν η σεληνη του τον "θελει" απο την αλλη ομως ειναι μια σεληνη που δεν λειτουργει καλα. Μηπως σε αυτη την περιπτωση ο Α βλεπει στον Β τα στοιχεια του εαυτου του που δεν αντεχει?

Kαλή μου ktisila,

Η σελήνη και οι όψεις της στο ωροσκόπιο ενός άντρα, με γνωστή ώρα γέννησης απεικονίζει το μοτίβο-μοντέλο της γυναίκας που τον συγκινεί.
    Όταν μιά γυναίκα έχει στοιχεία αυτά, τότε ο άντρας νιώθει έλξη-κλικ.
    Στο παράδειγμά σου ποιός έχει τη Σελήνη;
    Κι αν η Σελήνη δεν λειτουργεί καλά που λες, σύμφωνα με την άποψη που εξέφρασα δεν έχει σημασία ως προς την έλξη. Η έλξη υφίσταται.
    Και η έλξη είναι ο πρωταρχικός παράγοντας σε μία σχέση-έρωτα. Και έρωτας είναι το καθρέφτισμά μας πάνω στον άλλον άνθρωπο και η εκκίνηση μιάς δικής μας διαδρομής αυτογνωσίας.....
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Page 11 of 14 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)

Tags for this Thread