s
Μαγνητισμος και αστρολογικες όψεις. - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 11 of 12 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 LastLast
Results 101 to 110 of 113

Re: Μαγνητισμος κ Αστρολογικες Οψεις.

Quote Originally Posted by *alkmini View Post
    Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσες όντως ο Ήλιος και ο Ερμής τετραγωνίζουν Σελήνη, Πλούτωνα και Ωροσκόπο, χιαστί με Άρη.

Η Αφροδίτη σου, εκτός από την αντίθεση με τον Ουρανό, σχηματίζει αντίθεση και με τον Κρόνο, οπότε μάλλον ...''πιάνει'' τα θέλω της κατά ένα μέρος και κατά ένα άλλο μέρος την γλυκοκοιτά και ο Ποσειδώνας με ανοιχτή απόκλιση. Δεν γνωρίζω αν αντιλαμβάνεσαι την επιρροή του στα οικονομικά και αισθηματικά σου.

Όσο για τη Σελήνη, μπορούμε να πούμε ότι λειτουργεί και στον έβδομο. Δε ξεφεύγεις εντελώς από τον 6ο.
    καταλαβαίνω αυτό που λες για τον κρόνο-αφροδίτη αλλα το άλλο περί αφροδίτης-ποσειδώνα δεν το αντιλαμβάνομαι..δεν δημιουργούν κάποια όψη..τι ορίζουμε ανοιχτή απόκλιση???ότι τείνουν να κάνουν όψη???

επίσης φάνηκε απ όσα είπα παραπάνω ότι έχω κρόνο σύνοδο ουρανό???επειδή μ το ανέφερες έμμεσα και αναρωτήθηκα....
    ψάχνω τόση ώρα να εκφράσω αυτό που νιώθω και τελικά καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν λόγια....<3

Quote Originally Posted by vetaki View Post
    καταλαβαίνω αυτό που λες για τον κρόνο-αφροδίτη αλλα το άλλο περί αφροδίτης-ποσειδώνα δεν το αντιλαμβάνομαι..δεν δημιουργούν κάποια όψη..τι ορίζουμε ανοιχτή απόκλιση???ότι τείνουν να κάνουν όψη???

επίσης φάνηκε απ όσα είπα παραπάνω ότι έχω κρόνο σύνοδο ουρανό???επειδή μ το ανέφερες έμμεσα και αναρωτήθηκα....
    Ανοιχτή απόκλιση είναι πάνω από περίπου 8 μοίρες στην αντίθεση. Όταν ο Πλούτωνας ήταν στις μοίρες που ανέφερες (στη γέννησή σου), ο Κρόνος απείχε από τον Ουρανό μία μοίρα και ο Ποσειδώνας περίπου 10 μοίρες απέναντι από την Αφροδίτη σου, γι΄αυτό και σε ρώτησα αν αντιλαμβάνεσαι την επιρροή του.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Quote Originally Posted by *alkmini View Post
    Ανοιχτή απόκλιση είναι πάνω από περίπου 8 μοίρες στην αντίθεση. Όταν ο Πλούτωνας ήταν στις μοίρες που ανέφερες (στη γέννησή σου), ο Κρόνος απείχε από τον Ουρανό μία μοίρα και ο Ποσειδώνας περίπου 10 μοίρες απέναντι από την Αφροδίτη σου, γι΄αυτό και σε ρώτησα αν αντιλαμβάνεσαι την επιρροή του.
    δεν είχα μπει στην διαδικασία να το σκεφτώ...αλλα τώρα που το λες εξιδανικεύω εύκολα πρόσωπα και καταστάσεις...εις γνώσην μου όμως..είναι όπως είπες απλά την γλυκοκοιτάει την αφροδίτη μου...

πάντως ο μαγνητισμός αν το καλοσκεφτούμε δεν είναι απλή έννοια...αναλύθηκε στα προηγούμενα ποστ βέβαια...αλλά οκ...
    πιστεύω ο μαγνητισμός εξετάζεται σε μία συναστρία...ή τουλάχιστον εκεί έχει την έννοια που τείναμε να της αποδώσουμε...
    ψάχνω τόση ώρα να εκφράσω αυτό που νιώθω και τελικά καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν λόγια....<3

Όνομα:
    Έρρικα

vetaki να υποθέσω ότι έχεις ουρανό στις τελευταίες μοίρες του τοξότη και αφροδίτη στους διδύμους?

τολμώ να πω, με κάθε επιφύλαξη βέβαια, ότι είσαι κάπως άσταστη
    δίνεις μεγάλη σημασία στην επικοινωνία και βαριέσαι εύκολα!...είναι αυτό που λέμε ''θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί...''

Σε ποιο οίκο είναι η αφροδίτη σου?
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Όνομα:
    Έρρικα

Quote Originally Posted by vetaki View Post
    πάντως ο μαγνητισμός αν το καλοσκεφτούμε δεν είναι απλή έννοια...αναλύθηκε στα προηγούμενα ποστ βέβαια...αλλά οκ...
    πιστεύω ο μαγνητισμός εξετάζεται σε μία συναστρία...ή τουλάχιστον εκεί έχει την έννοια που τείναμε να της αποδώσουμε...
    συμφωνώ εν μέρει... ο μαγνητισμός είναι ενέργεια που΄πάλλεται στο χώρο και μπορεί να μην έχει να κάνει και με την ομορφιά απαραίτητα.
    Σίγουρα παίζει το ρόλο και στη συναστρία όμως η ενέργεια υπάρχει έτσι και αλλιώς.. καθένας από εμάς έχει τη δίκή του ενέργεια η οποία μεταδίδεται με ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Οι οψεις αυτες πως σας φαινονται?Δειχνουν μαγνητισμο? Ηλιος και ερμης τριγωνο με Ουρανο, και Αντιθεση με Πλουτωνα,Αφροδιτη τετραγωνο με τον Ουρανο,Αρης εξαγωνο με τον Ουρανο και τριγωνο με τον Πλουτωνα,Λιλιθ αντιθεση με τον Ηλιο και συνοδο με τον Πλουτωνα,Μεσουρανημα τετραγωνο με τον Πλουτωνα,Αφροδιτη εξαγωνο με τον Ωροσκοπο,Ουρανος χιαστι ωροσκοπος.Αφροδιτη στον 11ο ,σεληνη στον 5ο και Ουρανος στον 8ο..Εχω και ποσειδωνα στο ωροσκοπιο μου βεβαια αλλα δεν ξερω αν παιζει τοσο ρολο στον μαγνητισμο
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

Quote Originally Posted by errikaki View Post
    vetaki να υποθέσω ότι έχεις ουρανό στις τελευταίες μοίρες του τοξότη και αφροδίτη στους διδύμους?

δίνεις μεγάλη σημασία στην επικοινωνία και βαριέσαι εύκολα!...είναι αυτό που λέμε ''θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί...''

για μένα το εγκεφαλικό παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία..και είναι κάτι π θέλω συνέχεια να πυροδοτείται αλλιώς χάνω το ενδιαφέρον μου(για να μην πω βαριέμαι)...δεν θέλω να πέσω σε μία συνήθεια.
    και δεν είναι ότι ακολουθώ το μότο θα ζήσω ελεύθερο πουλί(τουλάχιστον συνειδητά) απλά για να δεσμευτώ πρέπει να με συνεπάρει κάτι,να πω ότι δεν γίνεται να κάνω αλλιώς...

τα στοιχεία είναι όπως είπες και η αφροδίτη μ είναι στον 8ο οίκο....

Όνομα:
    Έρρικα

[QUOTE=vetaki;136902]για μένα το εγκεφαλικό παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία..και είναι κάτι π θέλω συνέχεια να πυροδοτείται αλλιώς χάνω το ενδιαφέρον μου(για να μην πω βαριέμαι)...δεν θέλω να πέσω σε μία συνήθεια.

εμένα θα το πεις?? ...με αφροδίτη και ουρανό στον τοξότη... βαριέμαι τόσο εύκολα που
    απορώ με τον εαυτο μου!

και δεν είναι ότι ακολουθώ το μότο θα ζήσω ελεύθερο πουλί(τουλάχιστον συνειδητά) απλά για να δεσμευτώ πρέπει να με συνεπάρει κάτι,να πω ότι δεν γίνεται να κάνω αλλιώς...

αυτό δείχνει άνθρωπο ασφαλή, που τα έχει βρει με τον εαυτό του και κυρίως δεν περιμένει από κανένα να του χαρίσει την ευτυχία.. ψάχνει απλά κάποιον να τη μοιραστεί
    τα λέω και από προσωπική πείρα...ξυπνάει ο τοξότης μέσα μου, καταλαβαίνεις!!
    [QUOTE]

Quote Originally Posted by errikaki View Post

Η Αφροδίτη δεν είναι μόνη της στους Διδύμους, αλλά επηρεάζεται από Ουρανό, Ποσειδώνα και Κρόνο. Προσπαθεί να κάνει τα δικά της , αλλά της κλείνει το μάτι και ο Κρόνος για να έχει το νου της.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Καλε πειτε μου και εμενα ,που εγραψα κατι πιο πανω..!
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

Page 11 of 12 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)