- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Στην ύλη να προστεθούν
- Voters
- 466. You may not vote on this poll
-
Άρθρα για αρχάριους
101 21.67% -
Άρθρα για προχωρημένους
75 16.09% -
Απλά μαθήματα αστρολογίας
169 36.27% -
Περισσότερες γενικές προβλέψεις
69 14.81% -
Γενικά θέματα για αρχάριους
52 11.16%
Results 101 to 110 of 192
-
22-01-2010, 10:31 AM #101
Re: απορία
Η βάση δεδομένων ΔΕΝ διαγράφεται!!! Μπορείς να πατήσει πάνω στο ID,που επιθυμείς να τροποποιείσεις. Αλλάζεις όποιο δεδομένο νομίζεις και πατάς Υποβολή . Έτσι σώζεις τις αλλαγές σου.
Για να ανοίξεις νέο θέμα, πας στην ενότητα που σε ενδιαφέρει μέσα στο forum. Κάτω-κάτω είναι ένας μπλε φάκελος που γράφει Νέο Θέμα. Τον ανοίγεις.Δίνεις τίτλο, γράφεις, πατάς Υποβολή θέματος.... Έτσι απλά. Περιμένουμε!:bigsmile:Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
22-01-2010, 01:41 PM #102
Re: Προτάσεις μελών για νέα άρθρα και θέματα
ισω ειν αι λιγο ασχετο αυτο που θα ρωτησω αλλα δεν εχει νομμιζω καποιο αλλο σχετικο πανω κατω θεμα ...οποτε ηθελα να ρωτησω πως να φτιαξω εγω ενα θεμα? μπορω ? εψαξα βασικα αλλα δεν βρηκα κατι ! μπορειτε να μ πητε? ευχαριστω
Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
26-01-2010, 12:30 PM #103
:toung:Θα ηθελα αναλυσεις χαρτων διασημων με τη βιογραφια τους . Νομιζω πως θα βοηθησει σε ολους μας στην γεννεθλια και προγνωστικη αστρολογια . Verneigung
-
26-01-2010, 12:47 PM #104
Η δασκάλα σου είναι πολύ καλή σε αυτό. Μη δεχθείς καμία δικαιολογία ότι τάχαμ δεν προλαβαίνει :toung:
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
21-03-2010, 02:58 PM #105
γεια σας!τι κανετε ?ευχομαι καλα νεα για ολους.θα ηθελα να προτεινω κι εγω ενα θεμα.Εχω δει οτι κανετε αφιερωματα σε καλλιτεχνες ,προτεινω λοιπον το ονομα του παυλου σιδηροπουλου,εστιαζοντας την προσοχη στο ρολο παιζει ο ποσειδωνας στα ζωδια,εφοσον ο θανατος προκληθηκε απο τη χεηση ναρκωτικων ουσιων.
ευχαριστω πολυ!
ΥΣ:ειμαι ιχθυς και με ενδιαφερει το θεμα
-
21-03-2010, 06:25 PM #106
Re: Προτάσεις μελών για νέα αρθρα & θέματα!
Συμφωνώ απόλυτα και ειδικά στο θέμα των αστρολογικών χαρτών. Το ξέρω ότι η αστρολογία δεν είναι απλή και δεν "μαθαίνεται" σε ένα μήνα όμως νομίζω ότι θα μπορούσαν να παρατεθούν κάποιες πληροφορίες για να μπορούμε και εμείς οι άσχετοι να διαβάζουμε έναν χάρτη:embarrest
-
21-03-2010, 07:00 PM #107
Θα μου άρεσε παρα πολύ να δω περισσότερα άρθρα για τα μεσοδιαστήματα, καθώς και για συστήματα πρόβλεψης...πρόκειται για δύο γοητευτικότατες πτυχές της αστρολογίας...
-
31-03-2010, 12:44 AM #108
Καλησπέρα,
θα ήθελα κι εγώ να προτείνω ένα θέμα για άρθρο.
Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω πως να το ονομάσω -την ορολογία του δηλαδή- κι έτσι θα προσπαθήσω να το περιγράψω.Λοιπόν έχει να κάνει με τους γενέθλιες θέσεις των πλανητων και πως αυτοί προχωράνε μία μοίρα τον χρόνο ή κάτι τέτοιο.Δηλαδή εγώ ας πούμε που έχω σελήνη στον σκορπιο στις 21 τώρα που είμαι 26 χρονών η προσωπική μου σελήνη είναι στις 17 του τοξότη(δηλ 26 μοιρες μπροστά).
Ετσι όντως λειτουργεί και για ποιούς πλανήτες?Πηγαίνουνε όλοι οι πλανήτες 1 μοίρα ή μόνο οι πρώτοι πέντε?
Πως ονομάζεται αυτό που περιγράφω??Αν υπάρχει ήδη άρθρο παρακαλώ ενημερώστε με.
Ευχαριστώ:bigsmile:Αν φοβάσαι μη μιλάς, αν μιλήσεις μη φοβάσαι.
-
31-03-2010, 07:26 AM #109
Καλημερα sober sagittarius,
παντως σε πρωτη φαση, γινονται καποιες αναφορες σποραδικα για το συστημα "μια μερα ενας χρονος" που ρωτας, στα αρθρα στο forum αστρολογιας, σε σχεση με την προοδευτικη Σεληνη, τα συστηματα προβλεψης, την ερμηνεια των ετησιων χαρτων(ηλιακης επιστροφης) κλπ. Αν θες, ριξε μια ματια κ εκει, να παρεις μια ιδεα προς το παρον...
-
01-04-2010, 01:26 AM #110
Καλησπέρα gold soul και σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.Επειδή το άρθρο δεν το βρήσκω μήπως θα μπορούσες να γράψεις κατευθείαν το link για να το βρώ.
Επίσεις ήλπιζα σε μια απάντηση από πιο εξειδικευμένους ανθρώπους του κλάδου ίσως από κάποιον αστρολόγο.
Εκτός κι αν το θέμα παραείναι ψαγμένο που κανείς δεν έχει ασχοληθείΑν φοβάσαι μη μιλάς, αν μιλήσεις μη φοβάσαι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.