- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 101 to 110 of 111
Thread: ...Παρθενακια....
-
26-11-2007, 02:36 PM #101
Re: ...Παρθενακια....
Είμαι Παρθένος...το καλό είναι οτι ταιριάζουμε με Καρκίνους,χεχεχε.
-
26-11-2007, 03:02 PM #102
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
26-11-2007, 03:04 PM #103
ΟΝΤΩΣ!! :bigsmile:
-
27-11-2007, 02:03 AM #104
καλε τι ωραια χριστουγεννιατικη φορεσια ειναι αυτη!!!!
αντε ρε παιδια να μπουμε στο κλιμα.....
εχω κανει ενα προγραμμα για τα χριστουγεννα....τελειο....ελπ ιζω να με ακολουθισουν....
γιατι συνηθως καπως γινετε βρε παιδι μου και μονο αυτο που λεω δεν γινετε......γιατι?μηπως τους φαινετε πολυ
σαν παρθενος πρεπει να εχω και την απαταιτητη οργανωση κατα νου.........εεε????
καποιος πρεπει να οργανωνει και καποιος πρεπει να ακολουθει
πως θα γινει δηλδη????Gege!!!
-
01-12-2007, 10:47 PM #105
γεια σας παιδια!!! ειμαι κι εγω παρθενακι και μου αρεσει!!! γελαω πολυ γιατι απο τον σεπτεμβρη και μετα, οποιος με στεναχωρησει ή με τσαντισει του λεω: "ααα, μη με τσιγκλας και πολυ γιατι εχω και τον κρονο στο κεφαλι μου και θα μεινει και για δυο χρονια, δεν θελω και πολυ λοιπον!!!"
once upon a time I was falling in love
now Iam only falling apart....
-
02-12-2007, 11:31 AM #106
όλοι ξυνίζουν την μούρη τους όταν τους λέω ότι είμαι παρθένος (οι πιο ευγενικοί δε, το αποφεύγουν δεξιοτεχνα αλλά την απόρριψη την νιώθεις) και εκείνο το γελοίο σχόλιο που κάνουν πολλοί "παρθένος? ακόμα?" και με πιάνει αναγούλα.
και το δικό μου παράπονο είναι το εξής: αφού τρώω που τρώω το φτύσιμο γιατί δεν μπορούσα να είμαι τουλάχιστον μια original παρθένος? όπως πχ να είχα το ψώνιο της καθαριότητας ή της οργάνωσης. Καμία σχέση. θα δείτε το σπίτι μου πολλές φορές ακατάστατο, καμία σχέση με προγραμματισμό και οργάνωση-έχω μια φίλη με αφροδίτη στην παρθένο που δεν πάει πουθενά χωρίς την ατζέντα της και παντου θα βρείς κολλημένα post-it. εγώ αλλού για αλλού. όλα της τελευταίας ώρας και όπου πάει ο άνεμος πάω αναλόγως την διάθεση της στιγμής, πολύ αυθόρμητη, ποτέ δεν μπορώ να κάνω το ίδιο πραγμα για πολύ καιρό. Αυτό είναι κατάρα νομίζω. Εχω όμως το μέγιστο ελλάτωμα της παρθένου ....την ανάλυση... πολύ ανάλυση βρε παιδί μου. τα πάντα τα περνάω από κόσκινο πω, πω πω ήμαρτον.
το μόνο καλό που μου έδωσε αυτός ο αστερισμός είναι η τάξη στις ντουλάπες μου, ποτε δεν θα δείτε την ντουλαπα μου ανακατεμένη και κάθε είδος ξεχωριστα λες και αν τα βάλω μαζι υπάρχει περίπτωση να μαλώσουν.
Για γέλια δεν είναι όλο αυτό που περιγράφω.......
-
02-12-2007, 11:35 AM #107
Εγώ πιστεύω πως τα Παρθενάκια, είστε μια χαρά παιδιά και κάτι παραπάνω. Αλλά ποιος αντέχει να περνάει απο X rays διαρκώς?? :toung:
-
03-12-2007, 11:06 AM #108
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
03-12-2007, 11:10 AM #109
Εδώ που τα λέμε είναι κι ένα πρόβλημα, αν π.χ. θελεις να φας μια μερίδα κεμπάπ, ας πούμε τώρα, είναι λίγο βασανιστικό να ξεκινάς απο το κεμπάπ, μετά να πρέπει να φας τη ντομάτα, να βρεις χώρο να βάλεις το κρεμύδι στην άκρη, και μετά να ΠΡΕΠΕΙ να φας και την πίτα.. ε όχι βρε αδελφέ, αυτό είναι ανυπόφορο, η πίτα να μένει....
-
03-12-2007, 11:36 AM #110
Ειναι απλως θεμα επιλογης: οταν παραγγελνεις μιση μεριδα κεμπαπ, και ξερεις οτι χορταινεις γρηγορα, επιλεγεις τι θα φας απο το πιατο!! Αλλιως παραγγελνεις δυο σκετες πιτες καλοψημενες και κανεις και πανηγυρι....:toung::toung::toung:
[οταν ομως παραγγελνεις γαυρακι ξεροτηγανισμενο.... νιαμ! νιαμ! βρισκεις λιγο παραπανω χωρο στο στομαχι!!]Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.