s
ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 11 of 27 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 21 ... LastLast
Results 101 to 110 of 270

Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Ρε παιδιά αφού δεν βγαινουν, τί το παιδεύετε;Ακόμα και η χαρτομαντεία είναι τέχνη-επιστήμη, και δεν μαθαίνεται τοσο απλά.
    Αναμετρώ τις δυνάμεις μου και στηρίζομαι σ'αυτές για να χτίσω τον προσωπικό μου κόσμο...

Καλησπέρα!!!!
    Θα ήθελα κι εγώ να κάνω τις ερωτήσεις μου για το ρίξιμο της αγαπητής φίλης CCT...
    Λοιπόν: τι εννοεί όταν πέφτουν οι ψυχές μαζί (ή στο ρίξιμο μου, ή στο ρίξιμο του) και τι εννοεί όταν πάνω στην ψυχή του (8 σπαθί, κεντρικό) πέφτουν ¶σσος μπαστούνι, ¶σσος κούπα (όρθια) και ¶σσος σπαθί....
    Συγγνώμη αν κουράζω, απλά ξεκίνησα να τα μαθαίνω και μερικά πράγματα θα ήθελα να τα είχα λίγο πιο ξεκάθαρα...
    Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Ουπσ.....συγγνώμη ...έκανα λάθος πριν...
    τα χαρτια της φίλης μας CTT ήθελα να πω.....Φιλιά!!!!!

Kalispera sas!! egw me ti seira mou 8a i8ela na kanw 2 poli simantikes erwtiseis sxetika me ton tropo riksimatos tis CTT.H prwti afora to diabasma me tin XIASTH...
    Gnwrizontas oti ta xartia rixnontai opws parakatw(AN KAI DEN EIMAI SIGOURH ENTELWS):
    17 11 5 1 7 13 19
    15 9 3 psixi 4 10 16
    20 14 8 2 6 12 18
    [EAN AGAPHTH CTT EINAI SWSTH H SEIRA AUTH,ENHMERWSTE ME PLS!!]
    Parola auta,an ipo8esoume oti einai swsta topo8etimena me tin sigkekrimeni seira opws ta exw grapsei,tote to diabasma tis xiastis mporei na paei kapws etsi?:

5-psixi-6 kai 7-psixi-8(ena oloklirwtiko noima mazi kai me ta 5 xartia), ...meta? exw mperdeutei ligo..mexri twra elpizw na ta egrapsa swsta..
    EYXARISTW THN PROSOXH SAS PERIMENW ME ANYPOMONHSIA

5. Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Quote Originally Posted by argy29 View Post
    ξερει κανεις τι σημαινει αναποδος ασσος κουπα και απο πανω νταμα σπαθι και 7 κουπα????????????????
    Πλιζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Νομίζω πως μάλλον η αγάπη σας είναι χλιαρή....μάλλον αυτό εννοεί..
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

δεν έχω καταλάβει το τρόπο που ρίχνουμε τα χαρτία και το τρόπο που τα ερμηνεύουμε. παρακαλω, ζητω μια λεπτομερήσ απάντηση

Εάν διαβάσετε από την αρχή το θέμα, υπάρχει λεπτομερής ανάλυση καθώς και στα παρόμοια θέματα της συγκεκριμένης ενότητας, που λέγεται "Μαντικές τέχνες".
    Επίσης, υπάρχουν πολλές απαντήσεις από μέλη.
    Καλό είναι να διαβάζουμε από την πρώτη σελίδα κάθε θέμα.

φιλικά

Καλησπέρα σας και πάλι..Συγνώμη για τους λατινικους χαρακτηρες που εγραψα πριν..
    Θα ήθελα να κάνω 2 σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο ριξίματος .Η πρώτη αφορά το θέμα με την χιαστή...
    Γνωρίζοντας ότι τα χαρτιά ρίχνονται όπως παρακάτω(Αν και δεν είμαι σίγουρη εντελώς):
    17 11 5 1 7 13 19
    15 9 3 ψυχή 4 10 16
    20 14 8 2 6 12 18
    [Εαν είναι σωστό ή όχι ενημερώστε με παρακαλώ]
    Αν υποθέσουμε ότι είναι σωστά τοποθετημένα με την συγκεκριμένη σειρά όπως τα έχω γράψει,τότε το διάβασμα της χιαστής μπορεί να πάει κάπως έτσι;:

5-ψυχή-6 και 7-ψυχή-8(ένα ολοκληρωτικό νόημα μαζί και με τα 5 χαρτιά), μετά; έχω μπερδευτεί λίγο..Μέχρι τώρα ελπίζω να τα είπα σωστά..
    Ευχαριστώ για την προσοχή σας

9. Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Quote Originally Posted by nikoua_barbie View Post
    Καλησπέρα σας και πάλι..Συγνώμη για τους λατινικους χαρακτηρες που εγραψα πριν..
    Θα ήθελα να κάνω 2 σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο ριξίματος .Η πρώτη αφορά το θέμα με την χιαστή...
    Γνωρίζοντας ότι τα χαρτιά ρίχνονται όπως παρακάτω(Αν και δεν είμαι σίγουρη εντελώς):
    17 11 5 1 7 13 19
    15 9 3 ψυχή 4 10 16
    20 14 8 2 6 12 18
    [Εαν είναι σωστό ή όχι ενημερώστε με παρακαλώ]
    Αν υποθέσουμε ότι είναι σωστά τοποθετημένα με την συγκεκριμένη σειρά όπως τα έχω γράψει,τότε το διάβασμα της χιαστής μπορεί να πάει κάπως έτσι;:

5-ψυχή-6 και 7-ψυχή-8(ένα ολοκληρωτικό νόημα μαζί και με τα 5 χαρτιά), μετά; έχω μπερδευτεί λίγο..Μέχρι τώρα ελπίζω να τα είπα σωστά..
    Ευχαριστώ για την προσοχή σας
    Μα εντελώς σωστά απ΄ότι έχω καταλάβει...δηλαδή κι εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι..:bigsmile:
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Μόλις ξεκίνησα και γω να μαθαινω αυτή τη μέθοδο... Ειλικρινά ενώ μου φάνηκε απλή μάλλον μπερδευτηκα όταν πήγα να τα εξηγήσω... Μάλλον θέλει πολύ εξάσκηση : unsure:

Page 11 of 27 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 21 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)