- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 101 to 110 of 162
Thread: Ζώδια και απιστία
-
01-12-2006, 02:47 PM #101
Re: Ζώδια και απιστία
Έχω την εντύπωση ότι οι Κριοί ερωτεύονται με πάθος και όσο κρατάει αυτό δεν έχουν μάτια για άλλο άτομο. Τους περνάει όμως σχετικά γρήγορα, και θα πρέπει το ταίρι τους να είναι σε εγρήγορση για να τους κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον, ώστε να μην βαρεθούν. Κατά τ' άλλα και να παίζει λίγο το ματάκι τους, δεν έχουν στο μυαλό την απιστία, παιχνίδια κάνουν:nuts: . Τους θεωρώ απ' τους πιστούς του ζωδιακού.
Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
-
01-12-2006, 02:51 PM #102
Νομίζω όμως οτι αρκετές φορές νομίζουν για έρωτα τον απλό ενθουσιασμό και τότε ίσως και να παραστρατήσουν όταν δουν την αλήθεια (παρόλο που μπορεί να έχουν ήδη κάνει σχέση με το αντικείμενο του ενθουσιασμού τους). Ισχυεί?
-
01-12-2006, 02:58 PM #103
Μμμ, από κάποια ηλικία και μετά, ξεχωρίζουν τον ενθουσιασμό από τον πραγματικό έρωτα - εκτός αν δεν ωριμάσουν ποτέ:nuts: - αλλά με ένα τέτοιο εκρηκτικό ζώδιο, ποτέ δεν ξέρεις.:unsure: Το σίγουρο είναι ότι δεν λένε όχι στην "περιπέτεια" (δεν εννοώ την απιστία):toung: , γι' αυτό οι Κριοί έχουν συνήθως και περισσότερες εμπειρίες...
Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
-
01-12-2006, 03:16 PM #104
Πιστεύω ότι οι κριοί περισσότερο ενθουσιάζοναι παρά ερωτεύονται...
Και όταν αυτό συμβεί δεν ερωτεύονται με πάθος!
Επομένως είναι επιρρεπείς στο να οδηγηθούν στην απιστία...
Επιπλέον κατά την γνώμη μου ο κριός ξέρει να επιμένει στο να κερδίσει κάποιον αλλά δεν ξέρει τον τρόπο που πρέπει να το κάνει
Υπερβολικά ντροπαλοί
-
01-12-2006, 03:47 PM #105
Ντροπαλοί οι Κριοί????:blink: Ντροπαλοί και άπιστοι μαζί???
-
01-12-2006, 03:52 PM #106
Γενικά οι Κριοί αγαπούν την περιπέτεια και την συγκίνηση του "κυνηγιού".Ισως και γιάυτό να θεωρούνται άπιστοι από πολλούς!όταν ειναι απλος ενθουσιασμός ορμούν χωρίς περιστροφές!
Οταν πραγματικά όμως ερωτευθούν δυσκολευονται γιατί δεν ξέρουν ούτε πώς να το εκφράσουν και βασικά δυσκολευονται λόγω εγωισμού ακομα και να το παραδεχθούν!Ντροπαλοί λοιπόν ίσως φανούν γιατί δυσκολευονται να εκφράσουν αυτό που νιώθουν!επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
01-12-2006, 03:59 PM #107
-
03-12-2006, 01:25 PM #108
Ισχύει, ισχύει!!!
Αλλά να διευκρινιστεί κάτι: κατ' αρχήν, ας γίνει ο διαχωρισμός μεταξύ έρωτα και αγάπης. (Η αγάπη, έπεται του έρωτα).
Οι Κριοί δεν "ενθουσιάζονται", ερωτεύονται! Πολύ σωστά ανέφερε η Marina 7771:
<< οι Κριοί ερωτεύονται με πάθος και όσο κρατάει αυτό δεν έχουν μάτια για άλλο άτομο. Τους περνάει όμως σχετικά γρήγορα, και θα πρέπει το ταίρι τους να είναι σε εγρήγορση για να τους κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον, ώστε να μην βαρεθούν.>>
Eάν λοιπόν, δεν βαρεθούν, τότε το σίγουρο είναι ότι έχουν πέσει... στα δίχτυα του έρωτα!
Δεν τίθεται θέμα παραστρατήματος εάν δουν την αλήθεια, αλλά εάν καταλάβουν ότι, πολύ απλά, "άλλα περίμεναν και άλλα τους βρήκαν"!
Σε αυτή την περίπτωση, αφενός το ματάκι τους μπορεί να παίξει αλλά, είναι και ανυπόφορα ειλικρινείς (και κακοί ηθοποιοί, και τραγικοί διπλωμάτες), οπότε δεν πρόκειται να παίξουν διπλό παιχνίδι. Στην καλυτέρα, θα αφήσουν το, μέχρι πρότινος, αντικείμενο του πόθου τους, στα κρύα του λουτρού με μία εύπεπτη δικαιολογία, στη δε χειροτέρα, θα του ξεφουρνίσουν ότι η καρδούλα τους είναι αλλού...
Πάντως, ένας ερωτευμένος Κριός (ή, για να επανέλθω στο διαχωρισμό που έκανα πιο πάνω, ένας Κριός που αγαπάει) είναι πιστός μέχρι... πλήξης!!!
-
03-12-2006, 01:40 PM #109
Στον ίδιο του τον εαυτό, σαφώς και παραδέχεται ότι είναι σφόδρα ερωτευμένος, αλλά ο εγωϊσμός του δεν τον αφήνει να εκδηλωθεί εύκολα, για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν θέλει να... φάει πόρτα!
Όση "προετοιμασία" και αν έχει κάνει, ωστόσο, για να ομολογήσει τον έρωτά του, έρχεται κάποια στιγμή που υπερισχύει το "ψυχή που είναι να βγει, ας βγει" -και γαία πυρί μιχθήτω!!!
Δεν είναι εγγυημένος ο τρόπος που θα το εκφράσει (άλλωστε, ο Κριός δεν φημίζεται για λεπτότητα στους χειρισμούς του, πολύ δε περισσότερο στο θέμα - Έρωτας).
-
03-12-2006, 03:06 PM #110
Οι Κριοί νομίζω, δεν φοβούνται και δεν ντρέπονται να διεκδικήσουν. Είναι συνήθως πολύ δυναμικοί και ίσως, για το λόγο αυτό, κάπως άτσαλοι.:nuts: Κάνει τα πάντα ένας ερωτευμένος Κριός για να κερδίσει το αντικείμενο του έρωτά του. Αλλά ναι! σύμφωνοι, δεν θα πέσει και στα γόνατα, υπάρχει και ο εγωισμός...Θα κάνει διάφορα όμως, από υπονοούμενα ξεκινάει και ένας Θεός ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει, αλλά πάντα με στύλ...κριαριού:toung:
Πάντως δεν το παίζουν δίπορτο, άμα βαρεθούν στο λένε και καθαρίζουνΠροσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.