s
Θέσεις πλανητών - part 2 - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 11 of 30 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 21 ... LastLast
Results 101 to 110 of 300
    Όνομα:
    Γεωργία

Re: Θέσεις πλανητών - part 2

[QUOTE=any_f51226]Καλημέρα. Έχω πάρει τον αστρολογικό χάρτη μου από το προηγούμενο θέμα αλλά θα ήθελα να ζητήσω τη θέση του Έρως ,η οποία δεν ήταν σημειωμένη εκεί. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 07:00 τη 10η Ιανουραρίου του 1981. Ευχαριστώ[/QUOTΕ]

Καλημέρα,μπορείς να μπείς στις Αστρολογικές εφημερίδες,να δώσεις τα στοιχεία γέννησης σου και να δείς και την θέση και άλλων αστεροειδών που σε ενδιαφέρουν εκτός από τον Έρως.:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

καλημερα! θα μπορουσατε να μου πειτε τις θεσεις πλανητων κλπ ενος ατομου που εχει γεννηθει στις 18/2/1977 ωρα: 21:10 το βραδυ στην Αθηνα. Ευχαριστω

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by LIAKADA View Post
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
    Θα προτείνω να πάτε στην ενοτητα αστρολογία για αρχαρίους και να διαβασετε ολα τα αρθρα που υπάρχουν στο επισημασμενο της ενότητας:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Nota

Θέσεις πλανητών

Γειά σας, παρακαλώ πολύ θα ήθελα να μου στείλετε τον γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου που γεννήθηκε στις 30/8/1988, ώρα 7 με 7:30 το πρωϊ στην Καρδίτσα. Σας ευχαριστώ πολύ
    Nota

Ενας ήταν, είναι και θα είναι ο εχθρος του ανθρωπου...ο φοβος

Όνομα:
    Nota

Γειά σας, παρακαλώ πολύ θα ήθελα να μου στείλετε τον γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου που γεννήθηκε στις 30/8/1988, ώρα 7 με 7:30 το πρωϊ στην Καρδίτσα. Σας ευχαριστώ πολύ
    Nota

Ενας ήταν, είναι και θα είναι ο εχθρος του ανθρωπου...ο φοβος

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by aerial View Post
    καλημερα! θα μπορουσατε να μου πειτε τις θεσεις πλανητων κλπ ενος ατομου που εχει γεννηθει στις 18/2/1977 ωρα: 21:10 το βραδυ στην Αθηνα. Ευχαριστω
    Ο χάρτης που ζητάς.
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by nota View Post
    ΝΟΤΑ, ο χάρτης που σε ενδιαφέρει.
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ MAIL ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ Ο ΓΕΝΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ!!!!

Re: Γενέθλιος Χάρτης

7 to apogevma!! Euxaristo!

Page 11 of 30 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 21 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)