s
Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;; - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 11 of 12 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 LastLast
Results 101 to 110 of 113

Re: Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;;

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Ίσως θα έπρεπε να ψάξεις αυτό το συναίσθημα τότε σε ανθρώπους που θα στο προάγουν στην πορεία μιας σχέσης και όχι στην αρχή. Δεν ξέρω, λέω εγώ.
    Thanks Δειμων αλλα δεν με χαλαει τιποτα...απλα απαντησα κι εγω πως αντιμετωπιζω την απορριψη με λιγο χιουμοριστικο (μαλλον μονο για μενα ) τροπο...Με αλλα λογια σιγα μην κατσω να σκασω, παμε γι'αλλα...δεν θα χτυπηθω στα πατωματα για κανεναν γιατι ο εαυτος μου μετραει να περναει καλα και με πνευματικη ηρεμια...

2. Re: Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;;

Quote Originally Posted by magdalena29 View Post
    Κανεις μας δεν μορει να δωσει εναν αντικειμενικο ορισμο του τι ειναι ο ερωτας...αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι πως στην αρχη ειναι πολυ ωραια γιατι ανυπομονεις να τον δεις νιωθεις το στομαχι σου να πιανεται κομπος, θελεις να περιποιεισαι τον εαυτο σου πιο πολυ...αλλα αυτο με τα χρονια περναει...και οταν βλεπεις πως τα πραγματα εχουν βαλτωσει καλο ειναι (για μενα μιλωντας) να φευγεις πρωτος με το κεφαλι ψηλα (λιονταρι γαρ)...οκ...αγαπητο ψαρακι?:bigsmile:
    α ενταξει..ξερεις την αντιδραση σου στην απόρριψη..
    το μυριζεσαι και φευγεις πρωτη..:love
    ειναι κι αυτο μια αποψη...και σεβαστη:bigsmile:
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

3. Re: Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;;

Quote Originally Posted by enipeys View Post
    Μπορει μηπως να μου πει πως αντιμετωπιζει μια απορριψη οπου ο αλλος του κολακευει αντι να του μειωνει τον εγωισμο γιατι μεχρι τωρα τετοιο πραγμα δεν μου ξανατυχε.και φευγει απο τη σχεση με τρελες(αποδεδειγμενα)ενοχε ς για να μπει κατευθειαν σε καινουργια σχεση.Υπαρχει κανα τρελαδικο ανοιχτο τετοια ωρα?
    η εμπειρία μου μου λέει οτι συνήθως έχουμε ενοχές όταν ο άλλος μας φέρθηκε καλά και εμεις οχι...
    Τοτε σιγουρα δεν μειώνεις τον εγωισμο του άλλου..εξ αλλου αφηνεις και μια πορτα ανοιχτη στην περιπτωση που η καινουργια σχεση σε φτυσει...η μηπως εσυ δεν σκεφτηκες ποτέ έτσι?
    Απλά όταν θέλουμε πολύ τον άλλον παραβλέπουμε συμπεριφορες γιατί πονάει..
    ::embarrest
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Γεια σας, το θεμα της απορριψης και δη του χωρισμου ειναι πολυ οδυνηρο οταν εισαι ερωτευμενος και δεμενος με τον αλλον...υποθετω δεν υπαρχουν μαγικες συνταγες γιατι ο πονος ειναι πολυ βαρυς και νοιωθεις πως γκρεμοτσακιζεσαι στην αχανη αβυσσο. Εισαι εκει κολλημενος και τον σκεφτεσαι με πονο και απελπισια. Μακαρι να μη βιωνουμε τετοιες καταστασεις. Δεν το βιωνω αυτη τη στιγμη, αλλα ακομα και που το σκεφτομαι πονω και με πιανει πανικος. Δεν θαπρεπε ομως. Το χειροτερο ολων ειναι η συναισθηματικη επενδυση...ευχαριστω

Quote Originally Posted by Simon617 View Post
    Γεια σας, το θεμα της απορριψης και δη του χωρισμου ειναι πολυ οδυνηρο οταν εισαι ερωτευμενος και δεμενος με τον αλλον...υποθετω δεν υπαρχουν μαγικες συνταγες γιατι ο πονος ειναι πολυ βαρυς και νοιωθεις πως γκρεμοτσακιζεσαι στην αχανη αβυσσο. Εισαι εκει κολλημενος και τον σκεφτεσαι με πονο και απελπισια. Μακαρι να μη βιωνουμε τετοιες καταστασεις. Δεν το βιωνω αυτη τη στιγμη, αλλα ακομα και που το σκεφτομαι πονω και με πιανει πανικος. Δεν θαπρεπε ομως. Το χειροτερο ολων ειναι η συναισθηματικη επενδυση...ευχαριστω
    καλα τα λες...η λεξη "επενδυση" με χαλαει λιγο....σε ομολογα?

ναι, επενδυση το λεω διοτι εναποθετουμε συναισθηματα στη διαθεση του αλλου...επενδυουμε και περιμενουμε...λαθοσ μας-μου- οπως θελεις

Όνομα:
    Μαρία

ναι, επενδυση το λεω διοτι εναποθετουμε συναισθηματα στη διαθεση του αλλου...επενδυουμε και περιμενουμε...λαθοσ μας-μου- οπως θελεις
    Σωστά. Δεν επενδύουμε μόνο σε ομόλογα ή σε οικόπεδα. Επενδύουμε και σε ανθρώπους. Κι αν έχουμε κέρδος, τότε είναι πολύ σημαντικό για την ολοκλήρωσή μας σαν άτομα, δεν χρειάζεται να είναι χειροπιαστό.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

μπραβο Μαρια, σωστα!

...βεβαια, για την ολοκληρωση μας σαν ατομα, υπευθυνοι ειμαστε μονον εμεις, ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ, αλλο ναγαπας καποιον κι αλλο να επενδυεις σαυτον...

...βεβαια, για την ολοκληρωση μας σαν ατομα, υπευθυνοι ειμαστε μονον εμεις, ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ, αλλο ναγαπας καποιον κι αλλο να επενδυεις σαυτον...
    και να σας πω και κατι ακομα? Ειχε πει καποιος πως ο ερωτας ειναι ενα "πραγμα" μεταξυ δυο ανθρωπων που δεν γνωριζονται καλα μεταξυ τους.----Αυτο ενεχει και καποια δοση αληθειας, νομιζω

Page 11 of 12 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)