s
Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 11 of 16 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 101 to 110 of 156
    Όνομα:
    Maria

Re: Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Σαφως και ο ¶ρης στον 1ο και μαλιστα σε ενα τοσο ευθυ ζώδιο(ΤΟΞΟΤΗΣ) συμβαλει τα μεγιστα στο να τα λέω εξω απ'τα δόντια και στο να γινει πραξη η προδιαθεση του Σκορπιου και του Τοξότη προς την φιλαλήθεια!!Τωρα οι αλλοι εκπρόσωποι του ζωδίου μου που ψευδονται οικτρα,απλα ντροπιάζουν το ζώδιο κ χαλάν την πιάτσα! :bigsmile:
    Οσο για τα σημαδια που λεσ...εννοω οτι δε μαςξεχνανε ευκολα.Βεβαια μερικοι απο μας εχουν και αυτοκαταστροφικες τασεις και σημαδευονται μονοι τουσ!χιχχι!:toung:

Όνομα:
    Κάτια

Kinky_skorpina και κορίτσια, εγώ λέω να δούμε και λίγο το ερωτικό προφίλ του Κριού που είναι φρέσκο θέμα περνώντας σε μια πιο μπρουτάλ «βαρβατίλα» με λιγότερο κομπλικέ καταστάσεις! Φτάνει με τους Σκορπιούς! Πάμε στα ¶ρεια παιδιά που ότι έχουν να πουν θα στο πουν στα μούτρα και το από μέσα τους, είναι πάνω-πάνω!
    Srange… Τι κι αν είχε 5 πλανήτες στον Σκορπιό; Αν έτρωγε ένα τετράγωνο ή μία αντίθεση ή και σύνοδο με κανέναν Ποσειδώνα… Δία… Ουρανό… τι να το κάνεις; Θα τον άλλαζε και στα 5 σημεία! :bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Maria

Κατια μου...Τα Κριαράκια τα συμπαθώ(σε γενικές γραμμές) καθοτι κι εγω πολεμοχαρες ζωδιο είμαι κι εχουμε κοινά!Αλλα γιατι να παμε σε αυτούς?Ποιος καίγεται να τους μάθει?Εγω προτιμώ τους απρόβλεπτους τύπους γιατι ετσι δε βαριέμαι!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Κατια μου...Τα Κριαράκια τα συμπαθώ(σε γενικές γραμμές) καθοτι κι εγω πολεμοχαρες ζωδιο είμαι κι εχουμε κοινά!Αλλα γιατι να παμε σε αυτούς?Ποιος καίγεται να τους μάθει?Εγω προτιμώ τους απρόβλεπτους τύπους γιατι ετσι δε βαριέμαι!
    αντε βρε!
    μην εισαι μονοφαγου
    ας δουμε και τα κριαρακια
    για να μην σου πω κατι τωρα για τους απροβλεπτους που προτιμας
    οτι τα θελει ο απ'αυτος σου και τα τραβας!!!:bigsmile::bigsmile:

με αγαπη σην σκορπινα μας!!!!
    κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Maria

Α οτι τα θέλει Δεσποινάκι μου τα θέλει,ουδέποτε το αρνηθηκα...ως κλασική μαζοχίτσα! Αμα δε μου κάνουν λιγο τη ζωη δύσκολη....δε μπορω,κατι λείπει!!!Αλλα τα καψονάκια μεσα σε όρια πάντα,τα οποία ετσι κσι ξεπεραστούν...μεταμορφώνομ ι σε τιγράκι!!!
    Αντε παμε και στα Κριαράκια,πρεπει να ειμαι δίκαιη!

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Kinky_skorpina και κορίτσια, εγώ λέω να δούμε και λίγο το ερωτικό προφίλ του Κριού που είναι φρέσκο θέμα περνώντας σε μια πιο μπρουτάλ «βαρβατίλα» με λιγότερο κομπλικέ καταστάσεις! Φτάνει με τους Σκορπιούς! Πάμε στα ¶ρεια παιδιά που ότι έχουν να πουν θα στο πουν στα μούτρα και το από μέσα τους, είναι πάνω-πάνω!
    Srange… Τι κι αν είχε 5 πλανήτες στον Σκορπιό; Αν έτρωγε ένα τετράγωνο ή μία αντίθεση ή και σύνοδο με κανέναν Ποσειδώνα… Δία… Ουρανό… τι να το κάνεις; Θα τον άλλαζε και στα 5 σημεία! :bigsmile:
    Αρεια παιδια ειναι και οι σκορπιοι ,μην το ξεχναμε:bigsmile:

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Αρεια παιδια ειναι και οι σκορπιοι ,μην το ξεχναμε:bigsmile:
    ναι ...αλλα χωρις την γεναιοδωρεια των κριων!!!!
    πιστευω οτι ειναι απο τα πιο γεναιοδωρα ζωδια ο κριος!!!!:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Σε βλέπω και ασχολείσαι όμως…. Με μια ελαφριά εμπάθεια να την πω; Δεν ξεχνιούνται και ποτέ, έτσι;
    Για να μην πω ότι από όλα τα ερωτικά προφίλ, αυτό του Σκορπιού είναι στα top 10 εδώ και μέρες!
    Αναρωτιέμαι γιατί δεν τους αποφύγατε πριν σας κάνουν τόσο κακό! Γιατί άραγε; :bigsmileγια να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι Σκορπιός)
    Γιατί στην αρχή σε "ξεγελούν" με το καλό σεξ. Μετά όμως.....

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Πέστα Κάτια μου...!!!!!!Δεν ξεχνιόμαστε ευκολα παιδί μου....αφήνουμε το σημάδι μας!!!:bigsmile:
    Για μένα ενα απο τα μεγαλύτερα ατου του Σκορπιού ειναι η ευθύτητα κα η ειλικρίνεια!Οσο κι αν δεν αρεσει σε καποιους να εισπράτουν την ωμη αλήθεια, τελικα μας εκτιμούν γιατι δεν είμαστε κόλακες,θα σου πούμε κατι θετικό μόνο οταν πραγματικά το πιστευουμε,δε χαιδευουμε ανασφαλή αυτάκια! Εκτος κι αν ειναι κανείς τόσο τυχερός και ερθει σε επαφή με εκείνο το είδος του Σκορπιού που είναi λίγο πιο...light(like me) και σερβίρει την αλήθεια με μια δόση διακριτικότητας(υπευθυνη γι'αυτό,στη περίπτωσή μου,η συσσώρευση 5 πλανητών στο Ζυγό!).Παντα ήμουν υπερμαχος της αποψης οτι...υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκφράσει κανείς την αλήθεια.Γιατι λιοπόν να διαλέξει τον πιο αδέξιο? Σωστή,παιδιά?Εσυ,Κατια,τι λές?
    Δυστυχώς οι χειρότερες μέρες της ζωής μου ήταν με σκορπιούς. Και δεν ήταν καθόλου ευθείς άνθρωποι. Συνεχώς τους έπιανα να μου λένε χυδαία ψέμματα, χωρίς να έχουν τα α.....α να βγεί από το στόμα τους μια αλήθεια. Μάλιστα ο τελευταίος (με σελήνη και άρη σε ζυγό) προσπάθησε να με βγάλει τυφλή και τρελή μπρος στα μάτια μου!!!!!!!! Ο πρώτος σκορπιός, ήταν στον κόσμο του (σελήνη σε ιχθύ) και επίσης αθεράπευτος μυθομανής και ψιλοαλκοολικός....
    Και οι δύο είχαν ένα κοινό: Ήταν τρελλά ερωτευμένοι με τον εαυτό τους, και εξαιρετικά ζηλόφθονοι. Δεν άντεξε η κριαροταυρίσια φύση μου, και μια ωραία πρωία τα έσπασα όλα κι εφυγα.... Διότι, πολιτισμένοι χωρισμοί δεν υπάρχουν όταν ο άλλος σε προδώσει. Κάτι πρέπει να του αφήσεις για να σε θυμάται!

:toung:
    Quote Originally Posted by taurine View Post
    Δυστυχώς οι χειρότερες μέρες της ζωής μου ήταν με σκορπιούς. Και δεν ήταν καθόλου ευθείς άνθρωποι. Συνεχώς τους έπιανα να μου λένε χυδαία ψέμματα, χωρίς να έχουν τα α.....α να βγεί από το στόμα τους μια αλήθεια. Μάλιστα ο τελευταίος (με σελήνη και άρη σε ζυγό) προσπάθησε να με βγάλει τυφλή και τρελή μπρος στα μάτια μου!!!!!!!! Ο πρώτος σκορπιός, ήταν στον κόσμο του (σελήνη σε ιχθύ) και επίσης αθεράπευτος μυθομανής και ψιλοαλκοολικός....
    Και οι δύο είχαν ένα κοινό: Ήταν τρελλά ερωτευμένοι με τον εαυτό τους, και εξαιρετικά ζηλόφθονοι. Δεν άντεξε η κριαροταυρίσια φύση μου, και μια ωραία πρωία τα έσπασα όλα κι εφυγα.... Διότι, πολιτισμένοι χωρισμοί δεν υπάρχουν όταν ο άλλος σε προδώσει. Κάτι πρέπει να του αφήσεις για να σε θυμάται!
    Εγω το εχω πει οτι δεν τα παμε καλα με τους Ταυρους ..Μας βγαζουν το χειροτερο εαυτο μας :toung:.Και εγω με Ταυρους δεν μπορουσα να συννενοηθω καθολου βρε παιδακι .Ουτε σε φιλικες ,ουτε σε ερωτικες σχεσεις (2 τους ειχα ζωη να εχουνε:toung .Βασικα εχετε σκεφτει ποτε εσεις οι Ταυροι οτι μπορει να ειστε πολυ δοτικοι ,νωχελικοι και μαλακοι (για να μην πω κατι αλλο απο μ....:embarrest) .Ο Σκορπιος ειναι ενα ζωδιο που του αρεσει ο πολεμος βρε παιδι μου ,η ενταση .Αμα τα εχουν αυτα σε μια σχεση ειναι τα καλυτερα και τα πιο ησυχα και τα πιο πιστα ατομα .Αμα ομως η σχεση ειναι σαν νεροβραστη σουπα (κατι που πολυ ευκολα μπορει να καταληξει με καποιον ταυρο .Δεν ειναι τυχαιο που εγω που εχω "κρονια " επιρροη και δεν εγκαταλειπω ευκολα την βολη μου ,ημουν η πρωτη που την εκανα και απο τις δυο σχεσεις και μαλιστα φανταζομαι οτι και οι δυο θα με θεωρουν μεγαιρα (καμμια σχεση δηλαδη με την πραγματικοτητα).Νομιζω οτι βγαζουμε τον χειροτερο μας εαυτο ετσι ωστε να απεμπλακουμε τελειως απο μια σχεση οταν αυτη δεν μας ικανοποιει.Τοτε γινομαστε κυνικοι και σκληροι για να διωξουμε τον αλλον και τα αλλα ,ο σκορπιος ανηκει στα σταθερα ζωδια και μαλιστα ειναι το ζωδιο που δεν του αρεσουν καθολου οι αλλαγες (απο κτητικοτητα αλλο τιποτα αλλα σε αυτα τα σημεια μοιαζει με τους ταυρους επισης:toung:..).Τι να πεις τα αντιθετα ελκονται ..Τι θα ειχατε να λετε εσεις οι ταυροι για την νωχελικη σας ζωη αν δεν υπηρχαμε και εμεις :bigsmile:

Page 11 of 16 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread