s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 102
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 102 of 200 FirstFirst ... 2 52 92 98 99 100 101 102 103 104 105 106 112 152 ... LastLast
Results 1,011 to 1,020 of 1994

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Αγαπητή Marina 7771,
    ...επειδή πάντα μια τρίτη γνώμη δε βλάπτει :toung: σου παραθέτω εδώ το χάρτη σου! Καλή διασταύρωση και σύγκριση πληροφοριών!!! :bigsmile:
    Σ' ευχαριστώ Dr. Maroulita Σκλάβα σου...
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Καλησπέρα!Είναι στις 12 το μεσημερι για το χαρτη κ τα αλλα είναι μμ.Ευχαριστώ!!!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by marian_music View Post
    Καλησπέρα σας!!θα ήθελα ένα χάρτη συναστρίας κ τις όψεις για 10/7/86 στις 23.30 στη Ζάκυνθο κ 24/3/82 στις 14.00 στη Μυτηλίνη...κ για ενα χαρτη για τις 12/12/85 στις 12.00 στην Αθήνα..Ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σας!
    Λοιπόν... αγαπητή marian_music, σου παραθέτω τα εξής:

χάρτης συναστρίας
    πίνακας με όψεις συναστρίας
    γενέθλιος χάρτης

Όνομα:
    Γεωργία - Μαρία

Καλησπέρα.Γεννήθηκα στην Αθήνα, στις 7 το πρωί, 10 Γενάρη 1981.Θα 'θελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου, αλλά δενομίζω πως θα μπορέσω να βγάλω άκρη με τους συμβολισμούς στους χάρτες που αποστέλλονται.Οπότε ελπίζω σε καμμιά επιπλέον εξήγηση ή πρόταση κάποιας σελίδας με οδηγίες προκειμένου να καταφέρω να διαβάσω την απάντηση.Ευχαριστώ

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by any_f View Post
    Καλησπέρα.Γεννήθηκα στην Αθήνα, στις 7 το πρωί, 10 Γενάρη 1981.Θα 'θελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου, αλλά δενομίζω πως θα μπορέσω να βγάλω άκρη με τους συμβολισμούς στους χάρτες που αποστέλλονται.Οπότε ελπίζω σε καμμιά επιπλέον εξήγηση ή πρόταση κάποιας σελίδας με οδηγίες προκειμένου να καταφέρω να διαβάσω την απάντηση.Ευχαριστώ
    Αγαπητή any_f,
    μην ανησυχείς... όλοι μας στην αρχή τα βρήκαμε σκούρα με τα σύμβολα. Ορεξη να 'χεις και σιγά σιγά θα έρθει η εξοικείωση!
    Σου παραθέτω εδώ το χάρτη σου και με τη βοήθεια αυτής της σελίδας: αστρολογικά σύμβολα θα μπορέσεις εύκολα να δεις τα διάφορα σημεία.

Καλημέρα,
    έχω ξαναζητήσει να μου βγάλετε τις θέσεις των πλανητών και τον αστρολογικό μου χάρτη αλλά δυστυχώς είχα δώσει λάθος ώρα.
    Ενημερώθηκα ότι η σωστή ώρα γέννησής μου είναι 14:30 (2.30 μμ) στις 7 Αυγούστου 1981 στο Μαρούσι Αττικής.Μήπως θα μπορούσα να έχω το σωστό αστρολογικό χάρτη;
    Ευχαριστώ πολύ.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by SKYLOROCK View Post
    Καλημέρα,
    έχω ξαναζητήσει να μου βγάλετε τις θέσεις των πλανητών και τον αστρολογικό μου χάρτη αλλά δυστυχώς είχα δώσει λάθος ώρα.
    Ενημερώθηκα ότι η σωστή ώρα γέννησής μου είναι 14:30 (2.30 μμ) στις 7 Αυγούστου 1981 στο Μαρούσι Αττικής.Μήπως θα μπορούσα να έχω το σωστό αστρολογικό χάρτη;
    Ευχαριστώ πολύ.
    Αγαπητή SKYLOROCK,
    απ' ό,τι είδα και την προηγούμενη φορά στις θέσεις πλανητών είχες δώσει την ίδια ώρα, δηλαδή 2:30 μμ, δεν είχες δώσει δηλαδή λάθος ώρα.
    Μπορείς να δεις εδώ το χάρτη που σου είχαμε παραθέσει.

Όνομα:
    Γεωργία - Μαρία

Ευχαριστώ πολύ Dr Maroulita, απ' τα βασικά το μόνο που δεν κατάφερα να βρω είναι ο ωροσκόπος. Δεν είδα στο χάρτη κάπου As. Καθώς επίσης και κάποια άλλα όπως Μεσουράνημα, Bary Center, Polar Ascendant, Galactic Center κ.α., αλλά υπέθεσα πως δεν υπάρχουν καθόλου για 'μένα ε;

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by any_f View Post
    Ευχαριστώ πολύ Dr Maroulita, απ' τα βασικά το μόνο που δεν κατάφερα να βρω είναι ο ωροσκόπος. Δεν είδα στο χάρτη κάπου As. Καθώς επίσης και κάποια άλλα όπως Μεσουράνημα, Bary Center, Polar Ascendant, Galactic Center κ.α., αλλά υπέθεσα πως δεν υπάρχουν καθόλου για 'μένα ε;
    Ο ωροσκόπος είναι η ακμή, η αρχή δηλαδή του πρώτου οίκου στο χάρτη σου. Δηλαδή στο δικό σου χάρτη είναι στις 08 μοίρες και 06 λεπτά του Αιγόκερω. Είναι ο οριζόντιος άξονας που χωρίζει το χάρτη σου σε βόρειο και νότιο ημισφαίριο.
    Το μεσουράνημα πάλι είναι η ακμή του 10ου οίκου, δηλ. είναι στις 00 μοίρες και 28 λεπτά του του Σκορπιού. Είναι ο κάθετος άξονας που χωρίζει το χάρτη σου.
    Κάποια σύμβολα που υπάρχουν στη βοηθητική σελίδα, όντως δεν υπάρχουν στους χάρτες. Τα βασικά όμως (πλανήτες, πλανητοειδείς, άλλα σημεία) είναι μέσα!

Καλησπέρα,με λένε Σπύρο.Γεννήθηκα στις 5 Οκτωβρίου του 1981 στις 15:45 στην Αθήνα και θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου. Ευχαριστώ

Page 102 of 200 FirstFirst ... 2 52 92 98 99 100 101 102 103 104 105 106 112 152 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 51 users browsing this thread. (0 members and 51 guests)