s
Στατιστικά - Σε ποιον οίκο βρίσκεται ο Ήλιος σας; - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Σε ποιον οίκο βρίσκεται ο Ήλιος σας;

Voters
247. You may not vote on this poll
  • 1ο

17 6.88%
  • 2ο

17 6.88%
  • 3ο

10 4.05%
  • 4ο

15 6.07%
  • 5ο

23 9.31%
  • 6ο

14 5.67%
  • 7ο

19 7.69%
  • 8ο

29 11.74%
  • 9ο

23 9.31%
  • 10ο

23 9.31%
  • 11ο

22 8.91%
  • 12ο

35 14.17%
Page 10 of 16 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 91 to 100 of 153
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Στατιστικά - Σε ποιον οίκο βρίσκεται ο Ήλιος σας;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκοπό να ..ανακοινώσω αποτελέσματα ,όχι για να απογοητεύσω κάποιον που ίσως περίμενε κάτι τέτοιο αλλά γιατί σε τέτοια περίτωση θα πρέπει να κλείσω την ψηφοφορία,ενώ θα προτμούσα να μείνει ανοιχτή:bigsmile:Αν όμως ενδιαφέρεσαι ,μπορείς παντα να βλέπεις τα αποτελέσματα στο πάνω μέρος της σελίδας
    Τι είδους αποτελέσματα όμως έχεις στο νου σου;Να δούμε αν γίνεται δλδ...

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Re: Στατιστικά

ηλιος στον 3ο ,αν δεν κανω λαθος

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκοπό να ..ανακοινώσω αποτελέσματα ,όχι για να απογοητεύσω κάποιον που ίσως περίμενε κάτι τέτοιο αλλά γιατί σε τέτοια περίτωση θα πρέπει να κλείσω την ψηφοφορία,ενώ θα προτμούσα να μείνει ανοιχτή:bigsmile:Αν όμως ενδιαφέρεσαι ,μπορείς παντα να βλέπεις τα αποτελέσματα στο πάνω μέρος της σελίδας
    Τι είδους αποτελέσματα όμως έχεις στο νου σου;Να δούμε αν γίνεται δλδ...
    Εγώ εκτιμώ ότι όσα συμπεράσματα μπορούσαν να βγούνε έχουν ε βγει :bigsmile:
    Και εξηγούμαι: Κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει μια αντιστοιχία στους οίκους ανάλογη με την αντιστοιχία των ζωδίων. Θα υπάρχει δηλαδή μια ισορροπία με μικρές αποκλίσεις. Υπάρχει αντίστοιχος πίνακας από αντίστοιχη ψηφοφορία σε αυτόν τον σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/91-%F3%F5%...html#post63555
    Δεν πιστεύω όμως ότι Καρκίνοι και Λέοντες (δηλαδή 4ος και 5ος οίκος) θα υπερισχύσουν. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα έχουν μεγαλύτερο ποσοστό οι 8ος, 9ος και 12ος, για ευνόητους λόγους.
    Ένα άλλο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι από τους πρώτους που συμμετείχαν ήταν όσοι είχαν Ήλιο στον 8ο, για αυτό και φάνηκαν περισσότερο, επειδή και ψάχνονται περισσότερο και βαθαίνουν περισσότερο...
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Φωτεινή

Γεια σας. Hλιος στον 9ο εγω :bigsmile: .
    Ο απαισιόδοξος βλέπει δυσκολίες σε κάθε ευκαιρία και ο αισιόδοξος βλέπει ευκαιρίες σε κάθε δυσκολία.
    Γουίνστον Τσώρτσιλ

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Συμφωνώ με τον Μητσάκο και επανέρχομαι στον συλλογισμό που είχε γίνει στην αρχή από τις leoma & gargoyle, η στατιστική θα αφορά καθαρά τα άτομα που έχουν ομού ενδιαφέρον γα την αστρολογία και το Διαδίκτυο. Για παράδειγμα εάν ανοίξουμε εδώ ψηφοφορία για το φύλο μας (άνδρες-γυναίκες) δεν πιστεύω το αποτέλεσμα να αφορά τον πραγματικό κόσμο αλλά από την άλλη θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να αναλυθεί.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Ντίνα

Quote Originally Posted by silvestro View Post
    Γιατι?Ολα ειναι στην ..θεση τουs!:toung:
    Έπίσης, ο Ήλιος σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση....

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by getzaki View Post
    Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση!
    Ηθελα να συμμετάσχω και συμετείχα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.-
    Απλά ρώτησα για να μου λυθεί η απορία που μου δημιουργήθηκε..
    Είναι κακό ???

Οχι καλε!! Απλως ειναι ενα θεμα που μπορει να μεινει ανοιχτο επ αοριστον, αλλα και στην πορεια δειχνει πραγματα οπως λενε ο Μητσακος και ο Δειμων παραπανω!:bigsmile:
    Το "χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις" δεν ηταν υποτιμητικο για κανεναν. Υποδηλωνε μονο οτι μπορει να απαντησει καθε μελος ακομη και αυτα που δισταζουν να παρουν μερος σε συζητησεις πιο εξειδικευμενες.:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Εγώ εκτιμώ ότι όσα συμπεράσματα μπορούσαν να βγούνε έχουν ε βγει :bigsmile:
    Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα έχουν μεγαλύτερο ποσοστό οι 8ος, 9ος και 12ος, για ευνόητους λόγους.
    Ένα άλλο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι από τους πρώτους που συμμετείχαν ήταν όσοι είχαν Ήλιο στον 8ο, για αυτό και φάνηκαν περισσότερο, επειδή και ψάχνονται περισσότερο και βαθαίνουν περισσότερο...
    Κι αν οι κυβερνητες των 8ου-9ου οικων ειναι αγκαλια με τον Ηλιο σε αλλον οικο, πως το ερμηνευεις?:unsure:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by libraD View Post
    Ναι ναι τί να σου πω. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και να το ευχαριστηθώ. Μόνο άμα δω ότι ευχαριστιέται κι ο άλλος νιώθω κι εγώ ευτυχισμένη....Καλό είναι αυτό;
    Δεστο απο την αλλη πλευρα..Οτι οταν κανουμε χαρουμενο καποιον τοτε χαιρομαστε διπλα:embarrest

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Κι αν οι κυβερνητες των 8ου-9ου οικων ειναι αγκαλια με τον Ηλιο σε αλλον οικο, πως το ερμηνευεις?:unsure:
    Πρόκειται για παράμετρο η οποία δεν έχει ορισθεί εξ αρχής, δεν υπάρχουν στοιχεία και δεδομένα, συνιστά δηλαδή υποθετική ερώτηση που καμία σχέση δεν έχει με την επιστημονική μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθήσει η έρευνα, οπότε δεν σου απαντώ :toung:

Τι θες, να πούνε ότι είμαστε άσχετοι; Ότι δεν συμβάλλουμε στην διάδοση της σοβαρής αστρολογίας; Εδώ κάνουμε επιστημονικές μελέτες, ρε :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 10 of 16 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 46 users browsing this thread. (0 members and 46 guests)