- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 100 of 102
Thread: 8ος οίκος
-
18-12-2009, 02:05 PM #91
Re: 8ος οίκος
οταν ο κηβερνητης του 8 βρισκετε στον 2 στον οικο στον σκορπιο τι ακριβως γινετε?
-
19-12-2009, 12:08 AM #92
8ος οίκος στον Υδροχόο με κυβερνήτη τον ουρανό για όψεις ούτε συζήτηση μην με ρωτήσετε, δεν έχω πάει ποτέ στο εξωτερικό και απο ότι βλέπω ούτε πρόκειται ,σε αντίθεση με άλλα μέλη της οικογένειάς μου που τους έχουν δωθεί σχετικές ευκαιρίες.....Απο μετακινήσεις βέβαια ανα την Ελλάδα άλλο τίποτα ίσως λόγω επαγγέλματος....Ολα σχετικά είναι τελικά.....:blink:
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
19-12-2009, 01:05 PM #93
Παλίρροια μου καλημέρα!
Να ρωτήσω γιατι συνδεσες τον 8ο με το εξωτερικό? :unsure:
Να ξέρεις πως οι μικρές μετακινησεις σχετίζονται με τον 3ο οίκο και τα ανάλογα συμπερασματα θα τα βγάλεις εξετάζωντας την ακμή του 3ου οίκου ( δηλαδή το ζώδιο απο το οποίο αρχίζει ο 3ος οίκος ) , τον κυβερνήτη του 3ου οικου, σε ποιον οίκο βρισκεται ο κυβερνήτης , σε ποιο ζωδιο βρισκεται και τις όψεις του. Επίσης για τις πιο μακρυνές μετακινήσεις και κατα βάση οι σχέσεις με το εξωτερικό και τα ταξιδια στο εξωτερικο, οτιδηποτε έχει να κάνει με το εξωτερικό δηλαδή , θα φανεί απο τον 9ο οίκο μας. Και αντίστοιχα για να δείς αν υπάρχει κάποια σχέση θα εξετάσεις την ακμή του 9ου οίκου ( όπως γράφω πιο πάνω για τον 3ο οίκο ) , θα βρεις τον κυβερνήτη του , σε ποιόν οίκο βρισκεται ο κυβερνήτης , σε ποιό ζώδιο και θα ψάξεις για τις όψεις που κάνει.
Ο 9ος οίκος παραδοσιακά σχετίζεται με το ζώδιο του Τοξότη και τον κυβερνήτη του , τον Δια. Οπότε ακόμη κι αν υπάρχει κάποια συνδεση του Δια ή ένα έντονο τοξοτισιο στοιχείο στον χαρτη, ή ένας πλανήτης προσωπικός στον 9ο.. πιθανον το άτομο να έχει κάποια συνδεση με το εξωτερικό , να αγαπα τα ταξιδια στο εξωτερικο, ή να θέλει να γνωρισει ξένους πολιτισμους , να του αρέσει και να ειναι στην φυση του να φιλοσοφει . Ακομη να ξέρεις πως ο 9ος έχει να κάνει και με τα ταξιδια του νου, δλδ τα φιλοσοφικά ταξιδια. Δεν ειναι απαραίτητο τα ταξιδια του 9ου να ειναι φυσικά , αλλά μπορεί να ειναι και νοητά. Α και ο 9ος επισης μας δίνει και πληροφορίες για τις ανώτατες σπουδές . Αυτά γενικά για τον 9ο οίκο.
(για παράδειγμα ,έχω ακμή 9ου στον Λεόντα και ο κυβερνήτης του ήλιος ειναι στην Παρθένο στον 9ο οίκο μέσα και έχω πατέρα-Ηλιος- που γεννηθηκε και μεγάλωσε στο εξωτερικό , οπώς και εγώ η ιδια γεννηθηκα στο εξωτερικό-Ηλιος/εγώ- και σε σύνοδο με Ερμη στον 9ο , έχω κάνει σπουδες στο εξωτερικό.)
Επίσης να αναφέρω πως με τα ταξίδια , σχετίζεται και ο 5ος οίκος αλλά με διαφορετική χροια. Πιθανον θα έχεις διαβάσει πως ο 5ος οίκος σχετίζεται με τα παιδια, την δημιουργία,την διασκέδαση, τα χόμπυ, τις διακοπες κ.α. Εδώ λοιπόν τα ταξίδια ή οι πιθανες μετακινήσεις γίνονται με σκοπο την διασκέδαση,τη χαρά, την χαλάρωση και τις διακοπες. Οπότε και οταν εμείς θέλουμε να πάμε διακοπές το καλοκαιράκι ή όποτε άλλοτε μας καρφωθεί στο μυαλό να κάνουμε εξορμήσεις είτε το επιτρέπουν οι συνθηκες της δουλειας/οικογενειακης καταστασης και λοιπά, θα πρέπει να έχουμε εξετάσει τον 5ο οικο μας για να δούμε τι μας ταιριάζει περισσότερο, ποιο ειδος διακοπών δλδ. Πχ κάτι extreme ή κατι σε ποιο ήσυχα πραγματα? Βεβαια συνδιαστικά πρέπει να εξεταστεί και ο 9ος οίκος ( ακμές , κυβερνητες , οψεις και για τους δυο οίκους ) και αν δεν κάνω λάθος και ο ωροσκοπος.
Αυτά και πάλι πολύ γενικά για τα ταξίδια.. γιατι πέρα απο αυτά υπάρχουν και άλλα τόσα που πρέπει να εξετάστουν και πάνω απ' όλα συνδιαστικά!Και μη ξεχνάμε οτι πολλές φορές κάποια πράγματα απλά 'ενεργοποιουνται' στον χάρτη μας , όταν έρθει η .... ώρα τους!( είτε απο διελευση , είτε απο κάποιο άλλο συστημα , οπως το ηλιακό τοξο ή με τις προοδους κ.α. )
Ο 8ος όμως σχετίζεται με άλλα πραγματα.. και αφου εσυ τον έχεις στον Υδροχοο , θα πρέπει να δεις οπως σωστά ειπες τον Ουρανο, σε ποιον οίκο ειναι, σε ποιο ζώδιο και τις όψεις του με προσωπικους και μη πλανητες. Ο οποίος 8ος παραδοσιακά ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού και κυβερνάται απο τον Πλούτωνα. Σχετίζεται με το σέξ, την σεξουαλικότητα, την αναπαραγωγη, τα λεφτά που πέρνουμε απο άλλους (κληρονομιές ) ή διαχειριζομαστε μαζι με άλλους (κοινό ταμείο), τα οικονομικά του συζυγου, τον θάνατο, την αναγέννηση και άλλα. Εφ' όσον εσένα έχει ακμή στον Υδροχοο, και αφου εξετάσεις τον κυβερνητη του και τις όψεις κτλ κτλ κτλ , πιθανον θα πάρεις μια γευση απο το τι έστι 8ος και πως αυτος εκφράζεται στον δικο σου γενέθλιο.
Για την ερμηνεία των οίκων μπορεις να διαβάσεις εδώ :
http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%E1%F6%DE.html
Και για τον 8ο στα ζώδια μπορεις να ρίξεις μια ματιά εδώ:
http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%E7%F3%E7.html
Ελπίζω να βοήθησα λίγο :embarrest
-
19-12-2009, 07:00 PM #94
-
19-12-2009, 07:30 PM #95
Καλησπέρα σε όλους και να ευχαριστήσω πολύ την Αθηνούλα για την αναλυτική βοήθεια που μου προσέφερε,όσο και τον Μητσάκο που ασχολήθηκε με το θέμα! ΄Ισως έκανα λάθος είχα την εντύπωση πως ο 8ος οίκος πραγματεύεται και ταξίδια για το εξωτερικό,αλλά θα διαβάσω αυτά που με συμβουλεύσατε και θα μάθω περισσότερα.....Οσο για νοητικά ταξίδια άλλο τίποτα συνεχώς ταξιδεύω....Οσον αφορα τον ένατο οικο ειναι και αυτός στον Υδροχόο! όπως και ο δέκατος οίκος:Επίσης έκανα λάθος ο 8ος οίκος είναι στον Αιγοκερο .Προσπαθώ παιδιά τι να κάνω, βέβαια και τα λάθη είναι αναποφευκτα, αλλά οποιος δεν προσπαθεί δεν κάνει και λάθη....bigsmile:
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
20-12-2009, 10:37 AM #96
Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πεί αυτό που δεν μπόρεσα ποτε να καταλάβω...!
(Αφροδίτη, Κρόνος, Ερμής, Βέρτεξ όλα σε σύνοδο στον Καρκίνο στον 8ο οικό)
μαζί με ΗΛΙΟ στο Λέων 8ο και αυτό!
Η Σελήνη στον τοξοτη 1ο οικο σε σύνολο με ποσειδώνα!!!
Είμαι Πλουτώνιο λόγω 8ο οίκο ή Ποσειδώνιο άτομο 1ο οικο τελικά?
Τι σημαίνουν όλοι αυτοι οι σύνοδοι στον 8ο οικο με σελήνη στον 1ο οικο?
έχω και σελήνη τετράγωνο Αρη (9ο οικο)!!
Βοήθεια........... κανείς?
-
20-12-2009, 11:26 PM #97
Έχεις τουλάχιστον 4 πλανήτες στον 8ο οίκο, οπότε είσαι Πλουτώνια join the club
-
21-12-2009, 09:49 PM #98
καλησπέρα, κενός 8ος οίκος στους ιχθείς με τον ποσειδώνα στον 5ο οίκο μου σε σύνοδο με την σελήνη μου (στον 5ο πάντα) στον τοξότη τί δηλώνει?
-
22-12-2009, 01:41 AM #99
Ο ποσειδώνας στον τοξότη δειχνει ένα ατομο που το ελκύουν τα πνευματικά ταξίδια και θελει να εξελίσσεται μεσα από αυτά, αν και πιθανώς παρασύρεται εύκολα από λάθος αποψεις.
Η σελήνη στον τοξότη, δείχνει πως πρόκειται για άνθρωπο που δεν ησυχάζει συναισθηματικα. Είναι ανεξάρτητος και περιπετειώδης, δύσκολα θυσιάζει την ελευθερία του και γι΄'αυτό δεν τον ελκύουν οι δεσμεύσεις.
Η σύνοδος αυτών των δύο πλανητών δειχνει λοιπόν ενα συμπονετικό άτομο, που οραματίζεται το ιδανικό, αλλά μπορεί να είναι και θυμα της φαντασίας του. Εχει καλλιτεχνικές τάσεις και μέσα από αυτές νιώθει ολοκληρωμένο.
-
22-12-2009, 10:22 PM #100
Σ' ευχαριστώ kiaRRA για την εύστοχη!!! πραγματικά απάντηση σου! Θα ήθελα επίσης να μου
πείς Σελήνη σε σύνοδο με Ποσειδώνα στον 1 ΟΙΚΟ με τετραγωνο Αρη στο 9 οικο? Μήπως δηλώνει
απροσεξία, βιασύνη (ποσειδώνας) και ατυχήματα, τροχαία ( αρης)?
η μήπως....
λανθασμένη φαντασία (ποσειδώνας) και επιθετικότητα, βια (αρης)
δηλαδή εγκληματική... προσωπικότητα?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.