- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 100 of 159
Thread: Ερωτικά Τρίγωνα
-
27-12-2006, 01:10 PM #91
Re: Ερωτικά Τρίγωνα
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ:bigsmile:
Διαφωνώ ώς πρός το ποιος τελικά είναι επιφορτισμένος να κρίνει την πνευματική ανωτερώτητα ή κατωτερώτητα των άλλων;Με ποιά κριτήρια;Και αυτός που απιστεί ειναι κατώτερος πνευματικά και γι'αυτό το κανει;:weird:
Προσωπικά η σχέση η οποία ειχε δημιουργήσει παράλληλη σχέση,ειχε υψηλότατο αι κιου,επιτυχημενη καριέρα γενικά ήταν ενας πανέξυπνος άνθρωπος με επιγνωση των δεξιοτήτων του.
Οδηγήθηκε στην πράξη αυτή,επειδή κατά 50% τον έσπρωξα σε αυτό και όχι επειδή εβλεπε /διαβαζε" βλαβερά" πράγματα ή επειδή ήταν κατώτερος πνευματικά !
Η ηθική στα θέματα των σχέσεων στην εποχή μας είναι ρευστή και ο λόγος δεν είναι ότι προβάλλονται λάθος πρότυπα τα οποία καποιοι ως "προβατα"ακολουθούν ,αλλά μαλλον το οτι ηρθε η εποχή που επαναπροσδιορίζονται αναγκαστικά όλοι θεσμοί και επίσης και η ηθική στο θεμα των σχέσεων,γιατί οι ίδιοι ψαχνουμε να βρούμε την δική μας θεση,ταυτότητα και προορισμό,
Αυτό που κατά την γνώμη μου κάνει έναν ανθρωπο ανώτερο είναι να ζεί την ζωή του όπως επιθυμεί,να ειναι ο εαυτός του,να μαθαίνει από τα λάθη του και να εξελισσεται για τον εαυτό του,να αποκτήσει αυτογνωσία, αντί να κρίνει τις επιλογές -οσο "ανηθικες" και αν φαινονται -των συνανθρώπων του ή να θεωρεί τον εαυτό του Μεσσία που θα σώσει τα "πρόβατα".Ο καθε ένας μας έχει δικαίωμα να κανει τα λαθη του.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
27-12-2006, 01:48 PM #92
Βρίσκεσαι στο στάδιο της γυναικείας εκδίκησης! Αντί να της τραβήξεις τα μαλλιά για παράδειγμα θες να ανταποδώσεις αυτό που σου έκανε εκείνη!
Βασικά το λάθος σου ήταν που πίστεψες τότε εκείνη και δεν ρώτησες τον άμεσα ενδιαφερόμενο να σου απαντήσει με ειλικρίνεια. Και εκείνη προφανώς από ζήλια έκανε ό,τι έκανε, και αυτό είναι που στην πραγματικότητα σε έχει πληγώσει... το λάθος που έκανες να την πιστέψεις και όχι ότι ο πρώην καλός σου ξαναγύρισε κοντά της!
Εκείνος έχει επίγνωση όλων αυτών των γεγονότων;;;
Θα συμφωνήσω μαζί σου Φω μου :bigsmile:
.....να κάνει τα λάθη του και να μάθει από αυτά!
-
27-12-2006, 07:57 PM #93
1)Αναγκαστικά ή μη,προκειμένου να μην υπάρξει απώλεια,δεν έχει τόση σημασία γι αυτό που συζητάμε.Δηλώνει τη συναίνεση και επομένως "μετράει".Εγώ μιλάω για τον άνθρωπο που θα θελήσει να πει το "ευχαριστώ δεν θα πάρω" ανεξαρτήτως ψυχολογικής πίεσης και δεν το λέει γιατί αγνοεί την εμπλοκή των υπόλοιπων προσώπων στη σχέση των δυο(καλή ώρα όπως στο παράδειγμα του θέματος).Κατά τα άλλα ,αν αυτοί τα βρίσκουνε μεταξύ τους και συμφωνούνε,με υγειά τους με χαρά τους:bigsmile:
2)Δε μίλησα για έρωτα και συναίσθημα.Ουσιαστικά μίλησα για ανθρώπους που εξηγούνται στον σύντροφό τους ακόμα και αν υποπέσουν στο "σφάλμα" των σειρήνων και για ανθρώπους που δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν ακόμα και στους ενδιαφερόμενους,που είτε περνάνε καλά είτε όχι θα κάνουν ό,τι τους καπνίσει αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ο άλλος τους εμπιστεύεται,που γενικώς όπου ανακατεύονται τα κάνουν όλα ...κομμάτια.Δεν είναι κακό να αισθάνεσαι διαφορετικά απ το κοινώς αποδεκτό.Μην παίρνεις όμως στο λαιμό σου συνέχεια τους άλλους ή τουλάχιστον έχε τα κότσια να το παραδεχτείς εγκαίρως ώστε να έχει το δικαίωμα κι ο άλλος να προφυλαχτεί.
3)Καμιά φορά υπάρχουν στη μέση περιουσίες,ακίνητα και τα συναφή.Όπως και να έχει όμως,θα διαφωνήσω γενικότερα μαζί σας εδώ και δεν βρίσκω νόημα στο να το συζητήσουμε περαιτέρω
ΔΜ,συμφωνώ μαζί σας ως επί το πλείστον σε όσα γράφετε.
Αγαπητή roadrunner (το αγαπητή ΔΕΝ είναι ειρωνικό)
όσον αφορά την απορία σου σχετικά με το ποιος είναι επιφορτισμένος να "κρίνει την πνευματική ανωτερότητα των άλλων",νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένα που να έχει αναλάβει αυτόν τον ρόλο.Όλοι στην καθημερινή μας ζωή έχουμε σχολιάσει ως "βλάκα" ή "ανεγκέφαλο" κάποιον και μάλιστα όχι μόνο μια φορά.¶λλοι λένε "βλάκες"όσους πηγαίνουν σε απατεώνες αστρολόγους και τους μαδάνε,άλλοι όσους είναι "κολλημένοι" και δεν χαίρονται τη ζωή τους ,άλλοι τους θρησκευάμενους κτλ.Υπ αυτήν την έννοια όλοι έχουμε επιφορτιστεί με το καθήκον της κρίσης.Δεν ξέρω αν και ποια κατηγορία ανθρώπων αποκαλείς εσύ έτσι,αλλά εμένα μου ανάβουν τα λαμπάκια να πέφτω στο φόρουμ πασίγνωστης πλέον "συγγραφέως",η οποία αναλαμβάνει το ρόλο συμβουλάτορα σε απογοητευμένες και μη κυρίες,δίνοντας συμβουλές του τύπου "κεράτωνε τον άντρα σου για να νιώσεις καλά και άμα λάχει κάντου και μάγια για να βγάλω κι εγώ το κατιτίς μου",και να ξέρω ότι αυτές οι κυρίες θα πάνε μετά να δώσουν τα συγχαρητήριά τους και θα εφαρμόσουν κατά γράμμα τις...συμβουλές της.Γενικά είμαι της άποψης ότι πέρα απ τους κλεπτομανείς,άμα λάχει και η ευκαιρία κάνει τον κλέφτη και θεωρώ πως ,για μια κατηγορία ανθρώπων τουλάχιστον,αυτό που εγώ προσωπικά θεωρώ βλακεία μπορεί να εξαλειφτεί με την εξαφάνιση της πηγής που την προκαλεί.Δεν θέλω να συνεχίσω γιατί απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις,αλλά ελπίζω να έγινα πιο σαφής.Όσο για την κρίση των συνανθρώπων μας,όλοι όσοι το κάνουν έχουν την επίγνωση του "οσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος",αλλά νομίζω ότι όσα έγραψα πιο πάνω θα σε καλύψουν ως προς τι έκρινα την γράφουσα και πως (πιστεύω ότι)θα αντιδρούσα στη θέση της.Τέλος,τα λάθη όπως είπες κι εσύ έχουν αξία μόνο αν τα αναγνωρίζουμε και προσπαθούμε να βελτιωθούμε μέσα απ αυτά.
Ουφ!:toung:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
27-12-2006, 08:14 PM #94
Αγαπητή μου Λευκή (χωρίς λοιπές διευκρινήσεις:bigsmile: )
Δεν διαφωνώ ώς πρός αυτά που αναφέρεις κι εμένα αναβουν επίσης τα λαμπάκια μου όταν βλέπω τέτοιους "συμβουλάτορες".
Το θέμα μας είναι όμως ο συμβουλάτορας ή αυτός που θα τον ακούσει και τυφλά θα ακολουθήσει την συμβουλή του;Απ'την άλλη ποιά είμαι εγώ που θα κρίνω τον όποιον ακολουθήσει την συμβουλή;:unsure:
Νομίζω τωρα ξεκαθάρισα καπως την δική μου θέση-παραθέτω με τονισμένα γράμματα αυτά που ήδη είπα και πρίν.
Θεωρώ πώς η εποχή μας είναι καλύτερη από κάποιες προηγούμενες γιατί ακριβώς έχουμε το δικαίωμα να επιλεξουμε εμείς αντί να ακολουθήσουμε τον όποιο "αγραφο νόμο ή ηθική",αλλα να δημιουργήσουμε και να πράξουμε ελευθερα.
Το αν η διαχωριστική γραμμή μεταξύ "καλού/κακου","σωστού/λαθους" ειναι πλέον λεπτή,οφείλεται σε πολλά πράγματα.Ο καθένας μας έχει την δική του αλήθεια και οφείλει να την ακολουθεί αν θέλει να ειναι αληθινός πρώτα από όλα στον εαυτό του.:bigsmile: Οταν μιλησα για αυτογνωσία πριν,αυτό ακριβώς εννοουσα.Αν είσαι αληθινός στον εαυτό σου κατ'επεκτασιν θα είσαι και στους άλλουςεπικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
28-12-2006, 02:42 AM #95
Δεν είναι θέμα πνευματικού επιπέδου αλλά θέμα συγκυριών και επιλογών.Μόνο εμείς οι ίδιοι ήμαστε υπεύθυνοι γι αυτά που ζούμε
-
28-12-2006, 10:55 AM #96
Εκείνος όταν έμαθε τι έγινε με ρώτησε κατευθείαν αν της είπα ότι είμαστε μαζί και όταν του είπα ότι το έκανα γιατί δεν είναι κρυφό ξέρεις τι είπε;;; "Τα καταστρέψατε όλα και οι δυο!!!!Δεν ήθελα να μάθει ακόμα κάτι γιατί και αυτή τρώει το πακετάκι της..."!!!
Κατάλαβες;;; Τον ένοιαξε περισσότερο πως ένιωσε αυτή παρά εγώ...Ξέρω τι θα μου πεις... ότι αυτό δείχνει πόσο πολύ τη θέλει... Συμφωνώ... Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλω ακόμα να πονέσει όσο πόνεσα...
-
28-12-2006, 11:15 AM #97
Έχεις δίκιο.... Τι να πει κανείς εδώ;
Οι εναλλακτικές που έχεις αν κάνεις την κίνηση να μπεις σαν τρίτο άτομο πλέον είναι:
Πρώτον να πας συνειδητοποιημένη, γνωρίζοντας ότι απλά "θα πάρεις το αίμα σου πίσω" και θα νιώσεις ότι κάτι πετυχαίνεις, μια ικανοποίηση ας πούμε.
Δεύτερον να υπερισχύσει το συναίσθημα και από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθείς ασυναίσθητα σε μια κατάσταση που θα αποτελείς το τρίτο άτομο και ίσως η αδυναμία σου να σε κάνει να μην μπορείς να βγεις από αυτό το λαβύρινθο (ιδιαίτερα αν τρέφεις ακόμη αισθήματα).
Τρίτον, και χωρίς να εμπλακείς καθόλου ως τρίτο άτομο πλέον, να κάνεις κάτι που θα ενοχλήσει και τους δύο, χωρίς να εμπλακείς στην σχέση τους, αλλά που θα τους πονέσει το ίδιο, ή μάλλον θα κάνει την μία να ζηλέψει και τον άλλο να λέει τί είχα και τι έχασα!
Φυσικά όλα αυτά είναι προσωπική άποψη (για να ξέρουμε και τι λέμε :bigsmile: ) και θεωρώ πως για να πετύχεις το νούμερο ένα πρέπει να έχεις αποβάλλει πρώτα το νούμερο δύο και μετά να νιώθεις τόσο άνετα ώστε να συνεχίσεις στο νούμερο τρία.
(Αλλά τα λόγια πάντα είναι πιο εύκολα........ :embarrest :embarrest)
-
28-12-2006, 12:13 PM #98
-
28-12-2006, 12:15 PM #99
-
28-12-2006, 12:17 PM #100
Ο μεγαλύτερος εχθρός σου είναι η οργή σου και θα σε οδηγήσει να αναλώνεσαι σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπό και χωρίς ουσία. Ή αν μη τι άλλο θα χάσεις τον δρόμο σου, τα θέλω σου και την γλύκα της ζωής. Όσο και να βαράς την πόρτα αυτών που δεν σε κατάλαβαν ποτέ πραγματικά, μόνο το χέρι σου θα μελανιάζεις.
Και μεγαλύτερη εκδίκηση είναι να στανιάρεις και να δεις τι πραγματικά σε καλυτερεύει και πως θα περνάς ομορφότερα. Και να δεις πως θα σε κοιτάξουν όταν τρακαριστήτε με τον νέο σου κούκλο χεράκι-χεράκι. Και ούτε που θα σε νοιάξει. Εσύ θα είσαι στην ταράτσα και αυτοί στο υπόγειο :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.