s
Ωριαια αστρολογια -γενικες αποριες - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 14 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 LastLast
Results 91 to 100 of 140

Re: Ωριαια αστρολογια -γενικες αποριες

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Πόπη εξαρτάται ποιο είναι το ερώτημα, αλλά με τρίγωνα η απάντηση είναι συνήθως θετική.
    Επειδη ομως ειναι αναδρομος δεν θα μπορουσε να σημαινει οτι μπορει να υπαρχει μια καλητερευση η μια θετικη εξελιξη η οποια ομως θα αναιρεθει οταν ο κρονος γυρισει στην κανονικη του φορα?

Δηλαδη η ωριαια δεν λειτουργει με το σκεπτικο της αναιρεσης οπως τα αλλα συστηματα? Παραδειγμα με την αναδρομη αφροδιτη αποφευγουμε υπογραφη συμβολαιων η με τον αναδρομο ερμη εχουμε "θολη" επικοινωνια.Ετσι και με οποιοδηποτε αναδρομο πλανητη δεν μπορει να δειχνει με θετικη οψη κατι καλο που στην συνεχεια μπορει να το μετανοιωσουμε ?

Quote Originally Posted by popininja View Post
    Eυχαριστώ Τίνα
    Εκεινο που με μπερδεύειείναι όταν η ερώτηση ήταν ''αρνητική''
    δηλαδή π.χ. ''Είδε το μήνυμά μου και αδιαφόρησε'' ή ''Θα με απολύσουν'' κ.ο.κ.
    Όταν ρωτάει κανείς με άρνηση οι καλές ενδείξεις και όψεις μας δίνουν απάντηση θετική ''Ναι,θα σε απολύσουν''ή''Εφόσον έχεις καλά αποτελέσματα από το χάρτη θα παραμείνεις στο πόστο σου''?
    Εξαρταται απο το χαρτη.Κατα την γνωμη μου σε ερωτηση "θα με απολυσουν ?" κοιτας αν ο δικος σου δεικτης κανει θετικη οψη με τον δεικτης της εργασιας σου για μενα δειχνει οτι παραμενεις στην δουλεια και δεν θα σε απολυσουν.

Τωρα σε ερωτηση "ειδε το μυνημα και αδιαφορησε" ,νομιζω οτι ειναι πολυ αφηρημενη ερωτηση .

Όνομα:
    Πόπη

Και άλλη απορία :blink:

Όταν έχουμε Κρόνο ανάδρομο στο 1ο οίκο
    και η ακμή του 4ου είναι στον Αιγόκερω
    και ο Κρόνος κάνει τρίγωνα με το ζητούμενο και τη Σελήνη είμαστε πέρα για πέρα
    χαμένοι?
    Να σας πω αν αυτό βοηθάει να κατανοήσουμε το ρόλο του Κρόνου στον 1ο, ότι η εξέλιξη της ερώτησης με τον Κρόνο ανάδρομο στον 1ο
    είχε θετική έκβαση αλλά με μία μικρή χρονοκαθυστέρηση.
    Τίνα είχες πάλι δίκιο.:bigsmile:
    Tabula rasa

Περιεργο γιατι οτι βιβλιο εχω διαβασει σε ξενη βιβλιογραφια ,αναφερει οτι ο κρονος και μαλιστα οταν ειναι αναδρομος στον ωροσκοπο ειναι σημαδι κακοτυχιας η κακης επιλογης του ερωτοντα.
    :blink:

Αυτο με τους αναδρομους με εχει καταμπερδευψει .

Όνομα:
    Τίνα

hattie23 μου, όλα εξαρτώνται από την ερώτηση.

Αν ρωτά κάποιος για επανασύνδεση και "πάιζουν" ανάδρομοι πλανήτες τότε έχουμε θετικό αποτέλεσμα.
    Αν ρωτάς κάποιος για νέα σχέση κι έχει κυβερνήτη ανάδρομο, αλλάζει γνώμη και ή δεν γίνεται η σχέση ή διαλύεται γρήγορα.
    Αν ο Κρόνος μέσα στον χάρτη δεν σχετίζεται με το ζητούμενο και βρίσκεται στον 1ο οίκο, οποιαδήποτε κι αν είναι η ερώτηση δεν είναι καλή ένδειξη γιατί δείχνει προβλήματα για τον ερωτόντα.
    Αν ο Κρόνος όμως βρίσκεται σε καλή θέση, βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με άλλο πλάνητη και σχηματίζει θετικές όψεις, δεν είναι αρνητικός, φέρνει μόνο καθυστερήσεις και εμπόδια που ξεπερνιούνται με σχετική ευκολία.
    Ο Κρόνος στον 1ο είναι αρνητικός συνήθως γιατί δείχνει ανασφάλεια, ψυχρότητα και σκληρότητα και γιατί τις περισσότερες φορές ο ερωτών δεν είναι ευχαριστημένος από την όποια απάντηση.
    Αυτά όμως, ως ένας σκέτος Κρόνος στον 1ο οίκο.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Dimitraq View Post
    Καλημέρα..

Σε ερώτηση τεκνοποίησης - λ.χ., θα κάνουμε παιδί εγώ και ο σύντροφός μου; - θα πάρω ως κοινό σημειοδότη τον 1ο για μένα και τον σύντροφο και τον 8ο για το παιδί;
    Ή μήπως πρέπει να πάρω σημειοδότη τον 1ο για μένα, τον 7ο για τον σύντροφο και τον 8ο για την τεκνοποίηση, και αντίστοιχα τον 8ο παράγωγο του 7ου για εκείνον;
    Ελπίζω να είμαι κατανοητή :unsure:
    Γεια σου Δήμητρα, στην περίπτωση αυτή ο ωροσκόπος δείχνει το ζευγάρι.
    Δεν είναι λάθος να πάρεις τον 1ο για εσενα και τον 7ο για τον σύντροφο, για λόγους ευκολίας παίρνουμε τον 1ο για να μην έχουμε πολλούς κυβερνήτες και μπερδευτούμε. Βασικά εκείνο που σε ενδιαφέρει είναι ο 1ος σε σχέση με τον 5ο, τον 8ο και και η Σελήνη.

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Ευχαριστώ κ. Ζαχαριάδου

Εχω μια αλλη απορια σχετικη.

Ειδα ενα χαρτη οπου ο κρονος βρισκονται στο 2ο αλλα μια μοιρα πριν τον ωροσκοπο.Δηλαδη 17 μοιρα και ο 1ος οικος τελειωνε στην 16 μοιρα.

Της τον ερμηνευσα σαν πλανητη που βρισκεται μεσα στον πρωτο οικο λογω του οτι επειδη σχηματιζε συνοδο ηταν σαν να "χρωματιζονταν" απο αυτον ?Εκανα λαθος ?

Αν η σεληνη σχηματιζει πρωτα αρνητικη οψη με το κυβερνητη του αλλου αλλα η τελευταια οψη που σχηματιζει ειναι θετικη με συν-δεικτη του αλλου .Σε αυτη την περιπτωση επειδη ο συνδεικτης βρισκεται κατω απο την κυριαρχια του κυβερνητη αλλαζει το αρνητικο κλιμα η εχει λιγοτερη δυναμη ?

Παραδειγμα,Σε ερωτηση που μου εγινε (για το μοναδικο γνωστο θεμα που ρωτα η πλειοψηφια των γυναικων ) .Ο μεν δεικτης της γυναικας επεφτε στον υδροχοο στον 5ο ο δε δεικτης του ανδρα επεφτε στον 2ο (αν και εγω τον τοποθετησα στον πρωτο λογο συνοδου με τον ωροσκοπο ).Η σεληνη τοποθετημενη στον 7ο στον κριο σε αντιθεση με τον αναδρομο κρονο .

Θεωρησα την απαντηση αρνητικη και ερμηνευσα το εξαγωνο μεταξυ σεληνης- αρης 7ο-5ο σαν μια απλη σεξουαλικη ενδεχομενως σχεση αλλα οχι κατι σοβαρο.

Απογοητευτηκε (αναμενομενο με κρονο στον 1ο) αλλα μηπως επειδη ο κρονος ειναι αναδρομος η αντιθεση φερνει απλα καθυστερηση ως προς την σχεση?(η την επαφη )

Ο κυβερνητης της Ερμης δεν εκανε καμμια οψη με κανενα δεικτη του .Ουσιαστικα οταν ενας πλανητης βρισκεται χωρις συγκλινουσες οψεις (ο ερμης της ειχε αποκλινων εξαγωνα με τον δια και την σεληνη ) στον οικο του αλλου ,το ερμηνευω οτι οτι ηταν να κανει το ατομο εχει γινει και βρισκεται πλεον στην "στα χερια " του αλλου.Ειπα απλα μην κανει τιποτα και να περιμενει

Όνομα:
    Πόπη

Έχω κι άλλα να ρωτήσω...
    Μια φίλη μου η Ελένη ρώτησε αν κάποιος ενδιαφέρεται.
    Αν και το θέμα είναι νωρίς να απαντηθεί λόγω μοιρών του ωροσκόπου
    θα δώσω το χάρτη. Οι σημειοδότες τους Ερμής και Κρόνος κάνουν τρίγωνο
    αλλά οι συγκυβερνήτες του 5ου (το παιδί που την ενδιαφέρει δηλαδή)
    αντίθεση με τη Σελήνη.
    Σε μία τέτοια περίπτωση τι έχει μεγαλύτερη ισχύ? Αντιλαμβάνομαι πως
    όλα είναι δεμένα μεταξύ τους αλλά αναρωτιέμαι τι είναι πιο δυνάτο
    για να αναλύσεις?
    Οι όψεις σημειοδοτών ή των σημειοδοτών με τη Σελήνη?
    Attachment 1840
    Tabula rasa

Έχω κι άλλα να ρωτήσω...
    Μια φίλη μου η Ελένη ρώτησε αν κάποιος ενδιαφέρεται.
    Αν και το θέμα είναι νωρίς να απαντηθεί λόγω μοιρών του ωροσκόπου
    θα δώσω το χάρτη. Οι σημειοδότες τους Ερμής και Κρόνος κάνουν τρίγωνο
    αλλά οι συγκυβερνήτες του 5ου (το παιδί που την ενδιαφέρει δηλαδή)
    αντίθεση με τη Σελήνη.
    Σε μία τέτοια περίπτωση τι έχει μεγαλύτερη ισχύ? Αντιλαμβάνομαι πως
    όλα είναι δεμένα μεταξύ τους αλλά αναρωτιέμαι τι είναι πιο δυνάτο
    για να αναλύσεις?
    Οι όψεις σημειοδοτών ή των σημειοδοτών με τη Σελήνη?
    Attachment 1840
    Εσυ τι λες ?Ποια απο τα δυο κανουν τελευταια οψη ? Πριν δω το χαρτη σου λεω το εξης .Μια θετικη οψη αναμεσα στους δεικτες δεν σημαινει και θετικη απαντηση .Οπως και μια κακη οψη δεν σημαινει αρνητικη .

Το γεγονος οτι γινεται μια θετικη οψη μπορει να δειχνει ενδιαφερον η θετικο κλιμα δεν προδικαζει την απαντηση ομως.Συνηθως αφου εξετασουμε μονο την ΠΡΩΤΗ οψη που σχηματιζει καθε δεικτης ξεχωριστα ,κοιταμε τις οψεις της σεληνης μεχρι να φυγει απο το ζωδιο που βρισκεται.

Η σεληνη δειχνει το τωρα,την διαθεση του ερωτοντα η την κατασταση μερικες φορες του ζητουμενου .τελος μπορει να δειχνει τις δυσκολιες η τις "ευκολιες" ωστε να υπαρξει μια θετικη εκβαση στο ζητουμενο.

Αλλα δεν αρκουν μονο οι οψεις.

Κατεβασε των πινακα θεμελιωδων δυναμεων και κοιτα για τριπλοτητες,ορια πλανητων,δεκανους,κυβερνητ ης ωρας αν συμφωνει με τον ωροσκοπο .Απλανεις ,κληρους ,εξαρσεις ,πτωσεις ,αδυναμιες πλανητων μεσα στα ζωδια,οικους.cazimi,combust,peregrine, αναδρομους,αν οι πλανητες καιγονται απο τον ηλιο ,αμοιβαια αποδοχη,μεταφορα φωτος,αντισκιες.

Και κυριως δωσε τουλαχιστον λιγη σημασια σε καποιους βασικα σημαδια απαγορευσης.Ωροσκοπος σε πρωτες και τελευταιες μοιρες ,σεληνη σε κενη πορεια.

Βλεπεις δεν ειναι ευκολο καθε φορα "Α,μου καρφωθηκε μια ερωτηση.οριστε ο χαρτης" .Οτι δυσκολια υπαρχει να δει ενας "ερασιτεχνης" ενα χαρτη γεννησης η αλλο συστημα προβλεψης ,αλλο τοσο εχει και η ωριαια.

Δεν ειναι σουβλακι να στο δωσω στο χερι :bigsmile:

Και εγω εχω αποριες και ρωταω και εγω εχω φιλες που με ρωτανε αλλα προσπαθω να μην απευθυνομαι καθε τρεις και λιγο ,παραμονο οταν κατι δεν το εχω ξανασυναντησει η δεν μπορω να βγαλω ακρη.

Εδω και ενα μηνα ασχολουμαι και ειναι φυσικο να μην τα ξερω μονοκοπανια απο την αλλη ...Πηγαιντε σε καμμια καλη χαρτου αν θελετε απαντησεις του λεπτου .

Συγγνωμη ,αν γινομαι αυθαδης (εχω ερμη σε τετραγωνο με τον κρονο ) και ισως να ειμαι αποτομη αλλα καμμια φιλη που να εχει χασει σκυλο εχεις?

Καμμια φιλη που να ανησυχει αν το παιδι της περασει της εξετασεις ?Κανενας που ετοιμαζεται να φυγει για το εξωτερικο η μονο με "το καλημερα" καθε αρσενικου οντος οι φιλες σου θετουν ερωτησεις?:blink:

Page 10 of 14 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)