- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 100 of 156
-
24-10-2010, 12:20 AM #91
Re: Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου
Τι στο καλο εγω αλλο ζωδιο ειμαι ??:blink: Τελικα με φαγανε οι πλανητες στα ζωδια της φωτιας και ο ωροσκοπος λεοντας:toung:. Καμμια σχεση με το ηλιακο μου ζωδιο:embarrest
-
24-10-2010, 12:27 AM #92
τι εννοεις χατλι23 γιατι το λες αυτο ? δεν ειμαι συγουρη ομως νομιζως πως καποια περιοδο της ζωης μας κ μετα εξωτερικευουμε τα χαρακτηριστικα του ωροσκοποθ μας και παιζουν ρολο και τα προοδευμενα και η ηλιακη κ εγω δεν νιωθω ταυρος να σε πω την αληθεια τεσπα μη μπουμε fftopic: :amuse:
Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
24-10-2010, 09:26 PM #93
-
24-10-2010, 10:12 PM #94
Σε βλέπω και ασχολείσαι όμως…. Με μια ελαφριά εμπάθεια να την πω; Δεν ξεχνιούνται και ποτέ, έτσι;
Για να μην πω ότι από όλα τα ερωτικά προφίλ, αυτό του Σκορπιού είναι στα top 10 εδώ και μέρες!
Αναρωτιέμαι γιατί δεν τους αποφύγατε πριν σας κάνουν τόσο κακό! Γιατί άραγε; :bigsmileγια να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι Σκορπιός)« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
25-10-2010, 12:46 AM #95
Αν και οπως ειπα δεν αισθανομαι σκορπιος αν και ειμαι :toung: εχω να πω οτι δεν νομιζω οτι ειναι οι σκορπιοι περισσοτερο κομπλεξικοι η λιγοτερο κομπλεξικοι απο τα υπολοιπα ζωδια.μπορω να πω οτι ειμαστε πολυ πιο σωστοι και ακεραιοι απεναντι στις καταστασεις και οτι πολυ δυσκολα συμβιβαζομαστε με το ψεμα.τωρα αν αυτο καποιους τους ενοχλει και προσπαθουν να προβαλλουν πανω μας κομπλεξισμο για να μην δουν τον πραγματικο τους εαυτο ,ε, δεν θα τους κανουμε και την χαρη.Αρον τον εαυτο σου και περιπατει ρε φιλε :toung:
-
25-10-2010, 12:49 AM #96
Και οσους σκορπιους εχω γνωρισει και φιλους κυριως γιατι δεν εχω εμπλακει ακομα με το ζωδιο μου σε σχεση ,ηταν πολυ σωστα ατομα ,ευθεις και αληθινοι.Αλλα βεβαια εδω μπορει καποιος να μου πει "κορακας κορακου ματι δεν βγαζει ".:bigsmile:
-
25-10-2010, 12:12 PM #97
Καμία εμπάθεια! Mα, εγώ τους αγαπώ τους Σκορπιούς .. το έχω δηλώσει πολλάκις..γι'αυτό κι ασχολούμαι :bigsmile: Απλώς είπα την ταπεινή μου γνώμη.. :bigsmile:
Προσωπικά, δεν μου έκαναν κανένα κακό, κι αν κάποιος καταλάβει νωρίς ότι όσο σκληροί το παίζουν άλλο τόσο ευαίσθητοι είναι μέσα τους θα είναι δύσκολο πια να πάθει "κακό" από αυτούς! Πάλι προσωπική μου γνώμη! Να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα!
:bigsmile:
-
25-10-2010, 12:15 PM #98
-
25-10-2010, 01:40 PM #99
Πέστα Κάτια μου...!!!!!!Δεν ξεχνιόμαστε ευκολα παιδί μου....αφήνουμε το σημάδι μας!!!:bigsmile:
Για μένα ενα απο τα μεγαλύτερα ατου του Σκορπιού ειναι η ευθύτητα κα η ειλικρίνεια!Οσο κι αν δεν αρεσει σε καποιους να εισπράτουν την ωμη αλήθεια, τελικα μας εκτιμούν γιατι δεν είμαστε κόλακες,θα σου πούμε κατι θετικό μόνο οταν πραγματικά το πιστευουμε,δε χαιδευουμε ανασφαλή αυτάκια! Εκτος κι αν ειναι κανείς τόσο τυχερός και ερθει σε επαφή με εκείνο το είδος του Σκορπιού που είναi λίγο πιο...light(like me) και σερβίρει την αλήθεια με μια δόση διακριτικότητας(υπευθυνη γι'αυτό,στη περίπτωσή μου,η συσσώρευση 5 πλανητών στο Ζυγό!).Παντα ήμουν υπερμαχος της αποψης οτι...υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκφράσει κανείς την αλήθεια.Γιατι λιοπόν να διαλέξει τον πιο αδέξιο? Σωστή,παιδιά?Εσυ,Κατια,τι λές?
-
25-10-2010, 02:47 PM #100
Μάλλον ο ¶ρης σου στον 1ο ευθύνεται για την ευθύτητα και την ειλικρίνειά σου skorpina μου. Ο μεγαλύτερος ψεύτης που έχω γνωρίσει στη ζωή μου έχει όχι έναν ούτε δύο αλλά 5 πλανήτες στο Σκορπιό. Όλο ναι ναι έλεγε αλλά όχι όχι έκανε.
Όσο για τα σημάδια που λες πολλές φορές συμβαίνει στο αντίθετο, προκαλούν οι ίδιοι σημάδια στους εαυτούς τους.Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.