s
Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 16 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 91 to 100 of 156

Re: Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Τι στο καλο εγω αλλο ζωδιο ειμαι ??:blink: Τελικα με φαγανε οι πλανητες στα ζωδια της φωτιας και ο ωροσκοπος λεοντας:toung:. Καμμια σχεση με το ηλιακο μου ζωδιο:embarrest

Όνομα:
    irene

τι εννοεις χατλι23 γιατι το λες αυτο ? δεν ειμαι συγουρη ομως νομιζως πως καποια περιοδο της ζωης μας κ μετα εξωτερικευουμε τα χαρακτηριστικα του ωροσκοποθ μας και παιζουν ρολο και τα προοδευμενα και η ηλιακη κ εγω δεν νιωθω ταυρος να σε πω την αληθεια τεσπα μη μπουμε fftopic: :amuse:
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

3. Re: Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Συμπλεγματικοί ως εκεί που δεν πάει, κτητικοί σαν ύαινες που διεκδικούν τη λεία τους, επίμονοι, φιλοχρήματοι, πανηδονιστές και πανσεξουαλιστές, ανάλγητοι και εγωπαθείς..... Ζούν με μεγάλη ένταση κάθε τους στιγμή, κι ακόμη κι αν όλα είναι ήρεμα, κάτι θα βρούν να πυρπολήσουν την ατμόσφαιρα! ¶σε που στα σπίτια τους, δεν υπάρχει επαρκές φως βρε παιδιά! Σκούρα χρώματα και σκοτάδια να σου πλακώνουν την ψυχή!
    Κι επειδή κάποιος μίλησε για αυτοκρατορίες και βασίλεια, ΟΛΑ τα ολοκληρωτικά καθεστώτα είχαν ως ρέκβιεμ και μια ...γκιλοτίνα!
    Δύο σκορπιοί πέρασαν από τη ζωή μου κι έκαναν το λάθος να "το παίξουν αρχηγοί" . Χρόνια αργότερα, μαθαίνω πως σκυλομετάνιωσαν και όπως είναι φυσικό, ως γνήσιοι σκορπιοί, αυτοτιμωρήθηκαν και μάλιστα πολύ σκληρά.
    Πόσο απόλυτο δίκιο έχεις! Ακριβώς έτσι! Το πιο κομπλεξαρισμένο ζώδιο όλου του ζωδιακού κατά την ταπεινή μου γνώμη! Όμως δεν πρόκειται να το παραδεχτούν ποτέ..

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by UltraViolet View Post
    Πόσο απόλυτο δίκιο έχεις! Ακριβώς έτσι! Το πιο κομπλεξαρισμένο ζώδιο όλου του ζωδιακού κατά την ταπεινή μου γνώμη! Όμως δεν πρόκειται να το παραδεχτούν ποτέ..
    Σε βλέπω και ασχολείσαι όμως…. Με μια ελαφριά εμπάθεια να την πω; Δεν ξεχνιούνται και ποτέ, έτσι;
    Για να μην πω ότι από όλα τα ερωτικά προφίλ, αυτό του Σκορπιού είναι στα top 10 εδώ και μέρες!
    Αναρωτιέμαι γιατί δεν τους αποφύγατε πριν σας κάνουν τόσο κακό! Γιατί άραγε; :bigsmileγια να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι Σκορπιός)
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Αν και οπως ειπα δεν αισθανομαι σκορπιος αν και ειμαι :toung: εχω να πω οτι δεν νομιζω οτι ειναι οι σκορπιοι περισσοτερο κομπλεξικοι η λιγοτερο κομπλεξικοι απο τα υπολοιπα ζωδια.μπορω να πω οτι ειμαστε πολυ πιο σωστοι και ακεραιοι απεναντι στις καταστασεις και οτι πολυ δυσκολα συμβιβαζομαστε με το ψεμα.τωρα αν αυτο καποιους τους ενοχλει και προσπαθουν να προβαλλουν πανω μας κομπλεξισμο για να μην δουν τον πραγματικο τους εαυτο ,ε, δεν θα τους κανουμε και την χαρη.Αρον τον εαυτο σου και περιπατει ρε φιλε :toung:

Και οσους σκορπιους εχω γνωρισει και φιλους κυριως γιατι δεν εχω εμπλακει ακομα με το ζωδιο μου σε σχεση ,ηταν πολυ σωστα ατομα ,ευθεις και αληθινοι.Αλλα βεβαια εδω μπορει καποιος να μου πει "κορακας κορακου ματι δεν βγαζει ".:bigsmile:

7. Re: Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Σε βλέπω και ασχολείσαι όμως…. Με μια ελαφριά εμπάθεια να την πω; Δεν ξεχνιούνται και ποτέ, έτσι;
    Για να μην πω ότι από όλα τα ερωτικά προφίλ, αυτό του Σκορπιού είναι στα top 10 εδώ και μέρες!
    Αναρωτιέμαι γιατί δεν τους αποφύγατε πριν σας κάνουν τόσο κακό! Γιατί άραγε; :bigsmileγια να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι Σκορπιός)
    Καμία εμπάθεια! Mα, εγώ τους αγαπώ τους Σκορπιούς .. το έχω δηλώσει πολλάκις..γι'αυτό κι ασχολούμαι :bigsmile: Απλώς είπα την ταπεινή μου γνώμη.. :bigsmile:
    Προσωπικά, δεν μου έκαναν κανένα κακό, κι αν κάποιος καταλάβει νωρίς ότι όσο σκληροί το παίζουν άλλο τόσο ευαίσθητοι είναι μέσα τους θα είναι δύσκολο πια να πάθει "κακό" από αυτούς! Πάλι προσωπική μου γνώμη! Να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα!
    :bigsmile:

8. Re: Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Και οσους σκορπιους εχω γνωρισει και φιλους κυριως γιατι δεν εχω εμπλακει ακομα με το ζωδιο μου σε σχεση ,ηταν πολυ σωστα ατομα ,ευθεις και αληθινοι.Αλλα βεβαια εδω μπορει καποιος να μου πει "κορακας κορακου ματι δεν βγαζει ".:bigsmile:
    Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Όλες μου οι κολλητές είναι Σκορπίνες :bigsmile:

Όνομα:
    Maria

Πέστα Κάτια μου...!!!!!!Δεν ξεχνιόμαστε ευκολα παιδί μου....αφήνουμε το σημάδι μας!!!:bigsmile:
    Για μένα ενα απο τα μεγαλύτερα ατου του Σκορπιού ειναι η ευθύτητα κα η ειλικρίνεια!Οσο κι αν δεν αρεσει σε καποιους να εισπράτουν την ωμη αλήθεια, τελικα μας εκτιμούν γιατι δεν είμαστε κόλακες,θα σου πούμε κατι θετικό μόνο οταν πραγματικά το πιστευουμε,δε χαιδευουμε ανασφαλή αυτάκια! Εκτος κι αν ειναι κανείς τόσο τυχερός και ερθει σε επαφή με εκείνο το είδος του Σκορπιού που είναi λίγο πιο...light(like me) και σερβίρει την αλήθεια με μια δόση διακριτικότητας(υπευθυνη γι'αυτό,στη περίπτωσή μου,η συσσώρευση 5 πλανητών στο Ζυγό!).Παντα ήμουν υπερμαχος της αποψης οτι...υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκφράσει κανείς την αλήθεια.Γιατι λιοπόν να διαλέξει τον πιο αδέξιο? Σωστή,παιδιά?Εσυ,Κατια,τι λές?

Όνομα:
    Μαίρη

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Πέστα Κάτια μου...!!!!!!Δεν ξεχνιόμαστε ευκολα παιδί μου....αφήνουμε το σημάδι μας!!!:bigsmile:
    Για μένα ενα απο τα μεγαλύτερα ατου του Σκορπιού ειναι η ευθύτητα κα η ειλικρίνεια!Οσο κι αν δεν αρεσει σε καποιους να εισπράτουν την ωμη αλήθεια, τελικα μας εκτιμούν γιατι δεν είμαστε κόλακες,θα σου πούμε κατι θετικό μόνο οταν πραγματικά το πιστευουμε,δε χαιδευουμε ανασφαλή αυτάκια! Εκτος κι αν ειναι κανείς τόσο τυχερός και ερθει σε επαφή με εκείνο το είδος του Σκορπιού που είναi λίγο πιο...light(like me) και σερβίρει την αλήθεια με μια δόση διακριτικότητας(υπευθυνη γι'αυτό,στη περίπτωσή μου,η συσσώρευση 5 πλανητών στο Ζυγό!).Παντα ήμουν υπερμαχος της αποψης οτι...υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκφράσει κανείς την αλήθεια.Γιατι λιοπόν να διαλέξει τον πιο αδέξιο? Σωστή,παιδιά?Εσυ,Κατια,τι λές?
    Μάλλον ο ¶ρης σου στον 1ο ευθύνεται για την ευθύτητα και την ειλικρίνειά σου skorpina μου. Ο μεγαλύτερος ψεύτης που έχω γνωρίσει στη ζωή μου έχει όχι έναν ούτε δύο αλλά 5 πλανήτες στο Σκορπιό. Όλο ναι ναι έλεγε αλλά όχι όχι έκανε.
    Όσο για τα σημάδια που λες πολλές φορές συμβαίνει στο αντίθετο, προκαλούν οι ίδιοι σημάδια στους εαυτούς τους.
    Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του

Page 10 of 16 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread