s
Προτάσεις μελών για νέα άρθρα και θέματα - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Στην ύλη να προστεθούν

Voters
466. You may not vote on this poll
  • Άρθρα για αρχάριους

101 21.67%
  • Άρθρα για προχωρημένους

75 16.09%
  • Απλά μαθήματα αστρολογίας

169 36.27%
  • Περισσότερες γενικές προβλέψεις

69 14.81%
  • Γενικά θέματα για αρχάριους

52 11.16%
Page 10 of 20 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 91 to 100 of 192
    Όνομα:
    Dion

Re: Προτάσεις μελών για νέα άρθρα και θέματα

Αν και λόγω φόρτου εργασίας, δε μπορώ να παρακολουθώ κατά κόρον όλα τα άρθρα και τους προβληματισμούς των μελών θα ήθελα να προτείνω δύο θέματα, τα οποία ενδεχομένως να είχαν ήδη τεθεί επί τάπητος στο παρελθόν:
    1. Οι αστρολογικές και ενεργειακές ερωτικές διαδράσεις ανάμεσα σε άτομα με μεγάλη διαφορά ηλικίας
    2. Ο ρόλος της αστρολογίας στον αυτοπροσδιορισμό και ετεροπροσδιορισμό του ανθρώπου

Γεια σας ειμαι καινουργιο σχετηκα μελος αλλα θα μου αρεσε να διαβασω καποια αρθρα για την Κελτικη αστρολογια οπωσ και για την Καρμιη αναλυση των ατομων της ιστοριας.

Όνομα:
    ΝΙΚΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ??????

Re: Προτάσεις μελών για νέα αρθρα & θέματα!

Quote Originally Posted by cristina_ View Post
    Σας καλησπερίζω και εγώ με την σειρά μου με μια παράκληση:
    Αν υπάρχει η δυνατότητα για κάποια μαθήματα αστρολογίας μέσω του site για εμάς τους αρχάριους θα ήταν ευχής έργον! Προσωπικά δυσκολεύομαι πολύ γιατί παρόλο που διαβάζω τα άρθρα με μεγάλο ενδιαφέρον δυστυχώς δεν αποκομίζω και πολλά..και είναι κρίμα..
    Να μπορέσουμε και εμείς να παρακολουθήσουμε βρε παιδια!!!
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κι εγώ ενδιαφέρομαι για κάποια απλά αρχικά μαθήματα αστρολογίας γιατί έτσι παρακολουθούμε πιο εύκολα κάποια πράγματα

Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Προτάσεις μελών για νέα αρθρα & θέματα!

Quote Originally Posted by angeld View Post
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κι εγώ ενδιαφέρομαι για κάποια απλά αρχικά μαθήματα αστρολογίας γιατί έτσι παρακολουθούμε πιο εύκολα κάποια πράγματα
    http://www.myhoroscope.gr/135-%E1%ED...F2-online.html

:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    ΕΙΡΗΝΗ

καλησπέρα και από μένα :bigsmile:
    Νομίζω και περισσότερα θέματα περί ωριαίας δε θα μας χάλαγε
    και φυσικά θέματα σχετικά με το κάρμα :toung:

καλησπερα
    δεν μπορεσα να παρακολουθησω ολες τις προτασεις των μελων αλλα θα ηθελα να προτεινω θεματα που εχουν να κανουν με τις οψεις των πλανοτοειδων οπου θεωρω οτι μπορει να ειναι δευτερευουσης σημασιας αλλα εχουν τον δικο τους ρολο καθως και αρθρα που εχουν να κανουν με το καρμα και πως φανερωνεται μεσα απο την οικοθεσια και τις οψεις σε εναν γενεθλιο χαρτη...

Όνομα:
    Άννα

:bigsmile:Καλησπέρα σε όλους ! Θα ήθελα και εγώ να αναφέρω την άποψη μου στο θέμα.....Ως πολύ αρχάρια λοιπόν,και ενω γνωρίζω τις βασικές όψεις,εννοώ την θετική η αρνητική τους χροιά δεν μπορώ συνολικα να ερμηνευσω την σύνδεση τους στους οίκους.Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να έχει έναν οικο φαινομενικά για έναν αρχάριο πάντα,"καλό" σε πλανήτες και όψεις,αλλά να έρχεται σε αντίθεση με άλλους οίκους οι όψεις άλλων πλανητών κ.λ.π
    Ξέρω πως χρειάζεται διάβασμα, αλλά πιστέψτε με είναι εξαιρετικά δύσκολο χωρίς καθοδήγηση....
    Υπάρχει κα΄τι σχετικό για αυτές τις περιπτώσεις που ενδεχόμενα θα μπορούσε να προστεθεί με την μορφή αρθρου,μελέτης η κειμένου?
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Quote Originally Posted by παλίρροια View Post
    :bigsmile:Καλησπέρα σε όλους ! Θα ήθελα και εγώ να αναφέρω την άποψη μου στο θέμα.....Ως πολύ αρχάρια λοιπόν,και ενω γνωρίζω τις βασικές όψεις,εννοώ την θετική η αρνητική τους χροιά δεν μπορώ συνολικα να ερμηνευσω την σύνδεση τους στους οίκους.Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να έχει έναν οικο φαινομενικά για έναν αρχάριο πάντα,"καλό" σε πλανήτες και όψεις,αλλά να έρχεται σε αντίθεση με άλλους οίκους οι όψεις άλλων πλανητών κ.λ.π
    Ξέρω πως χρειάζεται διάβασμα, αλλά πιστέψτε με είναι εξαιρετικά δύσκολο χωρίς καθοδήγηση....
    Υπάρχει κα΄τι σχετικό για αυτές τις περιπτώσεις που ενδεχόμενα θα μπορούσε να προστεθεί με την μορφή αρθρου,μελέτης η κειμένου?
    Εννοείς άρθρο που να μιλάει για τις πιθανές όψεις πλανητών μέσα στους οίκους? Αν ναι, είναι απιστευτα μεγάλος ο αριθμός των όψεων και των συνδυασμών τους που το καθιστά αδύνατο αυτό που λες!
    :embarrest

απορία

χαίρεται,

θα ήθελα να ρωτήσω πως διαγράφουμε μια καταχώρηση στη βάση δεδομένων και δεύτερον πως αλλάζουμε τον τόπο γέννησης από την στιγμή που εμφανίζεται στη βάση καταχωρήσεων.
    επίσης από που πρέπει να πάω για να ανοίξω ένα καινούριο θέμα???????

ευχαριστώ πολύ!:bigsmile:

Page 10 of 20 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)