s
Ελάτε να ανακαλύψουμε το 10ο πλανήτη... - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10
Results 91 to 93 of 93

Re: Ελάτε να ανακαλύψουμε το 10ο πλανήτη...

καλησπέρα κι από μένα!

να παραθέσω και τα δικά μου στοιχεία λοιπόν μιας και φαίνεται ενδιαφλερων όλο αυτό...

Η Eris βρίσκεται στον 7ο οίκο (16° 07' 30") στον κριό και σε σύνοδο με Αφροδίτη (η οποία με τη σειρά της είναι σε σύνοδο με σελήνη στον κριό και 7ο), εξάγωνο με ¶ρη (δίδυμοι και 9ος), Δία (υδροχόος και 5ος) και τρίγωνο με Ουρανό (τοξότης και 4ος). Ο Ήλιος μου είναι στον Ταύρο και 8ο οίκο.

Ελπίζω να έδωσα κι εγώ αρκετά στοιχεία μήπως και φανεί τίποτα για τη φύση της.:nuts:

Quote Originally Posted by saggitar1 View Post
    Καλησπερα σε ολους σας!
    Δεν ειχα διαβασει το αρθρο η μαλλον δεν το θυμαμαι και ειναι ευκαιρια να επαναφερουμε το θεμα.

Να πω κι εγω τα στοιχεια μου
    την εχω στον δευτερο οικο στις 14 50 του κριου αναδρομη και
    "χυπαει πολλους πλανητες απο κατω προς τα πανω...
    :toung:
    απαντω σε καθε ερωτηση...:bigsmile:
    Quote Originally Posted by loukiana View Post
    καλησπέρα κι από μένα!

να παραθέσω και τα δικά μου στοιχεία λοιπόν μιας και φαίνεται ενδιαφλερων όλο αυτό...

Η Eris βρίσκεται στον 7ο οίκο (16° 07' 30") στον κριό και σε σύνοδο με Αφροδίτη (η οποία με τη σειρά της είναι σε σύνοδο με σελήνη στον κριό και 7ο), εξάγωνο με ¶ρη (δίδυμοι και 9ος), Δία (υδροχόος και 5ος) και τρίγωνο με Ουρανό (τοξότης και 4ος). Ο Ήλιος μου είναι στον Ταύρο και 8ο οίκο.

Ελπίζω να έδωσα κι εγώ αρκετά στοιχεία μήπως και φανεί τίποτα για τη φύση της.:nuts:
    Με μια απλή αναφορά των όψεων δεν μπορούν να συνταχθούν κάποιες εκτιμήσεις για τον αστρολογικό ρόλο της Έριδας. Θα πρέπει να βρείτε σε σχέση με τις γνωστές δυνάμεις που αποδίδονται στους υπάρχοντες πλανήτες τι είναι αυτό που διαφοροποιείται εξαιτίας της εμπλοκής της Έριδας με αυτούς:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Ελένη

Δεν μπορω να κανω κατι παραπανω...:bigsmile::embarrest
    Απλα ηθελα να βοηθησω την ερευνα..
    Δεν μπορω να γνωριζω τη φυση της ετσι κι αλλιως

Page 10 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)