s
Οψεις προοδευτικου χαρτη - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 11 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 LastLast
Results 91 to 100 of 105
    Όνομα:
    Σωκράτης

Re: Οψεις προοδευτικου χαρτη

Αν δεν είχες και αυτά θα ήσουν πολύ χειρότερα. (Απάντηση επαγγελματία, όχι από τους καλούς όμως)

Πέρα από την πλάκα ένας χάρτης θα βοηθούσε
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Click image for larger version. 

Name:	ηλιακη.png 
Views:	66 
Size:	74.2 KB 
ID:	4155

Εβαλα τους χαρτες της ηλιακης και του ηλιακου τοξου . Δεν μπορεσα να βρω μεσα στα αρχεια μου τον προοδευτικο αν και τον κατεβασα . Τελοσπαντων , ξερω τι θα ακουσω οτι κατι παραπανω απο μιση μοιρα για να γινουν ακριβειας οι οψεις που προανεφερα ,ωστοσο δεν θεωρω οτι ξυπνας ενα πρωι και ολα ειναι καλα ...αλλα λογικα δεν θα επρεπε κατι να ειχα καταλαβει πριν η οψη γινει ακριβειας . ?

Δεν μπορω να ανεβασω το ηλιακο τοξο τελικα . Ο χαρτης που δειχνει την συναστρια ηλιακο-γενεθλιο ειναι μεγαλος ωστε να ανεβει . Συγννωμη .
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	natal_wheel_cpjv.php.png 
Views:	49 
Size:	66.0 KB 
ID:	4156  

Εγώ θέλω να δω και το γενέθλιο,....κάποια στιγμή..

Λοιπόν αγαπητή από πλευράς επιστροφής δεν είναι μία χρονιά σημαδιακή ή ιδιαίτερη εκτός εάν έχεις ωροσκόπο Τοξότη...

..Καθότι, οι γωνιακοί οίκοι δεν φαίνονται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο... Ήλιος στον 11, Σελήνη στον 3 (κατιών οίκος, ίσως και μία αστάθεια και νευράκια) Κυβερνήτης Ωροσκόπου που είναι σημαντικός στον 4 οίκο. Γωνιακός και αναδεικνύει θέματα οικογενειακά ή ... ενδότερα..

Γενικά επειδή με την ηλιακή έχω ασχοληθεί κάπως το γεγογός ότι ο Ωροσκόπος έπεσε μέσα στον 5 γενέθλιο για να δώσει ιδιαίτερη έμφαση (και δη θετική) στα θέματα του 5 σίγουρα θα πρέπει να συνοδεύεται και από άλλους παράγοντες στον ίδιο χάρτη της ηλιακής. Εσύ έχεις έναν 5 άδειο εκεί,.. και Αφροδίτη στο 12 βαθιά θαμμένο.! Δεδομένης της οικοθεσίας,... (ναι οκ κυβερνήτης 5ου η Αφροδίτη, αλλά όχι σε ζώδιο κυβέρνησης ..) εγώ κάτι ιδιάιτερα θετικό δε θα περίμενα..

Επίσης , τώρα το παρατήρησα,.... δεν έχει όψεις ο Ήλιος σου ???? Εφόσον μιλάμε για Ηλιακή επιστροφή ,...ίσως είναι άλλη μία ένδειξη ότι η χρονιά ίσως να μην έχει έντονο χρώμα..

έχεις έναν Πλούτωνα που σε βαραίνει στον 1ο οίκο (που έχω παρατηρήσει οι πλανήτες που είναι μέσα παίζουν συνήθως ρόλο) , έναν Ποσειδώνα στο 2 ,.. Δηλ βαρείς πλανήτες σε οίκους ... ε το λες και σημαντικούς.

Πάντως θετικός είναι ο Κρόνος στο 10 έχει καλές όψεις και είναι σε έξαρση.. είναι στο φυσικό του οίκο.. και εάν δώσει κάτι ως επιβράβευση, προφανώς για να την αποκτήσεις θα έχεις ξεχάσει λίγο την καλοπέραση, οπότε είναι φυσικό να μην είσαι μέσα στην καλή χαρά αισθηματικώς.... Με τέτοια δουλειά???

Τι άλλο.. Κυβερνήτης του 7 (άδειος!) σου ο ερμής στο 12. Ε ωραία ,...προσκήνιο και χαρές μεγάλες!! (σόρρυ δεν παίζω με τον πόνο σου!)

Επίσης ο Πλούτωνας που σε βαραίνει είναι κυβερνήτης του 11 (που βρίσκεται ο Ήλιος σου ) και του 12 σου! Πρόσεχε ύπουλα χτυπήματα! Κάτι τριγωνάκια παίζουν στο χάρτη και είναι καλά, αλλά με περισσότερους πλανήτες σε κατιόντες οίκους, μην περιμένεις γρηγοράδα στα γεγονότα ή ένταση..

Για μένα η ηλιακή δεν υπόσχεται χαράς ευαγγέλια στα ερωτικά σου ...

ΥΓ Ξέχασα τον χαριτωμένο Β Δεσμό πάνω στον ωροσκόπο της ηλιακής! χιχι (χου χου ,...αλλά.... ναι... συμπεράσματα... δικά σου? )

Επαγγελματίες,.... διορθώστε με!

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Στοπ Χρυσανθάκι...................

Δεν ξέρω επακριβώς κουβεντιάζετε πόσο μάλλον αναλύεται και πως γενικώς πορεύεστε ..............

Σε έπιασα όμως να λες για μία Σελήνη /ιχθείς σε κατιόντα, έριξα μία ματιά σε 12ο και κάτι σε ακμή 1ου Τοξότη 7ου Διδύμων και πλανήτες Τοξότη/12ο οπότε στοπ........................

Παιδιά αναμείνατε στο ακουστικό σας...........πρόκειται να προηγηθεί αυτών των όποιων όψεων της hattie που προς το παρόν σας διαφεύγει οπότε οιεσδήποτε αν δεν είναι λανθασμένες πάντως δεν είναι σε καμία περίπτωση σωστές.

Πρόκειται για κάτι που μου διέφευγε και εμένα πριν λίγο καιρό και είναι αυτός ένας από τους λόγους που αναγκάστηκα να διακόψω πολλά από εκείνα -ειδικά της Yod - που σας είχα υποσχεθεί.

Λίγη υπομονή ακόμα;

Νομίζω πως πρόκειται να κόψετε φλέβες.............αν και για καλό και όχι για κακό. Δώστε μου λίγο χρόνο και όταν με το καλό δημοσιευτεί το εν λόγω άρθρο που σας ετιάζω τότε θα καταλάβετε το τι εννοώ.

Φιλιά.

Υ.γ. Πάντως μου αρέσεις και που χώνεσαι, και την παλεύεις και πολύ καλά το πας. Εύγε σου

Καλα στα ερωτικα μου δεν περιμενα ετσι ακι αλλοιως Χρονια τωρα ειτε η ηλιακη υποσχεται ειτε οχι . Απλα επειδη και οι αλλοι προγνωστικοι εδιναν εμφαση στον 5ο ελεγα μηπως εσπαγε το ροδι

Βασικα ,νιωθω ενα ανεξηγητο πλακωμα (μπορει αν ειναι βεβαια και ο κρονος που εχει μπει σε λιγους μηνες θα χτυπησει την πορτα μου ). Ενα παραξενο συναισθημα οτι κλεινει μια εποχη ,χωρις ομως να υπαρχουν σημαδια για κατι τετοιο .Απλα αισθανομαι μαι κουραση και νωχελεια . Τελοσπαντων ,μπορει να ηταν και οι διελευσεις της σημερινης μερας που με εκαναν να νιωθω τετοια κατηφεια (πιο πολυ απο το συνηθισμενο αλλα οσοι εχουν πολυ κρονο στο ωροσκοπιο τους μια καταθλιψουλα την εχουν ευκαιρη ετσι και αλλοιως ).Αλλα σημερα ειλικρινα το συμπαν εδωσε ρεστα (ηλιος αντιθεση με πλουτωνα ,σεληνη αντιθεση με κρονο και ηλιος σε τετραγωνο με ωροσκοπο ,τι αλλο να πω για την σημερινη πλεον χθεσινη μερα ? ? )

Οσο αφορα την ηλιακη μου ,το εχω νιωσει οτι δεν ειναι ιδιαιτερα "ζωντανη " χρονια αν και δεν περναω ασχημα . Απλα περιμενα καπως να νιωθω εγω πιο καλα εξαιτιας οτι ο 5ος (διασκεδαση ) ειναι τονισμενος .

Σε οτι αφορα τις ενστασεις μου με βαση τις παρατηρησεις της πρωτης Χρυσανθης , θεωρω οτι ενας χαρτης ακομα και αν δεν εχει τονισμενους τους γωνιακους οικους μπορει να δωσει γεγονοτα . Ισως να μην ειναι το τρανταχτο γεγονος αλλα αμα το καλοσκεφτεις δεν ερχονται πολυ συχνα στην ζωη καποιου τοοοοσο σημαδιακες χρονιες.

Γιατι θεωρεις την Αφροδιτη στον τοξοτη κατι το "κακο " μονο και μονο γιατι πεφτει στον 12ο οικο ? Σαφεστατα ο 12ος δεν ειναι το καλυτερο αλλα και περσι που την Αφροδιτη την ειχα στον ωροσκοπο δεν την λες καλη οντας αναδρομη και σε αδυναμια στον σκορπιο . Αντιθετα μαι τοξοτισια αφροδιτουλα που ταιριαζει γαντι στην εξισου γενεθλια τοξοτισια αφροδιτη μου μπορει αν κρυβεται στον 12ο ... αλλα ισως εχει τους λογους της που κρυβεται .

Οσο αφορα τον ηλιο και εμενα μου ειχε κανει εντυπωση που δεν ακνει οψει ςκαι το ειχα ρωτησει παλιοτερα .Δεν ειναι κατι το ανησυχητικο,τονιζει ακοαμ περισσοτερο τον οικο που πεφτει (υπαρχει και η αντιθετη αποψη η δικη σου αλλα αν κρινω μεχρι σημερα που ασχολουμαι με θεματα του 11 του πιο εντονα απο αλλαες χρονιες μαλλον η πρωτη εκδοχη ειναι ακριβης για μενα )

Σε οτι αφορα τον κρονο καθε αλλο παρα δουλεια .... Πεφτει μεσα στον γενεθλιο 4ο και τετραγωνιζει τον αρη κυβερνητη του γενεθλιου 10ου στον 6ο γενεθλιο ... +αντιθεση με το γενεθλιο 10 .Αρα πικρα και απο εκει .

Για τον ερμη θα συμφωνησω ,βρισκεται και στον 12ο και στο ζωδιο της αδυναμια του...

Σε οτι αφορα την κυρια Σπιγγου (δευτερη Χρυσανθη κατα σειρα ) περιμενω το αρθρο μπας και μου ανοιξουν τα ματια .

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Τι ωραία που τα είπες hattiaki μου................

Και τι πανέμορφα περιγράφετε ολοι σας την κακή και άσχημη μοίρα σας!

Αχ παιδιά και αν ξέρατε πόσες καταθλίψεις τρώω ολημερίς. Παιδιά κόφτε την κλάψα γιατί θα κατέβω σε "Απεργία Κατάθλιψης" στο Σύνταγμα. Αλήθεια σας το λέω. Με πικραίνετε..............τον έχετε σακατέψει αυτόν τον 12ο σε σημείο που αρχίζω -λόγω του 12ου μου - να σκέφτομαι μπας και τρελάθηκα που ακόμα δεν τρελάθηκα και δεν κατέληξα να απαισιοδοξώ και να καταθλίβομαι τα μάλλα όπως ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ!!!!!!

Δηλαδή τι θα γινόταν αν σήμερα δεν διάβαζες αυτές τις αντιθέσεις έλα και πες μου σε παρακαλώ.

Με άλλα λόγια αυτό που θέλω να πω και να ΦΩΝΑΞΩ ΕΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΑΚΟΟΟΟΟΟΟΥΤΕ; σκεφτήκατε ποτέ την πιθανότητα ότι το γεγονός και μόνο ότι καταπιάνεστε με τις αρνητικές ή τις δύσκολες όψεις επηρεάζεστε τόσο όσο τελικά να τρώτε και δη σε εντελώς άβραστο την αρνητικούρα, την απελπισία και την απόγνωση;

Ελεος παιδιά. Ετσι μου έρχεται να σας στείλω το ΚΑΑΑΑΑΤΑΚΟΚΙΝΙΣΜΕΝΟ προοδευτικό μου να μου πείτε γιατί ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ και δεν πάσχω όπως εσείς από κατάθλιψη!

Κοντολογίς! Αλλο η καθημερινή κατήφεια, τα νευράκια, και κυρίως η νοσταλγική θλίψη που μας πιάνει όλους, μα όλους τους ανθρώπους, και άλλο να μου λέτε ότι αδυνατείτε παντελώς -ή μάλλον εθελοτυφλείτε - να στρώσετε το πωπάκο σας κάτω και να συνδυάσετε τις αρνητικές και τις θετικές όψεις.

Παιδιά πάρτε το επιτέλους χαμπάρι. Αστρολογία ξεκομένη απο τα συν ή τα πλην απο τα συν, μόνο κατάθλιψη θα σας φέρνει.

Οσο για εκείνη την γλυκούλα Αφροδιτούλα στον 12ο και το της προσάπτεις τι να πω. Τίποτα. Πάω μόνο να βρω κανένα αντικαταθλιπτικό μπας και την ονειρευτώ όπως εγώ την ερμηνεύω και όπως εγώ θα χαιρόμουν αν την είχα όπου και όπως την έχεις και εσύ.

Οσο για το άρθρο να περιμένεις τότε μόνο να ακούσεις και να νιώσεις θετικά πράγματα εάν και εφόσον διάκεισαι και από ελάχιστη θετική σκέψη. Σε παρακαλώ πολύ μην με παρεξηγείς μιας και ευελπιστώ ότι λέω να γίνεται κατανοητό ότι το λέω από αγάπη και τεράστιο ενδιαφέρον για όλους εσάς εκεί έξω που πρέπει επιτέλους να χαίρεσται και όχι να καταθλίβεσται.

Καλό σου/σας ξημέρωμα

Καλα μην στεναχωριεστε Ειμαι γνωστη κλαψιαρα γενικα

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Ο αντρόκοσμος της παρούσας ιστοσελίδας θα σου επιβεβαιώσει πως ουδείς άντρας πλησιάζει πλησιέστερα των 10 μέτρων μία οποιαδήποτε -ακόμα και εάν είναι η Μις Κόσμος - όταν αισθανθούν ότι είναι κλαψιάρα.

Και ένα tip! Μου λέει ο γιός μου σε απάντηση σχετικής ερώτησης μου. Μα ποιο τέλος πάντων είναι το μυστικό σου και τι στο καλό κουβαλάς πλην τις ωραίες ματάρες σου που σε τρέχουν από πίσω οι γυναίκες και μετράμε πτώματα καθημερινώς;

Με υφάκι, εκατό καρδιναλίων και απείρου κάλους ναρκισσισμό - (Ωρ. Ζυγός Ουρανός/Ζυγού 1ος ) - ενόψει της στέψης τους στην ανώτερη βαθμίδα της εξουσίας μου λέει το κουφό.

Α τίποτε σπουδαίο. Είναι πολύ απλό. Τους έχω καθημερινά και ένα σούπερ ανέκδοτο έτοιμο.

Μάνα μου λέει, τις κάνω να γελάνε. Ε και; Ε είναι απλό δεν με πιάνεις; Με το γέλιο χαλαρώνουν και έτσι παραδίνονται.

Το εφήρμοσαν έκτοτε πολλοί νέοι /νέες που τους το μετέφερα. Κυριολεκτικά και πραγματικά άλλαξε η ερωτική τους προσέγγιση από και προς και αντίθετα.

Εφαρμόστε το και εσείς. Και άντε να σας παντρέψω όλες και όλους να φάω και κανά κουφέτο...........

Ξημέρωμα σούπερ εύχομαι

Η Αφροδίτη στον Τοξότη Hattie σίγουρα είναι πιο 'παιχνιδιάρα' αλλά το όλο θέμα δεν το λες και τονισμένο 5 κατά τη γνώμη μου πάντα όσο για τον 12, κακός δεν είναι αλλά προφανής δεν είναι...και πάλι καλό το κρυφό , αλλά όταν λέμε για τονισμένο 5 που από τη φύση του είναι εξωστρεφής οίκος , ..... ε... Από πέρυσι καλύτερα όμως οπότε καλά να περάσεις!

Εάν περιμένεις τον Κρόνο , τότε φυσικό να νιώθεις πλάκωμα δεδομένου ότι τώρα θα είναι στο 12ο ηλιακό σου........ όταν έρθει στο φως,... τότε θα έχεις κάτι να ασχοληθείς!

Και φυσικά μία χρονιά με μη τονισμένους γωνιακούς μπορεί να έχει γεγονότα καθότι κούκλες αμίλητες και αγέλαστες δεν είμαστε,.... αλλά ίσως να μην έχει την πληθωρικότητα που θα είχε σε αντίθετη περίπτωση , αυτό εννοούσα...

Χρυσάνθη ουδείς κατηγορεί τον 12 σου και μη μας σπας τα νεύρα σε παρακαλώ με την αντοχή σου γιατί αλίμονο σε μας που ψάχνουμε σαν τη Hattie γιατί νιώθουμε τα χάλια μας τα μαύρα και τα άραχνα! Καταντάς προκλητική ! Με τον Άρη στο Κριό έχεις κάθε δικαίωμα να νιώθεις ανίκητη αλλά μη μας το καθιστάς σαφές κάθε τρεις και λίγο γιατί ο δικός μας Ζυγός αισθάνεται λες και ..... στο πηγάδι (ή ότι δεν είναι γοητευτικός, το ίδιο κάνει , υποθέτω ;-) )

Τα θερμά φιλιά μου και στις δύο!

ΥΓ Βρε Hattie χωρίς όψεις προοδευτικού με γενέθλιο τι να τον κάνουμε τον προοδευτικό? Κατάπλασμα??? αχ! και σήμερα είχα όρεξη!

Page 10 of 11 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)