s
Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;; - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 17 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 91 to 100 of 162
    Όνομα:
    ΧΡΗΣΤΟΣ

Re: Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;

ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ....ΚΑΙ
    ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ!!.

Quote Originally Posted by tinky View Post
    συμφωνω απολυτα...πως γινεται να νιωθεις τετοια ενταση για καποιον,να νιωθεις τοσα πολλα,αναλειωτα συναισθηματα απο τα βαθη της καρδια σου και εκεινος να μην το νιωθει?ειναι δυνατον?????
    Τελικά είναι...

Καλησπέρα...
    δεν ξέρω ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η "αδελφή" ψυχή για να την αναγνωρίσω.. αναρωτιέμαι, επίσης, υπάρχει για όλους η αδελφή-ψυχή; αν ναι, γιατί κάποιοι δεν τη βρίσκουν στο πρόσωπο ενός φίλου ή συντρόφου; σε τι υστερούν; μάλλον σε τύχη...
    εύχομαι να τη συναντήσω.. και αν την συναντήσω, να την αναγνωρίσω..
    κι αν την έχω συναντήσει, να είναι ακόμα στη ζωή μου...
    η μοναξιά είναι άσχημο συναίσθημα και κατάσταση ζωής.. και ο μοναχός ο άνθρωπος ελπίζει ....νυν και αεί...
    εύχομαι σε όλους να βρουν άνθρωπο ή ανθρώπους να μοιράζονται τη ζωή τους, να γεμίσουν τη ψυχή τους και να νιώσουν ευτυχισμένοι... όσο έντονα και με όση διάρκεια σταθούν τυχεροί και ευλογημένοι.... και να μην γυρεύουν με εμμονή την αδελφή-ψυχή, τον ένα ή τη μια... που τον αναγαγουμε σε ήρωα και μύθο...

Δεν ξέρω αν έχω βρει την αδελφή ψυχή μου.
    Θα ήθελα όμως πολύ να την βρω και να το καταλάβω κιόλας.

Και αν δεν την συναντήσω ποτέ να είμαι ικανοποιημένη και να προσπαθώ για το καλύτερο με ό,τι έχω...

Quote Originally Posted by midheavens View Post
    να το καταλάβω κιόλας.
    Αυτό πραγματικά είναι το βασικότερο! Να καταλάβουμε ότι όντως είναι η αδελφή ψυχή μας! :embarrest Διότι οι περισσότεροι την ταυτιζουμε με τον φίλο-η (τον οποίο γνωρίζουμε πολύ καλα και μας γνωρίζει επισης πολύ καλά) ή με τον-την σύντροφο/ερωμένο-η.

δεν την έχω βρει ακόμα αλλά προσωπικά πιστεύω πως είναι κάπου εκεί έξω και κάποια στιγμή θα την βρω...
    mpiskoto sokolatas

Όνομα:
    ΕΦΗ

όλοι αυτό πιστεύουμε...
    είναι όμως;;;;:bigsmile:

¶μα είναι να' ρθει, θε να' ρθεί!
    Αν καθόμαστε, πάλι, να την περιμένουμε αγωνιώντας, τότε μπορεί να περιμένουμε για πολύ.... :toung:

Η αδελφή ψυχή έχει ειπωθεί ξανά πως μπορεί να είναι οποιουδήποτε είδους σχέση (φιλική, συνεργάτης, συγγενής, κ.λ.π.) αλλά, αν μιλάμε για το άλλο μας μισό, για την απάντηση στην ερώτηση της ψυχής μας τότε η εμπειρία είναι κάπως έτσι:

Καταρχήν πολύ καιρό πριν το νιώθεις, δεν το νιώθεις απλά, το ξέρεις (εδώ θέλει προσοχή γιατί το Σύμπαν κάνει πλακίτσες και τεστάκια και μπορεί να την πατήσεις!). Όταν συναντηθείς όμως είσαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτό είναι!!! Σαν να φτιάχνεις παζλ και να ψάχνεις ώρες το κομματάκι το σωστό, πολλά κομματάκια μοιάζουν αλλά κανένα δεν κολλάει. Όταν κοιτάξεις, βλέπεις κατευθείαν στην ψυχή κι όχι την εμφάνιση όλως περιέργως αφού υπάρχει η έλξη πολύ έντονη. Λιγή ώρα μετά αν σε ρωτήσουν πως ήταν ακριβώς δεν ξέρεις να πεις αλλά είσαι σίγουρος πως είναι αυτός/η. Αν ο δρόμος ήταν πολύ δύσκολος μέχρι να συναντηθείτε αισθάνεσε και μια απέραντη ευγνωμοσύνη μια γαλήνη.
    Επίσης θεωρώ πως ποτέ δεν είναι ακατάλληλη η στιγμή της συνάντησης παρόλο που μπορεί να μην φανεί αρχικά σωστό το timing, αυτού του είδους οι συναντήσεις γίνονται πάντα ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Το Σύμπαν γνωρίζει πότε είναι αυτή....

Page 10 of 17 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)