s
ΠΡΟΟΔΟΣ - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 13 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 LastLast
Results 91 to 100 of 128

Thread: ΠΡΟΟΔΟΣ

Όνομα:
    Δημήτρης

Re: Προοδευμένη αφροδίτη

Κοραλλία,
    προφανώς έχεις ξεφύγει και άρχισες την προσωπική επίθεση και τις ύβρεις. Αυτή είναι η τελευταία άμυνα όταν ξέρεις ότι έχεις άδικο. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις αλλά πάντως εξακολουθείς να με εντυπωσιάζεις συνεχώς. Όμως δεν μπορείς να ξέρεις πόσο μεθοδικά έχω δουλέψει στη ζωή μου, βασικά δεν έχεις ιδέα (το ότι έχω 4 πλανήτες στην Παρθένο κάτι πρέπει να σου λέει, ίσως πάλι όχι). Θα σε συμβούλευα λοιπόν να μη βγάζεις συμπεράσματα για πράγματα για τα οποία δεν έχεις ιδέα και αυτή η συμβουλή ισχύει γενικώς.

Θα ήταν χρήσιμο όμως να εξηγήσεις πως το "1 μοίρα ανοχή" είναι το ίδιο με το "ακριβώς". Ή γιατί εξετάζεις διαφορετικά τις όψεις του Κρόνου από αυτές του Ουρανού. Να το εξηγήσεις, όχι σε μένα, αφού εγώ ότι ήταν να καταλάβω το κατάλαβα (έχεις όμως ακόμα περιθώριο να με εντυπωσιάσεις) αλλά στα μέλη που ίσως ακόμα δεν έχουν καταλάβει.

Όσες φορές διαφωνήσαμε δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε έναν κοινό τόπο και αυτό κάτι λέει. Προφανώς έχουμε διαφορετική οπτική. Εσύ μια όψη από πρόοδο προτιμάς να την κοιτάς μόνο στο διάστημα που είναι εντός ανοχής, αγνοώντας το πριν και το μετά. Είναι μια οπτική και αυτή. Φαντάσου να ερχόταν σε σένα για συμβουλή η Νίκη του 1989, να σου ανέφερε αυτήν την όψη και να της έλεγες ότι είναι δύσκολη αλλά διαρκεί για κάνα μήνα, όποτε λίγη υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Περίπου δηλαδή ότι έγραψες στην Vana8. Ίσως να την έκανες χαρούμενη αλλά θα είχες αγνοήσει ότι αυτή η ίδια όψη θα επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά για τα επόμενα 25 χρόνια. Για μένα αυτό είναι λάθος, ίσως όμως εσύ με την "μεθοδική εργασία" σου να το βλέπεις έτσι.

Κλείνοντας να πω ότι η παρέμβαση μου στη συζήτηση δεν έγινε για να κάνω τον έξυπνο ή κάτι τέτοιο. Θεώρησα ότι αξίζει τον κόπο να αναφέρω αυτήν την ιδιαιτερότητα των όψεων πρ. Σελήνης με tr Κρόνο που πολλοί δεν γνωρίζουν. Τουλάχιστον η Κάτια είχε το θάρρος να γράψει ότι παρόλο που γνωρίζει πολύ καλά τις ταχύτητες των πλανητών, αυτό δεν το είχε παρατηρήσει. Για το ότι το επισήμανα νομίζω ότι μου αξίζει κάτι καλύτερο από ύβρεις.

ΥΓ. Εγώ τουλάχιστον έγραψα ότι έχω πρ. Σελήνη στον Κριό σε τετράγωνο με το γενέθλιο Άρη. Εσύ τι δικαιολογία έχεις; Αλλά είπαμε, κάποιες ασθένειες είναι ανίατες.

melenia, θα ενεργοποιηθεί το γενέθλιο τρίγωνο. Στο τόξο, όταν δύο πλανήτες ή μια ακμή κι ένας πλανήτης σχηματίζουν όψη και στο γενέθλιο σχηματίζουν κάποια άλλη όψη, πάντα το γεγονός είναι της φύσης της γενέθλιας όψης. Και μάλιστα όταν ενεργοποιείται γενέθλια όψη, τα γεγονότα είναι ακόμα πιο σημαντικά.

Ουπς Laparisienne λαθος μου. Melenia συγνωμη εαν σε παρεσυρα...
    Victory

Victory-laparisienne,ευχαριστώ πολυ και τις 2 σας για την προθυμία σας για βοήθειαΤώρα το κατάλαβα σχετικά με τις ακμές τόξου πως λειτουργούν.Απλά ενδεικτικά να αναφέρω πως και ο διας τόξου (29.34 τοξ)τριγωνίζει και αυτός την γενέθλια ακμή 2ου/8ου.Και επειδή διαβασα οτι ενας πλανητης τόξου λίγο πριν αλλαξει ζωδιο,υποδηλώνει μια σημαντική εξέλιξη στον οίκο που κυβερνάει(δηλαδή του 5ου γενεθλίου μου)επομένως κάποια εξέλιξη ενδεχομένως να συμβεί.

Επειδή παραπανω διάβασα για τα μεσοδιαστήματα,ενα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι οτι το γενέθλιο μεσοδιαστημα αρη/ουρανου(27.12 παρθ)=τετραγωνο με ποσειδωνα είναι σε σύνοδο με την ακμή του 2ου οικου τόξου.Ειναι το μεσοδιαστηματων ξαφνικών γεγονότων,και παρατηρωντας πως λειτούργησε στο παρελθόν που καθε φορα που ενας βαρυς πλανητης στα μεταβλητά ζωδια το τετραγωνιζε τότε ειχα εντονες ξαφνικές ερωτικές περιπέτειες παροδικού όμως χαρακτήρα.

Προφανώς θα το δούμε εκ του αποτελέσματος...Οταν ο transit δίας θα ερθει σε όψη αντίθεσης
    σε 3 μήνες περιπου,τότε προφανώς θα έρθει και η όποια ενεργοποίηση.

Δημήτρη,

εσύ λες ότι οι όψεις αυτές θα ισχύουν για 25 χρόνια με κάποια διαλείμματα κι εγώ λέω ότι κατά διαλείμματα θα ισχύουν για 25 χρόνια και όχι με την ίδια ένταση συνεχώς σ' αυτά τα διαλείμματα αλλά ανάλογα και με το πλαίσιο των υπόλοιπων προγνωστικών. Το ότι εγώ έχω άδικο κι εσύ δίκαιο εσύ το αποφάσισες κι είναι η δική σου γνώμη.

Όταν σου παραθέτω αναλυτικά την κίνηση της προοδευτικής Σελήνης και του τράνζιτ Κρόνου για να το αντιληφθείς αυτό κι εσύ μου απαντάς ότι "δεν καταλαβαίνω γιατί παραθέτεις τη λίστα με τις θέσεις τους για κάθε πρώτη του μήνα" εσύ με εντυπωσιάζεις. Γιατί αν είχες δουλέψεις συστηματικά προοδευτικούς χάρτες θα καταλάβαινες αμέσως γιατί σου παράθεσα την λίστα, θα καταλάβαινες αμέσως γιατί την παράθεσα για κάθε πρώτη του μήνα και θα καταλάβαινες αμέσως ότι δεν άλλαξα τίποτε σ' αυτά που είπα.

Με εντυπωσιάζεις ακόμα περισσότερο που με ξαναρωτάς δεύτερη φορά να εξηγήσω πώς είναι το ίδιο το μια μοίρα ανοχή με το ακριβώς. Αν είχες δουλέψεις πραγματικά την προοδευτική Σελήνη θα ήξερες ότι βρίσκουμε το σημείο που η προοδευτική Σελήνη σχηματίζει με ακρίβεια μια όψη και πάνω σ' αυτό το σημείο της ακρίβειας δίνουμε την ανοχή μας. Αν ούτε και τώρα το έχεις καταλάβει μπορώ να στο εξηγήσω πιο αναλυτικά και με παραδείγματα.

Είναι εύκολο να λες σε κάποιο ότι θα έχει μια δυσαρμονική επίδραση στον χάρτη του για 25 χρόνια. Αν αυτός ο άνθρωπος (για παράδειγμα η Νίκη που αναφέρεις) έχει μια λίγο πολύ δύσκολη ζωή εξαιτίας διαφόρων παραγόντων του χάρτη του αμέσως θα πει "α, γι' αυτό είναι τόσο δύκολη η ζωή μου". Αυτό όμως δεν αποδεικνύει τίποτε αστρολογικά. Απλώς οδήγησες ένα άνθρωπο να αποδώσει τα προβλήματα της ζωής του σε λάθος αιτίες. Αυτό έκανες στην Νίκη.

Στην δεύτερη ερώτησή σου, δεν εξετάζω διαφορετικά τις όψεις του Κρόνου από τις όψεις του Ουρανού. Εξετάζω διαφορετικά τις όψεις των τράνζιτ Ουρανού και Πλούτωνα από τις όψεις του τράνζιτ Κρόνου με την προοδευτική Σελήνη.

Τα τράνζιτ του Ουρανού και Πλούτωνα αποτελούν ένα μεγάλο συνοδικό κύκλο και έρχονται σε όψη μεταξύ τους κάθε αρκετές δεκαετίες χαρακτηρίζοντας σοβαρές συλλογικές εμπειρίες. Ο τράνζιτ Κρόνος και η προοδευτική Σελήνη, λόγω της παραπλήσιας ταχύτητάς τους, δεν αποτελούν κάποιο είδος συνοδικού κύκλου που χαρακτηρίζει περιόδους της ζωής μας. Αντίθετα είναι πολύ συνηθισμένο να συμβαδίζουν για χρόνια σε προοδευτικούς χάρτες. Γι' αυτό δεν λαμβάνουμε υπόψη μας κάποιο κύκλο στις όψεις τους αλλά τα διαστήματα που έρχονται σε ακριβή όψη.
    Last edited by Κοραλλία Μόζορα; 17-03-2013 at 11:21 AM.

Όνομα:
    Δημήτρης

"One of the most certain and direct transits is that of Saturn "hunting the Moon", as it termed, that is, when Saturn is in transit over the Moon's progressed place. Since the progressed Moon takes twenty-eight and Saturn thirty years to complete the circle, this will often last for many years and in some cases for a lifetime."
    (Alan Leo, The Progressed Horoscope, σελίδα 267)

Κρίμα που ο Leo έχει πεθάνει εδώ και τόσα χρόνια κι έτσι δεν μπορείς να τον βρεις και να τους πεις ότι δεν έχει δουλέψει σωστά και μεθοδικά τις Προόδους.

Όνομα:
    Χρήστος

Θεωρώ πολύ σημαντικό να έχουμε μία καθαρή εικόνα για τις προόδους καθότι πολλά ακούγονται και μέσα στην ίδια την αστρολογική βιβλιογραφία υπάρχουν πολύ διαφορετικές προοπτικές.
    Νομίζω ότι η Διαφωνία που έχει η Κοραλία με τον Δημήτρη είναι για το μάτι της βελόνας ενώ στην ουσία συμφωνούν. Εγώ προσωπικά τείνω να είμαι πιο κοντά στην άποψη ότι σαφώς και δεν έχει κάποιος πάνω του 20 – 30 χρόνια γρουσουζιάς συνεχόμενης. Είναι μία μακροχρόνια διαδικασία ας σκεφτούμε όπου ξεκινά και όποτε έχουμε τη Σελήνη με τον Κρόνο σε σύνοδο με ανοχή μίας μοίρας μεγάλα εξελικτικά ζητήματα αρχίζουν να ξεσπούν βοηθώντας το άτομο να εξελιχθεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επι 30 χρόνια χ 365 μέρες θα βιώνει ένα άτομο μία τέτοια κατάσταση.
    Αυτό που θα ήθελα εγώ να πω είναι ότι τέτοιους κύκλους πρέπει να τους κοιτάμε πάντα με βάση τον γενέθλιο χάρτη. Επίσης στο ίδιο το βιβλίο που αναφέρθηκε παραπάνω του Alan Leo για την Σελήνη και τον Κρόνο ο ίδιος ο συγγραφέας θεωρεί πιο δύσκολη όψη αυτή της Αντίθεσης και του Τετραγώνου και όχι τη σύνοδο. Πέρα από αυτό υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις για το κατά πόσο «καταστροφική» είναι μία όψη. Ο μεγάλος αστρολόγος – που μας άφησε νωρίς - Robert Blaschke στο βιβλίο του A language of life: Vol 1 Progression στην σελίδα 77 αναφέρει ότι «one need not to fear this phenomenon; Rather one can dedicate themselves to achievement, accomplishment and service to others.

Μπορώ να βρω όμως και άλλους αστρολόγους που το θεωρούν μία καταστροφική κατάσταση και άλλους που τη θεωρούν και σπάνια (κάτι που δεν είναι καθόλου σπάνιο). Ο λόγος θεωρώ που υπάρχει αυτή η διχογνωμία είναι ότι πολλές φορές δεν δίνεται η ανάλογη σημασία στον αστρολογικό χάρτη του γενέθλιου και του προοδευτικού μιας και μόνο με μία σωστή ανάλυση του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ χάρτη του κάθε ατόμου μπορούμε να βρούμε αν μία σύζευξη Σελήνης – Κρόνου είναι αρνητική, για αυτό και πολλές φορές παραδέχομαι την κοσμοβιολογία που δεν αντιλαμβάνεται μία κατάσταση αρνητική η θετική μόνο από την γωνία μιας όψης ( στην κοσμοβιολογία μάλιστα οι περισσότεροι παίρνουν μόνο τις «αρνητικές όψεις»)

Μόνο η πραγματική κατανόηση του αστρολογικού χάρτη μπορεί να μας οδηγήσει στο να πούμε αν αυτή η όψη θα μας οδηγήσει είτε σε έναν αυτοέλεγχο, φροντίδα, επιμέλεια, προσοχή, μελέτη, εξέταση, συνειδητότητα ή στην μοναξιά, στην απομόνωση στην αμφιβολία και στη μελαγχολία και καταστροφή.
    Α και υπάρχει ένας ακόμη παράγοντας, η επιλογή που θα έρθει μετά από την γνώση του αστρολογικού χάρτη!

Τέλος να προσθέσω πια και την εντελώς προσωπική άποψη όπου για εμένα αυτές οι όψεις επειδή ακριβώς είναι μακροχρόνιες σε πολύ έντονο βαθμό πια γίνονται ουσιαστικά στοιχεία της προσωπικότητας. Δηλαδή υπάρχει αυτό που λέμε μία συνένωση της όψης με τον εαυτό μας και αποκτάμε τέτοια στοιχεία. Όσο πιο δύσκολο είναι για τον χαρακτήρα να κάνει δικό του αυτό το χαρακτηριστικό της Σελήνης – Κρόνου τόσο πιο δύσκολα θα περάσει το άτομο. Όσο πιο εύκολο είναι αυτό το χαρακτηριστικό να ταιριάξει στην προσωπικότητα τόσο πιο καλά θα βγει και η όψη. Που πάλι καταλήγουμε βέβαια ότι δεν πάμε να κάνουμε καμία τεχνική πρόβλεψης αν πρώτα δεν κοιτάξουμε τον γενέθλιο χάρτη.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Δημήτρης

Χρήστο,

σχετικά με το ότι με την Κοραλλία ουσιαστικά συμφωνούμε, να σου πω ότι αν η Κοραλλία είχε γράψει από την αρχή ότι αυτή η όψη ισχύει "κατά διαλείμματα για 25 χρόνια και όχι με την ίδια ένταση συνεχώς σ' αυτά τα διαλείμματα αλλά ανάλογα και με το πλαίσιο των υπόλοιπων προγνωστικών", δεν πρόκειται να επενέβαινα καθόλου. Όμως, όταν ένα μέλος έγραψε για τη συγκεκριμένη όψη που επαναλαμβάνεται στον χάρτη της από ζώδιο σε ζώδιο, η απάντηση της Κοραλλίας ήταν ότι αυτή η όψη δεν διαρκεί τόσο αφού δίνουμε μια μοίρα ανοχή. Θεώρησα λοιπόν σωστό να επισημάνω την ιδιαιτερότητα των όψεων αυτών των συγκεκριμένων πλανητών. Η Κοραλλία το αρνήθηκε πεισματικά (δεν διαρκεί τόσο, αλλίμονο αν διαρκούσε τόσα χρόνια κλπ) για να φτάσουμε σε αυτό που λες ότι κατά βάση συμφωνούμε, με τη συνοδεία όμως συμπερασμάτων όπως ότι δεν έχω δουλέψει σωστά τις προόδους, δεν γνωρίζω τις ανοχές κλπ. Νομίζω είναι τουλάχιστον αστεία αυτά τα συμπεράσματα όταν το μόνο που έκανα ήταν να αναφέρω κάτι που (ανάμεσα σε άλλους) έχει γράψει και ένας γίγαντας της αστρολογίας όπως ο Leo.

Τώρα τα σχετικά που αναφέρεις για "γρουσουζιά", "καταστροφή" κλπ δεν ξέρω για ποιον τα γράφεις. Εγώ δεν μπήκα στη διαδικασία να χαρακτηρίσω την όψη ή τι μπορεί να μας φέρει. Δεν ήταν αυτό το θέμα μου. Ούτε βέβαια είπα ποτέ ότι κάποιος θα βιώνει αυτήν την όψη 30 χρόνια x 365 μέρες το χρόνο.

Σχετικά με το ότι τις προόδους πρέπει να τις κοιτάμε σε σχέση με το γενέθλιο, φυσικά και συμφωνώ. Μόνο που αυτό μου φέρνει στο νου την τελευταία συζήτηση που είχαμε την οποία προσπαθώ να ξεχάσω χωρίς να τα καταφέρνω. Δεν θέλω να πω περισσότερα.

Τώρα για την προσωπική σου άποψη όπως λες ότι μια τέτοια όψη ενσωματώνεται στον χαρακτήρα μας, μπορώ να πω ότι είναι αρκετά προχωρημένη. Δεν το απορρίπτω αλλά εγώ μίλησα και προσπάθησα να "υπερασπιστώ" την μακροχρόνια επίδρασή της. Εσύ κάνεις πολλά βήματα μπροστά. Έχει βάση αυτό που λες αλλά μέσα σε, για παράδειγμα, 20 χρόνια είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουμε σαν άνθρωποι. Μια τέτοια όψη θα παίξει το ρόλο της στις αναπόφευκτες αλλαγές, ανάμεσα σε πολλά άλλα βέβαια.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Κάτια,
    χτες το πρωί σε ποστ σου μας είπες ότι πρώτη φορά το είδες αυτό σε χάρτη να συμβαίνει και μέχρι το απόγευμα της ίδιας μέρας μας είπες ότι έβγαλες από το αρχείο σου μερικούς χάρτες, μίλησες με μερικά άτομα και... ορίστε η προσωπική σου άποψη. Αυτό είναι τσαπατσουλιά, δεν είναι αστρολογία. Αυτό στο έχω ξαναπεί και με έβρισες. Δεν πειράζει, στο ξαναλέω και αν θέλεις βρίσε με πάλι. Και δεν στο ξαναλέω επειδή με ενδιαφέρει το πώς εσύ διαμορφώνεις τις προσωπικές σου απόψεις στην αστρολογία αλλά γιατί στο ποστ σου προτείνεις στα μέλη να ακολουθήσουν το παράδειγμα σου.

Για να βγάλει κάποιος ένα σοβαρό και αξιόπιστο συμπέρασμα για ένα αστρολογικό φαινόμενο δεν αρκεί η δουλειά μιας μέρας, μιας βδομάδας ή ενός μήνα ούτε τρεις ή πέντε ή δέκα χάρτες. Χρειάζεται πολλή δουλειά για μεγάλο χρονικό διάστημα και σε πάααρα πολλούς χάρτες.

Στον χάρτη της κοπέλας που αναφέρεις, απ' ότι λες ο τράνζιτ Κρόνος είναι στον 5ο οίκο της. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα ζήσει εμπειρίες 5ου οίκου που θα περιλαμβάνουν κρόνιες έννοιες, όπως η ευθύνη, οι περιορισμοί κ.λπ. Ταυτόχρονα, η παρουσία της πρ. Σελήνης στον 5ο οίκο της δείχνει το ίδιο πράγμα, ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα βιώνει εμπειρίες 5ου οίκου ανάλογες και με την συνολική εικόνα των προγνωστικών της. Αυτά θα ίσχυαν ακόμα κι αν η προοδευτική Σελήνη δεν έκανε καθόλου όψη με τον τράνζιτ Κρόνο και ακόμα κι αν δεν συμπορεύονταν για ένα διάστημα. Γι' αυτό τον λόγο, προσωπικά δεν θα περιλάμβανα τον συγκεκριμένο χάρτη στην έρευνα μου γιατί θα μπορούσε να με οδηγήσει σε παραπλανητικά συμπεράσματα σε σχέση με την λειτουργία και την διάρκεια της όψης του τράνζιτ Κρόνου με την προοδευτική Σελήνη.
    Κοραλλία, θα σε παρακαλέσω να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου, αν θέλεις. Βρίζω, σημαίνει ότι απευθύνομαι με χαρακτηρισμούς σε κάποιον. Άλλο η ένταση, άλλο η αντιπαράθεση και άλλο το βρίζω.
    Επίσης με αναγκάζεις να απολογηθώ, κάτι που δεν το έκανα ούτε στα 15 μου όταν γύριζα από ξενύχτια ξημερώματα. Μην τρελαθούμε…
    Είπα λοιπόν, ότι πρώτη φορά το είδα στον χάρτη της φίλης μου και αυτό είχε αποτελέσει το έναυσμα για να το ψάξω περεταίρω. Το είδα και το συζήτησα μαζί της πολλούς μήνες πριν (ξέρει αρκετή αστρολογία και η ίδια και διαβάζει και αυτά που γράφουμε τώρα). Είχα όλο το χρόνο να το δω και να το ψάξω. Μήνες το βλέπουμε και το συζητάμε. Τότε, τώρα και για όσο κρίνουμε ότι έχει έναν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στον χάρτη της. Πήρα ιδιαίτερη χαρά όταν είδα αυτό το θέμα εδώ στο site και πολύ περισσότερο που το είδα να αναφέρεται από τον Δημήτρη που εκτιμώ. Σκέφτηκα ότι θα διαβάσω και μερικές άλλες απόψεις επί του θέματος. Αυτός είναι και ο λόγος που παρορμητικά έγραψα το ποστ και ανέφερα το γεγονός.
    Οι χάρτες που είδα δεν είχαν την αντίστοιχη σύνοδο στον 5ο . Επίσης, ξέρω πολύ καλά τι θα πει Ο Κρόνος και η προοδευμένη Σελήνη στον 5ο, δεν περιμένω εσένα να μου πεις. Ούτε ψάχνω κάτι συγκεκριμένο. Έβλεπα απλώς πως λειτουργούσε στο ακριβώς της συνόδου και τι συνθήκες δημιουργούσε στη ζωή των φίλων μου τις αντίστοιχες περιόδους. Δεν θυμάμαι να μίλησα για έρευνα και επίσημες στατιστικές. Για καμιά διπλωματική ή για διάλεξη. Μίλησα για παρατήρηση στην πράξη και διαμόρφωση προσωπικής άποψης. Αν διαφωνείς με αυτό, να το κοιτάξεις. Δεν είχα σκοπό να εκδώσω κανένα σύγγραμμα , ούτε να γράψω κανένα ποστ επίδειξης από κάποιο γραφείο στο Βατικανό, εκεί που ότι γράφεται , δεν μπορεί παρά να είναι σωστό, επειδή το λέω εγώ. Ως Κάτια, μοιράστηκα την προσωπική μου άποψη με τα μέλη , κάτι που δεν έχεις δικαίωμα να το κρίνεις. Τα μέλη με ξέρουν πολύ καλά και έχουν δικό τους ένστικτο και κριτήριο.

Από εκεί , μέχρι το συμπέρασμα ότι είμαι τσαπατσούλα, διένυσες μόνη σου μια αυθαίρετη απόσταση. Το τι είναι τσαπατσουλιά και τι όχι, δεν θα το κρίνεις εσύ. Ούτε υπάρχει κάποιος που έχει το τσαπατσουλόμετρο στην κωλότσεπη. Οκ? Τσαπατσούληδες να αποκαλείς τους μαθητές σου, όταν το αξίζουν, αν θέλεις ή αν το συνηθίζεις. Πάντως, όχι εμένα στα 40 μου και όχι εσύ. Εδώ είμαστε αστρολογική κοινότητα ενηλίκων και ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει και να έχει την ταπεινή του άποψη ή την αποψάρα του.

Θα σε παρακαλέσω να μην ασχοληθείς ξανά με την πάρτη μου άμεσα ή έμμεσα και το ίδιο θα τηρήσω κι εγώ. Θα σου είμαι υπόχρεη!

ΥΓ: Ξέρεις, υπάρχουν σχολές αστρολογίας και αστρολόγοι που διδάσκουν και εκτός site. Μην υποτιμάς τους ανθρώπους , ούτε τον τρόπο που διαχειρίζονται τις όποιες γνώσεις τους. Ελπίζω να τελειώσαμε.
    Last edited by katiakiss; 18-03-2013 at 05:51 AM.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Δημήτρη,

εξακολουθείς να προσπαθείς να δημιουργήσεις λανθασμένες εντυπώσεις και να διαστρεβλώνεις αυτά που είπα κι αυτό ακριβώς είναι που με θυμώνει επειδή χαζός δεν είσαι.

Κατ' αρχήν, το απόσπασμα του Άλαν Λίο που παραθέτεις είναι απλώς ο ορισμός του φαινομένου. Μα δεν διαφωνούμε στον ορισμό του φαινομένου αυτού (έλεος δηλαδή!) αλλά στην αξιολόγησή του. Επομένως, η παράθεση του ονόματος του Άλαν Λίο δεν προσθέτει τίποτε στην συζήτηση.

Όταν σου παραθέτω ένα πίνακα της κίνησης της προοδευτικής Σελήνης σε σχέση με τον τράνζιτ Κρόνο κι εσύ από δική σου άγνοια νομίζεις πώς έκανα λάθος εγώ και τότε αμέσως με ειρωνεύεσαι και μου ζητάς εξηγήσεις του στυλ "εγώ ξέρω δηλαδή αλλά για εξήγησε στα μέλη να καταλάβουν", φυσικά και θα σου πω ότι είναι δικό σου το λάθος και όχι δικό μου. Κι εσύ το ίδιο θα έκανες στην θέση μου. Τι σχέση έχει ο Άλαν Λίο μ' αυτό;

Επίσης, συνεχίζεις να διαστρεβλώνεις το πώς εννοώ και εξήγησα την έννοια της διάρκειας. Έλεος και πάλι! Δεν είπα ότι δεν συμβαίνει να συμπορεύονται κοντά σε μοίρες ο τράνζιτ Κρόνος και η προοδευτική Σελήνη για πολύ μεγάλα διαστήματα αλλά ότι η επίδραση αυτή δεν διαρκεί τόσο, δεν διαρκεί π.χ. 25 χρόνια αλλά στα διαστήματα που φτάνουν στην ανοχή περίπου μιας μοίρας και κάτω.

Ακόμα δεν είναι αλήθεια ότι δεν μπήκες στην διαδικασία να χαρακτηρίσεις την όψη, όπως λες στον Χρήστο. Εδώ ολόκληρη κοτρώνα μου πέταξες τι θα έκανα αν είχα μια πελάτισσα σαν την Νίκη και πόσο λάθος θα την χειριζόμουν. Μην παίζεις λοιπόν αυτό το παιχνίδι, όλοι διαβάζουμε τι γράφεται εδώ από όλους.

Αν θέλετε να σας σέβομαι πρέπει να με σέβεστε. Δεν μπορείτε να με ειρωνεύεστε και να προσπαθείτε έμμεσα να με υποσκάπτετε και να περιμένετε ότι εγώ θα σας φέρομαι με το σεις και με το σας και μετά να βγάζετε και την ουρά σας απέξω.

Page 10 of 13 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)