s
Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 11 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 LastLast
Results 91 to 100 of 108
    Όνομα:
    Βασίλης

Re: Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Υ.Γ. Πάντως εγώ θα μπορούσα, εάν επιθυμούν πλειοψηφικά τα μέλη μας, για μια εβδομάδα να δεχθώ να το κάνουμε ένα ωραίο πανηγυράκι σαν το astro.com. Καλοκαίρι είναι γιατί να μην αρχίζει το πάρτυ από τώρα.
    Τς, τς.. κύριε διαχειριστά... γιατί αξιολογείτε ονομαστικά; Μέχρι τώρα έχουμε κρατήσει όμορφους κανόνες συνύπαρξης έτσι δεν είναι; ¶ντε τώρα ν' αρχίσουν κι από κει να λένε για το myhorscope, ε; Το χάσαμε... πάει...

Επί του θέματος ας μην κρίνουμε ανόμοια πράγματα... το astro όπως και άλλα αστρολογικά φόρα του εξωτερικού (π.χ. node-o-rama) απευθύνονται κυρίως σε άτομα που ξέρουν κι έχουν αρκετή εμπειρία να λένε και μία κουβέντα παραπάνω αλλά και δε θα πάρουν τοις μετρητοίς μία δύσκολη πρόβλεψη. Το myhoroscope έχει πολύ μεγαλύτερο πλήθος μελών κι αυτό είναι βεβαίως η δόξα του αλλά συνάμα και ο περιορισμός του. Αναγκαστικά στρογγυλεύεις αυτά που λες για να είσαι σίγουρος ότι από την πολύ "γνώση" σου δε θα φέρεις κάποιον στα πρόθυρα της αυτοκτονίας...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Ράνια

Με φώναξε κανείς??
    Εγω οτι και να λέτε δεν το βγαζω :toung:

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Τς, τς.. κύριε διαχειριστά... γιατί αξιολογείτε ονομαστικά; Μέχρι τώρα έχουμε κρατήσει όμορφους κανόνες συνύπαρξης έτσι δεν είναι; ¶ντε τώρα ν' αρχίσουν κι από κει να λένε για το myhorscope, ε; Το χάσαμε... πάει...

Επί του θέματος ας μην κρίνουμε ανόμοια πράγματα... το astro όπως και άλλα αστρολογικά φόρα του εξωτερικού (π.χ. node-o-rama) απευθύνονται κυρίως σε άτομα που ξέρουν κι έχουν αρκετή εμπειρία να λένε και μία κουβέντα παραπάνω αλλά και δε θα πάρουν τοις μετρητοίς μία δύσκολη πρόβλεψη. Το myhoroscope έχει πολύ μεγαλύτερο πλήθος μελών κι αυτό είναι βεβαίως η δόξα του αλλά συνάμα και ο περιορισμός του. Αναγκαστικά στρογγυλεύεις αυτά που λες για να είσαι σίγουρος ότι από την πολύ "γνώση" σου δε θα φέρεις κάποιον στα πρόθυρα της αυτοκτονίας...
    Είσαι σίγουρος για αυτό που λες; Δηλαδή, συγκρίνεις το astro με το node και επιπλέον ότι το astro απευθύνεται σε άτομα που ...ξέρουν;;;:nuts: Σε ποιο φόρουμ; Και υπονοείς ότι το myhoroscope δεν απευθύνεται και σε άτομα που ξέρουν;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    George

Θα συμφωνήσω εν μέρει με τη leen!
    Χρειάζεται μια δόση χρώματος το φορουμ!
    Εντάξει δεν λέω να γράφουμε αστρολογικά ρομάντζα όπως αναφέρθηκε ή να το γυρίσουμε στο πάρτυ και στο χαβαλε αλλά από την άλλη υπάρχουν φορές που θυμίζει ολίγον σάντουιτς χωρίς σαλάτα!:bigsmile:
    Κατανοώ τη σκοπιμότητα του σάιτ και καλή η νοητική γνώση που προσφέρεται αλλά θα συμφωνήσω με τη leen ότι μαθαίνεις και από τις προσωπικές εμπειρίες των μελών κι από την αίσθηση που αυτές μεταφέρουν. Μαθαίνουμε και από τις δικές μας εμπειρίες αλλά και από αυτές των άλλων συνανθρώπων μας!
    Δεν μιλάω για ακρότητες. Χρειάζεται μια ισορροπία.
    Συγκεκριμένα χθες πήγα να παραθέσω μια προσωπική μου εμπειρία με σκοπό να μοιραστώ τη γνώση που αποκόμισα από αυτό το αστρολογικό γεγονός αλλά στο τέλος το μετάνιωσα και το διέγραψα πριν το δημοσιεύσω ώστε να μην το προσωποποιήσω.

απλά η άποψή μου:bigsmile:

[/QUOTE]Ευθυμήσαμε πάλι :toung:

Υ.Γ. Πάντως εγώ θα μπορούσα, εάν επιθυμούν πλειοψηφικά τα μέλη μας, για μια εβδομάδα να δεχθώ να το κάνουμε ένα ωραίο πανηγυράκι σαν το astro.com. Καλοκαίρι είναι γιατί να μην αρχίζει το πάρτυ από τώρα.[/QUOTE]

Πάλι γελάς...?:unsure:
    Eίδες τώρα τι έκανες?:toung:

Είσαι πολύ σίγουρος όταν λες «πανηγυράκι», ότι μιλάς για το astro.com?
    Είναι ένα από τα εγκυρότερα αστολογικά site στο internet - να μην πω το καλύτερο που υπάρχει. Οι άνθρωποι εκεί κάνουν σοβαρή δουλειά αλλά δεν πρόκειτε για ένα site κυρίως forum. Oπότε καλύτερα να μην συγκρίνουμε το «δικό μας» με εκείνο...

Ίσως έαν υπήρχε δυνατότητα για μια ξεχωριστή ενότητα στο forum της οποίας όμως η βιωσιμότητα θα κρινόταν από την ποιότητα του διαλόγου ανάμεσα στα μέλη γιατί είναι πολύ ευκολο να ξεφύγει το πράγμα και να πέσει στο γνωστό μας επίπεδο: «Να με πεις και μένα τη μοίρα μου και το ριζικό μου» &... «Δώσε μου και μένα μπάρμπα»!

Εδώ, είναι που γίνεται δύσκολο το πράγμα γιατί είναι θέμα παιδείας και νοοτροπίας κυρίως για το ΠΩΣ θέτεις και λές κάτι και αφορά πιο πολύ σ' αυτούς που συμμετέχουν αποκλειστικά και όχι στην ομάδα διαχείρησης.

Όσο για αυτό που λέει ο zoze, είναι αυτό που περιέγραψα πριν, για τη συστολή του να γίνει κάποιος ουσιαστικός και αληθινός ακόμα και με ψευδώνυμο. Και είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας, το φαινόμενο αυτό, το συναντάς σε μεγάλο ποσοστό στην καθημερινότητα, στην δουλειά, στις συναλλάγές που κάνουμε, στον τρόπο που επικοινωνούμε: Eνοχοποιούμε την Αληθεια και βγάζουμε μπροστά ένα ξυλινο πρωτόκολλο καθωσπρέπισμου που μας περνάει μεν παντού αλλά μας αφήνει ουσιαστικά ανικανοποίητους και «ρέστους» ψυχολογικά.

Προφανώς ή θα ήταν καλό να υπάρξει ειδικό section για «Αστρολογία και Προσωπικές ιστορίες με διακριτικά όρια» ή να πάει το πράγμα ως έχει που δεν είναι καθόλου κακό, το είπαμε και πριν: το myhoroscope είναι το πιο καλό αστρολογικό ελληνικό site - μέχρι στιγμής...

.....
    Είναι ένα από τα εγκυρότερα αστολογικά site στο internet - να μην πω το καλύτερο που υπάρχει. Οι άνθρωποι εκεί κάνουν σοβαρή δουλειά αλλά δεν πρόκειτε για ένα site κυρίως forum. Oπότε καλύτερα να μην συγκρίνουμε το «δικό μας» με εκείνο...

........[/QUOTE]
    Θες να μου εξηγήσεις, συνοπτικά εννοείται, πόθεν εξάγεις το συμπέρασμα αυτό;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Astrology and Horoscope Homepage - Astrodienst

Είμαι άνθρωπος της εμπειρίας...
    αλλά και εκτιμώ απεριόριστα την ακαδημαϊκή γνώση.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη μετά από σχετική έρευνα στον κυβερνοχώρο.
    Ξέρω πάνω-κάτω τι λείπει, τι παρέχει..., τι ΔΕΝ έχει

Δεν είναι το φότρε μου να εξηγώ, ούτε να επιχειρηματολογώ γιατί δεν έχω πρόθεση να πείσω κάνενα για οτιδήποτε... ούτε να συμμετέχω σε κοντρίτσες.

Ψαξτό «ανεπηρέαστος» και θα δεις...

P.S> H «Ιnteractive» Υπηρεσία με τους αστρολογικούς χάρτες δεν είναι super...:bigsmile:?

Quote Originally Posted by leen View Post
    Astrology and Horoscope Homepage - Astrodienst

Είμαι άνθρωπος της εμπειρίας...
    αλλά και εκτιμώ απεριόριστα την ακαδημαϊκή γνώση.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη μετά από σχετική έρευνα στον κυβερνοχώρο.
    Ξέρω πάνω-κάτω τι λείπει, τι παρέχει..., τι ΔΕΝ έχει

Δεν είναι το φότρε μου να εξηγώ, ούτε να επιχειρηματολογώ γιατί δεν έχω πρόθεση να πείσω κάνενα για οτιδήποτε... ούτε να συμμετέχω σε κοντρίτσες.

Ψαξτό «ανεπηρέαστος» και θα δεις...

P.S> H «Ιnteractive» Υπηρεσία με τους αστρολογικούς χάρτες δεν είναι super...:bigsmile:?
    Ο δαίμων του διαδικτύου μου έφαγε ένα ποστ (καλό και ικανό να πάρει συγχαρητήρια για τη μεστότητα, την αρτιότητα και τον πλούτο των επιχειρημάτων, όπως και όλα όσα γράφω :toung: ).
    Αν βρεθεί ανάμεσα στο χάος του κυβερνοχώρου από τους φίλτατους διαχειριστές, έχει καλώς. Αν όχι, πάλι έχει καλώς. Βασικά, βαριέμαι να το ξαναγράψω και δεν έχω και χρόνο τώρα. Μια άλλη φορά
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

«Angel au Demon....»?

Kαλή όρεξη στο «Δαίμον» ή μήπως ήταν «¶γγελος»?

Aν πάλι το βρω εγώ... θα το κρατήσω για τη μεστότητα, την αρτιότητα και τον πλούτο των επιχειρημάτων, όπως όλα όσα γράφεις...

a toute a L'hour

Όνομα:
    Dion

Αν και έχω εγγραφεί σε πολλά forums, επέλεξα να μείνω και να συμμετάσχω σε αυτό, διότι καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που υπερβαίνουν τα όρια της αστρολογίας, ενώ παράλληλα κατορθώνει να συνδέσει άλλου είδους θέματα ειδικού ενδιαφέροντος, π.χ. φιλοσοφικά ή ιστορικά, με
    την αστρολογία. Ακόμα, μ'αρέσει πολύ η παρέα αυτού του forum, ακριβώς επειδή πρόκειται για άτομα που ψάχνονται, αναζητούν και διερωτώνται. Μ'αρέσει να συμφωνώ ή να διαφωνώ μαζί τους!!!
    Είστε ωραία παρεά!!!!:bigsmile:

Page 10 of 11 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)