s
...Παρθενακια.... - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 LastLast
Results 91 to 100 of 111

Re: ...Παρθενακια....

Προσπαθούσα να κανονίσω προχθές να παώ για έναν απλό καθημερινό καφέ με έναν άλλο παρθένο!!! Τί να πώ....πολύ γέλιο!! Μισή ώρα για το τί ώρα και άλλη μισή ώρα για το πού...έλεος!!!! Φαντάσου τί γίνεται σε πιο σοβαρές αποφάσεις...:dizzy:

Quote Originally Posted by maer8 View Post
    Aυτό που πραγματικά δεν αντέχω στο ζώδιό μας..είναι αυτή η αναποφασιστικότητα!!
    Quote Originally Posted by starfish View Post
    Δηλωνω συμπασχουσα! :embarrest
    Τι έχετε στον Ζυγό και οι δύο; :toung:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kia View Post
    ή στους Διδύμους?
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Αυτά είναι!! Εγώ έχω αφροδίτη στο ζυγό αλλά και ωροσκόπο στις πολύ τελευταίες μοίρες της παρθένου!! Αυτό φταίει τελικά...???Α βρε Κια...

Μίλησες τώρα με ΤΟ αναποφάσιστο άτομο σε όλη την πλάση....
    Και αν βάλεις τον Ήλιο μου στον Υδροχόο; Παιδί της λογικής...
    Και βάλε και την Σελήνη μου στον Κριό....
    Όπερ... μπορεί να αποφασίσω αστραπιαία και συναισθηματικά, μετά θα μπει η λογική του αέρινου Ήλιου μου και έρχεται και ο Ζυγίσιος Ωροσκόπος και με αποτελειώνει!
    Κωμικοτραγικές καταστάσεις

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by kia View Post
    Αφροδιτη στον Ζυγο, Δια σους Διδυμους! Ε, ναι!!
    Η χειροτερη μου ειναι να κανονισω να βρεθω με την αδελφη μου [επισης Παρθενο, μακαρι να ξερα τι εχει στον Ζυγο!!] :blink::nuts::blink:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Αφροδιτη στον Ζυγο, Δια σους Διδυμους! Ε, ναι!!
    Η χειροτερη μου ειναι να κανονισω να βρεθω με την αδελφη μου [επισης Παρθενο, μακαρι να ξερα τι εχει στον Ζυγο!!] :blink::nuts::blink:
    Ετσι εξηγείται που εμείς οι δύο δεν συναντηθήκαμε ποτέ:nuts:

Καλησπέρα!! :bigsmile:
    Εγώ πάλι βρε παιδιά παλεύω συνέχεια με τις αντιθέσεις μου! :weird:
    Δεν μου αρεσαν ποτέ οι μέσες λύσεις και τα θέλω όλα ή τίποτα!!
    Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς

Εγω εχω παρατηρησει οτι οι αδυναμιες ειναι αυτο που εκμεταλλευονται οι αλλοι, συνειδητα ή μη και οχι αυτο απο το οποιο γοητευονται. [Η μπορει να τους γοητευει η αδυναμια την οποια μπορουν να εκμεταλλευτουν ... εν καιρω!]. Επισης κατα την ταπεινη μου αποψη, ο μαγνητισμος ειναι απορροια δυναμης, εστω και σκοτεινης, οχι ελαττωματων!
    Τελος, η τελειοτητα δεν μπορει να ειναι βαρετη επ ουδενι!! Για μενα βαρετη ειναι η απολυτη ισορροπια. :bigsmile:
    εχεις δικιο για την απολυτη ισορροπια οτι ειναι βαρετη, αλλα εξισου βαρετη βρισκω και την τελειοθηρια. φαντασου να ημασταν ολοι τελειοι και αψεγαδιαστοι. τι ενδιαφερον θα ειχε?ο καθενας ειναι πολυτιμος γιατι ειναι διαφορετικος...και στο κατω κατω σε εναν απ την φυση του ατελη κοσμο δεν επιτυγχανεται εκ των πραγματων η απολυτη τελειοτητα.το να δειχνεις οτι εισαι τελειος και να κρυβεις τις αδυναμιες σε εξιδανικευει και τοτε ελοχευει ο κινδυνος οι αλλοι να σε απομυθοποιησουν με πολυ πιο γρηγορο τροπο απ αυτον που εσυ επλασες ενα δηθεν τελειο εαυτο.

:bigsmile:

Θα ήθελα να συμφωνήσω με όλα τα άσχημα που λέγονται για τους Παρθένους, αλλά, ένα τρομερό αλλά, με σταματάει. Βρε αδερφέ τελικά δεν είμαστε και τόσο κακοί και λίγο αν το σκεφτείς, λίγο αν έχεις έναν πλανήτη από εδώ και έναν πλανήτη από εκεί και δεν είσαι ακριβώς τυπικός Παρθένος, ε! κάτι καλύτερο μπορεί να είσαι από αυτό το αξιοθρήνητο, όλο μιζέρια, υποχονδρία, πονηριά, κακογλωσιά και δεν συμμαζεύεται πλάσμα!

...Δυστυχώς, διαβάζοντας τα ως άνω διαπίστωσα ότι γράφει ένας τυπικός Παρθένος!

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by natasa1987 View Post
    εχεις δικιο για την απολυτη ισορροπια οτι ειναι βαρετη, αλλα εξισου βαρετη βρισκω και την τελειοθηρια. φαντασου να ημασταν ολοι τελειοι και αψεγαδιαστοι. τι ενδιαφερον θα ειχε?ο καθενας ειναι πολυτιμος γιατι ειναι διαφορετικος...και στο κατω κατω σε εναν απ την φυση του ατελη κοσμο δεν επιτυγχανεται εκ των πραγματων η απολυτη τελειοτητα.το να δειχνεις οτι εισαι τελειος και να κρυβεις τις αδυναμιες σε εξιδανικευει και τοτε ελοχευει ο κινδυνος οι αλλοι να σε απομυθοποιησουν με πολυ πιο γρηγορο τροπο απ αυτον που εσυ επλασες ενα δηθεν τελειο εαυτο.
    Δεν θα διαφωνησω καθολου με την τελευταια σου φραση. Δλδ θα συμφωνησω περα ως περα!:bigsmile:
    Αλλα ποιος ειπε οτι η τελειοτητα σημαινει ντε και καλα ομοιομορφια; Η εικονα του τελειου επισης, εχει μια μεγαλη δοση υποκειμενικοτητας, αρα η διαφορετικοτητα επιζει!
    Επισης αλλο το να επιδιωκεις την τελειοτητα, αλλο να την κατεχεις!! :toung::toung:
    Εκει παιζουν πολλα ευτραπελα ...:toung:
    Καλημερα!:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Page 10 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)