- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 100 of 111
Thread: ...Παρθενακια....
-
19-11-2007, 04:00 PM #91
Re: ...Παρθενακια....
Προσπαθούσα να κανονίσω προχθές να παώ για έναν απλό καθημερινό καφέ με έναν άλλο παρθένο!!! Τί να πώ....πολύ γέλιο!! Μισή ώρα για το τί ώρα και άλλη μισή ώρα για το πού...έλεος!!!! Φαντάσου τί γίνεται σε πιο σοβαρές αποφάσεις...:dizzy:
-
19-11-2007, 04:09 PM #92
-
19-11-2007, 04:27 PM #93
-
19-11-2007, 06:03 PM #94
Αυτά είναι!! Εγώ έχω αφροδίτη στο ζυγό αλλά και ωροσκόπο στις πολύ τελευταίες μοίρες της παρθένου!! Αυτό φταίει τελικά...???Α βρε Κια...
-
19-11-2007, 06:13 PM #95
Μίλησες τώρα με ΤΟ αναποφάσιστο άτομο σε όλη την πλάση....
Και αν βάλεις τον Ήλιο μου στον Υδροχόο; Παιδί της λογικής...
Και βάλε και την Σελήνη μου στον Κριό....
Όπερ... μπορεί να αποφασίσω αστραπιαία και συναισθηματικά, μετά θα μπει η λογική του αέρινου Ήλιου μου και έρχεται και ο Ζυγίσιος Ωροσκόπος και με αποτελειώνει!
Κωμικοτραγικές καταστάσεις
-
20-11-2007, 10:29 AM #96
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
20-11-2007, 06:56 PM #97
Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς
-
20-11-2007, 09:22 PM #98
εχεις δικιο για την απολυτη ισορροπια οτι ειναι βαρετη, αλλα εξισου βαρετη βρισκω και την τελειοθηρια. φαντασου να ημασταν ολοι τελειοι και αψεγαδιαστοι. τι ενδιαφερον θα ειχε?ο καθενας ειναι πολυτιμος γιατι ειναι διαφορετικος...και στο κατω κατω σε εναν απ την φυση του ατελη κοσμο δεν επιτυγχανεται εκ των πραγματων η απολυτη τελειοτητα.το να δειχνεις οτι εισαι τελειος και να κρυβεις τις αδυναμιες σε εξιδανικευει και τοτε ελοχευει ο κινδυνος οι αλλοι να σε απομυθοποιησουν με πολυ πιο γρηγορο τροπο απ αυτον που εσυ επλασες ενα δηθεν τελειο εαυτο.
-
20-11-2007, 11:37 PM #99
:bigsmile:
Θα ήθελα να συμφωνήσω με όλα τα άσχημα που λέγονται για τους Παρθένους, αλλά, ένα τρομερό αλλά, με σταματάει. Βρε αδερφέ τελικά δεν είμαστε και τόσο κακοί και λίγο αν το σκεφτείς, λίγο αν έχεις έναν πλανήτη από εδώ και έναν πλανήτη από εκεί και δεν είσαι ακριβώς τυπικός Παρθένος, ε! κάτι καλύτερο μπορεί να είσαι από αυτό το αξιοθρήνητο, όλο μιζέρια, υποχονδρία, πονηριά, κακογλωσιά και δεν συμμαζεύεται πλάσμα!
...Δυστυχώς, διαβάζοντας τα ως άνω διαπίστωσα ότι γράφει ένας τυπικός Παρθένος!
-
21-11-2007, 10:32 AM #100
Δεν θα διαφωνησω καθολου με την τελευταια σου φραση. Δλδ θα συμφωνησω περα ως περα!:bigsmile:
Αλλα ποιος ειπε οτι η τελειοτητα σημαινει ντε και καλα ομοιομορφια; Η εικονα του τελειου επισης, εχει μια μεγαλη δοση υποκειμενικοτητας, αρα η διαφορετικοτητα επιζει!
Επισης αλλο το να επιδιωκεις την τελειοτητα, αλλο να την κατεχεις!! :toung::toung:
Εκει παιζουν πολλα ευτραπελα ...:toung:
Καλημερα!:bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.