s
Τετράγωνα και πόσο στοιχίζουν
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Τετράγωνα και πόσο στοιχίζουν

:embarrestΚαλησπέρα σε όλους. Έβαλα τα στοιχεία ενός συγγενικού μου προσώπου να δω με τα λίγα που ξέρω ακόμη, τι έχει ο χάρτης του που τον κάνει εδώ και πολλά χρόνια να είναι άνεργος με μιά ζωή φλάτ όλο απογοητεύσεις και είδα ένα Ττετράγωνο αν δεν κάνω λάθος, αφού είναι ο πλούτων 28ο και 32 ανάδρομος στην παρθένο ο ερμής στις 28ο και 56 στους ιχθείς και ο άρης στις 00ο και 43 στον αιγόκερο. Επίσης είδα ότι έχει στον 4ο οίκο ποσειδώνα, δία και άρη και αν πάλι αν δεν κάνω λάθος διάβασα κάπου ότι ο ποσειδώνας βαρύς πλανήτης καίει τον άρη(.
    Χωρίς να μπορώ να βγάλω άνάλυση νομίζω ότι δεν θα τον καλούσες να σου κάνει ποδαρικό την......... πρωτοχρονιά. Αν υπάρχει ενδιαφέρον από αυτά που διαβάσατε θα ήθελα τη γνώμη σας.

Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Τετράγωνα και πόσο στοιχίζουν

και απο αυτα τον εβγαλες γκαντεμη τον ανθρωπο;:nuts:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Εσύ τι βλέπεις Δεσποινάκι, αν πω ακόμη τα τετράγωνα που έχει θα συμφωνήσεις. ¶ρης με Σελήνη, Δίας με ωροσκόπο, σελήνη με άρη,μεσουράνημα με ωροσκόπο κ.τ.λ Γνώμη έχεις;

Quote Originally Posted by sofiapant View Post
    Εσύ τι βλέπεις Δεσποινάκι, αν πω ακόμη τα τετράγωνα που έχει θα συμφωνήσεις. ¶ρης με Σελήνη, Δίας με ωροσκόπο, σελήνη με άρη,μεσουράνημα με ωροσκόπο κ.τ.λ Γνώμη έχεις;
    Εγώ λέω να ανεβάσεις τον χάρτη για να τον δούμε όλοι και να τον σχολιάσουμε :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Δεν ξέρω Μητσάκο μου ,θα σου πώ τα στοιχεία αν μπορεις θα μου κάνεις χάρη. 13/3/71 Θεσσαλονίκη ευχαριστώ

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by sofiapant View Post
    αγαπημενη μου

οπως λεει ο αγαπημενος μου μητσος
    ανεβασε τον χαρτη να σχολιασουν τα μελη που εχουν ορεξη:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Συγνώμη ώρα 16 και 45

Δεν ξέρω πως να τον επισυνάψω στο πόστ από τον υπολογιστή μου, βοήθεια κανείς;

Όνομα:
    Μαρία

Eίπα να βάλω ένα χεράκι...:bigsmile:

Ευχαριστώ Μαρία το είδα και νόμισα ότι το έκανα μόνη μου , πως θα δημοσιευτεί να το βλέπουν τα μέλη που θέλουν να σχολιάσουν;

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)